Stockholm

2018-05-31 >> 21:34:54
 
Hej vänner! Det var ett tag sen nu. Stack till Stockholm i fredags med min pojkvän, fast först visste jag inte att vi skulle åka dit utan att vi skulle iväg någonstans och att jag skulle packa ner fina kläder. Om jag var nyfiken så är svaret JA, för jag frågade min pojkvän flera gånger om dagen var vi skulle åka och om det var kallt eller varmt osv. Sen fick jag veta att vi skulle på kryssning och mer fick jag inte veta förrän vi var vid hamnen och skulle kliva på. Summering: Jag blev väldigt överraskad. Jag blev väldigt bortskämd med drinkar och all den maten som bjöds. Tack till min pojkvän som hade fixat detta till oss två och tack till hans familj som ställer upp att vara barnvakt och hundvakt. Ni är bra ni! Jag ska försöka komma igång och blogga varje vecka men kan inte lova något ännu. Puss
 

En helg i Åby

2018-05-01 >> 20:53:01
 
Hej! Förra helgen så åkte jag hem till min pojkvän för att spendera hela helgen med honom i sin nya lägenhet. För er som läser min blogg har kanske märkt att det har varit dött här inne men jag har haft fullt upp med mitt liv, jag har inte mått sådär sjukt bra pga jobbet eftersom de jag verkligen gillar på jobbet har sagt upp sig så jag har varit off hemma och på jobbet. Men nu tillbaka till helgen så hade vi det supermysigt, shoppade lite nya saker till pojkvännens lägenhet och jag köpte även lite saker till mig själv och så hade vi spelkväll för det var sjukt dåligt väder. Pojkvännens mormor fyllde även år i lördags så vi var där och fira henne.
 
Imorgon ska jag till jobbet igen efter denna ledighet men det blir bara i en dag för jag är ledig torsdag och fredag för måste ta ut mina föräldrardagar innan de tar bort dem från mig. Kul och skönt för min och dotters del för då får jag mer tid med henne. Puss och kram!