PERSPEKTIV, EN NY VINKEL

2015-07-31 >> 13:07:00
 
Detta år som tvåbarnsmamma har både varit tufft och underbart. Jag har insett att jag har inte lagt ner så mycket tid att vara med barnen utan varit själviskt med att sitta vid datorn eller umgås med vänner, kan låta dumt för vissa, såklart har jag inte skitigt i dem till 100% utan mer gjort saker som jag vill göra. Ibland gör man fel saker för att förändras och detta år har jag gjort det och sett till att barnen får göra mer saker. Ett ord som passar är förändring. Jag har förändrats till en mer rolig och flexibel mamma, det har min äldsta flicka märkt för iår har vi åkt iväg och gjort mer saker som vi inte gjorde förra året, ingenting kan få mig att känna mig en dålig mamma. Det är jag inte.
 
 
Idag ska jag inte skriva om detta utan även om vad jag har insett. Jag är 29 år men även om det låter gammalt så lär man sig alltid något nytt varje dag, men jag tror så gott om människor att de vill en väl, vilket är fel. Jag är 100% ärlig av mig även om det är folk jag tycker om eller ogillar. Jag har fått en massa skit. Valt bort människor pga andra människor för de tyckte illa om dem. Tänk att det tog ett tag tills jag förstod vilka som är äkta och inte är äkta. Kanske har jag fel om dessa människor också? Kanske har jag rätt om dem? Det jag vet att allt kan förändras med en synvinkel, ett perspektiv.
 
 
Egentligen var dessa mina såkallade vänner/bästa vänner. Det finns både roliga och tråkiga minnen ihop med dem, vilket är synd att tråkiga minnen väger mer, skriver inte ut namnen på dessa människor för de läser min blogg. För dem så är jag ingen vän och jag är en hora som är falsk fitta tydligen. Man får fina smeknamn när man blir osams med folk men förtjänar verkligen att bli kallad "hora" när man inte är det, man måste ju ha samlag och få betalt men sist jag var med en kille var det i Januari och det var med mitt ex och vi typ "dejtade" och sen dess har jag bara träffat killkompisar som har tjejer och några få killar som inte har tjej. Men mår ni bättre när ni får kalla mig det? Då ni går runt och säger det till andra människor än och säga det till mig eller ta det mer vuxet och säga vad jag gjorde för fel. Visst jag bryr mig inte så mycket vad ni säger för skit bakom min rygg utan det ni gör drabbar mina barn. Och mitt i alltihop så säger ni saker som inte ens är sanna och det får mig att inse att jag är glad att jag inte har kallat er för hemska saker utan mer tagit emot detta med öppna armar och spelar med öppna kort, "sanningen ska fram" skriver ni till mig och jag håller med om det, jag hoppas att sanningen kommer fram och andra människor runt omkring mig och er inser vem som verkligen talade sanningen.
 
 
Jag har nu väldigt få vänner kvar som jag litar på 100% och som jag kan berätta allt för. Sparat på dessa fina guldklimparna och slängt bort skräpet. Istället kommer jag få nya vänner som förtjänar att få plats i mitt liv. För detta år är inte slut än. Så kommer jag även ta in dessa vänner jag knuffade bort och behålla dem förevigt. Och ni som tar åt er av texten så snälla gå vidare, sluta bry er vad jag gör, så kommer ni må mycket bättre. Slängt allt som förknippades med er och jag mår bra även alla omständigheter ni gjorde mot mig. Jag lovar och svär att jag gråter inte och saknar inte er, någon där ute saknar att ha er som vän men det är tyvärr inte jag. Man inser mycket med perspektiv. Ibland är det nyttigt med en ny vinkel.
 
 

Sista natten i Värmland

2015-07-30 >> 23:13:00
Wohoo imorgon drar vi till Norrköping igen! Jag är egentligen inte glad för jag har haft det så bra hos min mamma & börje att man vill stanna kvar här. Det går inte för mitt hem är i Norrköping! Meeeeeen jag kommer tillbaka vid jul och stannar där i 1 vecka! Superduper trevlig vecka som jag gärna gör om. Love you mum! Värmland are like stars, you don’t always see them, but you know they always there.

Vattenlandet & tacos

2015-07-29 >> 20:39:00
Här är en bild från vattenlandet. Tindra och Sofie (hennes kusin) hade en rolig dag. Idag åkte vi först till Deje och hämtade hennes kusin och fortsatte sen till Sunne Vattenlandet (har dock inga bilder på mig för jag var på land och tog hand om lilltjejen). De träffade även på en kille som heter Hampus Hedström som är känd på Youtube så de fick hans autograf och jag med. Senare så spelade Timoteij och de sa hej och tittade på Leah. Sen käkade vi tacosbuffé och mjukglassbuffé. Puss!

This is summer!

2015-07-28 >> 20:27:00

Besök i Rottneros park

2015-07-27 >> 15:34:00
Hej! Idag åkte vi till Sunne för att besöka Rottneros park. Var här sist när jag var i Tindras ålder så det var ett tag sen. Sen hade vi med oss min mamma som inte har varit där på flera år. Nu ska vi käka lite mat. Puss!

Frappe i solen

2015-07-26 >> 15:57:00
 
Hejhej! Nu har vi varit inne i Karlstad och handlat spel till ikväll. Imorgon ska vi till Sunne och besöka en park som jag besökte när jag var liten. Vi ska också försöka träffa min syster om hon har tid att ses. Superdåligt väder i Segmon men i Karlstad skiner solen! Puss

Rainy day

2015-07-25 >> 23:09:08
 
Mobilbild..
 
Hejhej! Idag var det riktigt dåligt väder här hemma hos min mamma. Hur som helst så stack vi in till Grums och handla lite gott till kvällen. Vi fixade även vattenspridaren åt Tindra så hon fick använda den idag i regnet haha! Sedan fick hon gå in för det kom värsta skuren så hon fick stå i en varm dusch, det blev även en fikastund med mjukglass och jordgubbar. Vi blir lite bortskämda av min mamma men det är skönt det med. På kvällen så kollade vi på film och käka lite godis. Puss! 

Drömhemmet

2015-07-24 >> 23:05:05
 
Idag åkte vi till Björnhammar och såg en massa övergivna hus där, det fick mig att fundera vad man kan göra för att det ska bli lyckliga gatan igen. Om jag fick bestämma så kan de riva ner allt och bygga upp denna fina byggnad så kan jag flytta in där. Lite mer önsketänkade kanske? Hehe. Som sagt men annars tycker jag att de kan renovera upp husen och antingen sälja eller hyra ut dem. Läget är ute på landet och nära till vatten, starta upp en liten minilivs så människorna kan köpa sin morgontidning eller låta sina barn köpa lite godis. Hoppas de händer något i Björnhammar för det är verkligen tråkigt att det ska vara sådär.. 

Folkparken

2015-07-22 >> 23:27:33
 
Idag tog vi en tur till Folkparken. När vi kom fram så började det regna men det gjorde ingenting för det slutade nästan på en gång, jag satt och tittade på när Tindra och hennes kompis bada och under tiden så satte sig en pappa bredvid mig och pratade med mig. Väldigt ovan att folk pratar med en sådär utan att känna mig. Jag var trevlig tillbaka men kände sen att det var jobbigt för han kollade vem jag skrev med osv. Tog vagnen och gick iväg en stund för att köpa kaffe, tyckte inte den var så god men värmde för stunden. Puss!
 

Kepsen på

2015-07-21 >> 12:35:55
 
Godmorgon! Här är dagens outfit men fick byta byxorna för mina favorit byxor gick sönder.
 
 
Vet ni vad??!! Nu ska man ner på stan pga ett möte. Finns ingenting att dölja och jag kommer vara ärlig (Lite synd att dessa människor inte fick sin vilja igenom). Puss
 

ALLAS

2015-07-20 >> 22:26:58
 
Woohoo! Var med i tidningen för 2 månader sen. Handlar om bakning och de intervjua mig genom telefonen!
 

Media Markt

2015-07-19 >> 22:50:32
 
Idag så var vi illa tvungen att köpa en ny mobil till Tindra för den hon hade förut blev helt knas. Pratade engelska när man starta mobilen och de gick inte scrolla ner och den förde en massa oväsen när man skulle trycka på apparna. Jag tycker det är skönt att hon har egen mobil för att kunna ringa henne när hon är hemma hos sina vänner eller tvärtom.
 
 
 

Hemmakväll

2015-07-18 >> 20:37:40
 
Hejhej! Här kommer två bilder från idag.Kollade in den här affären för Tindra ville ha lite amerikanskt godis!!! Tror ni att vi köpte en hel del? Nej självklart inte. Vi köpte bara "lite"... Plågsamt att gå där inne.
 
Nu ska vi kolla på film och sen blir det läggdags. Jag har varit sjukt trött hela dagen! Det har varit dåligt väder, sen blev det soligt, fast efter det så spöregnade det, gud vad irriterande att vädret skiftar sådär, det blev blöta kläder när vi kom hem och huvudet blev trött. Lite småjobbigt när man vill göra en hel del, i want real summer. Får hoppas att det är fint imorgon. Tror tyvärr mer att det blir dåligt. Tack för ni läser min blogg!
 
Vi hörs imorgon. Puss!
 
 

Söderköping Baby

2015-07-13 >> 22:57:16
 
Hejhej! Här kommer en bild från idag. När vi hade som tråkigaste så valde vi att sticka till Söderköping för att äta glass och tog en promenad och såg lite i Söderköping med min mamma och Tindras kompis, när vi hade varit här i några timmar så valde vi att åka hem och fixa käk. Vi hade verkligen tur med vädret idag (lite oroliga var vi till att det skulle bli dåligt väder) men det var inte för kallt eller för varmt.
 
Imorgon ska vi ner på stan och hämta en sak och efter det blir det en tur till parken och bara njuta av Norrköping. Puss
 

Jysk

2015-07-12 >> 23:00:19
 
Hur fina är inte dessa saker? De kommer från Jysk.
 
Jag älskar att köpa saker om det är billigt så jag spar mina pengar till något gott man kan käka. Längtar ännu mer till flytten och få inreda det jag vill ha! Puss god natt, glöm inte bort att kommentera.
 

FLER BEBISBILDER

2015-07-11 >> 16:58:51
 
Alltså hur kan hon vara så söt? (Min minsta dotter)
 
Idag vaknade jag med lite huvudvärk så bestämde mig att skippa middagen ikväll för jag måste fixa tårtan tills imorgon. Det är såhär att jag fyller år imorgon och då kommer min mamma och min dotter Tindra hit. Haha varför känner jag sådan press när min mamma kommer hit för? Planer imorgon är att kliva upp tidigt och städa och dona som jag gör på söndagar och sen på kvällen blir det att käka middag ute med mamsen med barnen! Puss
 
 
 

BARA CHANSA OCH SE HUR DET GÅR

2015-07-10 >> 17:19:11
 
Hejhej! Idag har det varit en tuff dag men har pratat med några personer som kommer hjälpa mig med detta. Vi (jag och Leah) skulle har träffat en tjejkompis men det blev inte så men det kommer fler dagar. Jag ska nu slå på en film och bara vila för jag har haft en sådan huvudvärk sen onsdags och känner att jag behöver avkoppling. Nu får vi hoppas att det inte blir mer problem. Hadé!
 

Norrköping, Norrköping

2015-07-09 >> 10:54:09
 
 
Nu har man insett vilka ens riktiga vänner är och vilka som älskar mig för den jag är, hur som helst så är jag väldigt tacksam till er som finns där för mig nu och ringer eller smsar mig om hur jag mår. Norrköping är en stad som jag trivs väldigt mycket med men inom en snar framtid så kommer jag lämna staden och flytta till en annan stad. Jag kommer ha en hemlig adress för att några personer inte ska komma åt mig, plus att jag vill lära känna nya människor i mitt liv. Som sagt så kommer jag bevara de jag har kvar i mitt liv och jag hoppas de gör detsamma med mig. Norrköping, I love you but it's time to move on.
 
 

UT PÅ RESANDE FOT

2015-07-08 >> 12:13:44
 
 
Jag hoppas verkligen att jag träffar mannen i mitt liv snart, vissa gånger så har trott att just "han" är den rätta och "han" vill jag dela mitt liv med. Efter ett tag så är allt fejk och man får börja om från början igen. Men nu har jag varit singel i 1 år och 1 månad, ser inte något dåligt med det utan man lär sig att älska sig själv först och har ändrat uppfattning om livet. Jag har även förändrats som person till det bättre, jag är inte så lättlurad längre och faller inte lätt för killar! Den killen som får mig på fall ska vara den rätta killen i mitt liv...
 
 
I love my life! Min mamma kommer till mig på söndag och stannar här i en vecka och efter det så sticker jag till min mamma och stannar där i en vecka. Jag känner att jag behöver komma bort från Norrköping och bort från min lägenhet, uppleva något roligt md barnen och även med släkten. Planerar även att dra på en roadtrip med barnen och med en vän men än så länge vet jag inte var det bär av! På lördag ska jag även fira min födelsedag med mina vänner och barnen på en fin restaurang!
 

Where Are Ü Now

2015-07-07 >> 12:17:14
 
 
Jag brukar lyssna på musik när jag lagar mat eller ska sova och den här musiken fastnade jag för. Ha en trevlig dag. Puss

PICKNICK I SOLNEDGÅNGEN

2015-07-06 >> 21:41:41
 
Hejsan! Idag har jag haft fullt upp med att handla mat och fixa iordning picknick korgen som vi skulle ha med oss (tyvärr så var det ganska kyligt så vi käkade upp och sen gick vi in till värmen) för Leah blev ganska trött så vi bestämde oss att åka hem lite tidigare än vad det var bestämt. (Så fick jag träffa Johannas kompis Lena!) Nu är jag hemma och funderar på att sätta på en film och mysa med Leah, vi vet inte vad vi ska göra imorgon direkt så det märker vi då. Ni får ha en trevlig kväll...
 
 

HAPPY 5TH OF JULY

2015-07-05 >> 20:00:00
 
Heej! Idag har jag tvättat och fixat iordning en cheesecake som jag ska bjuda på imorgon när vi drar på en picknick! Jag har största delen av dagen haft migrän så har sovit i min säng med Leah. Vi hade igång min fläkt så vi hade det svalt och skönt där tills min granne började skrika på någon på parkeringen.
 
Imorgon blir det att inhandla mat för veckan och städa lite mer. Jag ska som sagt på picknick med några stycken och bara njuta av livet!! Puss
 

Bebismys

2015-07-04 >> 21:00:16
 
 
Hej! Idag åkte jag hem till Bumbi och tog en fika med honom. Vet inte hur länge sen det var sist jag träffa honom? Vi badade även i hans pool men Leah tyckte det var kallt så hon fick vara i skuggan och svalka av sig där. Älskar verkligen att bada men kunde inte bada så länge för lillflickan vaknade så fick kliva upp och pyssla om henne! Leah tyckte det var roligt och träffa andra barn och även mina arbetskamrater som var där!
 
 
Nu ska jag fixa käk till mig själv (kan inte äta mat när det är såhär varmt ute så väntar alltid när solen börjar gå ner) och imorgon ska vi baka här hemma. Puss!
 

Lindahls

2015-07-03 >> 17:58:04
 
 
Heej! Bilden är tagen här hemma för det blev aldrig någon bild när jag var på stan med Lager. Åt äppelpaj och drack citrondricka, fy farao vad gott det var. Därefter så tog vi en promenad lite varstans och nu är v hemma igen. Det var så varmt att jag inte kunde dricka kaffe i den här värmen. Jag älskar värmen men det här är för varmt! Det är även jobbigt för Leah men det funkar med vattenflaska och har en kall handduk sim jag kylar ner lite.
 
Idag blir det att fixa käk och sen koppla av till en film. Vi ska mysa så mycket det går och planera vad vi ska göra mer i helgen, kanske träffa vänner och åka iväg och bada. Eftersom Tindra är hos Johan nu så får Leah och jag göra saker ihop. Vi hörs imorgon istället. Puss
 

CHOKLADBISKVIER I NORRKÖPING

2015-07-02 >> 20:33:02
 
Förresten så har det varit så himla varmt idag så vi bestämde att vi stannar inne och fikar. Däremot så köpte vi glass och massa gottigheter innan Tindra drog till sin pappa, kommer sakna henne sjukt mycket. Vi gjorde även iordning ost och skinkpaj! Jag älskar att vara med mina barn för dom är verkligen mitt allt. Puss
 

Himmelstalundbadet

2015-07-01 >> 22:29:44
 
Heej! I dag så drog vi till Himmelstalundbadet så Tindra fick bada och jag hade ingen lust för det var så varmt att jag skakade i hela kroppen. Tempraturen låg på 30 grader här i Norrköping så efter badet så stack vi hem och skulle fixa käk till oss. När vi käka så började jag och Tindra må dåligt så vi spydde och blev mer hängiga så vi däckade senare i sängen och jag vaknade typ till nu och försökte äta igen men blev dålig igen..