1.02 sek

2010-08-31 >> 22:11:09
Kommer snart att somna här på stolen..? Vi har kollat på film men Tindra somna ifrån den som vanligt, alltså för mig gör det inget eftersom vi ska upp tidigt imorgon men det blir så ensamt och ligga där och inte har någon att prata med.. Så antingen går jag & lägger mig nu och kommer upp tidigt eller så håller jag mig vaken och snackar med Jonna eller Junior på telen, och jag antar att Jonna är lite upptagen just nu, vilket jag tror eller mer vet. :D


(Och imorgon ska Tindra till tandläkaren...) Sen efter det så ska jag vara med Jessica & Joline! Don't know exactly what we should do.. ;)


Så nu ska jag väl vara social på msn.. Inte för någon är social mot mig där direkt. Och händer det inge kul alls snart så blir det sängen, men jag vet själv att jag kommer då bara ligga under täcket och fundera en massa.


Vad ska ni göra imorgon? TO HAVE PARTY!




Jag ser ut såhär för stunden..!

Paperweight

2010-08-30 >> 23:22:27
Hejsan igen!


Lilla jag ska snart lägga mig i sängen ;) Jag är inte trött men måste försöka lägga mig i tid så jag kommer upp i tid... Därför Tindra gnäller att hon aldrig hinner äter frukost hemma utan det blir i bilen jämt, tyvärr blir det så om man är svårväckt och vägrar kliva upp när man säger till henne, kan någon ge ett tips på hur man får upp en 5åring från sängen i tid. :D


Det här avsnittet måste vara absolut den sorgligaste jag har sett. Bara för jag känner igen mig? Jag minns så tydligt den dagen när min far skulle begravas och jag trodde verkligen att han va vid liv men sen när man såg kistan och kortet på honom så insåg man att det här är verkligheten.. ;( Eller vad säger ni om den här avsnittet av scrubs?


Det finns säkert fler avsnitt som handlar om döden men den här påminde faktiskt om min far. Underbart vacker begravning. ;) Så ni som har mist någon nu ska väl kanske inte se detta för det kommer göra ont inom er?

 

För jag vill inte få dåligt samvete :(


Dirty Girl

2010-08-30 >> 21:46:16
Nu tänkte jag tipsa en godisBH som ni tjejer bör beställa som ni kan använda för att mysa med killen eller helt enkelt ha på sig den och käka upp den under tiden du kollar på film tills du somnar, kanske något för dig? Vi får väl se hur många bloggare som är sugna på godis + vill ha nya underkläder... Och jag kan erkänna att jag är en riktgt gottisgris och har haft ett par sådan fast i trosor och jag käkade upp dem istället för att ha på mig dem? Hör ni hur sjukt det låter? Hade velat testat dem men får nog beställa dessa och prova dem innan jag käkar upp dem, men det låter riktigt tråkigt om man inte får visa upp dem för någon man tycker om.. :(



Oh Sweden

2010-08-30 >> 18:52:48
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, och sen ska jag försöka lägga Tindra i tid så hon kommer upp tidigt imorgon (Kanske dags att komma i tid någon gång?) Vi får höras ikväll om jag inte somnar för kvällen, kommer nog vakna till ibland för jag kan inte sova avslappnad när jag har linser i..! Så vi hörs snart!


Kanske ska börja med dagens blogg eller något annat liknande?

Pissenisse

2010-08-30 >> 16:30:11
Hejsan! ;)

Ska svara på frågorna från igår..! Jag lovade er faktiskt, och jag har inte haft tid att bloggat förräns nu. Visst jag satt vid datorn i morse men jag satt då och sökte jobb, och sen har jag mått lite illa! Skönt att det har gått över nu fast nu har jag yrsel.. Hade varit skönt och lägga sig nu men om jag gör det så kommer jag vakna inatt, (Och jag ska upp imorgon för ett möte, eftersom jag inte jobbar heltid!!) Men jag har kanske ett annat jobb på g, jobb som flyttstädare..? Skönt att man har en jobbcoach som verkligen ser till att jag kommer ut i arbete..!


Har ni gjort idag..?


Har varit hemma typ hela dagen och nu ikväll blir det att ta det lugnt, vill någon ses? ;)


Är jag & min dotter söta tillsammans..?






























Svaren från frågestunden!


vad använder du för ansiktsvård?

Svar: Jag använder ingenting alls, är skit dålig på att ta hand om mitt yttre.

Vad är det bästa du vet?

Svar: Det bästa jag vet är Tindra (min dotter) utan henne så hade jag inte funnits vid liv..

Favorit blogg?


Svar: Min favorit blogg är Egoina, vi har exakt samma humor. :)

Rider du mycket? :D

Svar: Rider på vad? haha xD nej förlåt.. Rider ingenting längre men så fort jag köper mig en häst och skaffar mig ett hus så kommer jag rida varje dag.

När började du blogga och framförallt: Varför? :) Kram!

Svar: Jag började blogga Januari 2009 för det var då jag hade det som tuffast i mitt liv och jag ville skriva ner mina känslor och sedan kunna gå tillbaka t ex som idag.

Honorable

2010-08-29 >> 21:28:41
Love ;)





Kommer svara på era frågor imorgon för jag är så trött just nu? Det är kanske tecken på att jag börjar bli sjuk men det hoppas jag verkligen inte, men när jag surfade lite så hittade jag den här musiken. Jag brukar annars inte gilla sådan musik för jag håller mig till rock men den här var faktiskt okej och jag diggar videon. Kanske har ni hört och sett den här förut? Annars brukar jag vara sen med allt, jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Jag ska nog lyssna på den igen och fortsätta med det jag gjorde förut. Varje dag nu framöver så ska jag börjar springa i skogen i ca 1-2 timmar :D

Vad pojkar vill ha

2010-08-29 >> 11:41:17
Nu tänkte jag ha en frågestund eftersom jag orkar inte sitta vid datorn alls idag..! Kommer avsluta frågestunden ikväll, och jag hoppas ni ställer era frågor som ni vill få svar på. så hörs vi ikväll..! :D


 


Midnattsdans

2010-08-29 >> 00:24:06
Usch blä för flygande jakob.. Ska precis slänga resten för när jag ser den så kommer banan smaken fram. Äckligt äckligt äckligt, kom inte och säg att flygande jakob är skit gott för jag tror er inte.
Ska man äta kycklig så ska man inte blanda in banan eller grädde in i det hela, utan det ska vara vitlök och yoghurt!



Photograph

2010-08-28 >> 21:56:59

Jag älskar verkligen dom här nya skorna, man kan ha dem på fest och till vardag?

 

Har nyss kollat klart på en skräckfilm fast den sög..!

 

 

Nu sitter jag här och funderar vad jag ska hitta på för något. Bara för det är jag så funderar jag på att bära ut Tindras gamla nattduksbord!? Kanske ser dumt ut att gå ut med den nu och fast iförsig så skulle det väl se ännu dummare ut på dagtid. Men vi få se vad jag gör? ;)

 

Jag känner mig fortfarande bakfull fast samtidigt inte, bra jag är på förklara mig. Men jag har faktiskt 2 stycken cider flaskor som jag köpte förut på systemet, hihi börjar låta som en alkis? :D Visst fine för mig men hur ofta dricker jag cider till maten.. Faktiskt aldrig för då gäller det mjölk eller cola.. Fast maten som jag gjorde idag var skit äcklig :D Nej men ärligt talat så gjorde jag flygande jakob för jag ville testa något nytt men jag spottade ut maten för den smakade för mycket banan och Tindra sa samma sak, jag kommer aldrig mer göra om detta!

 

Är nog för finkänslig.. *haha*

 

Antar att det blir att gå ut med Tindras gamla nattduksbord för jag har inge att göra, ska väl se på film sen och hoppas att jag somnar fort ikväll.. Jag vill att det ska bli måndag, är så sugen på att skjutsa Tindra till skolan och samtidigt söka annat jobb. Vi får väl hoppas att jag får fast anställning på det andra stället, så man får ihop pengar till nya möbler till lägenheten.. ♥ :)

 

 


Yellow rose of Sweden

2010-08-28 >> 18:45:57
Bara för jag har varit usel på att blogga från igår tills idag... :D Blev en tur till ikea och sen på kvällen blev det utgång med jobbet, såklart blev inte kvällen som jag hade tänkt mig men jobbarkompisarna var verkligen snälla och trevliga när de var fulla! Självklart blev jag riktigt full för jag drack några shotar och en hel del drinkar, är inte direkt så förtjust i dom shotar jag fick i mig för jag kände hur spyan åkte upp och samtidigt visste jag inte vart toaletten var så jag svalde tillbaka skiten, men det är väl bättre det än att spy i ett glas framför jobbarkompisarna..? Efter allt så fick jag skjuts hem av Junior som verkligen hjälpte mig hem, dessutom lyssna på mitt tjat under bilresan och när jag satt på balkongen och tjata om hur mycket jag hatar tjejer.. ;)


Snygg nattduksbord till Tindra från ikea?


Push that Nigga Push That Hoe

2010-08-26 >> 22:20:29
Kommer typ nästa vecka eller nästa månad boka in en tid för mc-körkort..? Har gått och längtat efter en sådant nu i flera år och idag när jag kollade ut så kom det en kille på en crossliknade och körde på bakhjulen, och jag blir såklart kär! Bara spara pengar nu och hoppas att jag klarar det på första försöket och då nästa sommar kommer jag köra en crossliknande mc..! Den kommer vara najs, the best.. ;)




Vad för körkort vill ni ha?

How to Dance to Reggae :)

2010-08-26 >> 19:53:00
Nu ska jag lägga min dotter för kvällen, har lekt kurragömma och låtsas fightas, och det var roligt tills hon ramlade omkull och blev sur på mig för att golvet var halt... Och efter 5 minuter så blev hon glad igen och ville fortsätta leka men jag tycker det är dags för henne att lugna ner sig lite, somliga måste gå upp tidigt för att sköta "skolan"..! Senare kommer Junior hit och håller mig sällskap en stund eftersom jag fick problem med revbenen inatt så vågar jag inte vara själv ifall det skulle hända igen så måste jag åka in till sjukhuset.. Såklart får han passa Tindra då tills jag kommer tillbaka, men får hålla tummarna att jag slipper åka in.. Man vet aldrig vad som kommer hända ;) Tänkte nu stänga ner datorn och lägga dottern nu..! Vi hörs kanske ikväll eller imorgon, nu går jag ifrån datorn!























































Får bli dagens outfit idag...!


Despedida!

Something About Us

2010-08-26 >> 13:54:13


Hihi jag blir så glad när jag hör den här låten, blir inte ni det? :D

Last Call

2010-08-25 >> 21:57:02
Har velat ringa dig idag men vet inte vad jag ska säga, måste bara få träffa dig och se om jag får fjärilar i magen som förr.. :(

Dreams

2010-08-25 >> 17:51:45
Nu ska jag vila mig och sen vid sju tiden så ska jag åka iväg och hämta jobbnycklarna!


see you later alligator..

What is Love

2010-08-25 >> 15:57:02
Några Energy drinkar borde få igång mig..


Annars så var jag på gymmet idag och tränade stenhårt så att jag mådde illa. Vilket jag förstod för jag fick springa till toaletten och spy. Bara där fick mig att inse att jag måste börja äta ordentligt och inte träna för hårt på en gång. Men det är så svårt för när jag står på crosstrainern och någon står bredvid mig så vill jag hela tiden tävla mot personen genom att visa att jag gör fortare? Eller mer visa för mig själv att jag klarar det fast jag vet innerst inne att jag borde ta det lugnt? ◊


Tydligen så ska jag jobba imorgon, VAD GÖR MAN INTE FÖR PENGAR!? Jag skulle egentligen varit ledig men hon som skulle jobba blev sjuk så jag får hoppa in, men jag känner mig själv sjuk fast min far lärde mig att man ska jobba oavsett om man är sjuk och för att stanna hemma så ska man inte kunna gå med benen. Därför så går jag iaf imorgon, så idag får jag knapra på lite alvedon och ligga i sängen och vila. Jag ska bara laga lite mat först och försöka få i mig lite i magen. Eller mer måste..? Jag har bara käkat yoghurt och flingor + energidrink idag, men måste få i mig lite mer energi i kroppen.. Tyvärr så är jag inte sugen på något alls? Som t ex vad skulle jag vara sugen på, cheeseburger or maybe pizza, no thanks?

Nu ska jag städa klart i Tindras rum, kommer vara helt död för rummet är jätte stökigt. Visst hon kan väl hjälpa till men hon har faktiskt varit snäll mot mig idag, då tycker jag att hon förtjänar att slippa städa rummet. Tror nog hon blir glad när jag säger det till henne för hon hatar att städa. Har även lovat henne att vi ska till kolmården på lördag och bara för det blev hon super glad.. Vad ska ni göra ikväll?

 


Yellow and blue

2010-08-24 >> 22:40:42
Har ni haft en bra dag idag? Inte jag för först lämna jag dottern i skolan och sen bar det av till jobbet och nu har jag magont? Och problem med revbenen igen..? Har alltid det vissa dagar så jag får skit ont att andas..


Jag ska väl snart lägga mig för imorgon blir det gymmet i 2 timmar. Det kommer bli jobbigt att vara där eftersom jag har haft en paus under sommaren, men det fixar sig nog. Tror jag ska snacka med dom att jag ska ha en personlig tränare också? (Menar då att jag behöver hjälp med hur jag ska få den kroppen jag vill ha..) När jag tränar så tränar jag allt fast jag kanske behöver träna andra saker lite mer, med en personlig tränare så kan de fixa det åt mig och ge mig ett schema vilka dagar jag ska träna och vad, så om några månader så har min mage försvunnit kanske, går ju alltid att drömma sig bort till den kroppen jag vill ha. Jag ska nog packa ner alla saker nu ikväll så jag slipper stressa imorgon (Alltså jag är så morgontrött att jag kliver upp 30 minuter innan jag måste iväg, uff jag måste försöka kliva upp 2 timmar innan någon gång?) Och det kan bli svårt för jag är en kvällsmänniska, men får lära mig att lägga mig i tid. Det är också ett problem för då ligger jag bara i sängen och vrider på mig. Jag är en gnällspik men det får man vara ibland, men nu packar jag min gymväska med snygga träningskläder och en petflaska (Eller Tindras Hello Kitty vattenflaska..) skulle nog vara bättre men hon skulle bli tjurig på mig om jag lånade den. :D


(SÅKLART ÄR DET VAL IÅR, MEN VET NI VAD NI SKA LÄGGA ERAN RÖST PÅ..?) Kanske diskutera lite politik här på bloggen och se vad ni har för åsikter..? *hihi* :D


Ser ni en tjej med blå vitt topp (3.35) så är det jag.
p.s vi heter nu Svenskarnas Parti.


Technologic

2010-08-24 >> 19:02:49
Tack fittsladd..!


Nu är jag riktigt sur för igår funkade överföringsladden till telefonen men inte idag.. Måste jag köpa mig en ny bara för den här suger?
Och det har jag inge lust med.. Imorgon så är jag ledig och då ska jag till gymmet, lite motion skadar väl inte? Fast jag har faktiskt inte lust att träna kl 8 på morgonen!
























Potatis, pannbiff + sås

Fy fan svenska flicka

2010-08-23 >> 18:59:00
Japp jag har tråkigt här hemma så jag klickade lite på internet och hittade det här, jag tycker att ni ungdomar som läser min blogg bör besöka Torshälla under de dagar när det är utställning. Såklart hade jag åkt dit om jag hade bott nära men nu gör jag inte det!




Någon som ska dit mellan 4 september - 19 september..?

Vandraren

2010-08-23 >> 15:27:08

Måste köpa nytt till garderoben!

  • Ny höst/vinterjacka. (Hittade ingen bra bild på den jackan jag vill köpa..?)
  • Ny klänning som man kan ha på sig till vardagen
  • Ny kjol som ska sitta åt..

Vad behöver man mer för något nytt i garderoben..?


Efter Revolutionen

2010-08-22 >> 22:00:35
Nu ska jag försöka lägga min dotter för hon börjar skolan imorgon och hon är nervös, vi får se hur lång tid det tar för henne att slappna av.
Efter hon har somnat så ska jag slå på en film och lägga mig, alltså jag måste kliva upp kl 6 imorgon och fixa ordning frukost åt henne. Väldigt roligt men samtidigt jobbigt eftersom jag är morgontrött!


Vi får höras imorgon. Så ni får ha en bra dag i skolan imorgon..?



Sober

2010-08-20 >> 21:52:59
Hejsan!


Nu sitter jag äntligen vid min dator och har huvudvärk, antar att det är efter karusellen som jag & tindra åkte i! Vi har varit på stan idag och käkat sockervadd, vunnit en nallebjörn, käkat mat, köpt remmar och pratat med nya människor, super kul speciellt en man som jobbar under augustifesten som jag såg även när jag var där med Jessica kom fram och frågade om jag hade sällskap och jag svarade "har min dotter och jag klagar inte" han tittade på mig och sa "du är verkligen snygg så jag antar att du har en kille som är stolt som har dig vid sin sida" svarade tillbaka med "Tack" och gick därifrån och skrattade tyst. Och Tindra undrade vem det var och jag vet inte ens vem det är men jag svarade att det var en vänlig man. Liksom vad skulle jag säga egentligen, och han har inget med och göra om jag skulle vara singel, jag är ändå inte intresserad ;) Lilla jag har bara ögonen för en person.. Eller det är svårt när jag inte får träffa honom men har bilder här hemma som jag tittar ibland på. Förresten så orkade jag inte blogga igår när jag kom hem för jag kom hem kl 3 inatt, en verkligen lång bilfärd.. ;) Vart jag har varit? Vad ska man kalla Sundsvall för något..? Kommer inte på något bra ord men där var jag och hämtade min dotter och vände lika snabbt för jag ville hem så fort jag kunde?


Jag & Jonna när vi stannade i Fagersta. (Hade lite bråttom att ta bilden för vi skulle precis hoppa av bilen och fortsätta mot Sundsvall.. måste säga att innan vi kom hit så höll jag på att krocka för bilen framför tvärnitade framför mig)

 

Oh där har vi Jonna som inte vill vara med på bild..? ;)

 

När vi hade kisspaus&rökpaus på vägen så såg vi en rolig skylt. Ni kanske inte ser men det står "Gusselby Annorlunda". Jag & Jonna skrattade åt det länge.


Beväpna er

2010-08-19 >> 12:09:01
Har varit och jobbat idag, första gången på länge som jag blir klar såhär tidigt men det är för jag är lite smått stressad. Såklart så ska jag berätta varför jag är stressad! :D Men en del av er vet redan varför, eftersom ni har frågat vad jag ska göra idag. Så idag ska jag faktiskt köra bil till Sundsvall! Känns faktiskt ingen höjdare när det tar minst 6 timmar dit och 6 timmar tillbaka så sammanlagt 12 timmar på en dag, såklart kommer jag ha en kompis med mig så det inte blir allt för tråkigt.. :D Är verkligen glad att hon ställer upp för min skull... Och vem skulle jag annars haft med mig om hon hade sagt nej? självklart ingen för de andra jobbar eller så hade de inte tid..


Men nu måste jag skynda mig för här sitter jag utan smink och ruffsigt hår, såhär kan man inte se ut direkt när man ska åka i flera timmar. Träffar kanske på någon man känner på vägen... :D Hoppas på det för det skulle vara kul! Glöm inte nu att kommentera när jag är borta för jag kommer inte kunna blogga något idag. Och jag kommer hem sent inatt men då blir det läggdags för jag ska upp och jobba imorgon. Det vill jag helst slippa göra men jag måste det nu! Skönt på ett vis att man får in inkomst varje månad, eller mer extra pengar..!


Oboy och macka, underbart gott.

Dålig hårdag så det blir ingen "face" bild. Måste skynda nu... :D


To Love Somebody

2010-08-18 >> 21:10:54
  • Följde Jessica på Augustifesten med hennes lilla bebis.

  • Lunch på stan

  • ÅKTE EN KARUSELL

 

  • Nu ska jag beställa lite kläder


Rhythm is a dancer

2010-08-18 >> 12:56:55
Ska hoppa in i duschen nu för sen bär det ner på stan för att träffa Jessica..! Vi hörs senare!


(P.s idag börjar augustifesten här i Norrköping som pågår till den 21 augusti!!)

With Every Heartbeat

2010-08-17 >> 21:43:26




(Kan inte sluta tänka på dig..)

Ta det Lungt

2010-08-17 >> 18:43:29


Folköl och Dunkadunka

2010-08-17 >> 16:00:38
Snälla kan det bli Torsdag snart eller. Är lite ledsen för min dotter är hos sin far och gråter och jag kan inget göra. Som ni förstår så är hon mitt allt och jag skulle göra vad som helst för att hon inte ska vara ledsen, när man har barn så tänker nog alla så, då det känns i hela kroppen när man hör genom telefonen när tårarna rinner från hennes kind. Men jag försökte så mycket jag kunde att lyssna & prata med henne angående det hon var ledsen över, då jag vet att hon kan bli lite tjurig av sig men dennagång tog hon verkligen åt sig och lyssnade vad jag hade att säga. Och det kan nog vara för jag var lugn och bestämd av mig. Och jag hoppas nu att hon pratar med sin pappa om det hon sa till mig.


Jag förstår henne verkligen varför hon reagerar som hon gör. Men jag kan inte styra hennes far att han inte ska träffa en ny tjej för det vill jag jätte gärna att han gör men han kanske ska ta det lite lugnt med att ses så ofta. Varför har jag aldrig haft denna problem med henne när jag har träffat nya killar efter hennes far? För att jag kanske tar det lugnt? Det är det första jag gör när jag träffar kille är att jag berättar om att jag har barn och vi måste ta det lugnt och de får gärna träffa henne på andra dejten om de vill det. Vad ska den nya killen göra för att barnet ska gilla honom? Stupid question? För det första så bör killen ha med sig en liten present eller gåva till barnet och visa intresse för både för mamman & barnet. Självklart kan barnet tycka att det är jobbigt i början att du lägger all din energi på mamman men för att du ska få göra det så bör du lägga energi på barnet också genom att leka och hitta på saker tillsammans. Gjort allt detta så kommer barnet älska dig som du vore barets far...




*Ursäkta mig men nu måste jag dra till affären* :D

I Gotta Feeling

2010-08-16 >> 23:27:43
Bilder från idag med Annie :)


En kväll med Annie, en rolig sådan. Hihi!

Lite porr!

 


Hip Hip Hora!

2010-08-16 >> 16:04:47
Det är väl dags att lägga upp en rolig avsnitt från Hip Hip Hora. Hihi, helt underbar film! Liksom det är verkligen en film som man fastnar för.. Någon som har sett den eller vill se den? ;)



"Du vill få ut kechupen..."



Primo Victoria

2010-08-16 >> 02:30:05
Nu sitter jag här ensam i min lägenhet och tänker för fulla muggar. Nu har jag äntligen pratat med Adam och tyvärr så bestämde vi oss att gå varsitt håll men vi ska ändå behålla kontakten eftersom vi var ändå tillsammans i 2 år 7 månader! Så varför inte liksom? Ingen vet vad som kommer hända om en månad eller ett halvår. Senare i livet så kanske vi hittar tillbaka till varandra vem vet. Ska jag vara ärlig så blev jag inte så ledsen när han sa dem orden till mig men det var för jag kände på mig att han ville ha det så. Vi kommer nog alltid älska varandra oavsett om vi skaffa nya partner för vi hade något speciellt tillsammans. NU MÅSTE JAG SOVA = MÖTE KL 11 IMORGON!




Dagens klädsel. Svart topp + vit halterneck med svart skärp. Med mina kortbyxor som är svart vita.


UPDATE: Jag ljög, jag låg i sängen och bara stirrade på den tomma platsen i sängen.. Jag grät & grät! Tog någon timme innan jag kunde somna om.

Frontière

2010-08-14 >> 18:12:00
Funderar på att åka till Örebro nästa helg och försöka övertala Micke att bli fotograferad. The best friend ever.

 

 

Vad tycker ni om kappan som jag ska använda nu till hösten och vintern?


I like it Rough

2010-08-13 >> 19:49:45

Vägen till drömbilen!


* Den dagen du tar körkort så fattas det en hel del pengar till drömbilen (Och vad gör det när det finns andra bilar man kan tuta och köra med..)

* Ha tålamod min vän. För din första bil blir då en rullande plåtburk som är dig trogen i ca 6 månader.





* Såklart tröttnar du på din första bil för du vill ha mer fart och vägrar bli omkörd av gammelmormor på vägarna så du har sparat ihop dina pengar och sålt bilen och införskaffat dig en stylad bil..



* Allt jag kan säga grattis för nu kommer killarna/tjejorna verkligen titta när du åker förbi dem och vips så fick du en kille på köpet och ni har oskyddat sex och 9 månader senare blir du tvungen att sälja din stylade bil och köpa en familjebil. (Det är inget att gråta för, för nu har du ett barn som du älskar och en kille)



* Men ett barn blir ofta flera barn (Antar jag eftersom barn är söta)
Tummen upp för ni slipper köpa en ny bil eftersom ni införskaffade denna skönhet efter första barnet.. Great..

* Första barnet börjar bli ungdom och ni vill vara coola föräldrar så ni letar efter en andra bil som ni kan skjutsa barnen till kompisar och visa upp nya åket. (The popular car)



* Problemet blir sen att det blir för dyrt och barnen börjar bli gamla och flyttar hemifrån och ni står inte ut med 2 bilar som ni har haft i flera år så ni säljer dem och försöker ta lån.

* Och till sist får ni lån för ni har jobbat häcken av er och ni köper drömbilen efter 40 - 50 år.. Bara där inser ni hur lyckliga ni är, fast ni är så trötta att ni vill åka utomlands och bara slippa Sveriges kallaste årstider så bilen står i garaget. Men ni fick drömbilen till slut.



Meet Katy

2010-08-13 >> 17:20:57
Såhär funderar jag på att färga mitt hår nästa gång och skaffa lugg, intresseklubben antecknar för fullt märker jag.. :D



TJENARE KUNGEN

2010-08-13 >> 14:24:55
Annie och jag åkte till NVT igår för att hälsa på Jocke & Junior på jobbet, såklart så blir det lite tråkigt och sitta där och glo på dem när de jobbar så vi började busa där och jag är så korkad att jag glömmer filma det. Aja men vi gömde oss för dem bakom en container och tittade upp då och då för att se vad de gjorde. Sen efter det så kom vi fram men då hade de gått upp för att duscha så vi gick runt huset för att se vad de gjorde så jag ställde mig på min bil och försökte titta in men istället så säger Ubbe "vad gör du?" jag svarar "jag gör rent min bil med mina fötter" haha Annie spelade in det. Kommer kanske få filmen senare idag om hon är så snäll och skickar över den? Det var det vi gjorde igår eller ja nästan för vi körde i 30 km/h och jag vinkade till alla som tittade på mig och jag tutade också på några.


The perfect morning.. Eller inte.. När jag vaknar upp idag så drömde jag en elak dröm som vanligt som får mig nedstämd. Hade bestämt att träffa Adam idag efter flera veckors uppehåll så jag ringer honom och frågar varför han inte svarar mitt sms och han svarar att han klockan blev så mycket att han glömde. Som sagt så frågade jag honom när vi ska ses idag och då säger han "vi kan inte ses idag för min bil är sönder", alltså för mig kändes det förjäkligt för hela den här veckan har jag gått och längtat efter att få träffa honom igen.. Han sa då att han hade inte sagt fredag utan i helgen men till mig sa han fredag, antar att vi ses idag eller imorgon eller övermorgon.. Och skulle han ljuga för mig angående sin bil så lovar jag & svär över min pappas grav att det var sista gången han ljög för en tjej. Vilket han vet om eftersom han vet hur min temperament kan vara när någon ljuger för mig. Och nu slutar jag skriva här om honom för annars kommer det komma upp väldigt många fula ord som jag inte kommer mena senare, och det blir lätt hänt för mig att jag kallar någon elakt fast jag säger så just för stunden, men alla har väl sina speciella sidor, och detta är just en av mina.. Jag ska väl göra ordning mig nu så man kan åka iväg till systembolaget och köpa lite alkohol. Vilket jag kan nu för jag fick pengar igår, så jäkla skönt att ha det för nu slipper jag leva på 40 kr i plånboken. Det var verkligen jobbigt och bara ha så lite pengar, hur som helst så ska jag inte köpa så onödigt mycket skit den här månaden, och jag får även min lön den 25:e, men jag vet inte hur mycket jag får än men hoppas på lite mer extra pengar så jag kan beställa lite saker till Tindra och besöka Ikea.


Förlåt för en sen videoklipp från mig & Annie när vi försöker komma nära en fiskmås.



Sover en timme, vaken en timme

2010-08-12 >> 18:50:36
Nu är jag riktigt förbannad på en viss person, tänker inte nämna namn här.
Härligt att det alltid ska bli såhär vid slutet av "det där"? *funderar* Börjar tro att personen är inkompetent.. Men vissa blev tydligen födda så! Kan man inte få hjälp någonstans med sin kassa hjärnceller?
Det behövs verkligen nu för den här personen, så finns det något rehab nånstans i Sverige så säg till så skickar jag personen dit. Ett riktigt svårt fall kan det bli ;)



Vi hörs när jag har lugnat ner mig!

Kolmårdstroll

2010-08-12 >> 15:36:22
God dag :)


Det var min sista arbetsdag trodde jag förrän jag fick sms av chefen att hon ville att jag ska jobba nästa vecka med (förbannat bra) Så jag skickade tillbaka och undra vilka dagar jag ska arbeta då. För nästa vecka ska jag hämta min sötnos som har varit i Sundsvall hos sin far. :D Har faktiskt saknat henne otroligt mycket och när hon kommer hem så ska vi till Kolmårdensdjurpark. Men nu ska jag fixa ordning mig och gå hem till Annie och snacka skit som vanligt... ;) Lite senare så ska jag väl åka & träffa Junior och snacka av mig med honom också ;) Men det kanske blir en filmkväll där eftersom jag är ledig imorgon och han med, så då kan jag vara hur länge jag vill. Vill helst inte vara i min lägenhet eftersom den påminner för mycket om en viss person.. ;)


Hur har eran dag varit? Ska ni göra i helgen? Festa? Speak bitch. Tycker det är dags att vara ärliga nu?




Det här har jag gjort idag..! :D

Knark jävlar

2010-08-12 >> 13:07:06


Mannafrutti <3
(Har alltid gillat manna mer än risifrutti, men smaken är som baken!)




Choklad!

Vad tycker ni om den här chokladen? Gott eller äckligt?

Han ska straffas han ska dö

2010-08-11 >> 23:32:29



Jag sitter på en väldigt stor cykel här i Norrköping! Bara för jag är så cool?




Anneli! Som blev så t på denna! SJUKT underbar människa!



Anneli goes EMO..



Just me. Hihi.



Anneli & jag!

Fler bilder kommer när jag har tid att sitta vid datorn.

Sick Society

2010-08-11 >> 18:48:25


























Avklippta Jeans + nötter.. Could have been with you right now?

ACAI

2010-08-10 >> 19:30:35
Nu har jag vaknat till liv här hemma! Känns verkligen skönt att kunna ta igen lite sömn som jag har missat pga att Jonna vill snacka med mig tills klockan blir runt 3 tiden? Haha. Hoppas jag får sova ikväll/inatt utan att bli störd av några *ler*




Funderar på att börja använda detta eftersom den är bra för kroppen, bidrar till bättre nattsömn, ökar sexlusten och stärker huden elasticitet... me like ♥

En Liten Pojke

2010-08-10 >> 14:05:09


Nordman

2010-08-10 >> 02:08:06
"Har ni gjort slut eller vadå? Fattar inte!"


Svar: Ursäkta mitt svar nu men jag vet faktiskt inte.. Men sist han & jag snackade så hade vi uppehåll. Men uppehåll i 5-6 veckor låter väldigt mycket i mina öron!? Jag vet inte vad jag ska svara eftersom jag tycker om honom så vill jag helst svara att vi inte har gjort slut utan vi har ett uppehåll. Och andra skulle nog svara att det är slut mellan han & mig eftersom det har gått sådan lång tid.. :D Det är lite svårt att förklara men försökte iaf, som ni märker så vet jag varken ut eller in. Jag tycker det är synd att det har blivit såhär mellan han & mig, och jag vet att det var mitt fel att det blev så. Och jag hoppas att han kan förlåta mina snesteg, ingen är perfekt som sagt. Det har jag fått lära mig under mitt liv, ingen kan bli perfekt.


Tycker om dig.. Såklart vet jag inte om du läser min blogg längre!


Och andra frågan jag fick genom msn.


"Berätta för mig hur du & killen träffades!"

Svar: Vet inte vart jag ska börja.. Alltså först träffade jag honom på en demonstration i Stockholm men han såg inte mig då? Lite mer än 5 månader senare så åkte jag till Salem med min förra bästa vän och hon skulle träffa en kille där och såklart var han där också och jag blev mer och mer nyfiken på honom så jag pratade med min förra bästa väns dejt och han berättade för mig vad han hette och till slut så pratade jag med honom. Och jag hade redan pojkvän den gången men jag tyckte att det kändes så himla rätt mellan han & mig så jag åkte hem samma kväll och gjorde slut med min dåvarande pojkvän och berättade för honom hur det låg till, var väl ganska elak mot honom men jag gillade honom mer och ville ge det en chans? Det blev att vi höll kontakten genom sms, samtal och msn och en vecka efter vi snacka så kom han upp till mig över helgen och vips så blev vi tillsammans den 16 December 2007? ;)

Pratar ganska mycket om honom nu märker jag men det är skönt att kunna skriva av sig såhär vid kvällskvisten.. Förlåt

Död Åt ZOG

2010-08-09 >> 19:58:56
Alltså dom här 5 veckor har jag mått lite sådär fram och tillbaka.. Visst jag kanske behövde det här eftersom jag blev för jobbig och behövde en tid att tänka på mig själv. Och under den här resans gång så har jag lärt känna många nya fina vänner som har ställt upp för mig. För utan dem så hade jag nog inte klarat igenom detta och jag är verkligen tacksam att jag fick dem som vänner, och jag fick en ny bästa vän i sommar som verkligen ställt upp till 100% och gjorde min födelsedag till den bästa på länge. Fast visst vi har bråkat ibland men vi hittar alltid tillbaka till varandra för det är ju alltid "A&A", yes is´t you Anneli.. För den här sommaren har det verkligen varit du & jag.. Lite ledsen blev jag nu eftersom sommaren är snart slut, eller mer än lite. Det här kommer jag alltid minnas så länge jag lever, men nästa år så blir det en Anneli & Annica sommar igen.



Iallafall så har jag insett att jag är verkligen kär i en viss person, jag älskar personen lika mycket som jag älskar min dotter, såklart så gör det ont inom mig att vara ifrån personen men han ville det och jag lyssnade. Sen har jag väl skickat sms och ringt några ggr bara för att få höra hans röst eller få ett lite sms, pratade faktiskt med honom för några timmar sen och mitt hjärta slog nog minst 100000 volt och magen fick fullt med fjärilar. Så vi bestämde att vi ska ses på fredag och snacka för jag ville det, så nu får jag vänta i 4 dagar, och det är rent ut sagt helvete för jag vill bara träffa honom nu och säga det jag vill säga till honom men vad kommer han att säga till mig? Det enda jag kan göra nu är att inte ha för höga förhoppningar, och jag tror det är bäst så för jag vill inte bli ledsen utan mer glad för det valet att han väljer, såklart kommer jag bli ledsen om han säger att det inte funkar eftersom han är den enda killen som jag har blivit riktigt kär i. Jag har haft andra killar före honom men de har jag bara trott att jag har varit kär i dem fast egentligen var jag kär i att vara kär.. Om ni förstår vad jag menar? Han jag snackar om nu är mer att jag blev kär i första ögonkastet och det vet han om för jag har berättat det för honom flera ggr att den gången vi gick bredvid varandra så tittade jag på honom och direkt blev jag intresserad fast jag fick inge kontakt med honom då. Så efter 5 månader träffar jag honom igen och då får jag kontakt med honom och just i denna ögonblick så kändes det så himla rätt, sen när jag fick träffa hans familj efter någon vecka så blev jag lite blyg eftersom de visste min ålder och ju mer jag fick träffa dem så kände jag mig som en i familjen. Men fick även bra kontakt med hans syster som jag verkligen gillar starkt mycket och saknar henne och hans lillebror gillar jag också eftersom han har sin humor och är lite busig av sig, vilket jag saknar just nu att gå hem till dem och umgås och snacka om allt.


Ser nu att det blev lite för långt inlägg men jag ville skriva av mig, och kändes som min blogg var den rätta lösningen på det hela. Såklart ska man inte vara allt för öppen med allt och lite hemligheter har jag, men är ni allt för nyfikna så får ni ställa era frågor till mig. Så får vi se om jag svarar på dem eller ej, och skulle jag inte svara på era frågor så är det för jag tycker det är för privat. Det är min blogg och mina regler, för jag skriver inte det här för att ni ska ha något kul att läsa utan mer att jag ska ha något att titta tillbaka till och tänka på "oss". Och jag vill gärna ha kvar detta minne på min blogg. Eftersom jag tycker om personen jätte mycket.




Självklart vill jag ha en sådan hos mig som ska säga till mig vad jag ska göra och säga till personen. Typ hjälpa mig på traven eller skicka henne till honom som läxar upp honom, skulle nog kännas lite dumt om hon läxa upp honom haha.
Förresten har ni en person i erat liv som säger till er om ni gör fel och vad ni ska göra egentligen, don't you?! Hade det inte varit skönt om ni blev fundersam på något och era kompisar säger bara det du vill höra fast denna person säger verkligen sanningen och vad du ska göra istället, och om vi tänker tanken så är personen en allvetare och vet exakt vad du ska göra för att få killen på fall eller bli sams med någon. Dessutom så skulle vi slippa det här..

UNGMÖN PÅ KÄRINGÖN

2010-08-09 >> 14:43:27


Så nu är jag hemma från jobbet och ska väl kanske vara med någon. Det märker vi sen, men annars så blir det att vara hemma och ta det lugnt. Förresten den här dagen har varit helt underbar för först på jobbet så var alla skit trevliga och de är verkligen nöjd med resultatet jag gör hos dem. God, i hope to get a permanent contrakt. Det får jag veta på slutet av den här veckan faktiskt.. ;)


Vet att Robert Gustafsson är den gamla och Björn Gustafsson är den nya "Gustafsson", har nog tröttnat lite på Robert men det är väl för han kör alltid samma grej och Björn är mer för nuet, but i like this video that Robert has done. ;)

Svensson

2010-08-09 >> 02:02:16
Jag kom nyss hem från Junior och jag måste lägga mig nu. Men jag ville blogga lite innan jag lägger mig så ni vet vad jag har gjort idag, så ni inte tror att jag har gått och dött eller något sånt :D Såklart så började jag få problem med magen igen (magkatarren) så jag fick åka hem. Det är fan inge skoj att gå runt med en sådan smärta när man är hos någon, för man blir på dåligt humör och då får sällskapet ta emot lite skit från mig. Vad ska man annars göra om man vill vara med dem samtidigt som man har ont :D ?


Haha.. Imorgon jobbar jag bara i 3 ½ timme. Ska jobba vid Olofsson och de har en massa snygga bilar som jag vill ha med mig hem.. see but not touch.


Är så sugen på att skaffa mig en katt nu och det kanske blir av om ca 12 veckor.. Inte helt säkert ännu för jag vill gärna ha en hund också men en sak i taget..



Död åt FRA

2010-08-08 >> 20:27:17
Nu sitter man hemma igen och funderar på att träffa en kompis innan jag ska lägga mig för kvällen. Problemet är väl att jag är inte ett dugg trött men måste försöka sova senare för jag ska upp kl 6. Och igår fick jag problem med revbenen igen så jag fick inge luft och hostade som fasiken för att luften skulle komma fram och till slut så fick jag springa till toaletten för jag kände att något kom upp. Fan vad jag hatar min kropp, tur att det gick bra ändå för annars hade jag fått besöka akuten igen. Hate my body..







Slut på mitt liv

2010-08-07 >> 18:14:28

 

 




















Hon betyder allt för mig oavsett om hon ser ut som ett troll på bilden, och jag vet att när hon ser detta så kommer hon skicka ett argt sms till mig men vadå hon är så söt här, men gumman jag älskar dig iaf, även om du har en Lidl-påse på huvudet och blekningsmedel i håret och ögonbrynen. Haha roligaste kvällen när bilden togs :D

Slottet

2010-08-07 >> 16:44:22
Såhär ser dagens outfit:


Och halsbandet har jag köpt på Glitter.
Har bara använt den en gång tidigare och sen idag!


Klubben

2010-08-06 >> 20:06:51
Jag måste till Ikea någon dag och inhandla lite saker till lägenheten, men det får bli efter den 20:e för just nu har jag inte ens råd att tanka bilen. Gumman skulle kanske hänga med dit och hålla mig sällskap, så man slipper gå själv där! Men jag vet iaf att jag ska kolla efter en ny databord till mig själv och sen köpa lite växter för några av mina växter har dött under sommaren.. Men så kan det gå om man glömmer bort att vattna vissa, dock så gjorde det ingenting för de var ändå fula. Men nu ska jag vänta på samtal från en viss person ;)



Brukar annars köpa växter från stan men denna gång får det bli från Ikea, they have nice things ;)

Du är en vacker person

2010-08-06 >> 16:40:39

I've a best friend and her name is Anneli!

Nu har jag kommit hem från stan, kan säga er att det var en händelserik dag, man fick se en gammal man ramla i rulltrappan och jag var den första som sprang fram och hjälpte honom upp, mannen tackade mig för att jag var så snäll som hjälpte en främling!
Efter det så gick min kompis och shoppa en massa kläder till sitt barn och henne och jag gick mest runt och bar på barnet...
(Gulligaste barnet för idag...)


Cold Beer

2010-08-05 >> 22:31:11


Sitter och funderar vart jag ha lagt själva skivan till den här filmen.. Har banne mig letat överallt i lägenheten men hittar den inte alls och vem skulle ta med sig en skiva men inte fodralet. Och skulle någon har gjort det så är personen verkligen pantad.. Låt gå för den här gången.. :( Det får bli en annan film ikväll för min del, men jag ville så gärna se denna just idag, för igår såg jag en muppad film som riktigt sög.. Nu måste jag stänga ner datorn och göra kvällsmat.. :(


Vad ska ni göra i helgen?


earporn

2010-08-05 >> 16:22:40
Titta vad jag hittade i mitt kök, TACK MIG SJÄLV SOM VAR SÅ DUKTIG IDAG! ♥ Världens godaste paj!


Det är nu dags för mig att springa till granngården och hjälpa Annie att färga håret, självklart att man ställer upp för henne. Världens snällaste människa är hon!
Det blir nog fler blogginlägg senare ikväll om jag inte åker iväg och träffar någon, fast det ser inte ut så just nu.






Ja jag får Kalle Anka varje Torsdag.


The World Is Mine

2010-08-05 >> 12:55:09
Hoppas ni har haft en bra Torsdag för det har jag iaf haft! Har varit iväg och jobbat på ett ställe som jag verkligen trivs på! ♥

T ex som idag när jag städar i fikarummet så kommer en man fram till mig och säger "du kan få städa hos mig med om du vill?" och när jag tittar upp så ser han faktiskt bra ut för att vara mycket äldre ut än mig men jag tackade nej.. *ler*


Världens sötaste pojkar är med i videon!


World Behind My Wall

2010-08-04 >> 23:36:09
Dagen har varit jobb och sen var jag med Annie och vi åkte och köpte mat och godis. Ska väl vara ärlig att det är första gången jag lagar mat som innehåller grönsaker på över en månad annars har jag bara levt på skräpmat och restaurangmat, men det blir så när man har råd att äta ute. Liksom visst nu har jag bara 100 kr på kontot men jag får leva på Annie i 2 veckor, så jag klarar mig alltid. Och vi låg och tittade på film som jag har blivit besatt i "Tjenare Kungen"! Och jag har nog sett den nu 10 ggr på en vecka.


 































































































































Liten mage har jag men ingenting man dör av..



Och här tittade tungan ut till slut. Lite småfint sådär.



Och se där åkte tungan in igen.
Och lika fin blev jag för det.

Vad tycker ni om bilderna? Always cute? :D


when the children cry

2010-08-04 >> 22:27:30
Jag sitter här och funderar på en massa saker som har hänt mig den senaste veckan/månaden. Man kan tydligen inte vara lycklig jämt? Visst vi hade våra problem tillsammans men inte höra av sig och vilja snacka med mig efter den här tiden gör att jag mer avskyr kärleken, och det enda jag vill är att du hör av dig till mig så vi kan snacka som vuxna människor och inte kommunicera genom sms och genom min blogg :D


Men men shit the same så hittade jag något roligt i mitt kylskåp.. *The One and Only*

Är lite sugen på öl just nu så det blir att knäppa en och äta äppelpaj.. Skojig blandning!


du är knark

2010-08-04 >> 13:31:05
Har haft en jobbig arbetsdag på jobbet,
alltså först tappar jag hinken fullt med vatten på golvet sen hittar jag inte labbet så jag hoppade över det idag och sen glömde jag slänga soporna så nu ligger dem i killarnas omklädningsrum..




T-shirt: Ullared
Mjukisbyxor: Fått av syrran
Väska: Köpt på marknad

Nowhere Near

2010-08-03 >> 21:40:04


Hoptown Jailbreak

2010-08-03 >> 01:51:41
Ska nu försöka sova nu för senare idag så blir det jobb för min del, härligt att få ihop lite mer pengar nu varje månad! Visst ibland vill jag bara ha ledigt och sova ut varje morgon men så kan man inte ha det varje dag längre, sen är det såhär när man är vuxen och är mamma till en söt liten tjej på 5 år. ;) Känner mig som en gammal tant när jag skrev det där haha, men som sagt så får jag lön för mödan? Nu måste jag seriöst lägga mig för kvällen, så vi får höras imorgon eller rättare sagt senare idag. Sakna mig och min blogg kommer ni verkligen att göra..


Sommaren är snart slut och då är det slut på min "fritid".. Hon som betyder mycket för mig har varit hos sin far hela sommaren bara för jag har fått jobbat och tagit igen efter allt skit jag har fått på halsen.. *MORR*


Haha sämsta bilden på mig..

 

Lilla Anneli som festar loss!





the greatest love of all

2010-08-02 >> 13:03:46
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag köpte mig en vit klänning förra veckan? Jag hade på mig den i lördags på kräftskivan hos "Mors lilla Olle". Hade iaf trevligt där tills jag blev tvungen att åka därifrån..? Ville vara kvar längre men hade lovat Junior att komma till honom på kvällen och hålla honom sällskap. Fast jag var verkligen dålig på att hålla sällskap för jag somnade på soffan :)


Snygg klänning? Och jag är verkligen nöjd med den, inte så ofta att jag köper mig en ljus klänning! :D


Give In To me

2010-08-01 >> 18:11:44
Årets bästa låt. "Sveriges framtid"