Bokens dag

2014-09-29 >> 17:59:39
Idag har jag jobbat och fick samtal runt 13 tiden att Tindra inte mådde bra så hon fick gå hem och jag fortsatte jobba. Eller jag var tvungen för jag var ute i Åby och jobbade med två personer som jag inte kan lämna där, det var ju ändå jag som var uppstartare så frågade Tindra om hon klarade sig till 16. Det var väl sisådär för hon ville att jag skulle komma hem så fort jag kunde för hon hade sådan huvudvärk. Att höra det får en att känna sig värdelös men skyndade mig hem efter jobbet. Går inte så fort om man cyklar uppförsbacke och kom hem så låg Tindra och sov. Så väckte henne och kolla hur hon mådde och hade med mig alvedon hem.
 
 
 
Jag ska snart gå till afären och storhandla så vi har mat och sånt , gillar inte att handla för mycket godsaker för jag har en godisråtta här hemma som äter upp allt, såklart menar jag Tindra.
Det blir då att köpa massa frukt och godsaker som riktigt mat! Alla på mitt jobb frågar mig ibland om jag kan lägga upp ett matschema vad jag gör för mat i veckan eftersom de vill prova på samma sak. Men tyvärr är det här ingen matblogg.
 
 
Just nu måste jag skynda mig och när jag kommer hem så blir det plugga igen, ska bli klar med uppgifterna innan fredag.
 
Kram

High on life.

2014-09-29 >> 01:03:00
 
Because i'm worth the best.
 

frågor

2014-09-29 >> 00:01:26
1. Är du singel nu? Japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa med den rätta.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Japp.
4. När hade du sex senast? Det var ett tag sen. :/
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? JA!
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Japp :/
9. Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Yes.
10. Haft sex på fyllan? Yes.
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja det har väl hänt någon gång.
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja.
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja.
14. Vad anser du om kärlek? Den är underbar om man trivs i förhållandet.
16. Varit otrogen? Ja.
17. Ångrade du dig? Ja.
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 4 år fast varit slut imellan men hittat tillbaka.
19. Har du någonsin varit kär? Ja. Är det nu.
20. Har du varit tillsammans med nån som har ljugit för dig? Ja många gånger..

28/9 - 14

2014-09-28 >> 23:43:00
Hej eller vad man ska säga nu...

Har varit en sådan jobbig dag idag för Tindra sitter nästan på mig och jag känner stressen komma närmare pga skoluppgifterna.
 
Har även varit med Erika idag igen och vi satt mest och snackade om killar och hur vi mår allmänt,
gillar inte att snacka skit om killar då jag vet själv att vi tjejer är inte bättre själva.
Har andra problem med killar så får de gärna komma hit och prata av sig för jag finns alltid där för mina vänner,
jag trivs som sagt att vara singel men ibland saknar man att laga mat åt någon och ligga och mysa i soffan. Ska det vara så svårt att hitta en bra kille som vill dela mitt liv med mig. Kommer vara kräsen vem som kommer bli min "pojkvän".
 
 
Tycker det är dags för mig att lägga mig för jag ska upp och jobba imorgon i Åby (kommer säkert jobba där en hel dag)
 
 
Har inte så mycket mer att skriva om. Men ni får ha det så bra.

Snapchat

2014-09-28 >> 20:41:00
Eftersom alla tjatar om snapchat så vägrar jag skaffa det och nu hoppas jag att jag slipper fler frågor om jag har det?
 
 
 
HEJ DÅ!

Lördag

2014-09-28 >> 14:02:00
Igår så var jag på en långpromenad med Hanna, Filip och deras hund Neo. Minns inte så mycket vad vi pratade om men lite om våran bebisar i magen för hon är gravid 10 dagar före mig. Hon tycker det är jättekul att vi är gravida samtidigt och är grannar med varandra, vilket är lite roligt för nu har jag iaf någon att prata med om det är något jag är orolig för. Fast hon har större mage än mig och jag har bara gått upp 1 gram och kan ha mina vanliga kläder fortfarande. Så det är lite skillnad och vi båda ska ta reda på kön , iallafall jag för jag har ett namn om det är en flicka men är det pojke så har jag det svårt. Jag tror då tyvärr att det blir en pojke för det brukar bli så i våran familj att man får varannan. Jag hoppas att det blir en flicka för jag har redan bebiskläder för flicka.
 
 
 
Vi hade sedan en filmkväll här på kvällen, mina vänner Jossan och Erika kom förbi. Dom ville kolla på fångarna på fortet för att se på Samir för de tycker han är så snygg. Det tycker inte jag men kollade med dem och sen kollade vi på filmer och käkade pizza och godis, jag hade det riktgt skojigt och vi planera att vi ska ses nästa helg då jag är barnledig...
 
 
Det är planerat att de vll gå ut men jag känner inte för att gå ut på krogen för jag kan inte dricka alkohol och vissa människor håller på att trängas så vill nog mer ta en god middag på en fin restaurang och bara njuta av livet.
Vi får väl se vilka som vill hänga på nästa helg. Jag har tyvärr vänner som är mer för att festa än att ta det lugnt. Jag har blivit mer lugnare och vill bara ta det lugnt och njuta av mina vänners sällskap och Tindra. Problemet får väl lösas under veckan som kommer. Än så länge så är det 6 dagar kvar och det kommer att lösa sig. Vi får se vad som sker...
 
 
 
Annars så må jag utmärkt bra. Har bara lite saknad och känner mig ensam på kvällarna, det funkar än så länge.
 
 
Kram på er!

Lite om mig själv

2014-09-28 >> 13:01:02
Hej jag är gravid nu i månad 4 och bilden nedanför är en bild från förra veckan om jag minns det rätt, jag är singel sen Juni och visst har man haft lite sommarflirt när man har jobbat på tivolit men det var bara mer på skoj. Jag har en dotter sen tidigare men hon är snart 10 år. Har försökt och blivit gravid men min läkare sa att jag var "steril". Jag var ganska ledsen av att höra det. Ni kanske förstår själva att höra från en annan människa att du kommer adrig mer få barn kan få en på dåligt humör hela sitt liv så jag har byggt upp att det är jag & Tindra livet ut. Men i JUli månad när jag mådde såpass dåligt när jag jobba så gick jag och köpte gravidtest bara för att få stopp på alla människor som tjata att jag var gravid men det visade faktiskt + och jag trodde att det var något fel så gick till vårdcentralen och där visade det också + men åkte hem senare och gjorde ett till test och et visade + och de sa att jag var gravid i v 8 och jag var så chockad att jag inte visste om jag skulle göra abort men valde att behålla det oavsett om jag inte har kontakt med pappan.
 
 
hej då till nästa gång..
 
 
 

Bloggen

2014-09-25 >> 17:58:14
Det har varit en toppen dag men samtidigt konstig.
 
 
Jag jobbade först med Gullan och Erika och det gick skitbra som vanligt och när jag kom in till kontoret så skulle jag jobba med 2 st nya personer och jag kan säga er att jag kände mig lite för normal med dem.
Det konstiga är nog att de båda var lika tröga och ställde konstiga frågor och behandlade mig som jag vore "ny" på jobbet.
 
 
Jag bara gnäller här känner jag men ville få ur mig detta innan jag börjar plugga.
 
 
Jag skriver mer imorgon.

Onsdag

2014-09-24 >> 22:48:16
Idag så har det regnat hela dagen och jag typ försov mig imorse. Jah hör tydligen inte väckarklockan längre så nu har jag ställt alarm 3 ggr nu på morgonen för att se om jag vaknar då....
 
 
Kan även tilläga att den här veckan har varit sjukt jobbig. T ex nu så sitter jag i soffan och bara tänker och samtidigt så fäller jag en tår eller två. Jag saknar en viss kille och vill bara spola tillbaka tiden och säga "ja jag vill ha dig", lite försent för det nu men jag hoppas att han vet att han kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Jag antar att han har gått vidare med en annan tjej och jag hoppas att hon gör honom lycklig. Då jag inte kunna uppfylla de kraven.
 
 
Annars så ska jag lägga mig och jobba i Kimstad imorgon...

Eric Hagberg!!!

2014-09-23 >> 18:25:52
Idag har jag lustigt nog tänkt ganska mycket på en kille från PH och det kan nog bero på att jag börjar fan sakna att ha någon hos mig. Han får jag iaf titta på måndag - onsdag kl 22-23 och låtsas att han är min för stunden. I am forever aloooooone ♥

Måndag

2014-09-22 >> 22:20:18
Idag började jag kl 7:00 och jag var inte alls på humör. Har en sådan period nu för jag visste inte var jag skulle iväg och jobba och vad som skulle med men det löste sig senare fast ändå inte.
 
 
Var på 3 olika jobb på Euromaster och sista stället så möter vi dem som brukar jobba där. Vi fick reda på att vi har fått fel instruktioner och personen jag jobba med ville jobba över men jag hade inte tid idag för jag skulle plugga. Vi började då tjafsa och jag sa att det är inte okej att han går bakom min rygg och ringer "chefen" och säger att vi ska jobba mer utan att fråga mig om jag ens kan jobba mer. Till och med min arbetsledare förstod mig och sa att det är inte okej att göra så.
Vi får väl se hur det blir imorgon. Det kanske blir så att jag hamnar på möte som vanligt för min attityd. Men just nu borde folk akta sig vad de säger eller gör för jag håller inte käft längre, gillar lit den här kaxiga biten men ibland vill jag faktiskt vara lugn och fin som den gamla Annica. Vi får väl se om det blir bättre senare.
 
 
Nu ska jag kolla på PH. Hej då!

Höst

2014-09-21 >> 23:45:06
 
Nu har verkligen hösten kommit. Kan inte gå ut utan en tjocktröja för då fryser jag halvt ihjäl. Måste ha på mig höstjackan och en tjocktröja under den, till vintern så blir det min fina rooooooosa vinterjacka...
Jag var ute och gick en promenad med min tjejkompis Hanna. Jag försöker träffa mina vänner så mycket det går nu på helgerna men vissa av dem tar alkoholen före mig, det tycker jag är verkligen synd. Vill eller kan inte dricka alkohol så blivit nykterist och anser att umgänget med vänner är viktigt, jag som brukar ta pojkvännen före. Nu är jag singel så no boys på ett tag.
 
 
Imorgon blir det jobb och efter jobbet blir det plugga ungefär i 4 timmar. Har valt att plugga distans för jag orkar inte sitta i klassrummet och lyssna på alla andra människor som är tröga. Det kommer bli tufft men jag är en kämpe och ger inte upp. Får jag panik eller ångest så kan jag bara slå en pling till skolan att de pausar mig ett tag och när allt har lugnat sig så kan jag fortsätta :( Fast jag hoppas att jag slipper det.
 
 
Jag måste lägga mig nu för jag ska vara på jobbet kl 7. Eftersom jag ska städa åt Euromaster så måste man vaa lite pigg och alert. Vi får väl se hur det går imorgon. Om det inte blir så jobbigt att jag måst jobba över imorgon :) Men nu ska vi vara positiva!
 
 
 

Jävla söndag!

2014-09-21 >> 21:15:02
åhhhhhhhh imorgon börjar jag plugget igen och jag är inte ett dugg intresserad av att plugga nu iaf för det är så mycket som händer i mitt liv att jag vill trycka på paus och dra mig undan..

tröttis

2014-09-19 >> 08:30:31
Jag är hemma idag för jag tog ledigt från jobbet och det var nog lika bra för jag vaknade med värsta huvudvärken och när jag ska ta en tablett så får jag inte behålla tabletten så länge. Kanske är det för jag är gravid men jag vet inte. När jag fick veta att jag var gravid så mådde jag bara illa på morgonen och kvällarna men spydde kanske 1 gång pga det. Så nu har jag värk och spyr.
 
 
Annars så ska jag fixa lite saker inför idag. Har funderingar på att sticka till Norge idag och umgås med vännerna innan säsongen är över. Annars får jag inte se dem förrän nästa år. Men då kommer jag inte jobba alls, har då en liten bebis att ta hand om då. Har även frågat mina vänner om de kan ställa upp och passa barnet ibland så jag får andas lite, såklart de ska ställa upp!
 
 
Äntligen helg förresten så det är bara att vila i helgen så mycket det går, äntligen. Det gör jag varje dag oavsett om det är helg men har börjat käka järntabletter pga graviditeten. Åhh tabletterna ser så äckliga ut!
 
 
Jag ska försöka få i mig lite frukost och packa väskan. Godmorgon!

Som alltid flyr jag till musiken, den enda plats där jag är jag

2014-09-17 >> 21:19:00
 

17 sep

2014-09-17 >> 20:17:47
Jag jobbade idag i Nyköping med en människa som fick mig bli väldigt irriterad. Började kl 8:00. Tar ungefär 1 timme att åka dit från Norrköping för det är vägarbete på vägen. Såklart så var det bara en liten städning i matxtra som öppnade idag i Nyköping. Måst säga att jag skulle lätt vilja jobba där för personalen är verkligen trevliga och inte sådär som tittar ner på oss. Lite lust att söka jobb där, jag kanske ska göra det...
 
 
Eftersom jag var irriterad på henne så går det tyvärr över andra och jag kan tyvärr inte göra något åt det. Så när jag kom hem så ringde jag min vän Jessica och frågade om vi skulle ses på stan men hon kunde inte. Idag blev det bara jag och Tindra på stan och shoppade kläder för 1500:-
 
 
Jag ska kanske berätta vad som hände när vi cyklade ner till stan idag. Antar att ni vet att min cykel krånglar ibland och denna gång har ni rätt. Idag var det en sådan dag att jag hade bråttom ner till stan och fixa ärenden på banken och sen shoppa/fika. Vi cyklade den gamla vägen ner som vanligt och jag tänkte inte så mycket, iallafall inte då att det skulle hända något med cykeln. För den brukar inte krångla när jag cyklar. Fast denna gångså åkte kedjan av och när jag skulle trampa så blev det tvärstopp och jag flög av cykeln. Det gjorde ont för jag landade med armen och huvudet rakt ner på marken men reste mig upp direkt och borstade av mig och kollade till cykeln, jag började använda fula svordomar och ville sälja cykeln för 100 kr. Vi bestämde att vi kanske skulle ringa cykelfirma som lagade den så jag kan komma till jobbet nästa dag, jag ringde och förklarade läget och han kom efter 20 minuter och hämtade min cykeln och sa att han lämnar min cykel imorgon och för allt det där och service så blir det 400 kr xD
 
... Och inte bara det så gick jag in på min mejl och såg att jag ska börja plugga nu på måndag och måste köpa böcker för 4000:-, låt mig säga såhär att jag börjar redan hata september
 
 
 
Ni får ha en trevlig kväll. Ni får hålla tummarna att jag bloggar imorgon...

Helgen som har gått = Bästa helgen EVER!

2014-09-16 >> 15:40:00
 
 
Hejsan!
 
 
Nu hade jag glömt att berätta om helgen som varit! Då jag var sjuk hela helgen så var jag hemma i Norrköping. Där tillbringade jag väldigt mycket i sängen och i soffan. Det jag vill komma fram till att varför jag tycker den här helgen var bästa helgen på länge!
 
 
Jag älskar politik väldigt mycket och denna helg bestod väldigt mycket av det och det var mycket "tjafs" och påhopp från människor på facebook! (Och ni som känner mig vet att jag är väldigt stolt över det partiet jag röstade på och viker mig inte, innan graviditeten så tänkte jag aldrig mer för vad jag sa till personer utan höjde rösten som de vore det bästa lösningen) Även om folk inte gillar mina åsikter så tycker jag att man kan faktiskt acceptera dem och svälja sin stolthet och vara trevlig iaf.
 
 
Men denna helg blev jag kallad dum i huvudet, idiot, nazist, rasist och att jag ska dö och ni tänker väl där "shit, anmäl", bara för mina "vänner" kallar mig dessa saker så tog jag faktiskt inte åt mig och jag som person pratade lugnt och sansat med dem och besvarade deras frågor så mycket jag kunde och visste om partiet (2 av dem är äldre än mig men de som läste allt som skrev kom fram till mig och sa att de var stolta över att jag inte gick till deras nivå och kastade skit tillbaka) och en av dem dumförklarade människor som har ett yrke inom lokalvården och jag sa att vissa av dem kanske vill ha det yrket men då var de "dumma i huvudet" och jag påpekade att det där som hon säger är som att kasta skit på en människa pga ytke exakt som rasister/nazister gör fast de kastar skit på människor från andra kulturer eller raser! Men när jag sa det så sa hon att jag förstår inte henne m.m! ;)
 
 
Den här helgen har jag lärt mig att oavsett hur en person tänker eller tycker så har personen rätt till det men inte trycka ner en annan människa för att de tycker något helt annat förvi har faktiskt demokrati här i Sverige och yttrandefrihet och vill ni ta bort rätten till att tycka och tänka hur man vill så tar du bort rätten för dig själv att tycka och tänka hur du vill! ©
 

Heartbroken.

2014-09-16 >> 12:37:00
I still don't know why. After all the lies, and the outcries, we are drawn to each other with the same intensity every time. I'm the fire that burns at the drop of dime, you're the ice, cold to the bone, and yet we can't leave each other alone. It's baffling, the attraction, when all we create are infractions on the picture we have in our head of the way its supposed to be, i swear you're going to be the death of me.

Vrinneviskogen

2014-09-16 >> 10:29:00
Idag har jag tänkt att gå till Vrinneviskogen med Tindra! Det var ganska länge sen vi var där och traska runt.
 
 
Vi brukade gå dit och kolla in blåbären eller helt enkelt tog en fika i skogen och njöt av lugnet. Kan säga er att jag saknar det massor och skulle helst vilja bo i skogen. Inte helt själv med gärna någon kille som tycker om mig för den jag är!
 
 
Imorgon är jag ledig från jobbet så ska på stan med en kompis. Det ska bli lite shopping till mig själv och Tindra. Jag vet inte om jag sa handla bebiskläder än eller om jag ska beställa från nätet, för jag kollade lite igår och såg jättebilliga kläder till bebisen. Men jag vet inte vad det är för kön ännu så får bli neutrala kläder. Jag hoppas såklart på en tjej till för jag har redan bestämt mig för namnet. Eftersom det är så svårt med killnamn så hoppas jag inte det blir pojke för då kommer han vara namnlös ett tag, kanske kommer på namnet när barnet är väl ute också, om man har tur. Vi får se helt enkelt för jag kommer älska barnet iaf. Precis lika mycket som jag älskar Tindra.
 
 
Ha en bra dag

Barnmorskan gav mig detta idag!

2014-09-16 >> 09:29:26
 

12 September 23:1o

2014-09-12 >> 23:10:00
 
Skitkallt här hemma så om någon vill så är det bara att komma hit med en filt eller två!
 

Uppdatering!

2014-09-12 >> 20:08:00
Klockan är inte så mycket men nu är det dags för film. Bäst att sätta igång filmen och hoppas att jag somnar till den!
Tack för ni läser min tråkiga blogg, alla ni måste också ha tråkigt <3

Min favorit låt!

2014-09-12 >> 18:06:00
Ni har säkert hört den tidigare? Det har jag iaf gjort massor av gånger på jobbet. Det är en låt som får mig att börja le och tänka på honom. Den brukar man även sjunga i bilen när man åker ett gäng, fast det brukar bara bli så när man är övertrött. Jag gillar faktiskt musik som spelas på svenska. Men det är nog för jag är så usel på engelska.
 
 
 

Jag drömde härom natten om blommor & bin
Ja, det var som i en saga
eller slutet på en film
Vaknade upp till musik
Stövlade fram lite burdust
presenterade mig
och sen sa jag:

”Försök ingenting för jag vet att du gillar
när täcket går som havets vågor”

Jag vill ha dig baby, utan kläder
kan du sluta spela svår
för jag har dig snart ändå
om inga större under sker
som att himlen trillar ner
Innan solen går upp
ska vi älska hos mig

Du kan lura dina vänner
men du lurar aldrig mig
jag kan se i dina ögon
att du är långmilare
med ett hjärta av guld
och en fallenhet för synd
Du lämnar lyset tänt
men det är ingen hemma

”Försök ingenting för jag vet att du gillar
när täcket går som havets vågor”

Jag vill ha dig baby, utan kläder
kan du sluta spela svår
för jag har dig snart ändå
om inga större under sker
som att himlen trillar ner
Innan solen går upp
ska vi älska hos mig


Tankar

2014-09-12 >> 16:54:22
Just nu sitter jag i mitt rum och tänker en massa saker. Jag är i gravid i tredje månaden och pappan till barnet vill inte vara med. Jag tycker det är tråkigt att han inte vill men jag accepterar hans val här i livet. Det är många som säger att papporna kommer senare och vill vara med, tack att ni tror så men tyvärr träffar jag bara killar som är osäkra och rädda att bilda familj. Jag har ett barn tidigare och hon är 10 år snart. Men hennes pappa var aldrig delaktig när hon föddes och nu när hon börjar bli stor så är det jag som har uppfostrat henne helt själv. Det måste jag säga till mig själv att det har jag lyckas göra ett riktigt bra jobb med henne. Jag ska då göra samma sak med bebisen då pappan är utanför men kommer faktiskt fråga om hjälp av mina vänner. Har fått så underbara vänner under den sista tiden och alla vill hjälpa mig när barnet kommer. Vet att de menar allvar och en annan kompis har till och med sagt att hon kan ta hand om barnet då och då om jag behöver en liten paus från mammalivet. Var fanns hon när Tindra föddes?
 
 
Jag ska nu till affären och köpa något gott ikväll och sen bara slappa, det förtjänar jag efter denna vecka, Och sen är jag inte 100% frisk heller. Jag har varit förkyld nu i 3 veckor och migränen har kommit tätare nu dom senaste veckorna, så ber om ursäkt för jag inte bloggar så mycket.
 
 
Fan nu måste jag säga hej då. Fan dumma migrän. Fan för att vara sjuk. Fan fan fan men jag kommer göra några inlägg som är tidsinställt..

BLOGGEN!!

2014-09-03 >> 21:46:00
 
Och imorgon blir det jobb och även besöka barnmorskan! Gud vad jag är nervös inför imorgon! Var ju länge sen jag var gravid sist. Jobbigt att genomgå detta själv bara men jag är stark nog att kunna göra det.
 
 
Det är nog många frågor vem pappan är till barnet då jag är singel. Många som är väldgt nyfikna, måååånga... Tror jag får frågor om det varje dag och jag säger samma sak till alla "Jag vet vem pappan är och det räcker".
 
 
Jag kommer försöka uppdatera vad som händer i mitt liv och bebisen i magen. Annars så skriver jag om allt annat som faller mig in i smaken. Jag kommer inte försöka ändra bloggen till en mammablogg. Älskar att vara mamma men vill ha min blogg som neutral. Idag är det många som försöker bli en stor bloggerska och försöker på "fans" men jag försöker mer få människor som förstår mig och läser det jag skriver som intressant. Älskar drama i mitt liv men försöker hålla mig borta från att det ska handla om mig. Så jävla kul när andra personer bråkar och man står och tittar på!
Just nu är det lugnt överallt men det är nog för jag har valt vänner som är mer lugna av sig. Vilket är sjukt bra. Jag vill inte ha falska vänner och människor som snackar skit bakom min rygg, klarar mig väldigt bra utan dem. Har haft en vän förut som var en sådan och vips så är hon inte min vän längre.
 
 
Eftersom min blogg är såpass tråkig just nu. Låt mig säga såhär. Visst jag lägger knappt upp bilder och skriver inget om mode. Problemet är att det är inte jag. Skönt att slippa göra sånt skit med mode på sin blogg men nu ska jag sova bort alla problem!
 
Nu säng och sen vaaaaakna! Hörs imorgon! :D

bara vänner

2014-09-03 >> 19:43:00
Då många tror att jag har ett förhållande men det har jag inte. Tyvärr så har jag varit intresserad men det är något som jag dras ifrån. Jag känner att jag har blivit mer kräsen och blivit mer agressiv mot människor som försöker komma mig nära, vilket är väldigt negativt. Men jag gör nog så för att slippa bli sårad ännu en gång med massa tomma ord. För sist jag var riktigt kär och galen och släppte in honom i mitt liv var slutet av förra året och vi sa massa saker till varandra. Jag minns att jag sa till honom att han är den rätta. Jag vill dela mitt liv med honom och skaffa mig en familj, utan någon tidsram. Vi lovade varandra att vi skulle hålla ihop resten av livet för han vill inte ha någon annan, visst alla som är kära säger sådär. Men vi har gått fram och tillbaka i 4 år och även om vi träffade under tiden så kunde vi inte släppa varandra, och därför trodde jag honom denna gång.
 
 
Jag vet att bloggen börjar bli mer och mer en kärleksblogg fast hjärtat har blivit i två delar, han jag pratar om fick mig att må så jävla bra och fick mig att älska matlagning. Det är nog dags att jag slutar skriva om honom nu, alltså det är så svårt att bara sluta skriva om honom. Jag sätter stopp nu att från och med idag så blir det inga mer inlägg om honom, han är förflutet.
Men kommer finnas kvar i mitt hjärta. Han vet nog om det, om att han finns där.
 
 
 
Dessutom är det många som försöker stöta på mig och jag försöker förklara för dem att jag är inte haffbar just nu, vilket av dem förstår men inte alla av dem, såklart finns det tröga som tjatar så jag får blocka dem! Samtidigt av dem är förstående och vill bara snacka med mig ändå.
Men jag är inte redo med ett förhållande alls.
Önskar mig själv lycka till här i livet!

Sista Varningen

2014-09-03 >> 18:28:00
Jag var på möte förut med chefen. Men det vi kom fram till är att jag är väldigt sjuk ofta och han tycker att jag borde börja gå till jobbet när jag har feber och är dyngförkyld för att visa att jag vill jobba där :)
 
 
Kram

2 September 22:43

2014-09-02 >> 22:43:00
Har sjukt tråkigt nu så det blir nu sängen för min del, jag känner mig sjukare nu och jag måste till jobbet imorgon för jag ska på möte med chefen. Mycket som händer nu i mitt liv, ska förklara för honom att jag är väldigt sjuk väldigt ofta och det kan jag inte rå för. Jag var till och med sjuk under min semester iår.

2 september 19:41

2014-09-02 >> 19:41:00
Var nyss ute och gick en liten runga här i Ektorp, trots att jag är lite sjuker och är väldigt trött om dagarna så går det bra ändå. Ska börja komma ut lite mer och umgås med vännerna för jag känner nu att jag behöver dem lite mer nu

hola bella

2014-09-02 >> 17:34:00
Fick sådan lust att blogga lite till, kanske för jag har tråkigt här hemma?!! Det är såhär för dottern är alltid ute och leker med vännerna och jag är ointressant, får alltid vara hemma och göra saker i hemmet. Tur att jag hann och göra rent badrummet idag också så det känns fräsch när man kommer hem.
Var iaf riktigt smutsigt där inne att alla smutskläder låg på golvet och tvättmedel hade åkt ut. Funkar inte att ha det såhär när man har barn och hon tar med sig vänner hem :)
Detta påpekar mina vänner med fast de tycker att min lägenhet är kliniskt rent jämfört med deras hem (lite har jag sett hos dem och det skulle behövas saneras) problemet är nog att jag tycker det är smustigt ändå haha! Måste sluta titta efter smuts hos andra och hos mig varje dag. Måste verkligen det, måste kunna släppa lite och låta lite dammråttor ligga framme.
 
 
Hur som helst, så ska jag laga käk och mysa med dottern! Imorgon som sagt så är det jobb igen! Fast hon jag ska jobba med är ju okej!!
 
 
hej då

PLUGGLIV

2014-09-02 >> 16:28:31
Från och med idag har jag testat lite att plugga hemma efter jag kom hem från jobbet. Ja ni läste rätt, var på någon internetsida för att se om jag orkade sitta här efter jobbet och sen sitta med massa papper och det funkade faktiskt.
Finns ju viss negativt att jag kanske inte kommer ha tid och vara med vänner på vardagar, även om alla mina vänner jobbar under veckorna så gör det mig inget.
Imorgon är det jobb igen och slutar jag tidigt så bir det samma veva, om jag är ledig en hel dag så blir det gå till stan och skriva in mig.
Jag är väldigt säker på det här och vill gärna plugga distans.
 
 
Ska man bli något vettigt så får man väl se till att bli det, kommer även bli 2 barnsmamma nästa år men det kommer också även gå galant. Men pappan till barnet kommer inte vara med i bilden, och det är väl lika bra!
 
 
Nu ska jag glo på film och vila magen :D

jag har inget mer än mina tankar

2014-09-02 >> 01:56:00
Vill ni veta en roliga sak? Jag är lastgammal men jag vill faktiskt börja plugga igen och bli något stort så mina barn kan se upp till mig, iår kanske det blir svårt men det blir att plugg på distans om jag inte hittar en rik snubbe! :) Fan så nån dag när jag är ledig så ska jag gå ner på stan och hämta blanketter och skicka in ansökningar till skolorna! Älskar den här känslan att göra något nytt än och bara göra det gamla sakerna :) finns det någon anna här som ska plugga till nästa år?
 
 
Men aja men ser att klockan är mycket. Har mycket att göra imorgon! Har jobb imorgon med Angelica, vet inte när jag slutar men det blir väl tidigt. Sen när jag kommer hem så ska jag ringa till min andra chef på tivolit.
 
 
 
Nu måste jag verkligen sova, kan inte sitta här hela natten och tro att jag är hulken är något sånt. Ni får ha en toppen dag, puss hej!

Det kommer aldrig va över för mig.

2014-09-01 >> 22:54:00
 

Älskade ångest

2014-09-01 >> 20:46:00
"...den helvetiska pågående gnagande sönderfrätande myrkrypande ångesten som kan sitta i timmar eller dagar". Läste detta nyss. Skrivet av en flashbackmedlem, såklart, och så jävla mitt i prick. Jag mår ena sekunden skit bra och är lycklig som helst, jag har även dåliga dagar eller tider här på dygnet. Jag känner en viss saknad att ha någon hos mig, jag vill ha honom hos mig. Jag kan inte tvinga någon men man kan faktiskt önska och tro.
 
 
Är det ens värt att sitta här hemma och "vänta"? Är det värt att känna den här ångesten ibland som kommer krypandes och bara förstör, när man ena sekunden mår sjukt bra och lycklig? Vakna upp på nätterna, med panik att vara helt ensam och inte ha någon alls. Men det är faktiskt okej att känna såhär för jag är bara mänsklig som du. För det finns faktiskt andra som har det exakt som mig men den kan ha en fasad eller har det sjukt värre än mig. Inte alls att det är synd om mig just nu men jag vet att det är bara en period som kommer snart att försvinna och sen komma tillbaka.

Snabb bakrundsfakta

2014-09-01 >> 19:45:45
Namn: Annica Nilsson
Smeknamn: Beda (Örebro) TH (Tivoli)
Ålder: 28 (känner mig äldre)
Hårfärg: Brunett
Status: Gravid
Relation: Singel
Hälsa: Mår superduper bra
Vänner: Har väldigt fåtal vänner kvar i mitt liv
Personlighet: Galen, rolig och mig själv.
Tror på: Spöken
Husdjur: Kaninen Fluffy
Idol/-er: Rooney