Bang bang

2015-01-31 >> 15:30:19
Hola guys! Sjukt vad dagen har gått fort. Jag och Tindra var till Vrinnevisjukhuset för jag skulle få "järndropp"..! Resten av dagen så åkte vi till babyproffsen och hämta ut ett paket och käkade lite glass på Lindahls. Imorgon är det söndag och då ska jag baka och tvätta kläder inför den här veckan som kommer.. (hoppas det händer något roligt). Helgen är min tid för att ta det lugnt och vila upp mig inför veckorna! (sjukt att jag som har såpass ont att jag inte får bli sjukskriven till och med barnmorskan på sjukhuset tyckte också det var konstigt!) Imorgon bloggar jag mer för just nu vill jag bara ta det lugnt och vila! (ohhhh vad skönt det lät)
 
 
 
xx Annica
 
 
 

Freaks

2015-01-29 >> 00:24:00
Hejsan igen! Idag har jag bloggat lite mer än vad jag brukar göra men det är för jag är på topp förutom nu på kvällen för jag är ganska trött. Har käkat mat här hemma och det blev korvstroganoff med tex-mex smak..haha! Åt så mycket att jag fick ont i magen så dricker vatten så kroppen får lite mer vätska.
 
 
Plutten Tindra satt i sitt rum och kollade på några tjejer som har youtube kanal. Kollade lite med henne men tröttnade så jag fixa iordning i hennes hår (så långt hår hon har fått). Efter det så gick jag igenom hennes hy efter pormask och fixa lite så några försvann!!! Nu är klockan väldigt mycket så jag måste lägga mig för jag ska jobba imorgon... gah trodde jag inte skulle vara uppstartare imorgon men tydligen så är jag det så måste vara på kontoret innan halv sju!
 
 
xx Annica
 
 
 
 
 

Mina klädstilar | collage

2015-01-28 >> 17:51:00
Hej goingar! Gjorde collage på några klädstilar som jag tycker om. Vad tycker ni?
 
Någon favorit?
 
 
 
 
 
 

Onsdagsbarn |positiv

2015-01-28 >> 15:59:01
Hej på er! Hur har eran dag varit? okej.. här hemma så har jag varit på bättringsvägen .. kan meddela att igår var det ännu värre för jag kunde inte sova på hela natten pga värk i magen och mina rapar luktade äggmök?! Slutade inte liksom där för när klockan blev 6:00 så fick jag springa på toaletten stup i ett och sov kanske sammanlagt 3 timmar den dagen.. Om ni förstår den känslan att jag kunde inte jobba i den tillståndet så blev hemma och idag skulle jag ta en extra dag för att vila ut mig! Aja sen idag så ringde min läkare till mig att jag ska komma till dem på lördag och få dropp. (Och jag är glad att de tog en helg så det inte drabbar mitt jobb.. tänker nu bara att jag är spruträdd och kommer nog få panik den dagen men ska få stöd av min dotter då om hon nu följer med?)
 
 
Jag och Tindra tog en fika idag efter skolan och det behövdes verkligen för vi gör exakt samma saker annars varenda dag. Börjar tröttna på sånt liv att allt går som ett ekorrehjul. Eftersom då blir livet tråkigt och det är ju klart man blir deppig som person. Nu jäklar så ska vi göra lite mer roligare saker och inte deppa! Så när vi satt där och fika så kom mitt ex faster in där och frågade hur det var med magen och pratade allmänt om allt.. (nu saknar man den där familjen extra mycket.. hoho bölar) Kanske får ta och försöka träffa dem lite oftare och få en bättre kontakt med Mimmi igen. Nu ska jag börja med maten här hemma och sen vila lite till för idag har jag städat mitt rum och fixat iordning kaninens bur, är inte direkt sugen på att bada kaninen idag för kaninen blir en vilding när vi gör det.. hihi <3 Imorgon så ska jag jobba och sen vet jag inte vad som sker... Ska kanske träffa någon om jag har lust. Och det får vi veta imorgon helt enkelt.. För nu tar jag en dag i taget.
 
 
Kram på er
 
 
Bilden är tagen från idag när vi fikade.. gud vad god den var.. bara jag som är lite besatt i semlor?
 
 

Saturday it is

2015-01-24 >> 16:54:39
Gaaah vad underbart med lördag!! Har varit ute och gått en långpromenad med dottern. Gick till stan så hon fick ta hål i örat , blev bra med hålet för hon har ärrbildning bakom örat så de fick ta hålet lite längre upp denna gång (vilket man inte märker av att hålet är längre upp på ena sidan!). Jag och Tindra käkade på stan för hon var så himla duktig och vågade att göra om detta (Världens bästa flicka). Men nu ska vi ta och fika lite här hemma och mysa oss framför tv:n, sen ska vi laga mat senare om jag orkar!! (Och jag är ganska lat idag..) Sen blir det läggdags för oss för vi är ganska trötta efter idag (en är gravid och den andra är ett barn). Alltså då orkar man inte hålla sig vaken till kl 3-4 på nätterna.. hihi!!
 
 
xx Annica
 
 
Såhär såg det ut när vi gick runt strömmen (vi hade släktträff)
 
 
Här har vi semlor som ska ner i magen! .. hihi lite lyxigt på en lördag!!
 
 
Och här har vi maten som vi käkade på stan
 
 
Såklart bloggar jag på blogg.se!! (älskar att skriva av mig och låta människor läsa om mitt tråkiga liv)
 
 
 
 
 

När om inte nu?

2015-01-23 >> 16:49:00
Tänker nog för mycket ibland; LIlla du som kanske känner dig träffad av denna text.
 
 
Utan dig har jag levt i flera år och klarade mig sjukt bra. Men sen träffades vi och har känt varandra i flera år och det har varit en bergodalbana för jag har känt mig osäker men har vuxit upp och insett vad jag vill med mitt liv, jag säger samma sak som jag säger till andra att du eller andra ska inte få "köra över mig" pga eran osäkerhet och dalta med mig tills ni har vuxit upp, eller ska vi kalla det som en 30 årskris. Jag har inte tid att stampa och grubbla på vad andra människor har svårt att växa upp och inse vad de vill med sitt liv, exempel detta.
 
 
Ett tag sen var du lika osäker som du är nu och du brydde inte ett skit vad jag sa och vad jag tyckte och tänkte, fast ändå säger du till mig att jag får inte köra över dig med dina funderingar och tankar men mina tankar och funderingar skiter du fullständgt i för du är van att köra över mig och jag har varit allt för snäll mot dig. Denna text är för jag vet att några av hans släktingar läsa min blogg och jag hoppas ni får upp era ögon och inse att personen är inte oskyldig som det verkar utan jag har varit snäll och förlåtit alla dessa ord och hotelser jag fick i somras för jag tänker att människor kan göra fel och det är mänskligt men säga och göra utnyttjande saker för att få sin vilja igenom får mig att spy och blir illamående att människor kan gör såhär! (Att det ska vara så svårt att säga exakt vad man tycker och tänker utan att skylla på sin jävla ålderskris och lyssna på sina vänner/familj 24/7)
 
 
Här får ni en bild med frågor och svara så ärligt om ni kan eller ska ni skylla på 30 årskrisen.
 
xx Annica
 
 
 

Svea

2015-01-23 >> 14:33:00
Hello igen! Today ska Tindra på disco och jag kommer vara hemma och vänta tills jag ska hämta henne.. inte ofta hon går på disco så hon tycker det ska bli kul och vara med sina vänner. Har inget emot att hon är iväg men blir ibland nojig att det ska hända henne något, det man läser i tidningen att barn blir bortrövade eller kidnappade. Borde vara självklart att en mamma blir såhär orolig men ibland måste man släppa det och tänka positivt.. but will see.
 
 
Åhh förresten så hittade jag dessa söta trosor som jag vill gärna ska komma hem till mig!! dock så har jag inte dessa pengar till det just nu för måste lägga dem på barnen och får väl hoppas att jag kan köpa dessa snart?
 
 
 
 

Gravid problem

2015-01-23 >> 13:19:31
Halloj! Nu sitter jag här hemma och väntar på att dottern ska komma hem, precis plockat klart här hemma så det slipper jag tänka på senare! Har även lite småproblem med min kropp pga graviditeten!!! Så nästa vecka får jag veta om jag får besöka sjukhuset oftare för att få dropp för mina järnvärden/blodvärden sjunker oavsett om jag tar järntabletter, men min bm tyckte jag skulle försöka ta järntabletter och försöka vila och vara med någon ifall jag skulle svimma eller tuppa av! Ska även försöka äta blodpudding, något mer lever, spenat eller broccoli. Hoppas att jag kan äta blodpudding för det har jag aldrig ätit sånt i hela mitt liv.. har provsmakat när jag var yngre och jag minns smaken och det är något jag inte vill äta. Men skitsamma om den där blodpuddingen får bara hoppas att det funkar med något av det.. hehe..Men ha en underbar Fredag.. för imorgon är det lördag och då ska dottern ta hål i örat och sen ska vi käka ute och bara umgås!!!
 
 
xx Annica
 

Beautiful monday

2015-01-19 >> 19:45:00
Hej på er igen!! Ska snart sätta mig vid tv:n och äta lite frukt och bara slappa. Ska jobba imorgon med bästa Daniel (världens snällaste kille) medans jag har haft det jobbigt så har han stöttat mig på jobbet. Sen andra kanske inte ens bryr sig att jag har foglossning och har sådan värk.. Jag har kommit in i en period där jag känner att jag vill släppa allt och dra nånstans men frågan är var då?! Har mina vänner här men fler av dem har börjat försvinna för de är mer partybrudar eller så är jag inte rolig längre, men det är synd för dem om de förlorar mig. Men sen har jag även en period att jag trivs att vara "ensamvarg" och bara sitta i min lägenhet och lyssna på musik. Försöker hitta nya låtar som kanske fastnar i mitt huvud.. haha fast ingenting fastnar där egentligen! Sen blir man så trött på vädret och vill känna frihet så då kollar man upp resor och tar reda på om hur det är att resa utomlands med en bebis, det ska bli intressamt hur det kommer sluta. (någon som vill följa med mig i Maj?)
 
 

Stor hobby | Inredning

2015-01-19 >> 18:22:57
Hejsan goingar! Som ni vet så bor jag tyvärr i en lägenhet och jag skulle vilja inreda allt och ändra färg överallt men pengarna räcker inte till just nu.. hehe! Det är därför jag längtar till den dagen jag hittar den rätta och vi kommer bo i ett fint hus!! En stor dröm är att bo på en gård med hästar och kunna få rida varje dag efter jobbet eller helger!!! GAH ge mig tur i kärlek någon gång.
 
 
Här kommer det några bilder som jag skulle vilja ha i mitt hem och det är blandat. Som ni säkert vet så vill jag ha lättstädat hus/lägenhet.
 
 

 
Inspiration hittade jag på hemnet! :)
 
 
 
 

Nya ytterkläder till Tindra

2015-01-18 >> 12:32:00
Nu har Tindra fått en ny vinterjacka och termosbyxor. Båda köpte vi på Stadium Outlet för sammanlagt 580:- , kan meddela att vi var och kolla in andra affärer men där kostar en vinterjacka 500:- och samma med byxorna. Otroligt att man fick billigare i den affären och dit kommer jag åka oftare, gööööör billigt. Tindra blev nöjd men hon ville även ha en ny vårjacka men tyckte att vi borde satsa på en ny vinterjacka eftersom hon ska åka skidor nästa månad med skolan. Vad tycker ni om ytterkläderna?
 
 
Jackan kostade 290:-
 
Byxorna kostade 290:-
 
 

Cute cats & dogs | på en söndag

2015-01-18 >> 11:17:19
 
 
Hej på er! Detta är ett klipp som jag hittade på youtube och den är så rolig för det är såklart katter och hundar i klippet, helt klart perfekt på en söndag när man känner sig deppig för att helgen är över. Här hemma så är söndag en favorit för mig och Tindra för då tvättar jag kläder och bakar en massa bullar/kakor/tårtor etc och gör även en god middag som båda älskar.

KOMMANDE DAGAR ÅR 2015

2015-01-16 >> 15:19:30
Wow det här året kommer bli så spännande. Förra året så gjorde jag inte så mycket förutom jobb och åter jobb! Tror detta år ska bli mer att tänka på mig själv och uppleva saker med barnen. En massa roliga äventyr ska planeras in när jag är mammaledig. Jag ska nu skriva upp lite vad som kommer ske detta år!! Kommer bli grymt.
 
 
Här kommer det några punkter som jag vet just nu;
 
 
  • Köpa nya möbler
  • Åka till Borlänge och använda mitt presentkort och även träffa Karin.
  • Föda barn och bestämma namn på barnet
  • Tivolit börjar!
  • Åka utomlands
  • Sommarlov för dottern och då ska vi bada varje dag
  • Fyller 29 år
  • Jobba ibland när jag har tid och lust
  • En person fyller år.
  • Bjuda hem folk på middag.
  • Åka till Värmland och hälsa på syrran och mamma.
  • Fira jul i Värmland.
 

Torsdagar | My favorite day

2015-01-15 >> 20:06:58
Gaah jag älskar torsdagar för det är bara en dag ifrån fredag. Idag klev jag upp och åkte direkt till jobbet och började jobba med Daniel. Kl blev 13 och jag trodde att jag skulle få sluta men icke då. Lunchade lite snabbt och åkte iväg på ett till jobb fast det blev sanering.. hihi! Kan säga att sanering är ett skitigt jobb men väldigt kul när lönen kommer in på kontot! Nu sitter jag här hemma och pratar i telefonen med Mette. Kl är 8 och jag är sjukt trött redan men ska snart käka mat här hemma, däremot så åt jag pannkakor igår som min dotter lagade åt mig!! Har en sådan underbar dotter som förstod att jag mådde dåligt igår.. ! Såhär vill jag har det varje dag.. men kan inte begära så mycket från en 10 åring. För nu ska jag gå ifrån datorn och laga min mat, Det är ju torsdag så jag är så himla glad. Dock så saknar jag en viss person.. men vi får se hur det går.., kanske skriver mer senare.. hmm
 
 
xx Annica
 
 
 
 
 

Fikabröd <3

2015-01-14 >> 19:00:28
Hello girls.. and boys! Blivit lite upptagen med mig själv och med min dotter, men fick hem detta i måndags så nu har vi fikabröd så det räcker ett tag. Vill ni veta hur jag fick hem detta?
 
 

I’m Home | Norrköping

2015-01-10 >> 18:37:00
Hej igen! Nu sitter man här igen och lägger upp bilder från idag, tycker de är så otroligt mysigt med snö om jag ska vara ärlig! Tänk om några månader så är allt borta och då kommer värmen.. hihi.. Jag har inga problem med värmen heller men snö är iaf något fint och mjukt om man inte kramar dem riktigt hårt så de blir hårda. Här kommer några bilder som jag hann att ta! Vad har ni gjort idag? xx Annica
 
 
 
 
 
 

Stora ögonbryn på mig

2015-01-10 >> 16:28:00
Stora ögonbryn är inte direkt JAG men jag testade det idag bara för att. Men dottern tyckte jag såg ut som en clown. Vad tycker ni?
 
 

Älskar Lördagar | LOVE

2015-01-10 >> 15:25:07
Finns inte bättre än lördagar!! Man kan hitta på massa saker tillsammans med dottern och såklart käka lördagsgodis, gå runt och göra snögubbar ( my life ).
 
 
Idag så käkade vi frukost tillsammans och kollade på barnprogram, har även varit ute och lekt i lekparken, en massa snö kom så vi hade snöbollskrig. Nu har vi druckit varm choklad och käkat mat!! Det var så gott att man ville gå ut igen och bli kall. Men tyvärr har jag foglossning så jag har skapligt ont just nu (dock har sjukgymnasten sagt att jag ska ut och röra på mig så mycket det går). Men dottern vill vara inne nu och göra egna armband som hon ska sälja för 10 kr. Hade mer än gärna gjort det med men nu ska man vila lite i soffan och äta mellanmål, vi får se om det kommer fler blogginlägg (kan alltid hoppas)
 
 
 

Gårdagens smink

2015-01-04 >> 12:58:09
 
 
Här kommer en bild som jag tog igår innan jag skulle till en killkompis och glo på skräckfilm och käka en massa godis.

2015

2015-01-03 >> 21:35:00
Hej snyggingar!
 
 
Känns allting bra? To be honest, för mig — ja, även om jag började året med att vara sjuk och singel. Jag tycker det känns bra ändå, jag har även insett en massa saker. Visserligen så tog det ett tag för mig men bättre det än försent. Det började med att inse att killar är så osäkra av sig att de säger saker som man vill höra för stunden. Somliga tror att man fortfarande kan vara korkad resten av livet. Sen att behandla tjejer som luft som de gillar och det finns även killar där ute som har flickvänner och har dejtingsidor där de påstår att de är singlar. Ingen av dem förtjänar en tjej alls tycker jag om jag får säga det. Oops. Det finns även tjejer som inte ens bryr sig för de är så rädda att bli ensamma resten av livet. Dear god.
 
 
Eftersom jag varit en av dem som har varit rädd att vara ensam resten av livet. Så kan jag tala om att det är en stor prövning att släppa något som får en att känna sig trygg men jag mår så mycket bättre idag för jag vet vad jag vill ha och kämpar för det varje dag, as usual. Kommer det en kille i mitt liv så bör han tänka två ggr om han är där för stunden eller för evigt. Ni kanske tror att det är ett måste det där med för evigt (jag kräver aldrig av någon att stanna hos mig för evigt om de inte vill det), blir irriterad när man spenderar bort all sin tid med att kämpa för en kille som är osäker i hela 4 år så då är det verkligen ingenting för mig. Kan äen se på en dejtingsida där de nästan kräver att de är den rätta för mig och jag säger ärligt vad jag tycker så är jag en idiot och korkad brud. Har man en dejtingsida så är man inte tvungen att flirta eller hitta någon man har en dejtingsida för att se vad det finns för grodor där ute och är det ingen som faller mig i smaken så kan man väl skriva som vänner eller helt enkelt få råd var man kan finna den rätta om man skulle vara sugen. Är inte direkt sugen på ett förhållande alls just nu för en viss person som har fått mig att tänka att livet är såhär man ska kämpa för något man aldrig får ändå, då är det inget för mig (;
 
 
Mitt nyårslöfte detta år är att inte bli överkörd av en massa människor vad jag tycker och tänker och vill jag leva singellivet resten av mitt liv med min barn utan deras pappor så ska ingen se ner på mig. Sen leva ett hälsosam liv utan drama och tjafs. Jag får även se om den tredje nyårslöftet slår in också men skriver inte ut det här. Det får vara hemligt så länge det går. Har insett att man ska inte vara för mycket öppen här på bloggen . Lite för många nyfikna jävlar. Vi får hålla tummarna att det ett lyckligt 2015 för min del. Har ni några nyåslöften? Vad fick er att ha dem? Godnatt allihop! ♥
 
 
 
 

Soffbild

2015-01-02 >> 13:31:00
 
 
 
Igår låg jag i soffan hela dagen och gick jag upp så var jag tvungen att springa in på toan eller springa in till köket. Min första dag på 2015 började inte så himla bra, fick tyvär vinterkräksjukan och drack jag typ 1 dl vatten så spydde jag typ upp 1 liter. Därför kände jag att jag inte orkade spy ner datorn och blogga om detta. Men idag känner jag mig iaf bättre men ska enbart vila och försöka få i mig mat och bara njuta att jag inte spyr.

Sminkade Annica | Sjuk

2015-01-02 >> 12:27:49
Hej snyggingar! Här är dagens bild på mig och igår bloggande jag ingenting för jag låg i vinterkräksjukan och orkade seriöst ingenting. Har idag varit till min BM för jag var orolig att bebisen inte fick någon näring och såklart var jag orolig för mina järnvärden me allt var toppen och jag fick en tid att komma till sjukgymnasten nästa vecka. Tack till alla mina vänner som stöttar mig nu när jag har varit sjuk.