Vem som helst

2010-10-28 >> 23:07:15
Lite har hänt under kvällen! :( Sitter just nu och pratar med Jonna och gråter för fullt, men det löser sig nog..! Men men Tallen ska snart ringa mig för han fick veta vad som hade hänt, så jag ska väl berätta hur det ligger till! Kanske blir på bättre humör? :) Då ska jag rita ett kors i taket om han får mig att skratta innan jag lägger mig! Nu kanske jag överdriver lite med att rita ett kors men det fattar ni väl, såklart!


Nu ska jag göra ordning mig för sängen! ≈ Vilket betyder att jag ska borsta tänderna och ta ut linserna, nu säger jag god natt! :D


P.S Tack Jonna för du finns där för mig, bästa vän!

knocking on heavens door

2010-10-28 >> 19:15:13
Börjar verkligen bli segare och segare för varje dag som går, hur ska jag orka festa nu i helgen när jag har jobbat järnet av mig varje dag. VAD GÖR MAN FÖR ATT FÅ TILLBAKA ENERGIN? Att lägga sig i tid hjälper inte för jag ska ändå jobba imorgon och sen stressa mig till Örebro, varför ligger Örebro 2 timmar bort för? Att jag gnäller såhär är för jag har ingen ork kvar i kroppen? Jag jobbar från kl 7 och slutar olika tider och vissa ggr får jag jobba över och lilla jag är så dålig på att ta med sig en matlåda men det är för jag orkar inte konka på den en heldag? Varför finns det ingen pastabar i varje kommun eller varje gata? Eller någon pastabar som skjutsar ut maten till dörren? Eller så kan jag traska ner och leta som fasiken eller vänta tills dagen är slut. Jag tror jag kommer bryta iop om jag fortsätter såhär, jag måste börja ta med mat och något att dricka så man får i sig något, exakt som idag så kunde jag iaf ta firmabilen och åka och hämta mat vid sjukhuset, så idag fick jag i mig lite mat. Därför var jag pigg och glad och busig på jobbet, men jag menar de andra dagarna som igår när jag jobbade till 4 och städade klart 2 lägenheter på 70 kvm. Det var verkligen pissjobbigt. Eller rent ut sagt förjävligt jobbigt för jag stressade hem och åkte ner till stan och träffa en tjej kompis för jag hade lovat det? Varför sa jag inte nej och vila den dagen men jag ville träffa henne och tyckte det skulle vara elak och ringa henne när hon ändå var på stan..? Vet ni hur jag känner mig nu?



Jag har hunnit städa här hemma nu, jag har fått paket som jag måste hämta ut idag för annars kommer den få ligga kvar där tills tisdag, fast det har jag inte lust med..? Jag funderar på att sätta på mig strumpor och ta bilen och hämta ut paketet, och sen krypa ner under täcket och försöka somna till någon bra film. Vill bara sova nu, FAST jag vill ringa till en viss person men vågar inte, eller vet inte om personen vill att jag ringer honom nu!


Vad jag ska göra i helgen? Att jag har missat att berätta det så kommer Jonna ner hit imorgon och då blir det fest fredag & lördag? Inget att tacka nej till för Jonna kommer ändå tjata att gå ut om jag säger nej. Även om jag känner mig som just nu så ställer jag upp för henne, men kommer nog inte dricka mig så full som jag gjorde för 3 helger sen. Jag har inge lust att få en hjärnskakning till, och jag ska jobba på måndag igen. Jag ska nu bara käka upp mitt godis och sen traska iväg om jag orkar, ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte orka gå ut alls för ryggen värker, och mina ben gör ont. Problemet är väl att det är träningsvärk från jobbet, lite otränad.



*Jag är trött och sliten, och här får ni en bild när jag är osminkad*


Avarice

2010-10-27 >> 20:38:49

 


Tarzan Boy

2010-10-26 >> 19:45:35
God kväll... Har jobbat i 7 ½ timme idag och efter jobbet så åkte jag iväg och klippte mig :)


Det var faktiskt kul på jobbet dag fast förutom en sak, somliga har tur och andra inte.. Jag tvättade fönster och sen hade jag så jäkla bråttom med att vända fönstret och min ena hand var kvar på ett område som man inte ska ha sina händer och svitch så skrek jag som en jude.. Kan meddela att det är bra nu men då när jag tittade på min hand så var det ett stort hål och inge blod men sen när jag sprang ut till köket för där var Lisa (jobbarkompis) och när jag tog bort min andra hand från skadan så hade jag mina händer fulla med blod, att se det fick mig att må illa så Lisa tog fram lakan och rev bort en liten remsa och stoppade blödningen, sen kan jag säga er att jag hade skit ont hela dagen efter det men jobbade på utan att gnälla så mycket.. Jag hoppas det går bättre imorgon, men man vet adrig med mig! Tänk om jag kapar av mig handen..? Ser nog för mycket på skräckfilmer, men det kan faktiskt hända en helt vanlig Nilsson..


Ikväll så blir det att hämta ut mitt paket.. Så jäkla nyfiken vad det kan vara för något ;) Och om jag tänker på rätt sak så är det något jag har velat ha nu i flera månader.. Låter som jag hämtar ut paket ganska ofta nu men är man bra på det man gör så är man, kommer nog ta kort på innehållet senare om ni vill!? Men det finns några människor som är lite väl besatta i mig så jag vet inte om jag ska göra det ifall personen beställer samma sak.. ;) Man vill inte ha såna typer efter sig direkt..? Och jag väntar på ett till paket som ska snart komma fram, som jag hoppas att jag får nu i veckan eller nästa... Har jag tur så kommer den innan fredag fast den turen jag har haft idag så blir det inte så..


Jag har idag käkat pizza för jag orkade inte stå i köket för jag var även iväg förut och klippte håret, klippte bara topparna för jag sparar till långt.. Jag pratade även med henne om hårfärg så nu har jag bestämt mig vad jag ska färga för något, men vet inte om det kommer passa mig!? Jag hoppas det för på fredag så finns det ingen återvändo? Jag håller tummarna att jag blir supersnygg i helgen....
























Och vad har vi här?



Ska säga att jag åt inte allt för jag & Tindra dela, tror nog hon bara tog en bit för hon var inte så jätte hungrig.. Alltså hon äter mat i skolan och det är därför.. :(

Glad Igen

2010-10-25 >> 20:11:41
Kan säga er att jag kommer vara den snyggaste och sexigaste tjejen på lördag... :)



"Don't Stop Believing"

2010-10-25 >> 16:52:40


Ser inte det här gott ut..? Eftersom jag gnäller och klagar att jag är "tjock" så ska jag börja äta nyttig mat och det kommer se ut såhär om dagarna, och jag ska börja träna på gym fast inte i Vilbergen av en orsak.. Så jag ska boka in mig på vissa gympass på badhuset fast det blir bara de dagar när jag inte jobbar.. Fast hade varit roligare om man hade någon att träna med?

Annica som börjar när du vill från Blogg.se

2010-10-25 >> 00:07:55

(Min killkompis) Jag lärde känna honom genom Annie & Jocke nu i somras faktiskt, och det är jag verkligen tacksam för. Vi hittade på en massa bus som t ex badade i ensjön & kolla på en massa filmer hemma hos honom, vi kommer riktigt bra överens och vissa ggr har vi tjafsat för en massa missförstånd och sen finns det folk som snackar skit och hittar på saker så vi har blivit sura för vi har trott på det.  Det känns ibland som vi vore ett par fast det är vi inte om ni tror det. Vi ses typ nästan varje dag men de är mest snack & umgås för ibland så känner jag mig ledsen eller lite för glad, nästan lite läskigt nu för jag vet hur han tänker och hur han ska avsluta meningarna när vi pratar. Ingenting att bli orolig för att ni tror att han är min pojkvän så tror ni helt fel. Jag vill inte ha något förhållande på ett tag och vet inte när jag känner mig redo för att kunna säga "jag älskar dig" till någon igen, men den dagen kommer väl fast inte nu och inte imorgon.

 

jag har nog inte släppt taget om Adam än..

 

Jag umgicks med andra killar i somras för att slippa tänka på Adam och Junior var en av killarna. Jag försökte hitta någon som var lik Adam på alla sätt men insåg då att det var ett sjukt beteende utan jag ska mer försöka vara själv och gråta ut om jag känner för det, när jag insåg det så sa jag till dem att jag inte har släppt Adam och de var först någon jag bara var med för slippa sorgen och de sa okej? Jag trodde de skulle bli skit sura på mig men de förstod mig att han var ändå min första riktiga kärlek, jag kan inte påstå att jag tänker 24/7 på Adam för det gör jag inte, men vissa dagar så kommer han fram helt plötsligt i mitt huvud och det är då jag vill prata av mig och det brukar bli att jag ringer Jonna eller att jag åker till Junior och frågar om råd och från en killes perspektiv. Varför är det lättare och skönare att prata med en kille om kärleksproblem? Jag tycker att jag borde mer tycka att det är lättare att prata med en tjej eftersom jag är en tjej. Det var jag iaf imorse, jag kanske byter kön på kvällarna, men för att låta allt för normal så säger vi att jag är en tjej.. Det kanske mer känns som en kille är mer ärligare att berätta vad de tänker och tycker för tjejerna säger mer det vi vill höra, såklart positiva tankar.

 

Du Junior ska veta att du finns i mitt hjärta och jag är verkligen glad över att vi kommer så bra överens.. Och jag hoppas du tycker detsamma att det här är inte slutet av våran vänskap utan mer början.. Nej nu ska jag väl lägga mig för imorgon ska jag upp och jobba.. Vilket betyder att jag ska kliva upp kl 5 imorgon. Alltså om 5 timmar, och jag kommer säkert snooza i en timme. Såklart kan jag inte göra det för jag ska lämna fröken nilsson karlsson på skolan 06:45, trots den tidiga tiden så är jag alltid trött oavsett när jag går och lägger mig på kvällen.

 

 

Jag säger väl god natt och sov gott mina underbara läsare, och jag hoppas ni får en trevlig dag i skolan/jobbet imorgon.. Jag bloggar mer imorgon när jag kommer hem från jobbet, precis som de andra dagarna.. Just a lot of love kisses from me.

 


Moving On

2010-10-24 >> 17:49:09
Vad fan att man ska börja få huvudvärk på en söndag..!


Gött imorgon ska jag jobba med dom bästa igen... Är riktigt kul att gå upp tidigt och sen vara på jobbet 06:45 och träffa jobbarkompisarna, men det jobbigaste med så tidigt är att få upp min dotter på morgonen..? Tur att jag är en envis morsa.. Kommer bli svårare när snön kommer för då måste man ut till bilen tidigare för att skrapa bort isen och sen få upp värmen, vilket jag inte längtar efter..? hihi..


Vad jag ska göra nästa helg är att umgås med folk som gör mig på bättre humör! Det är fest hos en killkompis i stan och man får vara utklädd om man vill, och jag beställde förra veckan en kostym så jag får se om den passar eller inte för gör den inte det så har jag bara på mig partykläder, och jag försöker även övertala Jonna att hon sa följa med mig hem på fredag.. Verkligen en saknad tjej! ;) Och sen efter hemma festen så ska vi dra ut på krogen och jag vill ut till Otten men mina killkompisar vill inte hamna i bråk för de hörde en sak när jag var där sist, de är såklart de bästa killkompisar som finns som försvarar mig om det skulle hända något... Så vi får se vart vi drar ut, men jag hoppas iaf på Otten! ;) Visst jag ska inte dricka lika mycket som sist jag var ute för jag vägrar ha en äcklig baksmälla på en söndag, och den dagen ska jag skjutsa hem Jonna för hon måste jobba på måndagen, vilken bra planerare jag är.... ;)



Ikväll så ska jag bara ligga i sängen och glo på film med Tindra, och kanske tar en huvudvärkstablett för att kunna sova inatt.. Sen om jag skulle vakna till senare så kommer jag nog ringa Jonna eller Junior eller Tallen, okej det här lät lite konstigt att jag har 3 valmöjligheter men är man populär så är man. Eller så tar jag en till tablett och somnar om så jag är pigg imorgon, såklart så brukar jag inte göra det ofta så det blir nog att jag ringer ett samtal eller två..! *ler* Jag är lite busig när jag är sjuk, så nu slänger jag upp 2 bilder på mig och jag varnar er att bilderna talar verkligen att jag mår inge bra (huvudvärk :( ) Men nu ska jag fortsätta att kolla på film och ligga under mitt täcke, borde jag ta ut mina linser ifall jag skulle somna..?






Såklart så ser jag inte så värst pigg ut... ;) Somliga kan inte vara snygga på heltid.. *Måste gå ifrån datorn nu*

Encore

2010-10-24 >> 14:10:20
Fast nu är jag mätt som en fisk, jag käkade spagetti och köttfärssås som smakade mumma... :)


Sötaste Tindra som finns!

 

 

Snyggingen jag och Tindra som käkar mat!!

 

 


Durch Den Monsun

2010-10-23 >> 20:35:59
Här sitter jag igen efter en heldag på busfabriken med Jessica, Joline & Tindra! Där hade vi superkul med mycket spring i klätterställningen och kastade en massa bollar i bollhavet (Eller mest jag?) Varför tittar endel snett på mig bara för jag ockå har kul och samtidigt med mitt barn än att sitta på en stol och läsa en gammal tidning och inte bryr sig om sitt barn! ;) Inte mitt fel att jag vill ta fram min barnsliga sida ibland! Bara för jag är barnslig  24/7 genom mina vänner? ;)


Här har jag sminktips till er som vill följa modet!





Alltså jag är jätte seriös :) Inte min dotter direkt för hon fnittrar hela tiden! Det kommer såklart fler videoinlägg på oss tillsammans! Bara när både har tid och lust!


Antar att det är dags att säga hej då för jag ska vara social med min dotter innan hon lägger sig! ;) Sen ska jag umgås med en kill kompis?

Jarhead

2010-10-23 >> 11:46:30
Bra film!

DRÖMMEN OM LYKTSTOLPARNA

2010-10-22 >> 21:02:59
Faaaaaaan jävla magkatarr! Nu ska jag umgås med en killkompis och bara glömma bort problemen en stund!


Blir att lägga sig i tid idag för imorgon ska jag & Jessica till busfabriken med Tindra & Joline ;)



You Will Allways stay in my heart

2010-10-22 >> 18:18:28

Varför sabbar jag allt, jag var lycklig och hade en framtid :) men nu är allting bortblåst!


Entwarnung

2010-10-21 >> 15:18:33
Nu ska jag åka och hämta sötnosen från skolan! Bara för jag har jobbat i 7 timmar idag! Great!

Let The Bodies Hit The Floor

2010-10-20 >> 23:11:02
Älskar verkligen dom här chipsen, tack Tallen för du glömde dom här!


What can I say

2010-10-20 >> 22:01:51
Den här dagen har varit helt perfekt... ;) Somliga vet vad jag har gjort idag..! Jag kan bara säga en sak att jag är så jäkla stolt över mig själv att jag har vågat boka en sak som jag ska utföra om 2 veckor, och jag ska inte avboka. :) En viss person måste tyvärr följa med mig som stöd, enligt mig så är det här läskigt..? Dock så har jag aldrig gjort det här tidigare men någon gång så måste "oskulden" försvinna (fast en del som har gjort detta säger att det inte gör ont?) tycker det beror på till person vad som gör ont egentligen, som mina piercingar så gjorde ingen ont sådär att man börjar tjuta direkt men andra säger att de gör fruktansvärt ont att de måste ta ut dem.. Synd för dem men bra för mig att jag slapp den smärtan :( , för jag skulle bli skit sur på mig själv om jag tog ut någon piercing bara för det gör ont, är väl dags att pierca sig igen men frågan är bara vart? ;) Kollade in lite på internet vart man kan pierca sig och hur mycket det kostar och jag tror jag har bestämt mig nu, visst en del vet varför jag gör det men jag älskar smärtan?


Här får ni veta vad jag har gjort idag..


Aldrig

2010-10-19 >> 12:40:04
Börjar fundera lite kring förhållande och singel livet... Man har nu varit singel i 2 månader och jag trivs faktiskt och vill inte ha någon pojkvän på ett tag! ;) Visst har man fått några killar på halsen men det känns fel att hoppa in i ett nytt förhållande eftersom jag var tillsammans med Adam i 2 år & 7 månader.. Han var ändå min riktiga första kärlek och det är tråkigt att vi inte kan ha kontakt, har iaf försökt och hålla kontakten men när han vägrar svarar på mina sms så antar jag att jag ska backa undan! Ovant eftersom han var min bästa vän & pojkvän samtidigt! *Men vi kanske kan bli bästa vänner senare* nu ska jag springa till bussen och ska vara på personalmöte kl 14!


Ni har säkert hört den här förut för det är en gammal låt..? ;)


Holzhackerbaum

2010-10-19 >> 10:08:40
Vad jag gjorde igår? ;) gjorde god mat och sen på kvällen fick jag problem med magkatarren så jag tog en tablett och somnade direkt.. RÅKAR TYVÄRR HA STARKA TABLETTER ATT JAG BLIR SÖMNIG! Den funkade inte så jätte bra för imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande ont så jag fick ta en till? Fast försökte hålla mig vaken genom att vara busig på alla vis men klarade ifrån att somna.. *ler* :) fast idag ska jag på personalmöte med jobbet..


Aja får se vad de har att säga.. Vad ska jag säga om de frågar mig om jag vill ta upp något? Det eda som jag stör mig på att de frågar ibland samma dag om jag kan jobba. Nu menar jag inte elakt med det men jag måste ändå få veta minst dagen innan eller tidigt på morgonen innan jag lämna min dotter till skolan så jag kan säga till dem att Tindra ska vara där en heldag annars får jag skit från dem..?


Ska nu klä på mig och fixa iordning mig, don't have time to sit here..

Jag igår:


 



Leave the World Behind

2010-10-17 >> 18:38:59

Måste lägga upp denna bild för genom mina ögon så ser jag fet ut men genom mina vänner så säger de att jag är lagom smal men då är min fråga varför ser inte jag det som de ser?


I CAME 2 PARTY

2010-10-14 >> 18:09:25

Nakna Annica.. Och jag förtjänar det eftersom jag har jobbat i 9 ½ timme idag..


Hmm.. Ska jag eller ska jag inte?

2010-10-13 >> 17:10:35

* god kväll *

Har sådan lust att gå till affären och köpa cider och öl... Somliga fattar inte att de sårar mig totalt, som om jag vore gjord av plast? Det jag har sagt till dig menar jag men fortsätt med det du håller på med så får vi se hur mycket jag klarar av..? Tror jag inte ens orkar bry mig längre.. För de här dagarna har jag varit så nedstämd att jag inte vet vad jag ska göra?

 

Fick veta en sak av Robin angående lördag så vi får se om det blir av! ;)

 

 

Men vad ska ni göra ikväll?


Har fått Tindras Skolfoto nu..!

2010-10-12 >> 19:31:30
Det var på tiden att den kom i brevlådan! :D



Glömde berätta det i fredags och igår hade jag inte hjärnan med mig alls, och nu kom jag på det för jag höll på att rensa mitt rum idag! Det blev verkligen bra bilder på henne! Har alla bilder här hemma sen hon var 1 år och kanske lägger upp dem så ni får se förändringen på henne... ;) Är inte det konstigt att man förändras verkligen såpass mycket under åren..? :D Var bara 5 år sedan hon var 1 år och då hade hon blont och lite smålockar! För nu är hon mer mörkblond och har spikrakt hår som sin mor! Ni kommer märka att jag & min dotter är verkligen lika på alla sätt..? ;)


Love you Tindra! Bara för du är jobbig ibland så älskar jag dig iaf och du är absolut den bästa som finns i mitt liv..! :D Hon vill börja blogga hon med så vi får se om hon skaffar det när hon blir 6 år!


Porträtt bilden på henne! Otroligt fin är hon ;)

Värdecheck på 100 kr! Den måste användas! :D


Potpurri 2010-tal

2010-10-11 >> 22:56:44
Hihi nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba..! *min favorit låt*



respect

2010-10-11 >> 15:43:51
Idag skulle jag ha jobbat men mådde fan skit dåligt imorse för hela rummet snurrades och jag hade sådan värk i nacken, äntligen ringde jag vårdcentralen och frågade vad det kan bero på och de sa att det kan vara lätt hjärnskakning men om det inte går över så ska jag kontakta dem så jag skulle röntga huvudet så det inte blev en värre hjärnskakning!



Har inte bloggat sen fredag för jag var på skit dåligt humör hela den dagen och gick ut på krogen med en tjejkompis i bara 1 ½ timme för sen ville inte hon vara kvar fast jag stannade kvar i 30 minuter till... :) Det var nog det sämsta jag kunde göra för under den tiden så kom det flera turkar och höll på mot mig och sa saker & gjorde saker som man kan anmäla dem för sexuella trakasserier men jag gick till en vakt så han slängde ut dem, tyvärr så var jag på sådan dåligt humör så jag klunka i mig en massa sprit på 1½ timme att jag var tvungen att få dit Junior och han var så snäll att han hämtade mig när jag var så packad. Annars hade jag fått sovit i en fyllecell för när jag kom hem till Junior så minns jag ingenting, problem med minnet har jag verkligen, men Junior tog hand om mig hela den natten och morgonen.. ;) problemet var inte över för dagen efter mådde jag piss och kräktes minst 30 ggr, som ledde till att jag sprang till toaletten flera ggr och under dagen så svimmade jag av så jag slog i huvudet så hårt i bakhuvudet att jag tuppade av och vaknade att Junior ropade på mig och jag har fortfarande en bula kvar i bakhuvudet! Vilken jävla smärta jag hade och vilken jävla minneslucka jag har, så tyvärr fastnade jag på film för Junior filmade mig när jag var allra fullast! Kanske kommer upp en videoklipp här på bloggen..? Kommer nog skämmas som fan men man lever bara en gång. ;)


Blev fotad på krogen av en fotograf, gav ut mitt nummer till en snygg bartender.. Hihi jag blev verkligen inte blyg den kvällen.. :D Nej men det roliga är att bartendern sparade mitt nummer, jag får väl hoppas att han ringer mig i veckan! Nu ska jag försöka få i mig mat och lägga mig på soffan igen, är lite snurrig i skallen fortfarande för hjärnskakningen..?


Drinken som var skit god!



Massa fulla människor som dansade..!

Gulliga Jessica! :D

Måste säga det här "don't try this at home kids"!


Baconsås & Pasta...

2010-10-07 >> 20:47:03
Jag satt vid datorn igår och tittade runt och fick för mig att "snoka" eller "kika" in en viss person, varför gjorde jag ens det för jag blev bara ledsen..? Och varför blev jag ledsen över det när jag vet hur det ligger till, såklart antar jag att jag har fortfarande känslor för honom (tyvärr) Ni som känner mig vet hur det ligger till, så jag kommer inte gå in på detalj. Sen är det bara "status" sak så jag vet inte varför jag blev så ledsen att se texten "singel", och sen texten som var menat för mig "one in a million" var borttagen, då jag vet att vi gick skilda vägar för 2 månader sen. Ungefär 4 månader om man räknar uppehållet som var i 2 månader. För jag är just nu i en sådan period att jag är väldigt känslig för lilla minsta som har med honom att göra, är väl för jag har fortfarande inte gått vidare. Och det har inte gått sådan lång tid men jag försöker släppa honom, såklart misslyckas jag hela tiden...?


Ni som har stöttat mig den senaste tiden är verkligen guldvärda som lyssnar på mig när mina tårar rinner nerför min kind, Jonna, Tallen, Junior, Jessica, Hanna, Andy, Axel & Johan..! Hade jag inte haft er så vette tusan vad jag hade gjort just nu, och jag vill inte veta heller. Jag frågar mig varje dag varför jag gör såhär mot mig och varför jag lät en sådan fin & underbar kille gå sin väg. Han sa ju trotts allt att han var säker på sitt val och jag lät honom vara eftersom det var hans val men för 3 veckor sen sa han att han inte var säker på sitt val då, men varför sa han inte det då för då hade jag kämpat och visat för honom hur mycket jag tycker om honom. Men nu är det försent.


Jag funderar ibland att ta bort hans familj från facebook & msn för att slippa bli påmind av honom men samtidigt vill jag inte det för de har funnits där för mig när jag har mått dåligt, och jag saknar dem varje dag men vågar inte ringa dem eller gå hem till dem och fråga hur de har det. Men jag är väl för feg av mig.. Jag står för det också och tänker inte skämmas över det! Här i min blogg så tänker jag inte ljuga för mig själv eller för mina läsare. Och vill gärna bli bemött på samma sätt, eftersom jag hatar lögner. Men hade jag inte varit så feg så skulle jag ha ringt till hans familj nu och frågat vad de gör och fråga om man får komma hem till dem.



Vi skulle nu ha varit tillsammans i 2 år & 10 månader snart nästan 3 år tillsammans, men det får jag inte uppleva med honom mer och bara det att höra att aldrig mer uppleva något med honom får mig att vilja springa ifrån datorn och sätta mig ute på balkongen och gråta ut, och för att inte göra det så sitter jag kvar fast tårarna rinner och jag känner smaken av salt. SÅ jävla ont gör det inom mig om dagarna, tyvärr försöker jag inbilla mig att jag inte älskar honom utan jag bara är kär i kärleken som jag var i de andra killarna, då jag vet innerst inne att det är en fucking lögn för att slippa verkligheten.



Vi har typ kontakten kvar för han var här för 1 vecka sen för han hjälpte mig med datorn och under tiden så pratade vi på som vanligt och skrattade åt mina skämt, (kanske fick han mig att tro att han sakna mig, men att han inte gör det egentligen.) Och innan han skulle hem så sa jag till honom "du kan väl tänka på saken om vi ka börja umgås och så igen" och han svara "det ska jag göra" och log mot mig, ja sen gick han ut från min dörr men jag sprang direkt och öppna dörren och sa "Tack" och då tittade han upp och sa "Varsegod" och sa det med sitt gulliga röst, såklart satte jag mig vid datorn och var så glad att ja fick träffa honom en stund och att han skulle tänka på saken.. MEN igår skickade jag ett sms och fråga om han hade tänkt klart om vi ska börja ses men han svara inte, han kanske inte vågar träffa mig på det sättet för att han är rädd att få känslor för mig igen. Jag vet inte hur han tänker men jag hoppas att han vill det, jag vill inte förlora honom nu..


Men under de här 4 månaderna så har jag försökt träffa andra för att slippa tänka på honom och känna saknaden efter honom. Eftersom jag har kvar bilderna på oss två så går det inge bra alls, och jag säger till dem varför jag ibland kan vara tystlåten och ser lite sorgsen är för bilderna kommer upp i huvudet och minnen som vi gjorde tillsammans och de orden vi sa till varandra när vi var med varandra. Ändå förstår de mig och låter mig minnas och de hoppas för min skull att jag får min 20:e chans att bevisa att jag har förändrats..?




Idag så var jag iväg och jobba med Carro och det blev storstäd här i Skarphagen, hamnade hos en trevlig dam som var pratglad och hon hade en söt katt som jag pratade med hela tiden, och sen fick man lära sig en ny sak hur man använder en maskin till att "piska" mattorna. Så det var en upplevelse. Men efter jobbet så ringde jag Tallen för att få ha någon att prata med när jag går till bussen.. Men mina pengar tog slut så han ringde upp igen och prata med mig tills jag kom hem? Hur snällt är inte det? När man kom hem så började man skriva ner en inköplista på vad man ska köpa för att kunna göra en viss maträtt idag, men fastnade på facebook och snackade med någon engelsk kille så fick träna på att skriva på engelska till honom?




Dagens lunch blev Baconsås och pasta. Fyfan världens godaste mat! Jag åt bara en portion för sen orkade jag inte mer... Tänk att imorgon ska jag käka thaimat och förfesta hos mig, och vem kommer dansa ihjäl sig imorgon..?

@ the Cave

2010-10-06 >> 17:09:37
Måste säga att det blev inge jobb idag bara för grannen nedanför hade fest igår/inatt så de slutade festa runt 3-4 tiden så det blev inte mycket sömn för min del så imorse var jag skit trött och hade ont i magen så jag sjukanmälde mig..! Påminn mig att om han festar ikväll så ringer jag securitas så de slänger ut hans knarkar kompisar! Här är det lite saker jag ska göra för att göra mig på bra humör igen! :)


  • Kolla efter stövlar som jag kan beställa hem

  • Något att läsa och drömma mig bort från verkligheten en stund.. (Är ganska trött på verkligheten!) Det kanske beror på grannen som håller på..!


  • Kolla igenom bilder på datorn och framkalla dem i veckan. Och kolla upp när Tindras skolfoto är klara..!


  • Lyssna på gammal musik och somna i sängen med Tindra..! En dag som denna borde göra mig på bättre humör..?

Circus

2010-10-05 >> 23:45:12

Från aftonbladets hemsida! Mamma Mia vilken nyhet att en kändis gillar grillad kyckling, ska de inte skriva om mig snart att jag åt en hamburgare meny i Fjugesta..? Men jag glömde att jag var inte lika känd som Kirsten! Iallafall så känns det här mer som de försöker fylla ut "nyheter" om kändisar..! Tror inte direkt att vi har lust att läsa vad kändisar stoppar i sig för vi vet att de är vanliga människor..? Har de inte andra smaskiga nyheter typ som kommande film och kanske bortklippta scener...?


Sannamarken

2010-10-05 >> 21:10:34
Nu har man äntligen kommit hem från Örebro. Jag åkte dit och hämtade upp Jonna och sen åkte vi vidare mot Fjugesta som jag har bott tidigare för det var tydligen marknad där idag..! Men under tiden man är där så springer man på några man har haft lite smågräl men tydligen så var allting lugnt för de hälsade och prata på och några stirra och smålog mot mig, och sen var det någon som jobbade där som stirra på mig hela tiden och när jag tittade på honom så smålog han och flirta som bara den, as if they were unusually..! :) Har även köpt en klocka till Tindra och en sak till Junior som han ska få sen efter jobbet, känner mig värsta snälla tjejen idag..! Handlade inte så mycket där för jag vet att marknads saker håller inte länge, kanske dags att göra ordning sig för sängen för jag ska jobba imorgon..?


Jag hittade en fin hatt som Jonna & Johan tyckte jag skulle köpa men Cowboyhatt i Norrköping känns fel :)

Lilla Tindra åkte karusell..!


Fight for your right

2010-10-05 >> 01:37:39
Ni ska ha en toppen kväll för nu ska jag lägga mig igen..! Kommer nog åka till Örebro imorgon och träffa en kompis och gå på marknad med några..!! :)

P.s Har svårt att bestämma mig om jag ska åka eller inte men jag ska sova på saken.. Hade ni gjort..?

En jobbig dag!!

2010-10-04 >> 18:56:23
Hejsan!


Nu sitter jag här igen med mat i magen..! Eller halvt för jag har ingen matlust och jag tvingar mig själv att äta något, jag vet inte varför det har kommit tillbaka, vi får hoppas att det försvinner innan helgen *haha* Man ska då kanske käka Thaimat då?


Skoldagen var väl helt okej för Tindra men hon berättade att hon har haft jätte ont i halsen att hon inte kan svälja så jag köpte halstabletter till henne, dock fungerade det inte så jätte bra för när vi kom hem så grät hon när försökte få i sig kanelbullarna och sen följde hon med mig till affären och hon blev verkligen svag i kroppen för hon orkade inte gå.. Men när vi kom hem så la hon sig i min säng och somnade väldigt fort.. :( Nu vaknade hon till och jag tog tempen och det visade sig att hon har feber så jag tog fram tablett och alvedon som man stoppar upp i stjärten.. Hon tar först tabletten men inser väldigt fort att hon kan inte svälja den så jag sa att hon måste ta den andra och hon blev helt förstörd och tårarna rann och jag visste inte vad jag skulle göra? Vi pratade en stund och till slut gick hon med på att ta den i rumpan men hon grät och grät, så nu hoppas jag att febern går ner så hon mår bättre imorgon :)


Tänkte faktiskt ta en långpromenad och lyssna på musik och bara slippa allt som är omkring mig, vad ska jag göra med Tindra då för hon kan inte hänga med och lämna henne ensam så länge vågar jag inte..? Blir nog att jag stannar inne ikväll och tar hand om min prinsessa..? Jag får väl ta en promenad imorgon istället, DOCK så ringde jobbet mig förut och ville att jag skulle jobba imorgon men jag tackade nej för jag ska på möte men det blir nog inställt den med för Tindra ska vara hemma från skolan imorgon.. Och jag som ville ta farväl från gruppen imorgon? :)


Jag tar en närbild på mig själv..! Dålig bild men bjuder på denna.. Fan måste nopra mina ögonbryn innan helgen..!

Fina Tindra som är sjuk!

Moi!

Hihi jackan är ny.. *ler*





SLUTSTRIDEN

2010-10-04 >> 14:09:11
I celebrate the cinnamon bun's day.. Kanske för tantigt? *haha*


En dag som denna så var jag ledig från jobbet och Tindra fick besöka sitt gamla dagis.. Såklart blev fröknarna jätte glada och ville ha tillbaka henne, och Tindra blev lite blyger för det var så länge sen hon träffade dem, så jag fick hålla henne i handen och till slut så kunde hon bli sig själv igen! Känns som jag börjar bli sjuk för jag nyser hela tiden och halsen börjar bli "tjock"! Mår annars jätte bra men hade tänkt att motionera i veckan men tänker inte göra det om jag börjar bli sjuk som sagt, världens sämsta idé att motionera eller träna när man börjar bli sjuk..? Hur som helst så firar ni kanelbullens dag idag eller..? :)


Kanelbullen som jag köpte på ICA och den smakade verkligen gott..?

Hur hade ni det i helgen..?


Norrkóping

2010-10-03 >> 19:05:21
Hade nyss en trevlig stund på msn med Tallen.. Fyfan vi planerar en massa saker.. Såhär ligger det till att jag ska köra över hans ena ben så han får pengar för det och han ska göra likadant med mig fast jag vill inte få ärrkroppen. Vilket blir lite problem där men nu idag så vill han tjäna pengar här i Norrköping för annars flyttar han inte hit. Hade en bra idé att han skulle bli min lilla hora och han ska få 10:- per timme men då säger han att jag kan få det gratis.. Så jag vet inte hur människan tänker där för jag tänker på inkomsten.. Ni fattar väl att det är på skämt? :] aja min humor är som den är.. Hihi men nu ska jag slå på en film och försöka sova..

Animal In Me

2010-10-03 >> 14:49:19
En ont i magen Annica :)


Bara för jag käkade en massa flott mat och en massa godis ;( Ser ut som en uppblåst liten gris just nu..? Ska ut och springa i veckan som kommer..? *Me love*






Ser ni örhängen jag köpte för 1-2 veckor sen... Såklart blev bilden suddig men det är dödskallar på dem.. Ska nog ta en bättre bild när jag orkar! Imorgon ska jag vara ledig från jobbet men istället ska jag ringa fastighetskötaren för det kommer upp en massa vatten från golvbrunnen när man duschar, har haft så över hela helgen.. Och det känns inge kul när man städade så fint där igår så är det svart på golvet igen ↓ (Det suger att deras fastighetskötare inte kan vara i tjänst på helgerna..?) Vi får helt enkelt inte duscha imorgon förrän de kommer, och jag måste duscha varje dag för annars känner jag mig äcklig, ni ska inte tro att jag luktar apa eller något för det gör jag inte..? Har blivit van att duscha varje dag eftersom mitt ex gjorde det?


Jag pratade med en vännina till mig genom msn om kärleken, och hon sa till mig att man gör slut för en anledning varför ska man gå tillbaka.. (Något inom mig sa ifrån..) Så jag sa till henne att visst kan det ta slut men man kan även hitta tillbaka till varandra kanske inte just nu och kanske inte om 6 månader, är det bara jag som tänker så att om det var riktig kärlek mellan er två så kan man hitta tillbaka till varandra..? Gillar lyckliga slut men jag vet att det finns olyckligt slut för stunden men de ggr jag har sagt "jag älskar dig" och sen varit ledsen för stunden för det har tagit slut så har jag insett att jag var mer sa "älskar dig" till att vara nykär..? Jag kanske får skit för att jag skriver det här men min riktiga och första kärlek hittade jag när jag var 21 år och vi höll ihop i 2 år 7 månader och jag skriver inte det här för att han ska bli glad eller hans syster ska läsa det här men det är så jag känner.. Och jag har haft killar innan honom t ex Tindras pappa men jag var aldrig kär i honom utan mer att vara älskad av någon, såklart fick vi ett barn tillsammans men det tackar jag bara för eftersom hon är mitt allt men jag hade aldrig så riktiga starka känslor som jag hade för en viss person :)

SS Freiwilligen Panzergrenadier

2010-10-01 >> 21:42:29
Har jobbat 9 timmar idag och det känns och märks på mig, det första är att jag är så trött att jag somnar varstans och sen är mitt humör inte det bästa för jag är extra känslig på allt och alla, antar mest att det är så för jag inte fått i mig mat i magen som jag ska ha. Och vi skulle ha en myspyskväll men Tindra somna ifrån och jag halvsover så vi får nog ta det imorgon..! Har käkat pizza nu på kvällen och det var så gott att jag ville ha mer, men får försöka skippa sådan mat nu och börja äta nyttigt. Är väl tur att jag jobbar inom flyttstäd för jag behöver inte gå på gym för där får jag all min träning, tror jag aldrig står still för henne jag jobba med idag sa såhär "Jag ska säga till Stoffe att jag inte ska jobba mer med dig för du tar aldrig rast". Är så van att aldrig ta rast för pappa lärde mig att vila ska man göra när man har gjort klart sitt jobb och jag har lite svårt att ta rast bara sådär..? :) Men om någon säger till mig på skarpen så kan jag sitta still i 5 minuter oc sen börjar det kännas obehag att jag måste fortsätta med det jag gjorde, det är sjukt att jag inte kan vara avslappnad inom jobbet men det är nog att jag tar en sådan press på mig att vara den där duktiga tjejen, blir ni likadan..? Har nu tråkigt här så jag ska väl lägga mig på soffan igen och kanske somna till någon dålig tvprogram, som ni vet så går det aldrig något bra på tv:n längre. Har mer fastnat för att läsa bloggar men jag har nu läst allas bloggar jag följer, har slut på idéer..?




Jag & Tindra!