Domino

2012-01-21 >> 08:23:21


Vad brukar ni göra för tårtor till era barn..? :) I dagens läge så brukar jag beställa tårta för jag har fått för mig att det är skit svårt att göra en egen tårta, bara för jag såg det här så fick jag en annan uppfattning.när Tindra fyller år så kommer jag nog göra den själv. Kommer kanske inte bli lika perfekt men man ska inte vara negativ! Såklart ska man vara positiv om allt! Lite svårt kan det vara ibland om man kommer till "panik"!! Inte sånt där man rycker av sig håret utan man blir frustrerad när det inte går som man vill, så kan det bli för mig, inte något jag är stolt över!

Just Dance

2012-01-02 >> 18:36:01
God kväll! :)

Hur har ni haft det idag? Såklart har jag varit ledig idag och det har varit en toppen dag för jag har varit med Daniel och träffade på Fia på stan och sen bjö jag Lillis på planka, men egentligen skulle vi inte få planka men vi fick det ändå bara för det var vi, + att vi såg så snygga ut, nu kanske ni inte tror på oss men så ligger det till..? Annars så är jag ledig imorgon med och jag vet inte vad jag ska göra.. Dock så vill jag gärna umgås med vänner så mycket det går, vore kul och jobba också men det gör jag på onsdag! Jag ska till Stockholm på torsdag förresten med killkompisen Daniel, det ska bli kul och göra något annat än och vara i Norrköping, men sen när jag kommer hem så blir det fest, + vore att hitta en fest, men det är väl inte så svårt! Har även köpt 4 trisslotter men vann inget, men men nu blev det rörigt för er fast det får ni stå ut med! + att jag känner mig levande och jag vet inte varför! men men skitsamma!!


Eftersom jag inte ska jobba imorgon så ska jag försöka hitta på något med vänner ikväll.. Sova är för veklingar! För det kan jag göra när Tindra är här..? Hihi.. Nej men alltså det känns som jag behöver komma ut och träffa människor.


Hur som helst så ska jag börja laga mat till min inneboende gäst! :D Vad det blir får bli en överraskning..? Jag ska börja äta hemlagad mat och inte röra dricka eller godis, (Är tydligen känslig mot det för jag får sådan magvärk?) jag ska försöka undvika sånt nu, + att det är väldigt bra att käka nyttig mat! Skönt att slippa McDonalds mat och sånt..Bara för det är jag så undrar jag hur många av er spelar där hemma, vilket som dataspel eller tvspel?

Tror många spelar men vågar inte erkänna det!