Torsson

2011-07-16 >> 23:29:07
»


Snart dags att lägga sig och kliva upp tidigt imorgon... Znaaark jag har resfeber...
Ska åka om 2 dagar! *gagagag*


«

Jag & Tindra just nu!


Tales of Honor

2011-07-16 >> 14:49:37


Örebro det bästa från Open Art

2011-07-15 >> 20:55:34
»


Hejsan, I'm home now! :(



Nu längtar jag tillbaka till Örebro och vara med mina vänner, eller vissa..? Vi var i Örebro idag och shoppa loss lite och såg att Örebro hade Open Art och den var verkligen intressant! Kommer kanske lägga upp fler bilder om jag orkar, men ni får iaf en bild på mig & Tindra när vi står vid kaninen.. ;) It's magic.. Trust me! (Har ni vägarna förbi Örebro så åk till stan och besök Open Art, sånt här kan ni inte missa, men ni kanske inte hinner se alla konstverk som var ca 70 st, man blev sugen på att se alla men tyvärr så började det regna och jag fick problem med magen igen, k*k, men har iaf skaffat tabletter för magen och de på apoteket tyckte jag ska till doktorn och få starkare medicin!)



Hihi STOR eller hur! Big Rabbit!


Vår vilja

2011-07-14 >> 18:38:27
»


God dag! Jag har typ firat mig idag igen..?



Så jag såg till att träffa Jessica idag..?! Sötnosen hade med sig sin lilla dotter..? Jag fick då 2 olika örhängen och leggings, så jag ska snart prova dem och sen meddela henne om de satt bra. Såklart så grilla vi idag på Himpafältet! ;) Hihi, tro mig att jag var riktigt envis oavsett jag visste att det skulle regna så chansa jag att vara där ute! ;)


Var en lyckad grilldag för när vi hade käkat klart så började det regna! Vi sa hej då till varandra och sen åkte vi till systembolaget, killen köpte sprit och jag satt i bilen och pilla på mobilen, och sen åkte vi hemåt.. Och nu sitter vi här och gör ingenting! :D Kanske ska ha en lugn kväll för imorgon åker jag till Örebro, blir att umgås med vänner och käka något gott där! ;) Så imorgon kommer det bli dåligt med inlägg här på bloggen..?


Not so good..



Sen på lördag så ska jag träffa Mimmi igen, där vet jag inte riktigt vad vi ska göra, drar kanske ner på stan! Ska prata med henne senare idag eller imorgon och fråga, och på söndag blir det att packa det sista i resväskan! En otrolig perfekt helg! Hade velat ha det såhär jämt!



Nu ska jag vara social med Tindra & Junior! ;) *ler*


Utan oss står Sverige försvarslöst!

2011-07-12 >> 23:03:29
Hej! För idag är det ingen vanlig dag utan min födelsedag :) Lite kul har jag haft det förutom magen som ska vara ett problem... när klockan var 12 så träffade jag Mimmi och vi gick ner till stan och tog en fika :) Dock så blev det roligt där nere för en snubbe tog våra colaflaskor och han som äger stället prata med honom men han gick sin väg :P


När vi hade fikat klart så gick vi en runda på stan och sen blev det att gå hem!


Måste också säga att jag fick present av henne. Ärligt så trodde jag inte det eftersom vi tappade kontakten efter förra året för jag var tillsammans med hennes bror och vi tog paus under hela sommaren och jag kände att det skulle kännas konstigt. Hon och jag har bestämt att vi ska ändå fortsätta att umgås för vi tycker om att vara med varandra, min lilla Mimmi är det. Tack för presenten ännu en gång :D


1 presenten.

(Halsband + Örhängen.) Brukar inte använda örhängen men ska göra det nu när jag ska till Bulgarien, men även fina tillfällen... att bara få ett sådant paket av en sådan underbar tjej så blir man verkligen rörd. Så jävla underbar är hon.

- Älskar dig gumman. Du & jag för alltid.
- Mimmi L G

2 presenten.
(Elvisp)
- Här kommer ett hatinlägg? Du är körd, du du du *gah*. Skata!
- Min lilla plutt Junior ska skämta till det...

3 presenten.
(Golvfläkt)
- Älskar nog den senare när det blir allt för varmt.
- Måste påminna er att det är fortfarande Junior som har köpt det här...

4 presenten.
(Iphoneskal)
- Nu börjar det likna något vettigt här.
- Var nog den bästa presenten jag fick än så länge?
- Det var även från Junior!
- Men han hade bara tur för han läser min blogg!!!

5 presenten.

(presentkort på New Yorker 2000:-)
Det var verkligen det bästa han kunde köpa till mig... Nu är jag nöjd



Runt 3 tiden idag så ringde en arbetskollega till mig att hon har hamnat på akuten så jag fick äran att hämta hennes dotter och åka till sjukhuset.

- Jag nämner inga namn här om vem det var!!!
- Jag kan säga att hon klara sig väldigt bra. Det borde väl räcka?
- Men lek inte med eluttag så är ni snälla.

Efter detta så åkte jag och köpte tårta istället och handla mat inför kvällen.

Tycker nog att min dag har varit en helt underbar dag :)




Men lägger även upp ett klipp från nationaldagen från partiet. Då man kan se mig en liten stund när jag har blå vitt tubtopp.

Nu låter jag er se på detta och sen bedömma om vi verkar farliga som alla andra säger att vi är. När ni har sett denna så kommentera och diskutera, såklart kommer det komma negativa människor vara inblandade tyvärr. (Har varit med om det här förut så).


Så nu säger jag god natt för idag :) (Ni ska veta att jag älskar min dotter jätte mycket) ;)


Älskar dig över hela mitt hjärta, kommer alltid finnas här för dig oavsett vad du än gör. Vi två mot världen ♥


Disco Girl

2011-07-12 >> 00:00:01
»

Hejsan! ;) Nu sitter jag vid datorn igen, eller jag satt vid datorn förut idag men har haft annat för mig! ;)

Hihi!






Jag fyller år imorgon! Vi (jag & tindra) ska ta en fika på stan med Mimmi, så efter det blir det att växla pengar till Bulgarien! ;) Sen efter det så ska jag följa Junior till "vårdcentralen" för han ska ta spruta..! Sen efter det blir det att käka tacospaj och tårta som jag ska försöka göra själv.. Har aldrig gjort tårta förut så vi får se hur det blir, och jag kommer fira min födelsedag bättre när min mamma kommer ner, och det blir den 26 juli!




Till er som ska köpa present till mig så önskar jag mig, såklart en IPHONESKAL! ;) Men även presentkort på New Yorker eller Ikea eller någon annan möbelaffär, så ni som inte har råd så kan ni annars köpa väggtext "Two hearts ♥♥ One love"! Ni som tycker det är tråkigt så finns det även snygga tavlor att köpa någonstans för billig peng..? :) Aja får väl se vad jag får för något, älskar iaf min mamma för jag fick 1000 :- för att köpa resväska för, love love love, allting känns så perfekt med mitt liv! Kanske fattas en person i mitt liv men jag försöker ändå leva mitt liv för att slippa tänka på det, no one can ruin my day tomorrow, ingen!


«


Coola jag i lekparken?! :) Så jävla skönt och leka av sig en stund, och 25 år är ingenting! :D


Lägger upp den här för sita gången jag är 24 år! Nu ska jag lägga mig! SOV GOTT...


Black Jesus

2011-07-10 >> 20:30:10
»


Den här låten är så sjukt bra?! Sommarlåt? Håller ni med...?! :) Vi diggar för fullt här hemma men jag ska snart dra ut med bilen och ta några pics så jag kan lägga ut den på blocket! Åh jag har även hittat min drömbil för stunden, så jag hoppas att någon köper min bil så jag kan köpa den! :D Love!






Vi hade ingt här hemma så jag & flickan åkte imorse till Lidl och köpte frukost! Love Oboy! Bästa drycken på morgonen, finns även juice men jag dricker hellre choklad, är lite barnslig men vadå.. Ni dricker det med?! :)


Perfect Weapon

2011-07-09 >> 22:22:43
»


Hej hej..!


Förlåt för mina inlägg som jag lägger upp idag, men det känns som mina fingrar kliar så jag blir tvungen att skriva av mig! ;) Jag sitter här hemma eftersom min dotter har somnat för idag..! + att det är väldigt skönt för då har jag lite tid för mig själv!


«


Vad ska ni göra imorgon..? Själv så ska jag kanske bada eller åka till Söderköping och käka glass, det märker vi imorgon...?! Man ska inte planera in så mycket när man är ledig, det ska ju kännas som man är ledig..? Vi ska även fixa lite med min bil och sen ta kort på den och sen slänga upp den på blocket, vill så gärna ha en ny bil! Dock har jag inte råd med min favoritbil så jag får väl kolla lite nu i veckan om jag hittar den rätta för stunden..?


Vet ni att jag ska snart tatuera mig igen..?! HIHI! Att jag skulle bli beroende av det visste jag inte..? Och sen kommer tatuering nr 3 nästan på en gång också..?! Kommer vara söndertatuerad när jag är 30..?! VISST är det snyggt med tatueringar men de måste betyda något för mig.. BARA för andra har en massa snygga så betyder det kanske ingenting för dem.. :S Usch stackars dem.. Aldrig ska jag tatuera in killens namn på min kropp det är jag säker på..


Annars vill jag bara säga att jag tänker på en viss person ganska ofta! ;) Men men livet är orättvist..! Visst är det så..?!


Det Finns Bara Krig

2011-07-09 >> 19:46:48
»


Bloggar igen då eftersom jag inte har något för mig, kan säga er att jag träffa Mimmi nyss och Frida och jag kan bara säga er att jag har saknat henne jätte mycket och även alla i hennes familj..? ;) Kommer nog alltid göra det eftersom de fanns där för mig när jag mådde dåligt, surt att vi inte ses lika ofta men det ska bli en ändring nu tycker jag!


«


Kolla vad röd jag är! ;)


Sveriges värme = dödligt

2011-07-09 >> 17:10:19
"Usch vad varmt" "Gud" "Jävlar"

SÅ HAR DET LÅTIT IDAG FRÅN MIN MUN :)


«


Vad har ni gjort idag?! Ursäkta mig om jag kommer bli gnällig i detta inlägg, men idag har det varit så extremt att vattnet även var ljummet! Vi doppa oss flera ggr och satte oss på land för torka och Jessica blev väldigt röd och Joline tyckte det blev för varmt så vi åkte därifrån??? Är det normalt att det är såhär varmt i Sverige..? Jag är väl ovan eller blivit en bitterfitta, jag hoppas verkligen att jag inte gnäller lika mycket i Bulgarien, eftersom det är varmare där, eller, det är kanske samma nivå på värme, skitsamma jag ska dit och njuta som en piggelin, men även göra lite roligare saker som köra vattenskoter?!


Tänkte även säga att jag kommer inte blogga lika mycket nu eftersom jag har semester och ska umgås med familjen och mina älsklingsvänner, hade jag inte dem så skulle jag ha kunnat bloggat en hel del..? Det ska även bli en tur till Örebro den 15:e juli för jag ska fira mig själv där med dom bästa, men kommer åka hem samma dag för jag ska vara utvilad innan jag sitter på flyget på måndag, folk som känner mig vet att jag blir lätt stressad om det inte blir på rätt sätt, det blir ni kanske med..? Tänkte bara påminna er så ni vet varför, men ska försöka blogga så mycket jag kan! :S


»


Jag glömde berätta att när vi var och bada så kom det en norrman till badplatsen, men när jag hör norska så pirrar det i hela kroppen så jag vände mig om och såg en snygging med ett barn! Jag sa till Jessica att han var ju en läckerbit men han hade en tatuering som stod "Amanda" och barnet hette Emelia eftersom Tindra lekte med henne, jag börja även småflina lite åt Tindra för hon kan inte norska så när de prata med henne så sa hon hela tiden "Va? Jag förstår inte, ni får börja prata svenska så jag förstår". (Ingen förlovningsring eller ingen ring alls, men snygga tatueringar och vältränad kropp, då är det svårt att slita bort blicken från honom..) Men säg inget till Junior..? Jag får väl kolla men inte röra, jag tycker det är en bra regel. Jag bryr mig inte om Junior skulle kolla in en annan brud men röra en brud då jävlar, den dagen kommer han aldrig glömma då, jag kan bli så arg att jag har svårt att kontrollera mig, så det borde jag träna bort, fast någon borde bli så arg, och det blir alltid jag.


Äsch nu ska jag kolla på en film med min sötnos Tindra, men bloggar kanske mer sen..?


«



Det vackraste jag vet

2011-07-03 >> 20:41:38
... men om 2 veckor får jag uppleva det. Bilder finns på Apollos hemsida.


När vi åker dit så ska vi åka jetski och andra vattensporter och såklart ska jag köpa lite saker därifrån till min mamma och syskon, och det är första gången vi åker utomlands så jag är såklart skit nervös. Har jag tur så överlever jag och kommer åka på fler resor. Tänk att jag kommer få uppleva det här som alla andra har fått gjort!


Klicka här!


Kniven i Hjärtat

2011-07-02 >> 20:01:02

Mina nya klädesplagg som har flyttat in idag! :D Vad tycks..?! SNYGGT?! Jag gillar shortsen jätte mycket! Den sitter inte för tajt och sen är den bekväm, men det fanns andra shortssom jag ville ha t ex jeans shorts men alla använder sånt nu för tiden! Hihi, förstår ni hur jobbigt det är att se andra ha likadana kläder som en eller..? Det är störande och det är tyvärr jeansshorts som alla använder här i Norrköping, blev nöjd iaf och mer shopping blir utomlands, för jag åker om några veckor!

 

Vad ska ni göra idag..? Från New Yorker för sammanlagt 350:-.