Rädd

2014-05-02 >> 21:39:00
Ibland är jag så rädd att mista honom..
När folk omkring går förbi mig och ger mig blickar som de vill fråga mig varför jag aldrig är med honom. Helt plötsligt så får jag elaka tankar att varför skulle han vara trogen och snäll mot mig...
Han kan ju få en tjej som tränar 24/7 och ser bättre ut än vad jag gör och kommer göra!
 
 
 
Eftersom han säger själv att det är bara mig han vill ha så försöker jag intala mig själv att det är sanning.
Så varför kan jag inte bara lyssna på det han säger och lita på honom!
För i början denna gång så ljög han för mig och jag sa till honom att jag kommer ha det svårt att lita på honom!
Jag vill inte förlora honom för han är för underbar även om jag kanske är på dåligt humör eller har värsta humörsvängningar ...
Men jag älskar dig Junior! ♥

Röda maj, värmen erövrar stan. Bland fanor, stöveltramp, hör jag din puls.

2014-05-02 >> 18:35:00
 

Mer trender!

2014-05-02 >> 16:33:00
1. Fuktbomba huden och applicera primer innan du jämnar ut hudtonen med en concealer. Endast lite rouge längs med kindbenet på en för övrigt naken hy och knalligt målade läppar, gärna i en matt nyans.
2. Tropiskt färgstark, sportigt solbrun hy med mycket lyster och glöd tillsammans med ögonskuggor i mättade intensiva nyanser - gärna i den blå färgskalan - och bäriga nyanser på läpparna.
3. I vår ses ögonen mer grafiskt markerade med svart eller vit eyeliner, eller så ramas ögonen in av kajalpennor i favoritfärgen. Lägg på massor av mascara på fransarna för en mer dramatisk attityd.
4. Den blekt transparenta trenden håller i sig men uppdateras i vår med ljust frostiga ögonskuggor som läggs heltäckande eller transparent. Eller så kan man byta den svarta eyelinern ut mot en vit dito.
5. Metalliskt, säsongens favoritnyanser går i guld och brons - nyanser som ger ögonen glöd och huden en solig lyster. Vill du ta ut svängarna är Diors makeup-kollektion Golden Eye en bra inspirationskälla.
6. Pudriga pasteller, läggs täckande över hela ögonlocket eller milt transparent som en mjuk akvarell. För en starkare attityd lägger du skuggan även under ögonen.
7. Lysande läppar, gärna i orange med matt finish. Den matta strukturen kräver dock att läpparna är i ett bra skick eftersom den matta ytan är mer avslöjande. Looken gör sig bäst i en nedtonad makeup med en hy med mycket lyster och välformade ögonbryn.

Puss

Seriöst..

2014-05-02 >> 15:32:31
Funderar på att dra till tivolit strax med Emilia och Tindra iaf.
Eller kommer man få blickar från arbetskollegorna för jag inte jobbade idag pga blodpropp men går på tivolit, fast 1177 sa faktiskt att jag ska ut och gå väldigt mycket.
Jag gör det ändå om jag träffar på dem och sen ha jävligt roligt med bästa vännen och träffa våra vänner på tivolit, även om det är fel avdelning så är det roligt där. Liksom har ju fått kontakt med några där och gett ut mitt nr till Fia som har hand om svenskarna på avdelningen.
Men nu får man hoppas att man får jobba något i sommar. Jag ska spara pengarna till en ny bil. Jag ska även köpa present till dottern som fyller år i December, men även till resan som man ska på i sommar.
 
 
Fast jag kommer inte blogga så mycket nu i helgen.
Och händer det att det kommer in något så är det tidsinställt.
Det får bli så nu.
 
 
Det är förresten fint väder här idag.
 
 
Tivoli - Rumäner - Bästa vän - Dotter ♥