CAN'T HOLD US

2013-05-21 >> 10:03:00
 
Som ni ser på bilden så är det Emilia som har skickat sms och hon var så lycklig att hon skrev fel på Sverige! Det ska bli kul att få träffa henne igen för nu i helgen så ska hon jobba i köping och då ska jag komma dit och överraska henne! Dit ska min kille också jobba och jag vet att han följer min blogg så nu vet han att jag ska dit men han vet inte vilken dag, och det håller jag hemligt... Fast nu ska jag fixa det sista och gå tll gym och sen på möte med jobbet! ;D

Bang Bang

2013-05-08 >> 21:48:13
Önskelista!
 
Jag ska bli sambo med min kille om 2 veckor och det känns väl okej än så länge. Jag har då lite funderingar på vad man vill ha iår och därför lägger jag upp bilder på vad jag vill köpa detta år :)
 
 
 

Walks Like Rihanna

2013-05-08 >> 10:24:48
På lördag åker jag till KONGSVINGER med dottern. Ska dit för att hälsa på några som jobbar där och för jag saknar dem för mycket, kommer bara vara där över en natt och sen måste jag hem för att kolla på Manchester United matchen hemma. Kommer bli en rolig helg för Tindra som har aldrig varit i Norge förut och hon har ju en viss % del norsk i sig så det ska bli kul och se hur mycket hon gillar att vara där.
 

Alive

2013-05-07 >> 19:29:49
Jaaaaaaaaa, som sagt har vabbat idag för Tindra har ont i halsen :D
 
 
Hur det känns?
Vet inte exakt men vissa stunder är det jobbigt och vara ensamstående mamma och inte kunna få hjälp av hennes pappa eller min släktingar då jag vill jobba men samtidigt skönt och slippa jobba och känna den där stressen, varit många vabb dagar nu sen januari men vad ska man göra, inget man kan rå för att ens barn blir sjuk, så det är bara att gilla läget som sagt ;)
 
Imorgon skulle jag jobba men det skulle bara bli stressigt för min del för jag ska på utvecklingssamtal med Tindra 13.30 och jag har tackat nej 10 ggr redan och snart är det skolavslutning så vi måste ta denna gång, till det fick jag utskällning av jobbet och fick två erbjudande att jobba och stressa igenom hela dagen så jag hinner eller ta ledigt :) mitt val blev att jag vabbar den dagen för jag tänker inte stressa ignom ett arbetspass för att hinna in till stan till 13.30, så de på jobbet blev skit tjuriga men vadå ;) när de kunde ha fixat så jag kunde jobba i stan istället som de har gjort med de andra som har andra planer, ska man bli tvungen att bli "bästa vän" med team ledaren för att få förmåner eller!!
 
 
Hade jag bestämt så hade jag haft ett annat jobb nu och bättre chef/team ledare, detta ska bli mitt mål nu innan sommaren :D även om jag vet att det är svårt att få jobb i dagsläget, så tänker jag inte ge upp :) har man bara viljan så funkar det, vilket jag hoppas på, men blir att söka jobb nu och imorgon, påminner mig själv här nu så jag inte glömmer bort, idag är jag så jävla lycklig så nu vet ni :D
 
Jaja ska väl skynda mig, jag ska lägga Tindra strax och sen blir det PW!!
 
Tack och hej då!!

Beauty And A Beat

2013-05-07 >> 16:47:39
Hej alla som läser min tråkiga blogg! Men nu är jag tillbaka till verkligheten, som vissa av er tycker är skönt men jag tycker det är sådär för jag saknar alla som jobbade på tivolit och jag ville att de skulle stanna kvar men jag vet att de inte kan det för de måste hem och vila sig innan de far till Norge, och jag ska också åka dit fast på lördag och få träffa dem alla igen för jag saknar dem. Det tråkiga är att Love inte ska dit för hon är sjuk och Yonel ska iväg på annat ställe i Norge, och jag åker hellre till Kongsvinger för där ska sötnosen åka och de andra som jag gillar väldigt mycket. Vi (jag & tindra) ska bara vara där lördag-söndag för sen måste vi hem, vilket kommer vara sjukt jobbigt för sen får jag inte träffa dem på 2 veckor, en vecka hade jag kunnat gått med på men 2 veckor är för lång tid, och vi får väl se vad som händer i NORGE.