Hemsida för TH fans!

2014-02-28 >> 19:43:00
Sådärja så ska jag berätta en sak för er! När jag inte bloggade så var jag lite överallt i Sverige/Norge med underbara människor och jag funderar på att göra en blogg/hemsida om själva TH och jag ska då försöka få med mig en vän till som ska blogga på den eller uppdatera vad som sker bakom Tivolit, innan Tivolit och under tiden, och jag tror det skulle bli jävla spännande då det händer så mycket drama där och alla älskar väl drama. Om inte ni gör det så kan jag erkänna att jag älskar drama när det händer andra människor och man står bara där och tittar och småler (jag ska bara övertala min tjejkompis om det)
 
 
 

Fyllde nyss

2014-02-28 >> 16:37:01
i en tävling där man kan vinna golfbollar, vet att jag är knasig men dessa ska en viss person av mig och jag kommer skriva saker på golfbollen..
 
Så nu ska jag göra iordning mig och gå till affären och köpa något gott ikväll, så imorgon drar jag hem till Mette och kommer hem på söndag igen :]
 
Bloggar senare ;)

Oj, vad mycket jag har skrivit.

2014-02-27 >> 18:18:00
Har nyss käkat klart och ska glo på Farmen ikväll.
 
Först vill jag berätta att det går rykten att jag har alkoholproblem. Det måste vara ett skämt från den personen som säger så om mig för jag rör knappt alkohol och det är väldigt sällan jag går ut på krogen, jag kan tycka att det är väl okej att gå ut om man är barnledig och ta några glas med vänner och sen komma hem och bara njuta av tystnaden. Den personen som säger det måste antingen vara nykterist och anklagar mig sånt här. Big mistake of you.
 
 
Och sen dramat som pågått på fb angående mig och Gullan. Jag och en till arbetskamrat kommentera en bild på en arbetskollega som var på skämt. Jag skrev allt på skämt och även den andra personen. Synd att Gullans svärdotter inte kunde förstå det och försvara Gullan och det är förstår jag för det hade jag nog själv gjort om jag såg att någon skrev som vi gjorde. Jag tycker då att man kan fråga Gullan om det är på skämt eller om vi är seriösa innan man lägger sig i. Alltså det gjorde hon inte och det blev drama men sen på jobbet så förklara vi för henne att vi skämta och om hon tog illa vid sig så kunde hon ha sagt till oss så hade vi slutat på en gång. Och nu tycker en person att Gullan borde anmäla MIG för påhopp, Alltså jag blir fan knäpp på alla människor för man ska anmäla hit och dit för lilla minsta.
 
 
Jag ska förresten iväg i helgen till en tjejkompis och sova över där. Imorgon måste jag packa det sista och köpa presenter till hennes dotter och till henne, så i helgen kommer jag inte blogga alls för jag kommer lägga energi på henne och hennes dotter och såklart Tindra.
 
Det var allt för idag.
 
Hej hej!
 
 

Nuså

2014-02-27 >> 15:07:58
Tänkte berätta lite kortfattat idag vad som har hänt. Klev upp vid 06:45 och cyklade hemifrån 7 för jag skulle börja jobba 7.20 och jag kom i tid och det gick lite trögt idag för det var ganska många tankar som snurrade runt och sen har jag börjat kliva upp mitt på natten för jag får sådan sug för citron (jag är inte gravid) så det gör att jag sover dåligt på nätterna..
Måste börja med maten nu, det blir köttbullar och potatis + gräddsås och jag hoppas det blir gott :/
Hej då

WHUPS!!!

2014-02-26 >> 20:00:00
Shit vad mycket det händer i mitt liv just nu!! Senast jag blogga så var jag små arg på Tindras pappa och nu finner jag inga ord angående min "familj"!! Har ingen lust att säga vad som har hänt i min blogg för då blir jag väl anmäld för det också!!

Älskar er som stöttar mig just nu och har förståelse att jag inte är så pigg och alert att prata som jag gjorde förra veckan!! Ha en bra dag allihopa! / Annica ♥

Uruguay

2014-02-26 >> 16:57:11
 

I believe in you

2014-02-22 >> 19:03:00
 
Jag fick en fråga på min ask angeånde om våldtäkt, att leva med det och försöka njuta av livet. Löjligt tycker en del som inte varit om samma sak. Vi som har varit offer för de människor som har gjort hemska saker som vi ej förstår varför vi drabbas. Vi var tydligen "rätt" tillfälle för dem men "fel" tillfälle för oss, det har gått några år efter det som hände, många år sen men det sitter kvar.
 
 
Jag var 18/19 år för jag vet att jag bodde i min första lägenhet och jag hade min dotter och var tillsammans med barnets far, han och jag var särbo för han bodde i Kumla med sin pappa. Jag som många andra unga mödrar som vill ha egen tid och hitta på saker som att gå ut och träffa vänner.
 
Barnets far och jag bestämde att åka till Kumla så fick våran dotter vara hos min pappa, han ställde alltid upp för henne om jag vill komma ut och träffa folk eller helt enkelt ville ha sovmorgon. Under tiden våran dotter var där så var vi i Kumla och festa med våra gemensamma vänner, jag var såpass ung och korkad att man ska dricka med måtta men det gjorde jag inte denna gång. Dotterns far var där och tog hand om mig hela kvällen.
Han försökte fixa skjuts hem till mig och jag bodde då i Fjugesta, inte direkt något fnt ställe men mysigt och liten fjutt byhåla. Han fick tag på sin grannes bror som bor mellan Kumla och Fjugesta om han kunde hämta oss och skjutsa oss till Fjugesta.
Han sa att han kunde så vi satt och vänta utanför en pizzeria som hade stängt, alla våra vänner satt där med och vänta på honom så vi kom därifrån, alltså så fina vänner man hade då den tiden som brydde sig men de visste ju inte vad som skulle hända?
Jag såg bilen och vännerna sa hej då och dåvarande killen hoppade in i bilen och jag likaså, det var så skönt och sätta sig i bilen även om allt snurra i min skalle så jag somnade till. Tills jag vakna upp och såg att bilen stod still utanför ett hus och dåvarande pojkvännen öppnar bildörren och sa att han gubben orkade inte skjutsa hem hos ikväll men vi kunde sova här och jag var så onykter att jag fattade ingenting, vilket blev att barnets far hjälpte mig in och gubben berätta att jag kunde sova i sängen däruppe så kunde han och dåvarande kille fortsätta dricka.
Så Johan (barnets far) bar mig upp och tog av mig byxorna så jag inte skulle bli allt för varm. Jag däckade direkt när han la mig i sängen.
 
Hann tyvärr inte ta tid hur länge jag låg där men hörde skrik och det var Johan som skrek på gubben som tydligen hade gått upp och lagt sig bredvid mig, han gjorde inget berätta Johan för mig, han hade gått upp och lagt sig bara och Johan hade kommit 1 minut efteråt och dragit bort honom. Jag somnade om på nytt för jag var så trött. Efter ett tag så hörde jag stön men det är väl i drömmen och sen kom det skrik men jag fattade inte vad skriken försökte förmedla, inre känsla sa till mig res dig upp och lyssna. Men när jag vaknar så hörde jag "ANNICA, VAKNA" och tittar runt omkring mig men vad tror ni jag ser? Ni kan inte veta men mina trosor låg på golvet och jag tittade åt vänster och såg gubben slå på min dåvarande pojkvän och Johan skriker mitt namn att jag ska vakna. Jag svarade inte honom för jag var så borta men jag drog på mig trosorna och byxorna och stod vid trapporna och ser Johan och gubben slår och knuffas, det var då Johan ser mig och skriker att jag ska springa ut och jag gör som han säger.
 
 
Att springa nerför trapporna och sätta på sig skorna och jackan var jobbigt för mig då för jag fattade ingenting, jag öppnar dörren och börja springa mot vägen och Johan kommer ut genom dörren och skriker ännu en gång "SPRING ANNICA HAN HAR GEVÄR, HAN SKJUTER". Jag kan erkänna att jag fick panik för tankarna snurrade omkring att det är nog sista gången jag lever och Tindra fanns i mina tankar och samtidigt tittar jag på Johan, jag såg blod väldigt mycket blod och han tittar på mig och han har en mobiltelefon i handen och han ringer polisen. Jag och Johan satt och gömde oss i diket och vi hörde skottlossning men var det på oss han sköt mot och jag visste inte varför.
 
Men polisen kom till slut och det var 3 st polisbilar och en av dem bad mig sätta mig i bilen och jag vr så förvirrad och jag grät för fullt och de sa att Johan måste åka en annan bil och det var då jag fick ännu mer panik, när poliserna såg paniken så satt en av dem och lugna ner mig och vi åkte mot sjukhuset och Johan i en annan bil och gubben fick den tredje polisbilen.. Det var jobbigt för jag visste inte vad som skulle hända för jag var onykter, jag var trött, jag var borta och jag satt med 2 poliser som jag inte vet vilka dom där.
 
Men väl på sjukhuset så fick jag ligga i en säng och kvinnorna som tog hand om mig tittade mellan mina ben och tog mina trosor som bevis och jag kände mig så naken och smutsig och jag frågar en av dem varför de gör såhär och de tittar på mig och frågar om jag minns något. Jag förklara allt som jag minns och de säger det du har upplevt är våldtäkt och jag grät och grät, jag fick till slut träffa Johan som hade blivit fotograferad och han berätta vad som hade hänt och sanningen svider att den där mannen hade gått upp och våldtagit mig och Johan sprang upp och ryckte bort honom men han fick knuff och gubben fortsätter mitt framför ögonen på min dåvarande kille och Johan blev förbannad så han drog bort honom och de började slåss och han sköt mot oss när vi sprang från huset och Johan fick näsbenet knäckt för han rädda livet på mig.
Jag och Johan fick skjuts hem till Fjugesta av polisen och det är jag tacksam för och när vi kom hem till mig så sov jag med rädsla och mardrömmar som jag gör ännu idag.
 
Anmäld blev personen men vet ni vad han fick för dom?!

HAN BLEV INTE DÖMD, OCH JAG SOM OFFER FÅR KÄNNA RÄDSLA OCH SMUTSIG och ÄRR FÖR LIVET.
Det fanns bevis, vittnen och våra berättelser OCH hans berättelse var lögn rakt igenom!

Här har ni sanningen!

Aerobics pass...

2014-02-22 >> 15:14:13
Veckan börjat gå mot sitt slut... Än så länge har den varit helt underbar (trodde jag skulle sakna Tindra mer än vad jag har gjort) klart jag har saknat henne men j måste även få ta in lite friskt luft och få göra andra saker.. Alltså igår åkte jag hem till killen och hade mysig kväll. Tills vi skulle lägga oss så såg jag att något med kattens tass så jag kollade lite mer på den, som jag trodde så visade jag för Junior och min kille är verkligen en djurvän så han blev nedstämd och såg hans panik och jag försökte prata lugnt med honom och att katten lider inte, så nu på morgonen så ringde vi veterinären och de sa att vi kunde komma in till halv två..
Aja då fick killen veta priset och jag sa att vi kan göra det här hemma och det sa även veterinären också!
Efter samtalet så fick jag hålla i katten eftersom killen aldrig skulle våga hålla i katten på det sättet så han fick klippa och jag berätta hur han skulle göra och vips så var skiten borta och vi rengjorde såret och han slapp betala 2500:- för det där som vi kunde göra själva, kan säga att katten mår bra och jag är utbildad djurvårdare så jag vet vad man ska göra!! Wie äntligen fick jag använda mina kunskaper ♥

Minne från resan!

2014-02-21 >> 20:15:00
 
När vi var utomlands så blev vi stoppad av en man som bar på papper och sax. Han frågade var vi kom ifrån och om vi ville se något fint och om vi tyckte det blev fint så fick vi köpa det för 50 kr svenska. Så han tittade på Tindra och började klippa, vrida och klippte mer och mer. Vips så blev resultatet såhär!
Frågade Tindra om hon ville ha den eller inte, och det ville hon såklart.
Hjärtat är hans signatur, så ni som ska åka till Fuerteventura till våren/sommaren så gå gärna vid deras "gågata" för han brukar stå där. Väldigt trevlig var han också! Saknar faktiskt stället rejält.
 

Junior!

2014-02-21 >> 17:07:48
 
Överlycklig att det är du och jag (igen)!!!!
Älsklingen ska hämta mig snart och vi ska vara hos honom i helgen och jag har redan planer för han och mig imorgon! Det jag inte vet vart vi ska gå för båda är lika gott!!!
 

vår?

2014-02-20 >> 19:10:00
 
I veckan trodde jag verkligen att våren var på ingång (vädret lurade mig), så idag är det snö igen och det känns som vinter (fast inte lika mycket snö som de har i Norrbotten)... Ja ni fattar vad jag menar! ;) Alltså jag har inga problem med vädret men det är så trist för jag var så himla pigg i måndags och i tisdags för jag slapp ha på mig vinterjackan, och nu måste jag ha vinterjackan på mig igen. Vill verkligen ha vår så man kan sitta ut och dricka kaffe och ta långa promenader runt strömmen, såklart kan man göra det nu med fast det är ju ganska kallt. Men nu ska jag kolla på farmen och sen lägga mig!
 

Zlatan.

2014-02-20 >> 16:04:12
 
 
Haha humor! :D

Almost Lover

2014-02-19 >> 20:54:00
 

Godkväll !

2014-02-19 >> 17:52:22
Ellu (hej).
Min dag började inte direkt jättebra. Jag försov mig i hela 20 minuter men kom ändå i tid till jobbet och sen en av arbetskollegorna kom aldrig så fick åka hem till personen och plinga på och där står personen i morgonrock och säger att han vabbar. Men det var bara att ringa arbetsledaren och säga att vi andra åker till stället iaf och det är kanske så att vi inte behöver hjälp. Jag och två andra klarade oss väldigt bra ändå så inga sura miner här inte. Jag var irriterad för det som hände imorse för vems fel är det egentligen. Jag kan inte svara om det var arbetsledaren eller om det var den andra sm kanske har gjort fel.
 
 
Min pojkvän blev förresten väldigt glad igår för jag var ledig så jag städade hans lägenhet när han var på jobbet.
 
Jag blev inte 100 % nöjd då jag hellre vill göra allt men gjorde det mesta som var smutsigt. Junior tackade så mycket och sa även om hans mamma inte kunde hjälpa honom att flyttstäda så fråga han om jag skulle tänka mig att göra det.
 
Lite intresserad är jag men då tar jag med mig backen från jobbet som har allt. Han slipper då köpa medel och får då ta fram dammsugaren och skurmoppen. HOPPAS HAN BLIR NÖJD DÅ MED.

Air Buddies

2014-02-18 >> 22:16:00
 

blogg torka

2014-02-18 >> 19:13:23
Åhh jag vet inte vad jag ska skriva om, vet bara att jag har sådan träningsvärk i hela kroppen att jag vill bara lägga mig ner och sova bort skiten. Har inget att säga om något :/
 
 
Så ni får gärna kommentera om vad ni vill läsa om, så får vi se om jag får några bra ideér!!
Har jobb imorgon så då kommer jag inte kunna blogga förrän på kvällen...
Puss

Sportlov

2014-02-17 >> 20:16:00
Om 6 dagar kommer min älskade dotter hem igen och jag saknar henne förbannat mycket, tycker det är skönt att ha barnfrivecka men inte när hon är hos sin pappa för jag kan inte vara lugn!! Ska bli skönt när hon kommer hem för då ska vi dra in familjerätten. Vad tror ni vem de kommer hjälpa, han eller mig?
 
 
Ursäkta att jag har varit tyst i några dagar men haft det tufft i helgen! :/
 
Puss

welcome to annica.

2014-02-17 >> 17:12:51
 

Glad vändag!!

2014-02-14 >> 18:56:00
 

Hellu

2014-02-14 >> 15:53:00
Då har man jobbat med hemstäd idag och jag kan erkänna att det var roligt att jobba med Elisabeth men jag är mer död än levande! INTE OKEJ för det är alla hjärtans dag och jag har inte köpt något till min kille. Man kanske kan göra något imorgon istället för just nu vill jag bara lägga mig ner och sova för kvällen, det vore toppen men vi får väl se vad killen säger. Man kanske kan be honom komma hit med mat och sen lämna det vid dörren och åka (haha, skämtar), jag är ingen sådan person som utnyttjar folk, men så är det när man är såpass trött att man inte kan knappt hålla upp ögonen, och ändå sitter man här och försöker få fram till er att jag är TRÖTT.. Usch förstår ni det nu :/
 
 
Skönt att jag är ledig till onsdag nu :)
 
Kram <3

Yess!!

2014-02-13 >> 21:51:00
 
ELLE galan skickade hem dessa till mig idag för jag vann hos dem (bloggtävling) är så himla glad att jag fick hem dessa för jag hade tänkt att ge dem till mamma men jag tror mamma skulle missuppfatta dessa saker som hon vore ful och äcklig så jag använder nog dem själv!!!
Och min dotter ska även få testa dem, skit bra och tack så mycket!!
 

I wanna hide the truth

2014-02-13 >> 18:47:51
Hur trött kan man vara idag egentligen?
Och imorgon skulle jag vara ledig men de ringde mig förut och fråga om jag ville jobba extra med hemstäd och jag idioten själv tacka ja till det?
Helvete och jag kommer fan dö imorgon när jag kommer hem för jag hatar hemstäd...

4 dagar kvar tills mamma fyller år:)

2014-02-12 >> 20:18:00
Hejsan!
 
Jag har tydligen en mamma som blir ett år äldre om 4 dagar och jag har fortfarande inte köpt något till henne.
Jag har sådan panik att jag inte vet vad jag ska köpa och funderar på om man ska åka hem till henne en helg och gå på bio och bara njuta av sällskapet och även bjuda på middag ute i Karlstad.
 
 
Jag vet att mamma skulle nog somna på bion och middag ute så skulle hon bara tänka att det är så dyrt.
Ska fråga mina syskon om vi kan göra det här ihop och göra mamma och syskon träff för det skulle nog hon tycka om.
 
Jag älskar dig mamma.

Zlatan Ibrahimovic

2014-02-12 >> 17:15:03
 

what to do?

2014-02-11 >> 16:24:00
Jaha snart ska jag till tandläkaren och bli fattigare! Vad jag hatar det här men jag måste ju för min lagning på framtanden har gått sönder efter en viss kompis "slog" till mig så vi får se vad de säger? Det är ju bara 1 gång om året och sen ser jag inte dem på 365 dagar? I don't love it!! <3 :)

Uncover

2014-02-11 >> 13:20:48
Ingen bra dag att träna då mensvärken sattes igång mitt i träningen och jag har inte tränat på minst 2 veckor och körde ett hårtpass så jag fick håll och höll på att kräkas men men nu är träningen gjord och nu ligger jag hemma och vill försvinna härifrån.
 
 

Starkare

2014-02-10 >> 21:35:00
Wow jag känner mig som superwomen som har hunnit med allt i hemmet och även lagat mat till dottern och även storhandlat. Ska snart lägga mig för imorgon blir det att gå upp skittidigt.
Woohoo! ^^
Vill egentligen inte sova för jag vill vara vaken och glo på film men hade det varit lördag så hade jag glott på film till kl 2 x)
 
 
Men vi får höras imorgon.
Har en trevlig jobbdag eller pluggdag imorgon.
Inte jag iaf.
Ska njuta av ledigheten och även göra sysslor.
 
 
Trallaalala.
Vill ha Junior här nu.
Men vi får se när vi ses igen.
Det kanske blir på onsdag eller till helgen!  :(

Tindra NK

2014-02-10 >> 18:31:23
 
Jag har nog den mest klumpigaste dotter som finns på denna jord, att jag skriver så är för i lördags så sprang hon i lägenheten. Men jag och Junior sa till henne att man ska inte springa i lägenheten.
Jag eller vi hade såklart rätt och precis då slår hon i foten i soffans "fötter". Att bara se henne ramla och rulla runt på golvet och skrika fick mig att småskratta för stunden för jag trodde hon inte fick så ont. Det blev istället att hon hade skit ont hela kvällen och kunde inte gå, hur mycket jag än försökte övertala henne att försöka röra på foten så ville hon inte så jag tänkte inte mer på det. Jag väckte henne nästa dag och hon hoppade på ett ben och ena tån var blå och hon kunde fortfarande inte gå på den foten.
Jag tänkte igår att det är nog bara lite smärta kvar så hon kan nog gå imorgon med den foten.
Jag hade fel ännu en gång för idag på morgonen så kunde hon inte ställa ner foten alls så imorgon blir det en tur till VC och kanske få ett par kryckor.
 
Jag har även smsat med Tindras pappa idag att han ska hämta henne i Norrköping, för jag har inte råd att lägga ut 2000:- på en månad för hon ska komma till honom och sen var det inte mitt val att han bestämde sig att flytta längre ifrån henne. Det bästa är att jag prata med familjerätten och de sa själva att jag kan bidra med en liten summa men det är hans ansvar att hämta och lämna henne då det var han som flyttade längre ifrån henne, sen att han är umgängesförälder. Jag pratade även med dem angående hur hans beteende har varit att han bestämmer dag och tid men håller inte tiden och när jag ber honom en sak så hotar han att han ska ta med Tindra hem till sig, och att han säger till Tindra att hon borde flytta upp dit för att slippa åka så långt men han ljuger ju för henne för det blir ändå långt för då måstehon till mig.
 
 
Men men nu måste jag göra mer sysslor här hemma men imorgon är jag iaf ledig. Jag har massor att göra imorgon för jag ska till VC, gymmet och tandläkaren.
 
 
hejdå!

Hänt ett och annat...

2014-02-09 >> 14:37:00
Hejsan!
 
Som det står på rubriken så har det hänt saker...
Såklart har Tindra stukad fot från igår :/
Sämst med henne är ju att hon är så klumpig och vi har inga kryckor hemma så frågan är hur hon ska ta sig till skolan imorgon.
Jag har inte råd att vara hemma mer med henne och hennes pappa hjälper inte till ett dugg :(
Sen så börjar jag bli sjuk och jag kommer gå till jobbet iaf oavsett om jag har feber :(
Jag har som sagt inte råd och jag hoppas månaden April kommer snart för då kommer jag jobba extra.
Kommer använda pengarna till en ny bil och även köpa presenter till Tindra och även åka utomlands, såklart hitta på något för dom där pengarna :)
 
 
Så nu ska jag fixa mat och njuta av att killen är här :) sen blir det bingolotto och jag hoppas att jag vinner en bil, så vi hörs imorgon. Junior jag älskar dig.
 
 
Och om 2 dagar så ska jag till tandläkaren :)
 
 
XoXo
 
 

Afterski

2014-02-09 >> 11:30:04
Du är underbar!
 

Mina Idoler :)

2014-02-08 >> 14:50:00
Hejsan alla! Vilken härlig dag, men ska skriva ner lite vilka mina idoler är som jag ser upp till!
 
1. Min pappa Rolf
2. Wayne Rooney
3. David Draiman
4. Stiftelsen
5. Pitbull
6. Cir.Cuz
7. Mette Petersen
8. Tindra Nilsson Karlsson
9. Junior
10. Anja
 
 
Det där var några som kom upp i mitt huvud.
Ha en bra lördag!
Bye bye! :D
 
p.s äntligen är det snart måndag igen! wiie <3
 
 

Som en vän

2014-02-08 >> 11:42:06
För några månder sen gjorde jag och mitt ex slut som jag var tillsammns med i 6 månader. För några dagar sen så skrev jag till honom angående pengarna han är skyldig mig och jag tänkte för mig själv samma stund om det ska pågå såhär att han ska betal 500 kr i månaden så kommer det dröja 5 år minst innan allt är tillbaka. Och jag blir så stressad av det här och vi har gemensamma vänner som hör av sig till mig och berättar att han har köpt såna saker och får böter för han kör bil utan körkort och då blir jag så besviken att dom där pengarna kunde han faktiskt gett mig så han blir av med skulden.
Och sen vet jag att han kommer sätta stopp för extrajobbet som jag hade förra året för han är den som bestämmer och jag såg ju sälv hur han gjorde mot vissa personer som hade skött sig galant på jobbet men att de började tjafsa så plocka han bort dem...
 
 
Men visst hade jag känslor för honom men på slutet blev jag faktiskt rädd för honom för han blev helt annorlunda och jag förändrandes jag med pga honom så jag vägrade gå hem från jobbet och jag var rädd att han skulle bli så arg att han skulle gå på mig fast innerst inne så visste jag att han aldrig skulle röra mig utan mer psyskiskt. Utan honom efter vi bröt ihop så mådde jag bättre och jag fick tillbaka mitt självförtroende och jag ville gå hem till slut från jobbet och jag vill gärna ha honom som vän för jag tror att han är mer en vänskapskille än ett förhållande kille!
Men genom honom så var jag felet hela tiden men jag tror inte han insåg att han gjorde massa fel själv och klara inte av att erkänna det. Så nu hoppas jag att han kan lugna ner sig och vara min vän.

Äntligen helg!

2014-02-07 >> 20:32:00
Har jobbat idag med tv killar som heter Stefan och Daniel. Såklart gick det så bra att jag och Stefan fick jobba fortsätta jobba och de andra fick gå hem. Och när det började mot sitt slut så insåg jag att jag var tvungen att gå hem idag. (suck)
 
 
Är nu hemma och fixar det mesta så jag slipper tänka på det i helgen, men imorgon blir det mor och dotter dag på stan. Men på kvällen vet jag inte vad vi ska göra för jag är så tom på ideér. Har jag tur så kanske Tindra går hem till en kompis och sover över där..
 
 
Jag har även hunnit prata med min storasyster Linda idag. Fick bli en kortis för hon höll på att flyttstäda huset som hon flyttar ifrån nu i helgen. Vi skulle prata senar när hon har tid.
 
 
Jag ska nu har fredagsmys med dottern och killen för vi ses bara på helgerna. För vi tycker det är skönt att det är såhär och inge tvång att umgås och v kan vara ifrån varandra och vara med vännerna utan varandra.
 
 
 

Zara Larsson - Bad Boys

2014-02-07 >> 17:23:06
 

Tja!!

2014-02-06 >> 18:01:00
Tycker det ska bli lördag nu! Då ska jag och Tindra ner på stan och shoppa loss, yes och det ska även inhandlas presenter till mamma/mormor och till min bästa väns dotter Bella!!!! Har inte så mycket att skriva om men ha det så bra ;) Mer blogginlägg blir det imorgon!! puss <3 :)

6 februari 14:56

2014-02-06 >> 14:59:06
Helt sjukt att det var 2 månader sen jag var utomlands med dottern och bästa vän Daniel, fy fan vad fint det var där borta och alla människor som jobba och bor där var väldigt trevliga. Nu är det såhär att jag vll gärna åka utomlands igen och jag hoppas att det blir av nästa år för det här året kommer jag inte ha råd, det beror på en viss person om jag får jobba eller inte. Nej men här får ni en bild som jag tittar på ganska ofta och tänker tillbaka.
 
 
 
 

It's like death without the sleeping part

2014-02-05 >> 20:59:00
Jag försöker vara glad, jag försöker vara positiv. Mest av allt så vill jag bara att det ska bli Mars. Jag vill bar blunda och vakna upp att det är 1 Mars och våren är påväg. Jag är jävligt glad för mina vänner jag har och min pojkvän. Att hans bara finns där gör mig glad, att kunna ringa honom och bara höra hans röst tröstar mig, det känns skönt när han håller om mig för det lugnar ner mig. Jag är även glad att jag har min dotter på heltid, riktigt skönt. Jag hade nog känt mig helt ensam om hon inte hade funnits i mitt liv, för det är hon som är hos mig varje dag och varje natt. Men när hon är hos sin pappa så är det något inom mig så gör att jag tappar självkänslan totalt. Det är jobbigt när det blir så, och jag vet att hon kommer inte alltid bo hos mig, även om hon bara är 9 år så går tiden väldigt fort...
 
 
Det är dags för mig att lägga mig. Alla får ha en bra dag imorgon och är det något så får ni gärna skriva till mig.
 
 
Hej då!

Jag trodde du var min

2014-02-05 >> 17:51:58
Allt idag har varit underbar även om jag mådde illa imorse och min arbetskollega mådde sit så jobbade vi bra ihop och pratade lite allt möjligt, jobbigaste delen var nog när jag kom hem. Jag räknar ner dagarna för att ta avstånd från världen den dagen.
 
 
Men om 11 dagar så är det mammas födelsedag och jag har sådan panik att jag inte vet vad jag ska köpa till henne. Jobbiga är nog att hon har allt. Problem och ännu mer problem. Fast det är inte det enda.
 
 
Jag vet att förra året runt 16 Februari så jobbad jag med en arbetskollega och hon frågade mig varför jag var off den dagen. Jag visste inte om jag skulle berätta eller om jag skulle hålla käften. Jag sa att jag blir jämt stum en vecka innan och en vecka efteråt, men hon fattade inte så hon frågade vad som hade hänt just den här månaden. Jag var väl illa tvungen att berätta och försöka svälja klumpen i halsen. Jag gjorde det till slut.
 
 
Att berätta en sådan sak samtidigt som man mår psyskiskt dåligt blir att man tappar kontrollen. Det jag gjorde var att jag började tjuta mitt på dagen och bland folk och min arbetskollega satte ner mig och frågade om han var mitt allt, helt enkelt snälla frågor och inte dumma frågor. Fast finns det dåliga frågor överhuvudtaget.
 
 
Vilket som så är det 5 år sen min pappa gick bort och det är på min mammas födelsedag. Det är så jobbigt speciellt vid 16 Februari och jag har redan börjat tänka för mycket på det. Det jag är glad över att det är på en söndag för då jobbar jag inte. Det blir väl som vanligt varje år att man ringer mamma några daar senare.
 
 
Men hon har förståelse att jag har svårt att ringa och gratta henne den dagen, men hon ska egentligen inte drabbas av att jag saknar honom. Det måste ta sin tid men jag vet aldrig om jag kommer släppa tanken att han lämna mig. Men vad fan ska jag annars göra?! Det gå inte bara stänga av känslorna!
 
 
Jag ville bara skriva det här för jag låg i sängen och hade ont nyss och då kom tårarna. Kan säga er att det var jobbigt när dottern kom in och fråga varför jag grät men jag svara att jag gäspade att det kom tårar. Oavsett om jag ljög för henne så vet hon innerst inne att jag är i en sådan period nu, det förstår hon för hon visste och märkte att han var mitt allt. Den bästa pappan man kunde ha.
 
Alltd saknad. Jag älskar dig <3
 
 
 

Glada tjejen!

2014-02-04 >> 20:42:00
Måste bara säga att jag vann biocheckar idag från Svensk Biogas! Jag brukar vara med i bloggtävlingar men inte lika mycket som jag var förra året. Men tack så mycket så ska jag bjuda killen på bio någon dag!
 
 
Riktigt roligt att vinna saker.
 
Asså nu ska jag glo lite på tv och sen gå lägga mig, har sovmorgon imorgon!
Åh så skönt.. Glömde säga att jag börjar 7.20 och det är min sovmorgon ^^
 
 
Men bloggar mer imorgon istället. Är lite trött.
Så hej då :)

Förlåt mig!! ;)

2014-02-04 >> 17:36:14
Ja det är en sak som jag har stört mig på! Men för att inte säga det till själva personen för jag har märkt att hon tar allting negativt oavsett vad man säger... Nu är det såhär att hon har börjat blogga på en sida som heter Sinnersgirl! :) Kan säga att det bryr jag mig inte om vad hon skriver eller lägger upp för bilder där, och jag tycker att människor ska få göra vad de vill med sitt liv, fast göra det offentligt så att alla kan se och kan inte "radera" dem från sidan då de är fast på hennes! Och sen sitta och lägga upp halvnakna bilder och personer som finns på hennes sida säger att det är sånt där dom inte vill se pga rädsla för att deras barn kan se eller andra äckliga snubbar! Har läst att några kommentera som jag skrev här och vad får de tillbaka av henne att de ska dra åt helvete och att de är avundsjuka :) Men jag kan svära på min fars grav att jag är verkligen inte avundsjuk och ska inte behöva dra åt helvete för jag har andra åsikter, jag kan tycka att om det är professionella bilder (riktiga modellbilder av en riktig fotograf) så gör det mig inget men att sitta hemma och ta kort med mobilen och puta ut med läpparna och visa brösten och röven inför alla på fb det är osmakligt! (jag har en vän på facebook som jobbar som modell, okej glamourmodell) Men det är inga bilder som är osmakligt utan de är tagna av en riktigt fotograf inte av henne. Problemet med dessa flickor för jag har själv varit en sådan som lagt upp halvnakna bilder när jag var yngre men det var tecken på uppmärksamhet och dåligt sälvförtroende, idag lägger jag inte upp bilder som är osmakliga och anser att min kropp tillhör mig och ingen annan! Och skulle jag jobba som modell så ska bilderna tas av en riktig fotograf och inte sprida runt bilder på min sida som är för min familj :)
 
 
 

alkohol och känslor är ingen bra kombination

2014-02-03 >> 22:14:00
 

Tråkigt att blogga utan bilder!

2014-02-03 >> 19:12:41
Tycker det är skit tråkigt för jag har inga nya bilder att lägga upp på mig eller min dotter... Det får bli en fotodag på stan på lördag med dottern. Norrköping i bakgrunden!
 
 
Har även storhandlat idag!
Det blev inte så dyrt som jag trodde att det skulle bli. Då jag köpte nötfärs och kassler!
Sen när jag stod där vi kassan och såg att det blev under 400 kr så blev jag verkligen paff för jag brukar köpa mat för en vecka ca 500 kr.
Dock så kan det vara att jag inte behövde köpa allting för jag har det mesta hemma...
Så det är ju skönt!

Söndag (I hate sundays)

2014-02-02 >> 16:59:00
Hej igen!
Jag ska snart käka lite mat och sen blir det bingolotto med familjen. Det blir väl som vanligt att vi inte vinner något alls ;) Så ikväll blir det att fika kladdkakesandwich som jag och Tindra gjorde förut idag... Det blir väl något som man ser fram emot :) Men imorgon blir det även jobb och Tindra ska till skolan, vad det blir för jobb får jag väl veta imorgon? Ska iaf jobba med Gullan! Självklart är det min "låtsasmamma" men jag vet inte om de har gjort något fel där!! För hon brukar jobba med någon som heter Erika, puss på er! <3 :)

Dagens, bla, bla!

2014-02-02 >> 13:54:33
Dagens låt: TURISAS - Stand Up And Fight
 
Dagens bakelse: Kladdkakesandwich
 
Dagens humör: Huvudvärk från helvetet... Fast tar jag alvedon så mår jag nog bättre, har ju en massa alvedon hemma nu...!
 
 
Hoppas ni har haft en toppen helg :D
 
Puss