Settle Down

2012-07-23 >> 11:20:30
Var i Örebro i lördags och handlade parfym och ny bikini till Tindra och efter det så åkte vi till ett ställe som jag har bott och har en fina minnen där med min pappa, vi badade och tittade på en massa kor som var nära badplatsen. Hade en underbar dag förutom att dottern blev ganska trött efter en heldag på stan och bad så lite gnäll i bilen blev det! Tyckte det var roligt tills hon blev arg men sen somnade jag i bilen för ja var så trött! Hade egentligen bestämt mig att vara vaken hela vägen tillbaka till Norrköping men det var även skönt att sova en stund, sen när vi kom hem så var det bara att fixa sig och åka på kompisens pappas fest och ta några cider och sen åka hem till henne och glo på film! Perfekt dag förutom Tindras tjurighet och min trötthet på slutet!


Haha Tindra sprutar vatten på ankorna!!

My Homies Still

2012-07-23 >> 10:54:04


Dance Again

2012-07-20 >> 17:41:51
Här är dagens outfit, inte direkt något märkvärdigt men ville vara extra fin.. Vi (jag & frda) ska snart ut och springa ett par varv runt strömmen, dock så kommer vi mest gå runt för Frida började idag. Eller hon har tränat förut men vi ska träna tillsammans ;) Tog sin tid att övertala henne..


Topp: New Yorker
Kavaj: New Yorker
Byxor: New Yorker



Vad tycker ni..?


Hhaa mitt hår ser hemskt ut!!!


Stripped

2012-07-20 >> 16:47:37
Sjukt kul var det igår för först så vakna vi skit sent och sen stack Tindra hem till sin kompis och sovde över där tills idag! Killen och jag fick vara själva igår och det fick bli en fika på stan och sen myspys hemma ;) så vi kollade på film om en kille som blev kär i en tjej under kriget... Men killen blev trött så vi fick lägga oss sen så vi hann inte se klart på filmen! Det får vi göra senare idag när vi har tacoskväll, sen en film till Tindra så hon kan somna tidigt...




Never Fade Away

2012-07-18 >> 15:53:45
Hejsan!


Vädret suger som vanligt här i Norrköping, såklart ska jag ut sen och gå min powerwalk runt strömmen... Jag gick aldrig runt där igår för jag hann inte. Kom hem ganska sent och sen var jag med några vänner... Blir då att man prioterar dem före! :) Ska vara med Frida sen för killen ska grilla med sina vänner och dricka så det blir en kväll med henne, den där damen kommer nog begära att vi ska köpa godis sen! Hon är ju en liten godisråtta. Såklart är hon en matvrak också! Men vi får se vad vi hittar på tillsammans. (Inte så sugen på godis direkt längre) har käkat en massa godis på sista tiden..



Ska jag vara ärlig så orkade jag inte laga mat idag så jag fuskade och köpte mat från salladsbaren, så jävla gott och enkelt... Dock så är det ganska dyrt och handla där men vad gör man inte för att slippa disk. :( Men men längtar som fan till fredag för vi ska ha tacoskväll, herr söderberg ville så gärna käka tacos någon dag. Hoppas att han blir nöjd på fredag! Jaja nu ska jag stänga ner datorn och gå runt ett par varv runt strömmen.. Vi får se om Tindra vill hänga på eller inte, lovar er att hon kommer säga nej.. Det är lite tråkigt för jag vill ju att hon ska följa med mig och mata ankorna! ;)


Just nu får ni 2 bilder som förklarar vad jag har gjort och vill göra..



What Makes You Beautiful

2012-07-17 >> 16:32:15
Ska snart käka här hemma och sen blir jag barnledig för Tindra ska sova över hos en kompis. Märker att min lilla flicka börjar bli en stor flicka för hon har inte tid att vara med mig knappt. Jag hoppas att hon vet om att jag älskar henne jätte mycket. Varför går tiden så fort för det var inte så länge sen hon var 3 år och var mammig, varför finns det ingen maskinen som stoppar tiden ett tag?? Sen så hoppas jag att hon blir glad över att nästa vecka att vi åker kryssning och sen åker vi till Liseberg + Ullared? Blir sen att hon åker till sin pappa nästa vecka på söndag.. Upp till Uppsala och sen hämta henne igen om 3 veckor? När gullungen kommer hem så börjar hon 2:an och då kommer vi bara ha tid att ses efter jobbet?? Jag vet att jag måste jobba och det vet hon också om men det blir bättre sen när jag & killen flyttar ihop. Betyder att vi får mer tid tillsammans??


Sen så måste jag nog förklara lite här angående förhållandet? Men ni som känner mi så var jag tillsammans med en kille som var 8 år yngre och det funkade inte alls mellan han & mig för han var för omogen och sen tog jag kontakt med mitt ex igen och vi börja umgås som vänner och sen insåg vi att det fanns känslor kvar? Vad ska man säga (gammal kärlek rostar aldrig)? Sen får vi se hur det funkar nu om det håller sig eller inte. Sen har vi några saker att reda ut och så, nej men så jävla allvarligt är det inte men tiden läker alla sår? Alltså än så länge går det bra mellan han & mig! Folk tycker jag är dum i huvudet att jag förlåter honom och samma visa med honom :)



Puss & kram!



Black Rain

2012-07-16 >> 14:31:26
Idag har det varit en lugn dag med powerwalk med älsklingen, hann bara ett varv för sen tröttnade älsklingen och ville hem.


Men idag ska vi boka kryssning och även boka tältplats i Göteborg för vi ska dit nästa vecka med Frida, och vi ska till Liseberg och åka en massa karuseller. Tindra ska också med för sen åker hon till sin pappa om 2 veckor, kommer sakna den där fisungen väldigt mycket men hon måste även vara med sin pappa?! Tänkte först att vi skulle åka utomlands iår igen men vi tänkte att vi kan ha semester i Sverige för en gång skull? Vad har utlandet som inte Sverige har? Då är det nog sol och värme 24/7 men det kan vara skönt med lite lagom värme, och sen slipper man prata engelska och försöka förstå vad de säger?? Sen slipper man växla pengar och vi vet var banken ligger om vi behöver mer pengar, sen så hittar man fler vänner här som man vet att man kan träffas igen??



Haha aja, men nu ska vi till affären och handla lite gott och sen ska jag vara med Frida & Danne. Jag umgås dagligen med Frida nu så hon kommer synas och höras väldigt mycket på bloggen??


Men jag får se om jag kommer in senare och bloggar, såklart lovar jag inget för jag sitter knappt vid datorn längre. Jag är för det mesta ute och umgås med vänner och dottern. Jag kommer då intebli någon "bloggare" som skriver 5 st inlägg. Så ni som förväntar sig det kan ju klicka bort och leta efter någon annan, tror det blir bäst så om ni vill ha en massa skvaller.


HOT THIS WEEK

2012-07-15 >> 14:25:05
Jag väntar på besök av Frida & Love! ;) tänkte att vi skulle glo på film och käka lite godis och sen får vi se vad de vill göra!


Payphone

2012-07-14 >> 14:38:23