Smoothie-Lover

2018-01-21 >> 22:10:03
 
 
Aloha! Jag är nu i vardagsrummet och kollar på filmen Medicinen tillsammans med min pojkvän. Det känns lite tråkigt att jag måste snart lägga mig för imorgon är det jobb igen. Idag har vi även veckohandlat och efter affären så gjorde jag en blåbärssmoothie till hela familjen. Alltid kul att testa nya smaker! Jag brukar mest göra hallon och banan men tog istället blåbär. I min smoothie hade jag; banan, blåbär, mellanmjölk, vaniljyoghurt, is och honung. Så gott och smidigt att ta med sig till jobbet. Puss
 

Travel Baby

2018-01-20 >> 15:42:19
 
 
 
 
Hallå gänget! Till våren har jag och killen planer att åka någonstans men vi vet inte vart och hur länge vi ska vara borta, men dottern vill till London och killen vill till Alicante. En weekend eller en veckas semester står det mellan. Jag har aldrig varit i London eller i Alicante så för mig spelar det ingen roll men hade velat helst ta en weekend någonstans. Och jag kommer meddela här vad det blir för resmål för vi kommer nog boka det nästa helg, jag har lovat mig själv detta år att resa mer och upptäcka världen (eller uppleva något nytt med min familj och pojkvän). Min pojkvän har fått mig att växa inombords och vågar mer här i livet och våga chansa även om det finns risk att misslyckas. Åh vill bara boka den där resan nu så jag har något att se fram emot. Har ni några tips på resmål?
 
 
 
 

Vi är barnlediga

2018-01-20 >> 11:16:31
 
Woop woop! Vi är barnlediga i helgen och det betyder att vi får lite egentid tillsammans. Härligt för oss! Efter denna arbetsvecka så förtjänade vi att äta lite gott och dricka gott till maten. Så vi hamnade på Butlers och deras service den kvällen var så sjukt bra för de kom och kollade om vi ville ha påfyllning och såg till att vi inte frös för vi satt faktiskt ute. När vi hade käkat klart så bjöd älsklingen på bio och vi såg på Solsidan. Tyckte filmen var sjukt bra och rolig, skrattade så himla mycket att det hördes i hela salongen. Puss!
 
 

Grekiskt lantbröd

2018-01-05 >> 22:40:00
 
 
Hello! Igår bakade jag detta supergoda grekiskt lantbröd. Perfekt till frukost och till maten! Jag brukade alltid köpa detta bröd på Lidl men på senaste tiden så är den alltid slut, sen sa killen att jag skulle baka det till honom för han var så sugen på det (som perfekta flickvännen så letade jag efter receptet och fann en som verkar enkel och god). Rekommenderar verkligen! Länkar receptet här: Grekiskt lantbröd.
 
Nu ska jag kolla på film för jag har sådan tandvärk efter två st rotfyllningar och en munbehandlingen. Måste genomgå detta för jag ska få två st kronor på tänderna så om ett tag så har jag fina framtänder igen. Puss och kram!
 

Mitt 2017 del ett Jan - Jun

2018-01-01 >> 13:39:00
 
 
Januari. 1. Blev beroende att äta god frukost 2. Köpte mig ett skal från iDealofSweden 3. Hade sällskap här hemma av min pojkväns hund.
 
 
 
Februari. 1. Skrev en lista vad jag ville göra under 2017 och en av dem var att börja laga vegetariskt mat minst 1 gång i veckan 2. Men även att läsa böcker och det var svårt i början för jag fastnade inte för någon 3. Skulle även färga mitt hår i annorlunda färg.
 
 
 
Mars. 1. Fick arbeta som 100% på jobbet och det blev många tömningar istället för städningar 2. Provade på nya maträtter som jag aldrig har provat tidigare 3. Köpte nytt till badrummet och även en växt flyttade in där.
 
 
 
April. 1. Skaffade mig vita byxor igen och kände mig så lycklig att jag hade lyckats gå ner i vikt 2. Vädret blev mycket varmare så vi spendera det mesta utomhus med barnen och hunden 3. Blev beroende av jordgubbar.
 

 
Maj. 1. Bakade lite gott under den här månaden 2. Vi var husvakt med min pojkvän och även hundvakt så vi spendera våra dagar hemma hos Emils mamma och pappa under tiden de var i Spanien 3. Frukt var verkligen ett måste varje dag.
 
 
 
 
Juni. 1. Försökte lära mig att äta gröt till frukost men det funkade verkligen inte 2. Köpte mig en ny bikini, eftersom mina bröst blev större när jag fick Leah 3. Vi åt ute i Åby för att få lite egentid med varandra och det var så gott att äta där.