Lever livet!

2014-04-30 >> 03:02:00
Blir en toppen dag idag.
 
 
Snart ska jag åka till jobbet och vara där tills allt är klart! 17 tiden så ska jag och Tindra klippa oss, det ska bli så skönt att bli av med lite hår. Bara för jag är feg så blir det bara topparna.
Jag får försöka bli lite tuffare och våga lite mer i frisyrväg, det får bli min utmaning nästa gång. Fattar ni vad jag ger mig in på!? Vi får väl se nästa gång.
Nästan att jag är redan nervös inför nästa besök, förutom till helgen också.
Det kommer bli skoj även i helgen men jag har beslutångest där med.
Och jag kan inte rådfråga min vän heller för hon får inte veta...
 
 
Jag ska även ikväll dra till tivolit och umgås med mina vänner där och även kolla när de tänder brasan. Allting känns så overkligt när "tivolitfolket" är här i stan. Jag brukar alltd annars sitta hemma när jag kommer hem men nu vill jag bara springa dit och bara prata av mig, känns som de vore en liten familj till mig.
 
 
Ska fixa iordning det sista innan jobbet!
 
 
Kram

Fuck you slyna!

2014-04-29 >> 23:55:00
Arg, irriterad på människor som jag inte har kontakt med längre.
Skitsnack och avundsjuka är vad det kallas från era käftar!
Klagar/gnäller för jag umgås med rumäner och ni valde faktiskt bort mig från avdelningen för att slippa skitsnack. Men ändå ser jag och hör att ni lägger skulden på mig eller min kompis att vi skapar drama!
Jag försöker hålla mig borta från drama för det är sjukt skönt och slippa er i sommar och slippa mitt jävla ex som är skyldig mig 30.000:- som jag aldrig kommer få tillbaka. Så varför inte låta mig umgås med vilka jag vill utan att ni ska gnälla!
När ska ni inse att det är ni som skapar skiten och ser till att dramat aldrig försvinner. Så snälla låt mig vara ifred nu.. Så jag kan fortsätta njuta av livet.
Så nu ska jag sova bredvid min älskling. Mitt allt och Tindra såklart.. Ni gör så jag orkar med mitt liv.. ♥ Jag älskar er!
 
 
 

!

2014-04-29 >> 21:47:00
Ni som snackar skit om mig bakom min rygg, jag kan säga er att ni kan lika gärna säga det direkt till mig istället än och stå där och neka allting och skriva meddelanden att ni saknar mig!

<3

2014-04-29 >> 20:45:13
¨
 

Hjälp!

2014-04-28 >> 19:16:00
Snälla hoppas att Valborg kommer bli perfekt!! Jag skulle egentligen fått besök av Emilia men hon kan inte komma nu så nu hoppas jag att plan B går bättre!
Tycker ni kan hålla tummarna för mig! :)

Him.

2014-04-28 >> 17:14:00
 

Rösta på ARG KINES! <3

2014-04-28 >> 16:13:00
 

Gonatt världen <3

2014-04-27 >> 12:09:00
Har fått reda på att tivolit kommer på onsdag! ♥
Blir att Emilia kommer till mig nästa vecka igen ♥
Haha och om Emilia stannar kvar här över helgen så ska jag lura iväg henne på en sak för jag ska prata med Jonte och Junior om detta xD
Älskar dig gumman / Annica ♥

Och jag minns så väl när jag såg dig första gången. Två år idag, tack.

2014-04-27 >> 11:05:40
 

Greys Greys Greys Greys

2014-04-26 >> 16:55:00
Jaha nu vill Emilia gå på bio men jag känner att jag vill spara mina pengar till räkningar och sen till frisören! Nu kanske jag låter bitter men jag tänker bara på hennes bästa och spara sina pengar och göra något ute när det är fint väder

<3

2014-04-26 >> 13:51:00
 
4 månader har vi varit tillsammans nu och allting känns underbart fortfarande..
♥ Och mer ska det bli!
 

...

2014-04-26 >> 11:48:00
 

jag dööör!!!!!!!!!

2014-04-26 >> 10:47:37
Det är så stökigt här hemma! Alltså jag har besök av 2 vänner och sen är det jag och min dotter + pojkvännen som var här igår, men inte visste jag att det kan bli så mycket skit så idag blir det såstädning i alla rum. Lite tråkigt då man vill försöka vara med vännerna och hitta på saker här i Norrköping, men det får bli lite senare när jag är klar med allt... Nu ska jag fortsätta att plocka i vardagsrummet och sen försöka storstäda i köket. Det får vi se hur det går, så blir det väl ut och spela kubb igen som vi gjorde igår. Med alla mina underbara vänner!!

50

2014-04-24 >> 19:28:00
Nu är det 50 dagar tills Tindra slutar 3:an och det känns som tiden går för fort ♥ Och efter sommarlovet så börjar fröken 4:an och jag vill bara att tiden ska stanna i några år så man hinner umgås och ta vara på tiden man förlorar för man jobbar eller låter henne åka till sin far :( Lillen blir tyvärr STOR en vacker dag och det är bara att inse det att man inte kan ändra på något!! Fast jag vet att den dagen hon flyttar hemifrån så kommer jag vara nr 1 för henne och hon kommer nog springa hem till mamma och prata av sig!
 
 
Hoppas ni tar vara på familjen innan det är försent!! ♥
Vi gör det iaf!!
 
 
 

För er som håller er till trender:)

2014-04-24 >> 16:22:26
Ute: Vinröda läppar Inne: Orangea läppar
Många var vi som älskade de vampiga, blodröda läpparna som varit så heta under hösten trots att de i praktiken varit nästintill omöjliga att bära upp. Årets läppstifts-måste är ett i en orange nyans. Snyggast är det till sommarens solbränna!

Ute: Ombre Inne: Multitonat
Ombre har varit en het trend i flera år, men 2014 är det dags att pensionera hårfärgen för gott. Satsa istället på en multitonad färgning. Det gör att håret ser friskare och tjockare ut än vad det är.

Ute: Sotade ögon Inne: Nude-toner
I åratal, till och med årtionden, har sotade ögon varit make up-looken nummer ett när det vankas sminkning för en utekväll. Men år 2014 gäller en betydligt mer nedtonad look. Under modeveckorna satsade många make up-artister på enbart mascara. Medan andra målade ögonlocken ljusrosa, beigea eller ljusbruna. En nästintill osminkad, fräsch look med andra ord.

Puss

Emilia Bodin<3

2014-04-23 >> 20:50:00
 
Nu är min bästa vän här igen! Det ska bli kul för vi har planer att vi ska grilla ute i helgen och spela kubb ♥ helt underbart för SMHI har lovat att det ska vara solsken hela helgen. Jag trodde även att tivolit skulle vara den här helgen men ack så fel jag hade så det blev vi lite snea på att det brukar alltid vara tivoli när det är 1 maj!!! Men istället så kan vi göra något roligare och spara våra pengar till roligare saker!! Har även inplanerat att Emilia ska komma till mig 1 maj men vi får se hur länge hon stannar då! Jag hoppas att hon stannar här lver helgen då också för då tänkte jag försöka dra med Jonte och killen ut på en sak ♥ är som sagt hemlig här på bloggen då hon läser min blogg!! Nu ska vi lägga oss och det är en dag imorgon också, och då får vi väl försöka hitta på något om jag slutar tidigt :$
 

My hair currently: Hermione curls

2014-04-23 >> 17:42:14
 

Populärt med Kändisar i Poker

2014-04-22 >> 23:40:00
Populärt med Kändisar i Poker

Att spela poker har blivit en stor fluga under de senaste 10 åren, mycket tack vare att det blivit så lättillgängligt att spela på nätet och den stora plats pokern har fått i media, och att många Hollywoodkändisar har varit med i olika tävlingar och turneringar på teve. Även de som i vanliga fall kanske inte alls skulle titta på ett program där folk spelar poker, satt som klistrade varje vecka under Celebrity Poker Showdown, ett spelprogram från USA med bara kändisar som tävlade mot varandra som gick under 2003-2006. Det som gjorde detta program så omåttligt populärt var nog dels att många fick en inblick i hur man spelar poker, Texas Holdem i det här fallet, och att det faktiskt inte är så svårt att lära sig men tar en livstid att bemästra. Det lockade säkerligen många att prova att spela hemma med vänner och bekanta, vilket i sig bara ökade intresset ännu mera. En annan sak som gjorde teve-programmet så populärt var att man fick se kändisar i ett nytt ljus som privatpersoner där spelet avslöjade om de var bra eller dåliga förlorare, eller hur kluriga och smarta de kunde vara genom hur de spelade. Och detta är förstås en annan del med vad som är så fantastiskt med just poker, det psykologiska spelet bakom vilka drag man gör.
 
 
Kändisar som Blivit Vinnare

Många kändisar spelar poker på fritiden och vissa har blivit väldigt framgångsrika på detta. Oscarsnominerade skådespelerskan Jennifer Tilly är en av dem. Hon var tidigare gift med producenten bakom teveserien The Simpsons som var en flitig pokerspelare, och kanske var det genom honom som hon själv började spela, eller efter att ha varit med i just Celebrity Poker Showdown. 2005 vann hon ett armband i åtråvärda World Series of Poker (WSOP) för damer där hon slog ut 600 andra tävlande, och hon har vunnit många andra pokertävlingar och är numera tillsammans med pokerproffset Phil Laak. En annan kändis som har gjort sig ett namn även i pokervärlden är skådespelaren Ben Affleck. Affleck har regelbundet spelat poker på både mindre lokala events och stora tävlingar och turneringar som WSOP. Han har även hyrt in olika pokerproffs för att bli bättre på att spela, som exempelvis legendariska Annie Duke som bl.a. coachade honom till en vinst i California State Poker Championship 2004, vilket gav honom en plats i finalomgången av World Poker Tour.
 
 
Ett Svenskt Proffs i Poker

Visste du att vi faktiskt har en svensk storstjärna inom poker? Under användarnamnet Isildur1 slog Viktor Blom igenom med dunder och brak och ådrog sig stor uppmärksamhet på bara några månader 2009 genom sina snabba framgångar. Att han dessutom dröjde med att avslöja sin riktiga identitet skapade vilda spekulationer och gjorde att det skapades ett mytomspunnet drag över honom. Det ryktades att det var en ung svensk, men ingen visste hans riktiga namn förrän det började gissas kring ifall det kunde vara en spelare som tidigare hade användarnamnet Blom90 som spelade på samma aggressiva sätt, något han först förnekade men till slut gick han ut i media och erkände att det var han. Hans väldigt aggressiva spelstil har inspirerat många andra runt hela världen att spela på samma sätt. Han har fått stor uppmärksamhet runt hela världen och är en av skaparna av The Professionals på pokersajten Full Tilt Poker där du kan spela mot ett gäng av de mest framgångsrika pokerproffsen i världen, däribland Blom. Från att ha varit en helt okänd och hemlig spelare av nätpoker har Viktor Blom blivit en världsstjärna. Han spelade nyligen mot norska skidåkaren Petter Northug på Full Tilt Pokers highstakesbord där han överraskande nog blev utslagen av norrmannen.
 

första inlägget för idag.

2014-04-22 >> 17:32:44
Hej på er!
Min morgon började inte som jag ville direkt :)
Vi kan säga såhär att personen jag skulle jobba med kom aldrig ens till jobbet och jag stod där och skulle möta kund om 20 minuter.
Så vi fick slå ihop oss och göra två uppdrag istället och det funkade.
Ja fast väldigt mycket stress idag, men idag blir det läggdags tidigt då jag har ont i nacken så det värker i hela huvudet.

Bleka håret med citron?

2014-04-21 >> 14:34:00
 
 
Hej jag har en fråga till er som läser min blogg?! Går det att bleka håret med citron? :) jag är så trött på att vara mörkhårig nu och funderar på att bleka håret fast vill inte använda blekningsmedel för då kommer mitt hår att bli orange eller kycklingfärg, vad ska man annars göra om man inte vill gå till frisören och lägga ut tusenlappar?
Färgar håret ljusare och sen använda citron? :) och hur blir resultatet när man använder citron? Snälla ni som läser min tråkiga blogg, kan ni bara svara på det här :)

N.W.H <3

2014-04-21 >> 11:26:00
 

New in<3

2014-04-20 >> 11:45:10
 
 
Yeah! Dessa saker vill jag köpa till min lägenhet för jag och min tjejkompis prata om att möblera om i mitt hem ♥ Det kommer bli så mysigt för matbordet kommer bli i vardagsrummet och köket kommer mer bli där man lagar mat och ha en bänk som man kan stå vid och förbereda maten.. Lite sugen på att flytta också men vet inte var jag ska flytta, problemet är att jag inte vill att Tindra ska byta skola då hon trivs där :/ annars får vi väl se vad som händer i framtiden men först ska jag inreda hemmet så det blir mysigt, det ska även bli nya möbler i mitt sovrum, har haft samma säng sen jag flyttade hemifrån första gången!! :)
 
Till min födelsedag så kommer jag mest önska mig presentkort på inredningsbutik eller kläder (ihhhhhhhh ska bli mer färggladare på mina kläder :D)
 
Hoppas ni alla ha en fin söndag :D
Imorgon är jag ledig så ska umgås med killen innan jobbveckan börjar och sen kommer min tjejkompis hit och stannar över hela helgen!! ♥

I döda vinkeln ser jag allt du gör.

2014-04-20 >> 10:59:04
 

You

2014-04-19 >> 14:35:00
 

Måsten

2014-04-19 >> 11:33:53
Idag har jag ganska mycket att göra här hemma.
Jag måste städa lägenheten inför nästa helg så man inte skäms när Emilia kommer till mig.
Jag ska även umgås med Tindra och vi har bestämt att käka ute ikväll för det är påsk.
Jag måste även planera min vecka som kommer och spara pengar till en cykel.
Jag måste även betala räkningar.
 
 
Förövrigt så ska jag inte göra så mycket imorgon förutom att tvätta kläder! Börjar bli en stor klädhög inne på toan. Ett mount everestberg som ska bort, och det ska den imorgon. Hur skönt kommer det inte att bli för mig att slippa den där högen sen?!
 
Dessutom så kommer tivolit till Borgen nu på fredag!! Kommer bli as kul för jag ska dit och säga hej och sen se vilka som ska jobba där.
 
 
Nu ska jag fortsätta med mina måsten

Its all about you, true?

2014-04-19 >> 00:00:00
Kan inte fatta hur folk kan förändras. Exakt 6 månader sen vi alla sågs. En helt underbar gäng även om det var fullt med drama och konflikter så var vi en familj. Jag var den personen alla gick till och pratade av sig och fick råd och när de även var nära på att dra därifrån så fick jag dem att stanna, och jag var inte osams med någon alls och tyckte inte illa om någon på det sättet men viss har man åsikter. Det var en mardröm samt även en underbar dröm för jag fick vara med min bästa vän varje helg och de andra vännerna man fick där, det som var mardröm var att den "mannen" jag var tillsammans med fick mig att må dåligt och fick mig att stanna i ett förhållande som jag inte trivdes i. Varför vill jag skriva det här på min blogg. Nu är det såhär att jag har fått höra av en viss person att jag är en hora, falsk bitch och det är jag och Emilia som skapar drama och ljuger om allt men det roliga är att den här personen som har sagt allt det här har skrivit till mig och beklagat sig och kastat skit på mitt ex som hon är kär i. Men jag har då svarat på hennes frågor och även gett henne råd som skulle få henne att må bättre men istället är jag allt det där och jag vet att de nu snackar skit om mig, det gör inget men jag vill då tala om att jag är ingen HORA för jag är en helt vanlig människa som har förhållande med en SVENSK kille och falsk är väl felordval utan mer ärlig, aldrig någonsin skulle jag sitta och slicka röv för en annan människa för att bli omtyckt för jag är mer den jag är och hatar personen mig så låt den hata mig och älskar personen min ärlighet så varsågod och älska mig! Jag tänker inte sitta och läsa skiten som du skriver om mig till andra och säger till andra för säg det till mig istället så kan vi slänga ner stridsyxan och låta den ligga kvar där, som sagt jag får för det mesta skit när jag är ärlig men jag är hellre ärlig än gå runt med lögner.
 
 
Titta inte på mig.
Prata inte med mig.
Om du ändå snackar skit bakom ryggen.
Då har jag inget med dig att göra.
Isåfall kan du lika gärna lämna mig.
Jag klarar mig bättre utan dig.
 
 
Tror det är dags för sängen nu.. god natt
 
 
 

18 april 20:42

2014-04-18 >> 20:44:14
Var iväg förut och flyttstädade pojkvännens gamla lägenhet och det var så sjukt jobbigt, trots att min dotter var med och hjälpte till fast hon var för det mesta ute och lekte.
Ska även flyttstäda min killkompis lägenhet om ca 3 veckor för jag sa att jag vill vara ledig nu ett tag från städ.

...

2014-04-16 >> 21:00:00
 

Otillräcklig...

2014-04-16 >> 17:59:43
Jag jobbar 7 - 16 varje dag och när jag kommer hem så försöker jag ta vara på mitt hem!
Jag städar/plockar varje dag efter min dotter som inte vet vad "plocka bort efter sig" är för något och lagar mat varje dag minst 1 timme står jag vid spisen.
Att jag gör det här är för jag vill ha pengar så jag kan leva och kunna bo kvar i lägenheten och köper saker till dottern och lagar mat från grunden är mitt sätt att visa kärlek till min dotter.
Jag känner mig även otillräcklig för mina vänner som ringer varje dag och jag klickar dem för jag har ingen ork eller lust. Vara själv en stund och njuta av tystnaden är skönt.
Men jag känner att jag har inte tid att lägga 1 timme per person varje dag för då känner jag mig bara mer otillräcklig...

“Sometimes I think about talking to you but then I realise, you fucking ruined me and I am better than that”

2014-04-15 >> 20:39:00
 

:'(

2014-04-15 >> 17:37:36
 

“I don’t think you quite understand what you do to me.”

2014-04-14 >> 23:50:00
 

Hur ska jag klara mig utan dig?

2014-04-14 >> 20:48:14
 
Kommer ihåg första gången jag träffade dig!
Såg dig utanför ditt jobb och frågade min kompis vem du var.
Du var tydligen Jockes jobbarkompis och redan då fastnade jag för dig men ville lära känna dig och vi 4 bestämde att vi skulle grilla och sova hos kompisens sommarstuga.
Vi två sov bredvid varandra och snackade om allt från himmel och jord.
Bestämde några dagar senare att jag skulle komma till dig och kolla på film och du öppnade upp dig mer och jag föll för dig men du föll inte för mig.
Och vi bestämde att vi ska bara vara vänner och jag accepterade det efter ett tag och det var jobbigt.
Månaderna rusade förbi och 6 månader sen så sa jag till dig att jag träffade en annan och du erkände för mig att du hade känslor för mig och jag visste inte hur jag skulle göra men jag valde DIG.
Kommer ihåg det så väl och vi dejtade i 2 månader och du bjöd mig på restaurang och biobesök och hemmakvällar och allt kändes underbart men jag kände på mig att du inte ville mer med mig!
Du blev sårad av mig för jag gjorde saker som inte är okej och du såra mig med saker som inte var okej.
Jag skriver det här för 2010 var året vi träffades och nu är det 2014 och vi hittade tillbaka till varandra efter allt och vi bröt kontakten i 1 års tid.
Du kom in i mitt liv som vän och jag visste inte vad jag skulle ta vägen när du berättade ännu en gång att du var kär i mig och du hade lekt klart och redo för ett seriöst förhållande.
Inge fel med att vara kär i en människa men var rädd att bli svartsjuk och rädd att bli lämnade ensam men tänkte att vi blir inte yngre utan vi blir bara äldre och får ta detta som en lärdom och glömma det som har varit..
Aldrig mer kommer jag behandla honom som skit för han förtjänar det bästa och jag hoppas att jag får lära känna hans systrar riktigt ordentligt och hans mamma att jag har förändrats och vill gärna att ni ska förstå att jag tycker om deras bror enormt mycket.
Vilket jag hoppas att han gör detsamma, jag vet det egentligen då han skriver sms om hur mycket han älskar mig.
Allt det här ville jag skriva av mig idag.. det var allt.
 

Going To Hell

2014-04-11 >> 20:43:00
Blev ganska sent till Valla men jobbet går först och jag jobbade ganska länge idag också.. Det kommer bli en rolig helg så kommer inte blogga något förrän nästa vecka ♥
 
Tack för ni läser min ointressanta blogg

Crowley

2014-04-11 >> 17:40:57
 

Det var ett tag sen:)

2014-04-10 >> 13:48:00
Hej igen för 3 timmar sen.
Har haft det ganska tråkigt för alla mina vänner jag känner jobbar idag och jag har bara gått runt i lägenheten och sökt jobb/lägenheter/hus.
 
Har man tid så kan man söka jobb som sagt!
 
 
Dagarna kommer se ut såhär i helgen, det är lite oklart men lite vet jag.
Det kommer bli en tågresa på fredag runt 18 tiden och kommer fram till Valla runt 19, hon som jag ska vara med ska väl gå till Tempo med mig som vi brukar göra, vi ska väl inte göra så mycket den dage iaf för jag kommer vara sjukt trött, vi kommer göra mer saker på lördag. Men det blir att Sebastian kommer hem från Ukraina så han tar tget till Katrineholm på lördag och vi kommer åka in och ta en fika med honom så ska han få prata om hur det var där nere :) Men sen är vi osäkra om vi ska till Västerås och hälsa på några där. Har som sagt inte bestämt det där än. Antar att det blir en filmkväll hos Emilia och se på Disneyfilmer och käka en massa godis och snacka skit som vi brukar göra för vi är så falska av oss, så på söndag så blir det tripp till Norrköping igen och då följer Emilia med mig hem, för hon ska stanna hos mig till Onsdag morgon. Vi firar även snart 1 år som bästa vänner ♥
 
 
Fast datum vet jag inte exakt men något ska man hitta på med henne iaf.
 
 
Idag ska jag även ringa till Johan och fråga om ett förslag och säger han nej så går det inte.
Jag ska även förklara för honom om hur det ser ut!
 
 
Det var allt med mitt gnäll idag, men vi får väl se vad jag skriver om imorgon, ska försöka skriva något positivt, men man vet aldrig.
 
 
Puss hej
 
 

Öppet hus

2014-04-10 >> 10:36:04
Idag är jag hemma från jobbet för jag låg med migrän hela dagen. Eftersom jag är hemma så är jag sugen på att få lite sällskap här hemma.
 
När det ändå är fint väder ute så ska jag gå en promenad till Skarphagen och köpa lite mat till mig och kaninen. Men vid 18 tiden så ska jag till tandläkaren och fixa mina tänder. :/
Sen efter det så ska jag hem och boka tågresa tills imorgon. Det blir en resa till Valla och kanske till Västerås, om vi har råd att åka dit. Men det märker vi då. Jag blir kanske inte barnledig denna vecka heller för Tindras pappa krånglar till det.. Så jävla trött på det här! Rätt ska vara rätt!
 
 
Vi får se hur detta blir för jag kan gå med på att åka tåg till Västerås för det har jag råd med. Fick så mycket utgifter den här månaden att jag undra verkligen om mina pengar växer på träd. Det börjar jag undra om det är sant. Haha skulle vara fränt och ha ett träd på balkongen som man plockar av!
 
 
Nu ska jag fixa det sista i lägenheten och sen försöka träffa någon kompis. Ville bara skriva av mig lite.
Godmorgon!

I´m back!

2014-04-09 >> 20:24:00
 
Hej!
 
Mycket som händer i mitt liv just nu. Han jag är tillsammans med har aldrig tid och ses så jag spenderar mina dagar att umågs med vänner och dottern istället och visst är det jobbigt att bara ses 1 gång i veckan ca 10 minuter. Nu har det varit så för han håller på och flyttar till en annan lägenhet. Utan mig såklart för vi är inte redo att bli sambo eller han är inte redo! Det jobbiga är att försöka förklara så smidigt man kan till den personen man älskar utan att personen ska ta illa vid sig, jag har känt honom i 4 år snart men berätta hur man känner sig kan misstolkas här på bloggen och även när man pratar med personen. Jag är en tjej som klarar mig utan kille egentligen men nu är det så jag valde honom för mina känslor var kvar och jag bryr mig inte så mycket att han spelar dataspel mer än att umgås med mig eller glor på fotboll än att vara med mig (jävlar nu låter det som jag är bitter på honom men det är jag inte). Egentligen är väl jag bitter på mig själv för jag vill vara med honom och jag vill spendera all min tid med honom för jag har känslor för honom och även om han vill göra något annat så är det okej för mig bara han är trogen mot mig. Mina andra förhållande har det varit att killen har varit krävande och jag har inte fått göra något det jag vill göra t ex umgås med vänner och sova borta för de litade aldrig på mig och jag känner att jag vill inte vara som de var mot mig mot Junior och jag hoppas att en vacker dag att han förstår hur mycket tid jag lägger ner på honom egentligen och han uppskattar det och inte tar mig för givet för en dag kanske jag inte vill vara kvar.
 

Punkt

2014-04-09 >> 17:14:09
Jag har sådan migrän som har suttit i länge nu. Någon gång sen i lördags började det lite smått och blev värre och söndag kändes som jag var bakfull och måndag kände jag mig okej och igår så kändes det som någon hade kört över mig.
 
 

Älskar er!!

2014-04-07 >> 14:50:00
 
 
Vet inte hur ni kom in i mitt liv för utan er så hade jag känt mig så ensam och varit nere i skiten.. Vill bara säga tack till Tindra att du kom in i mitt liv för ca 10 år sen och du har verkligen visat mig hur en äkta mor&dotter relation ska vara! Alla ni andra som finns där som Mette, Junior, Sebastian, Helene, Daniel, Kicki, Jonte och Martin&Per. (Fast ni läser inte min blogg men jag hoppas att ni gör det när ni har tid), men jag vill säga att jag är väldigt glad att ni finns där i mitt liv och även ser själva med egna ögon att jag är en stark person och är inte sådan person som snackar skit om andra bakom ryggen. Alla har vi en dålig dag och kan muttra och tala illa om personer för det har jag förstått att människor gör så, alltså måste vi även kunna förlåta dem och det finns de som inte vågar säga som det är men jag är inte en av dem. Jag har alltid sagt vad jag tycker och tänker om folk även om jag är idag vän med dem men folk förändras antingen till det sämre eller till det bättre ♥ Vad skulle jag göra utan er i mitt liv för det är faktiskt ni som har gjort mig till den jag är idag ?

Min dotters favorit ; Zara Larsson

2014-04-07 >> 11:38:00
 

Äntligen vår!

2014-04-06 >> 14:39:00
Haha! Men idag har vi varit på halvars och käkat glass och sen har vi bara tagit det lugnt!
 
 
Jag vaknade med huvudvärk imorse och kändes som jag hade festat inatt men jag gick och la mig i tid men är fortfarande seg. Förutom nu då när man har varit ute och cyklat och gottat sig. Men ska vara hemma imorgon för jag är ledig. Lite skönt men känner stressen för de frågade om jag ville jobba måndag och tisdag! Dock har jag inte lust alls efter den här veckan!
 
 
Om jag får bestämma så hade jag velat haft en schema en vecka innan och de ska inte kunna ändra på den alls. Såklart säger chefen att de kan inte ha scheman på oss! Jag fattar inte varför för några av dem på jobbet har det. Blir liteirriterad att vissa får det men inte de andra, alltså vi gav dem sm förslag på mötet att testa iaf. Jag visste redan att de skulle säga nej.
 
 
KRAM

klänning

2014-04-06 >> 11:34:34
Vad tycker ni om min klänning som är svart och blå?
Är väldigt förtjust i den och ska ha på mig den när tivolit är i stan igen för att irritera människorna som jobbar där.
 
 
Jag kan säga att jag orkar inte vara snäll mot dem längre när de håller på som de gör, så därför har jag beslutat att jag inte ska jobba med dem iår utan på ett annat ställe med mer vettigare människor, eftersom mitt ex jobbar på den avdelningen jag avskyr så vill jag inte utsätta mitt nya förhållande att det kan bli missförstånd så det ska bli najs att slippa honom för evigt.
 

Skriv rubriken här!

2014-04-05 >> 14:12:00
 
 
Att veta att mitt ex håller på mot min bästa vän och andra människor från tivolit som snackar skit om henne och mig och kallar oss saker att vi är falska och är horor så undrar vi starkt vad deras problem är för jag bestämde mig att göra slut med mitt ex för jag mådde psykiskt dåligt och det kan han inte förstå än idag och de personer som kallar oss saker har gått till oss och pratat av sig och pratat skit om andra medans vi har lyssnat och gett dem råd men vem är det som får skiten. Det är såklart vi som får för vi säger sanningen till dem att de är korkade som går tillbaka till något som får någon att må dåligt och sen när vi bara påpekar att kanske dags att ta tag i sitt liv och börja plugga eller jobba så är det tydligen påhopp på person. Hon (Emilia) har alltid vara nära mig även om vi tog en break från varandra så hittade vi tillbaka till varandra och det är nu vi är riktigt tajta med varandra och vi tar inte skit från någon utan gillar dom inte oss så är det bara att säga det och sluta höra av sig till oss, men säger vi vad vi tycker så är vi horor och det är lite roligt för vet personen att en hora tar betalt och jag har pojkvän sen  3 månader tillbaka och Emilia dejtar en kille. Antar att personen är väldigt hatiskt för de ser att våran relation har blivit starkare och vi har bättre kontakt från tivolit med de andra inte har pengar och inga vänner att umgås med så kan jag bara säga skyll er själva för ni valde detta liv och ingen annan.

JAAAAA!!!!!! <3

2014-04-05 >> 11:01:33
Och nu har jag äntligen helg och jobbar inte förrän på onsdag!!! Jag har så mycket att göra nästa vecka ändå för jag ska ringa några samtal och sen bestämma med Johan om fredagen!!!!! Så ska jag även försöka hinna gå till gymmet och träna upp kroppen! Ska bli en toppen vecka för på fredag ska jag även till min tjejkompis Emilia och stanna där till söndag!! Det ska bli så roligt att jag vill redan åka dit idag men idag ska jag & dottern ner på stan och handla kläder och sen ska vi käka glass på Halvars, det är så himla skönt väder ute idag också :) vi ska bara njuta och vara så lyckliga den här helgen och även nästa, annars så blir det synd om personen som förstör min vecka, men nu vet ni iaf att jag lever och jag är så pepp :D
SÅ HA EN TREVLIG LÖRDAG!!!! ♥

Skumma tips som jag inte har hört!:o

2014-04-02 >> 20:51:00
Doftslingor
Spruta lite lätt med din favoritparfym i din hårborste. Böj ner huvudet och borsta sedan igenom håret från rötterna till topparna, ditt hår kommer dofta ljuvligt hela dagen.

Pudra håret istället för att tvätta det
Om hårfästet börjar se smutsigt ut och du inte hinner/orkar duscha så kan du använda dig utav en stor, fluffig make-up borste. Doppa den i lite löst puder, tryck en gång på baksidan av din hand att ta bort överskott och pudra sen där du tycker att håret känns fett. Pudret suger i sig fett från dina hårstrån och det ser rent ut på nolltid.

Få ordning på det röda
Hör du till dem som blir röd i ansiktet efter motion eller ansträngning, trots att du druckit rikligt med vätsk? Då kan det hjälpa att ta en antihistamintablett när du är färdig på gymmet. Det minskar rodnaden.


Citron är en klassiker för att få tänderna vita och fräscha.

Förutom den sista här, ska försöka prova något av det någon dag här!

Puss
 
 

Funderar på att börja skriva igen?

2014-04-02 >> 17:48:26
Hejsan, jag blogga inget igår för jag var så sjukt trött efter jobbet.
 
Har haft sanering och igår så tömde vi bostaden och började städa lite grann. Hade varit lättare om vi slapp bära alla saker och sen åka ivä och tömma det på returpunkten, gick väl väldigt bra ändå men det tog på krafterna och ryggen, hann inte klart igår så jag och 2 till fick åka dit igen och fortsätta med saneringen.. Usch säger jag bara, måste bara säga usch igen.. Kommer kräva löneförhöjning nästa gång jag åker på sådan sanering som denna.. När man jobbar med avföring så är det inte okej om man inte har skyddskläder eller något annat som man bör ha, sen sa även han som spola rent toaletten att det var så vidrigt att han fattade inte hur vi kunde vara där inne, hoppas iaf att kunden blir nöjd nu.
Hej då!