Suffocate me with your booty

2013-04-27 >> 12:16:24
Haha bry er inte om rubriken, alltså jag har så tråkigt just nu men det är såhär att Tivolit är här i stan och de stannar i 10 dagar :) Vad som är roligt är att jag känner dem och jag brukade hänga där 24/7 men nu har man blivit äldre och insett att det är inte så roligt men min dotter älskar att vara där?!?? :O
Men hon har tjatat hela morgonen att få åka dit men jag tycker vi ska vänta tills det blir varmare eller senare ikväll för det är roligare att vara där när det är mer folk där, jag fick då istället en tjurig unge som vägrar prata med mig, men hon hade roligt igår för hon fic åka med Yonel i radiobilarna eftersom jag var trött och mådde skit efter några åkturer i de andra karusellerna! Men måste även tilläga att han & jag är bara vänner och så kommer det förbli! Älskar honom som en vän och många kan bli misstänksamma att han är snäll mot mig för att få något av mig men hell no!
 
 

# that POWER

2013-04-24 >> 19:39:22
 
Det råder inga tvivel att jag älskar Manchester United och att jag följer alla deras matcher och sen fick man veta att de ska spela här i Sverige den 7 Augusti mot AIK. Inför den matchen så är jag helt extas för jag vill se den LIVE men har inga vänner som är lika besatta som mig, har pojkvännen som ville följa med på den matchen men det är lite krångligt just nu mellan oss för vi har lite olika åsikter om några saker.
 
Och mer än så kommer jag inte skriva ut här för vi har bestämt att det ska vara mellan oss två. Just nu är jag ganska förvirrad men samtidigt glad.
 
Blir glad att veta att Manchester United spelar på söndag och att Tivolit är häri stan och jag känner några av dem som jobbar där och det känns så himla skönt att gå dit och prata med dem igen och att mina vänner finns där för mig så jag inte känner mig ensam, medans det som förvirrar mig just nu är killen och att jag fick veta idag att jag har brytfel i ögonen och jag kanske inte får använda linser något mer för det är på gränsen att jag blir allergisk mot dem.
 
 

Just Like Them

2013-04-18 >> 20:53:09
Vunnit en pläd och har hämtat ut den, super mysig!

Get Lucky

2013-04-18 >> 16:45:25
Man kan verkligen säga att jag har tur med allt, och då menar jag allmänt.
 
Våran tvättmaskin gick sönder i söndags och jag blev helt förkrossad för tvätt tiden i tvättstugan suger pung och mina kläder och Tindras låg blöta i badkaret och jag fick i veckan åka till Media Markt och kolla på en ny tvättmaskin och ville ha en speciell som inte fanns ute i butik men så snälla som de var så fick jag ta en från lagret som någon annan skulle ha egentligen eftersom jag förklara för dem att jag var verklign behov av den och igår fick jag hem den, jag blev så lycklig. Dettablev att jag var tvungen att fixa så någon kunde installera den och jag fick panik ännu en gång och Rikshem sa att det är mitt problem så jag prata med min inneboende om han kände en elektriker och det gjorde han och den där snälla människan kom hit idag och fixade tvättmaskinen. Inte var jag där och kunde tacka honom men ringde och blev helt till mig och nu tvättar jag för fullt, det är nog min lyckligaste dag i mitt liv.
 
 
Det ska bli så skönt med rena kläder och märka hur rena kläderna blir. Tack pappa för du gav mig så mycket pengar att jag kunde köpa för hade jag inte haft dem så hade jag stått där och säkert fått tagit lån eller något, lilla jag vägrar som sagt ta lån om jag inte ska köpa mig ett hus i framtiden med killen, även om det kanske tar 1-2 år innan vi gör det. Nåja nu ska jag tvätta en till maskin och sen är jag ledig.

All Around The World

2013-04-16 >> 21:40:18
 

Heart Attack

2013-04-11 >> 16:04:29
 
Måste bara säga att jag är jävligt lycklig med min pojkvän som snart har varit min i 2 månader.
Ingen svartsjuka mellan oss och vi vet var vi har varandra.
Problemet är mer att mina föredetta "vänner" lägger sig i och skriver saker till honom och fråga mig inte varför de gör det.
 
Tycker bara att det är ett tecken på att de har inga liv och de ska försöka förstöra för mig men try BITCH, try! Här finns det bara äkta kärlek och vi trivs ihop. För senare i livet så kommer han och jag bo ihop med våra barn och kanske kommer en ring på handen när tiden är inne. Såklart är det för tidigt för sånt nu men senare om 6 månader eller något sånt.
 
Jag älskar dig Markus M. <3

Pauvre Coeur

2013-04-10 >> 19:23:09

Best Party Ever

2013-04-10 >> 09:10:01
JÄVLA SKIT HALS! Blev hemma från jobbet idag för jag har knappt kunnat andas inatt och försök att prata med mig för ni får bara ut mummel från min käft! vla sjuk är jag just nu!

Love And Respect

2013-04-09 >> 14:47:14
 
Älskade pappa, du är fortfarande saknad av oss som är kvar här på jorden.
Men jag vet att du hälsar på oss ibland för vi känner av din närvaro.
Hade du varit vid liv nu så hade du sett hur stor Tindra har blivit och hon har börjat rida på ridskola som hon är väldigt stolt över och hon kan nu läsa och skriva.
Ibland tänker man på hur mycket du missar av hennes uppväxt och du skulle faktiskt vara stolt över henne och över mig såklart som står på egna ben men även jag tappar kontrollen.
Inte så ofta längre för jag måste vara stark inför min dotter och även för mig själv.
Hon är den personen som inser att livet går vidare även om jag tycker det är jobbigt för alla vet att jag tog det jävligt hårt att du hade somnat in.
 
Jag vill bara krama om dig just nu och säga att jag älskar dig och jag är jävligt ledsen att jag bara fick ha dig i mitt liv i 22 år.
Jag är kanske självisk men jag tycker det är för kort tid att umgås för tittar jag runt omkring så får andra umgås med sina föräldrar tills dem är iaf 50 och jag bara 22 år!
 
Jag finner inga ord att du skulle drabbas av cancern och jag vet nu att du mår bättre där du är nu än du gjorde i sjukhussängen.
När jag tänker på tiden när jag bodde hemma hos dig så borde jag ha sagt "jag älskar dig" oftare och behandlat dig bättre men på slutet så fick vi verkligen starka band och det kn nog vara därför jag saknar dig och dina skämt.
 
JAG ÄLSKAR DIG PAPPA <3

Hurricane

2013-04-09 >> 13:49:20
 
Livet är helt underbart, speciellt när jag är med bästa vän Mette.

Come & Get It

2013-04-09 >> 08:08:52

Radioactive

2013-04-08 >> 09:13:20

SKY☆LiMiT

2013-04-04 >> 18:43:28
"

Sverige behöver mycket högre invandring. Det menar Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt. Annars kommer landet gå under på grund av sin åldrande befolkning.

– Vi är beroende av att människor kommer hit, säger han till SVT Rapport.

Utan ännu mer invandring kommer Sveriges välfärd försvinna, påstår Reinfeldt. "

 

Varför behöver vi högre invandring, det finns knappt några bostäder till dem och inte ens jobb. Har de inga jobb så blir det utkastade och det var väl roligt för dem att besöka vårat land när dom ändå inte får stanna kvar. Jag tycker vi borde vara mer beroende av vårt eget folk och att de har det bra, så de får jobb och även utbildning och bostäder. Det finns så många arbetslösa och hemlösa. Jag känner många som inte har eget hem eller arbete, och en av dem bor hos mig kan jag erkänna för han får ingen hjälp för de måste hjälpa andra först.. SUCK SUCK SUCK!

 

När ska ni öppna ögonen och inse att Sverige kommer gå under en vacker dag!


Stay

2013-04-03 >> 14:16:50
 
Pluttan gjorde den här teckningen till mig innan hon åkte till sin pappa.
Lilla hjärtat börjar bli så stor nu att man märker det även här på bilden där hennes handavtryck är med!
Får faktiskt tårar i ögonen när hon inte är här men hon måste även vara med sin pappa då de ses bara på loven. Fast jag hoppas att hennes pappa flyttar närmare snart så de kan träffas lite oftare.