Dagens bilder!

2011-04-27 >> 21:03:41


What The Hell

2011-04-26 >> 20:11:37

Är sjukt trött för jag har haft huvudvärk hela dagen (Har köpt alvedon för att klara av dagen på jobbet!) för annars hade jag fan gått hem för länge sen! Gillar inte pollen och jag vill fan må bra någon gång! Ursäkta mig för dåligt inlägg men jag återkommer när jag mår mycket bättre!


Lennart

2011-04-25 >> 00:57:23


Alejandro

2011-04-23 >> 20:21:14
Jag har solat och spelat fotboll hela dagen så nu har jag blivit "brun", jag har även käkat påskmat med mamma och börje :) Det har varit en perfekt dag.. :) Sen ska vi väl gå en promenad ute i skogen och kolla på film.. Berättar mer imorgon när jag kommer hem.. Usch vill inte hem men måste för på måndag så ska vi till ELMIA!!

Circus

2011-04-22 >> 11:31:12
12 åker jag till Värmland med Tindra & Junior!! :( Blir utan dator fast kan försöka övertala min mamma att låna hennes dator för att kunna blogga lite :( Åhh kommer att sakna er

Who Says

2011-04-22 >> 00:26:49


Umbrella

2011-04-20 >> 21:00:41
Hihi! ;) Jag fick jobba med bästa Daniel idag och det var så kul att jag kommer sakna honom på jobbet imorgon..! På fredag åker jag till Värmland och jag kommer inte kunna blogga något eftersom mammas dator är seg och jag får inte låna Börjes dator! Det blir nog dags för mig att skaffa mig en bärbar dator så jag kan sitta vid en normal dator..? Men nu går pengarna till bilen eftersom jag ska snart besikta den och sälja skiten och köpa mig en ny! ;)


Hmm jag har beslutångest vad jag ska köpa mig för bil!


Vad tycker ni att jag ska skaffa mig för bil..?


Miss Independent

2011-04-19 >> 16:10:40


We Ride

2011-04-19 >> 09:43:37
*gäsp*


Aja idag sjukanmälde jag mig för inatt fick jag nog för det kom näsblod och det gjorde ont i ena örat och huvudvärken släppte inte! Jag har idag legat och vilat nu i sängen och försökt få i mig några mackor som tog sin lilla tid att få ner allt! Men idag blir det att vila för imorgon måste jag till jobbet..? Saknar en del på jobbet men som sagt så bör jag egentligen vara hemma idag för igår gick jag till jobbet när jag mådde piss, verkligen dumt gjort av mig för jag mådde så dåligt att jag nästan svimmade!! ;( Åh sen är det så fint väder ute nu när jag mår såhär, fan för pollenallergi?! :( Hate! Men nu ska jag lägga mig i sängen igen och knapra på allergitabletter! Vad ska ni göra idag..?



Take A Bow

2011-04-18 >> 21:57:46

Har världens jobbigaste allergi och migrän + näsblod idag och mår inge bra alls..

 

Toppen (Köpt på New Yorker som typ resten av min garderob, använder aldrig något annat typ. Bara för jag bojkottar andra klädföretag)
Skor från skopunkten
Jacka från någon internetbutik för länge sen
Jeans från New Yorker

 

 


Break The Ice

2011-04-14 >> 13:51:13
Hejsan..! :)


Jag är ledig idag och mina killkompisar tjatar på mig att vi ska till Stockholm och hedra Gösta Cuula, jag funderar fortfarande om jag ska med eller inte, sen har jag min dotter med men de sa att det är inga problem att hon hänger på, hon kanske tycker det är intressant. Fyfan vilken beslutångest jag har. I need a sign.


Det är värsta sommarvärmen ute så jag bad Tindra bada nu så hon får kyla av sig, hon svettas som en gris när solen ligger på..! Men än är det inte sommar och då måste hon ha på sig en massa kläder så hon inte blir sjuk. Suck fast hon är som n fjortis som vill hellre vara fin än vara påklädd.. :( Jaja hoppas det vänder snart, vi får hålla tummarna för det! ;)


Vad ska ni göra idag..?


Jag just nu!


Far Away

2011-04-13 >> 14:01:35
Hejsan!


Nu kom jag hem från jobbet och tänker ut vad vi ska göra idag! Jag har sådan lust att bara ligga i sängen och glo på någon bra film och halvsova..? Det vore en bra idé eftersom jag är ledig imorgon! Det blir ingen Västerås imorgon eftersom det har hänt lite saker här! Och jag vill inte skriva det öppet här.. För det är privat, sen får vi se om jag åker dit i sommar istället men det märker vi, så imorgon så ska jag träffa en killkompis från Coop, så får vi se vad vi hittar på för något roligt, och blir det en kort stund så ska jag kanske ut till Vånga och rida, och det var 1 år sen jag satt på en häst sist.. Såklart saknar jag ridningen men en vacker dag så ska jag köpa mig en häst och hyra boxplats! Jag känner mig verkligen helt tom utan hästar runt omkring mig! Saknad..


Visst ja i helgen så ska jag shoppa loss lite på stan, så då ska jag försöka få med mig hem 3 par skor och lite nya underkläder, sen får vi se vad Tindra hittar för något roligt.. Kommer säkert hem med skor hon också eftersom hon har inga vårskor här hemma! ;) Hon förtjänar faktiskt det och sen kolla på en cykel i helgen, och sen får det räcka med shopping på ett tag! :) Hon får faktiskt 500:- kr för att shoppa för och summan får inte går över den summan men blir det under den summan så får hon pengar i kontant som är kvar, och då får hon köpa vad hon vill t ex leksaker eller godis, fast för det mesta så köper hon alltid leksaker, och vi måste nog börja rensa här hemma med leksakerna..? Så mycket saker att hon inte leker med allt..! Men barn ska få vara barn! ;)



Fick denna spel för ett tag sen eftersom jag vann en tävling på bilddagboken, eftersom jag inte spelar sånt så fick min dotter den och hon älskar verkligen spelet.. Så jävla kul och vinna saker då och då! Men skulle vara kul och ha mer tur på triss.. Vad väljer man istället tur i pengar eller tur i kärlek så väljer jag faktiskt kärlek..? Det är mycket bättre än pengar, och det tror jag ni håller med mig om! :)



"Sims Medeltiden", jag vann denna från Bilddagboken :)

GRATIS;-

Mr Saxobeat

2011-04-12 >> 21:56:37
:D


Jag funderar varje dag vad jag har för ögonfärg, för ena stunden ser det ut som jag är blåögd men för det mesta ser det mest grönt ut..


Wet

2011-04-12 >> 19:26:33
Fick en obehaglig känsla inom mig, det känns sorgligt men jag vet inte varför, vet inte varför jag känner så.. Såna här dagar kommer ibland men jag antar att jag saknar någon eller något, eller vad tror ni..? Såklart saknar man någon men det känns inte sådan känsla i kroppen som jag brukar ha, från att vara glad till att känna mig sorglig känns inte som mig, eller ja ni förstår hur jag menar.. ;( Av denna låt så tänker jag tillbaka på massa minnen med olika personer, och det är både bråk och fina minnen, såna saker man har ångrat man har gjort här i livet och valen! Rent ut sagt jobbig period, öronorgasm och ögontårar.


En av mina favoriter; Red Hot Chili Peppers - Wet Sand!!



Vad tycker ni om låten..?




Overprotected

2011-04-12 >> 17:39:20
Nu sitter jag här igen och dottern sprang nyss ut! Min lilla sötnos var så glad idag när jag hämtade henne! Och sen har hon gjort påskkort till Lucas som hon vill lämna till honom men det är svårt att bara gå dit och säga hej och hej då! :) När som helst så ska jag ropa in henne för hon ska "plugga"!! :D Det menas att vi ska träna på att skriva, läsa och räkna, vilket är bra för henne för hon ska börja 1:an till hösten! :) Ibland vill man inte att hon ska bli så stor.

Lucky

2011-04-12 >> 16:06:02
Jag har varit på jobbet som vanligt fast fick sluta tidigare.. Undra varför jag får sluta så tidigt jämt..? Jag tror nog att jag är väldigt snabb av mig..? Men det visste nog alla om, när jag tvättade fönstret på storstädet så säger Camilla "vad snabb du är" .. Undra egentligen hur sega de andra är egentligen då om jag är snabb..?


Kul att ha 1 krona på kontot och har inge ätbart hemma eller jo lite men jag är så petig, kanske ska tigga lite pengar av de som är skyldig mig pengar..? Bara tigga efter dem gör ont i magen så jag skiter nog i det..? Undrar om jag är lat eller att jag inte bryr mig så värst mycket..? Hmm tror nog mer på första alternativet! Mest för att det låter roligare, men jag ska inte klaga. Någon har faktiskt det värre än mig, fast jag har aldrig sett den människan.. So true :) Skicka gärna hem människa till mig så jag vet att jag har träffat "någon som har det värre än mig", så lustigt att man inte tänker på det, såklart finns dem men var är de när jag är ute och går.. Har de ett eget gömställe!


Lilla jag blir så trött på människor som kommenterar att jag måste följa deras bloglovin och att jag måste läsa deras fina blogg..? Jag läser de bloggar jag tycker är intressanta och läser jag inte din så gillar jag den inte, sluta med att "tvinga" mig eller spamma mig era adresser, någon gång måste jag få säga ifrån, ni går iaf in på min blogg och lägger en kommentar men jag har inte tvingat er att kommentera, sen finns det de som bara gör så för att få mer bloggläsare (Sicken dålig stil..?) Folk borde lära sig att vinna mitt hjärta så får ni smöra lite, men bara lite för gör ni för mycket så tycker jag att det är jobbigt..?


Som t ex...

;)

This is so sad..


Don't Let Me Be The Last To Know

2011-04-11 >> 22:41:23


Born To Make You Happy

2011-04-11 >> 18:24:46
Bjudervideoinlägg idag!!



Boys

2011-04-10 >> 23:00:17
Nu kan jag äntligen blogga som vanligt! Undrar ni varför det har varit dött så har jag haft fullt upp hela helgen med att ha Tindras kompis här i fredags och i lördags och igår var vi till Busfabriken så de fick leka av sig!! ;) (Berättar inte allt i detalj men kul hade de..!) Men vi var där med Jessica och hennes dotter och de fick träffa Elefanten flera ggr, inte alls jobbigt när man käka mat så sprang de iväg för att krama om Elefanten så till slut orkade de inte sitta still så de sprang iväg..!! Iaf efter bara några minuter så är de törstiga så jag fick köpa varsin Slush till dem och det tog inte lång stund efter det att de ville ha mer men då fick de springa och hämta vatten istället! Funderar ut vad vi ska göra nästa vecka för något roligt..? Under veckan så ska vi till Västerås iaf för att stå modell för en dag och Tindra ska med dit! ;) Men jag vet inte vad vi ska ha för kläder på oss men vi har 3 dagar kvar att bestämma oss, det blir jag, Tindra, Jessica & Joline som åker...


Jag ska nu lägga mig för jag har migrän och imorgon blir det jobb, kommer nog bli as kul för jag har blivit mer avslappnad och tänker mer positivt när jag är med någon på FS eller FP! ;) Vi får hoppas att jag får pengar imorgon för då ska jag & Tindra åka och köpa en cykel till henne. Nu jäklar ska det bli mycket fart här? Aja men ni får ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon!



La Despedida

2011-04-07 >> 18:21:58
Ny parfym;

(Köpte jag i Örebro, snygg flaska..? ;) Parfymen luktar verkligen vår..! Love love love! Vilken tur att jag fann denna..)


Förstorat läpparna!!

2011-04-06 >> 16:23:40
(Munnen blev mycket finare nu!!) Har varit emot det här länge men jag älskart!! Ursäkta bilden men den är finare i verkligheten!! :) Har ni förstorat läpparna någon gång..? Ångrade ni er eller blev ni nöjda! Jag funderar på att förstora läpparna ännu mer, när jag är nöjd så är de lika stora som Dolly Partons tuttar.. Åh jag kommer synas och bli den vackraste i världen! :) Varför ha naturliga läppar när man kan ha så stora läppar att man kan pussa minst 50 killar samtidigt..? Ultra kuksugarläppar att alla killar vill ha mer!! :) Så fräsch. :) Nu ska jag studera mina fina läppar och klämma lite på dem..


VARNING FÖRSNYGGA LÄPPAR:


Det är så snyggt med stora läppar.. :) Grrrr..


Make Her Say

2011-04-05 >> 21:29:23

God kväll!

 

Idag har jag jobbat mellan 7 - 12..!! :( Bra ändå att jag sluta så tidigt för jag har haft skit ont i min mage.. Jag tror det är magkatarren som spökar igen, men ska ligga i sängen nu och bara glo på film och sen se på Big Brother!! Dock så måste jag nog ta en tablett och sen hoppas att värken försvinner för annars vet jag inte vad jag ska göra.. (Kommer snart höra av mig till en doktor igen så de får ge mig starka tabletter..) Och jag hoppas verkligen inte att jag får samma problem som jag hade förra året, sådan smärta att jag kräktes och gick ner i vikt.. :( Och visst skulle det vara skönt att gå ner i vikt men inte på det sättet, mer på ett naturligt sätt, käka nyttigt och träna regelbundet. Det är ett verkligen ett bra metod.

 

Och imorgon ska jag till Coop och efter det så ska jag träffa min underbara vän Hanna, min sötnos! ;) Men det blir nog en promenad och sen gå och hämta min dotter som ska vara hos en kompis imorgon..!! Men efter det vet jag faktiskt inte..? Planera nog in något när jag är med henne..? Hmm hoppas vi ska laga mat ihop! Min favorit är pastasallad som hon gör själv!

 

Hur har ni haft det idag..?


Got Us Falling in Love Again

2011-04-04 >> 21:07:16