Break Free

2015-03-31 >> 21:36:11
Varm, ont i hela kroppen och trött.. Hmm verkligen bra vecka för min del.. Inatt så krånglade Leah med att vägra sova i 2 timmar så imorse så var jag helt förstörd men det var bara att kliva upp och gå till vårdcentralen för vi skulle besöka bvc idag.. Sen så träffade jag även på Hanna (min granne) och hon fick träffa Leah och stod vi och snacka en stund om allt. Fick ur mig lite och det känns skönt och prata med en vuxen och bara vara. (PS så ska jag försöka träffa fler människor nu så man inte blir instängd här hemma)
 
 
Blev sen en tupplur i soffan med Leah och Tindra kollade på tv samtidigt.. Speciellt efter natten så var det skönt och Tindra tyckte det var ok att jag sov där en stund. Sen vaknade jag till och gjorde ordning mat till mig och Tindra så vi blev mätta. Hihi så nu har jag matlådor i 2 dagar!!
 
 
Helgen har varit lugnt och skönt för min del..! Men det blir så när man inte har pengar till att göra saker men sen så behövde min kropp vila!!! Snart är det påsklov och då ska Tindra iväg till Ullared med Emilia och då ska jag skriva ner saker som Tindra ska köpa med åt mig... Vi får väl se om Tindra har lust med det!! Sen har jag även börjat läsa en bok som är väldigt intressant och nu är jag bara mer sugen på att åka till New York men det behövs pengar till det? Problemet med pengar är alltid ett problem i Sverige. xx Annica
 
 
 
 
 

Lördags Tips; Bjuda hem vänner/familj

2015-03-28 >> 11:40:04
Helt klart det bästa man kan göra hemma med sina vänner eller för sin familj!
 
 
 

believe in yourself

2015-03-26 >> 21:26:55
Hejsan! Satte mig precis vid datorn för Tindra och Leah har somnat i soffan. Vi har haft en städardag här hemma och sen var jag på en kort promenad men när jag kom hem så hade jag sådan värk i ryggen igen. Jag blir bara irriterad att smärtan aldrig försvinner någon gång för jag vill kunna gå normalt i trappan och kunna bära saker normalt. Sen blev jag sjukt stressad för jag fick brev från FK att jag skulle bara få 800 kr och det där räcker inte så långt med 2 barn. Men jag ringde dem och de sa att resten av pengarna kommer in imorgon och att jag ska vara lugn! Inte mitt fel att de ger mig hjärtinfarkt sådär. Nu ska man slappna av och njuta av helgen med mina barn. Men först så ska jag se klart på tv:n och sen ska jag lägga mig också. Imorgon ska vi ha fredagsmys här hemma och ska försöka färga mitt hår i helgen. På lördag så ska jag göra värsta middagen här hemma men tyvärr så hade det varit trevligt om släkten kunde komma hit och njuta av maten med oss!! LILLA SLÄKTEN ÄR I VÄRMLAND SÅ!
 
 
Är en sådan person som lyssnar på all musik fast det beror mest på hur jag mår och hur jag känner mig inombords!! Ett tips att lyssna på Moa Lignell om ni känner er lite smått kär. KRAM
 
 
 
 

Vårfrisyr

2015-03-25 >> 15:31:45
Hejsan! Jag fick pilla lite med Tindras hår idag när hon kom hem och jag insåg nu att hon har verkligen långt hår och jag tror det är dags att besöka frisören för oss båda och skaffa oss en vårfrisyr.
 
Vad tycker ni? Ska man toppa håret eller ska man klippa det mer så det syns att det har hänt en förändring eller har ni andra förslag?
 
 
 

Dessa dagar

2015-03-24 >> 20:16:29
 
 
Hej på er! Nu kan jag sitta här en liten stund innan Leah vaknar till liv igen så det blir fullfart med blöjbyte och matning, jag har som sagt inte all tid att sitta vid datorn lika ofta som jag gjorde förut.. Jag fick barn i torsdags och åkte hem samma dag för jag krävde det. I fredags hade jag sådan väk i kroppen att min mamma kom hem till mig och hjälpte mig att städa lägenheten och hjälpte mig med Leah för jag går som en pensionär just nu och värken i kroppen är kvar. Igår fick jag sms av en såkallad vän som börjar tjata om pengar som jag ska skicka till honom men jag har inte haft den tiden eller orken efter förlossningen och skrev att jag kan sända dem så fort jag orkar och värken är borta. Såklart så fortsätter han att han kan inte lita på mig för jag skämtade en gång att Emilia inte var hos mig.. Har pratat med mina vänner och visat dem hur han skriver och det enda de säger är att det verkar på honom som han och jag skulle ha ett förhållande och att han vill att jag ska få dåligt samvete.. Inte jag som tjatar och när man förklarar läget att man har ont så tycker människan att det är konstigt för förlossningen gick ju hur bra som helst och då kan man inte ha ont. Inte jag som har sagt det utan han och samma sak när jag låg inne på BB så ringde han och jag skickade sms "ville du något särskilt" och då ringer han upp och säger "varför ringer du inte istället" och jag förklarar att jag ligger inne på BB och då säger han "okej men skicka pengarna så fort du kommer hem" och jag svarade att jag ska göra det men jag visste inte att min kropp skulle kännas såhär efteråt, så jag tänkte att han kanske förstår att jag kanske inte orkar nu den här veckan men icke då.
 
 
Det är tisdag och jag känner sådan agg mot folk som trycker ner någon som är glad över att fått barn igen och folk som inte kan ha förståelse för fem öre!! XX ANNICA
 

The game is life

2015-03-23 >> 09:15:34
Hallå! Tycker ni att det var länge sen jag bloggade, inte med min mening! Jag har haft fullt upp med att åka in till fölossningen och den 19:e Mars så födde jag en jättesöt flicka som fotfarande inte har något namn. Men jag har två namn som jag funderar på! Vi får se vad det blir för något namn för jag tänker inte stressa fram ett namn bara för andra vill det, nästan lite irriterande när folk ger namnförslag och säger "hon ser ut som en Idun". Kan man verkligen se ut som ett namn, lite irriterande iaf för mig så jag har bett folk sluta komma med namnförslag och tro att det är dom som bestämmer valet. Jag hade mamma på besök i helgen och hon hjälpte mig att städa och fixa iordning här hemma för jag har sådan värk i ryggen så jag kan knappt röra mig! Underbart med hjälp så denna helg så käkade vi snabbmat i fredags och i lördags så gjorde jag mat och på kvällen hade vi filmkväll.. hihi.
 
 
 
 

Bf datum slut | motivation tuesday

2015-03-17 >> 10:29:17
Hejsan på er! Idag är dagen kommen att bebisen ska komma ut men har bara lite småvärkar men man vet aldrig vad som händer senare idag.... yeah! Men inatt så har jag sovit dåligt för jag har haft ont i magen så jag blev lite stressad om man blev tvungen att åka in på natten! Idag vill jag gärna åka in och se vem som döljer sig där inne! För det är fler än jag som vill se vem som är där inne. Dock så vet jag inte vad det är för kön heller men det märker vi när bebisen vill komma ut... Men har några namn som jag har i mitt huvud men vill gärna se hur bebisen ser ut. Har haft drömmar att bebisen är en tjej med brunt hår och ser väldgt söt ut som sin storasyster! Idag får vi väl se om jag åker in eller inte, men nu ska jag vara social och röra på mig väldigt mycket! En väldigt fin dag idag så ska väl fixa lite med Tindras cykel, man vill så gärna att hon ska ha allt som jag hade när jag var liten men det är svårt om man är ensamstående mamma.
 
 
Jag är inte sur/irriterad på den där människan som lämnade mig helt ensam för jag ignorerar allt som har med honom att göra! Här kommer en bild som jag diggar!
 
I am intelligent!
 
 
 

Unfriended | Med min vän Emilia

2015-03-16 >> 10:13:05
 
 
Här har vi en film som jag verkligen vill se, men den har inte kommit på swefilmer än, kan kolla upp det sen när jag har tid. Det är måndag nu och vi ska snart ner på stan och fika med vänner och efter det så ska jag hämta Tindra så ska vi till stan igen sen blir det Willys för att handla mat och även kolla efter skor till mig, lilla jag har inga nya skor förutom högklackat. Många av er vet att jag hatar att shoppa men ibland behövs det nya kläder och outfit!
 
2015
 

Annica tipsar – SKRÄCKFILM HEMMA

2015-03-15 >> 14:34:00
 
 
Här kommer en film som tydligen klassas som skräckfilm men den är inte så läskig men det funkar att se denna. Jag ska se denna ikväll och får se om Emilia blir rädd, såklart blir aldrig jag aldrig rädd för sånt här om det inte handlar om spöken osv. Vad tycker ni om den här filmen om ni har sett den?
 
 
Skräckfilm

Våren är här

2015-03-15 >> 13:26:26
Åhhhhh igår var det en underbar dag! Solen var framme och Emilia kom hit igår och vet ni vad vi gjorde?! Hade lovat henne att vi skulle till Söderköping så vi åkte dit och handla lite på Dollarstore och handla mat på Frasses, även så tog vi en tur till Jysk men vi hittade ingenting där. Gick mest runt där och tramsa oss!! Denna dag slutade även med att jag fixa mat åt Tindra och Emilia för de var hungriga igen och på kvällen så kollade vi på en skräckfilm, känns så underbart att ha henne här igen för då känner man sig inte ensam! Tindra är som sagt här varje dag men det är inte samma sak för hon är mest ute och springer med sina vänner!! Ikväll så blir det nog skräckfilm fast Tindra måste lägga sig tidigt för hon har skola imorgon.
 
 
 
Fick för mig att beställa en ny vårjacka till mig och Tindra igår. Jag känner att jag måste börja tänka lite på mig och få lite mer smak på kläderna och inte bara svarta kläder, bara hoppas att jackan passar mig annars får Tindra den också!!!! Hihi nej nu ska jag vara social med Emilia.
 
 
 
 
 

Våren är här

2015-03-15 >> 13:26:08
Åhhhhh igår var det en underbar dag! Solen var framme och Emilia kom hit igår och vet ni vad vi gjorde?! Hade lovat henne att vi skulle till Söderköping så vi åkte dit och handla lite på Dollarstore och handla mat på Frasses, även så tog vi en tur till Jysk men vi hittade ingenting där. Gick mest runt där och tramsa oss!! Denna dag slutade även med att jag fixa mat åt Tindra och Emilia för de var hungriga igen och på kvällen så kollade vi på en skräckfilm, känns så underbart att ha henne här igen för då känner man sig inte ensam! Tindra är som sagt här varje dag men det är inte samma sak för hon är mest ute och springer med sina vänner!! Ikväll så blir det nog skräckfilm fast Tindra måste lägga sig tidigt för hon har skola imorgon.
 
 
 
Fick för mig att beställa en ny vårjacka till mig och Tindra igår. Jag känner att jag måste börja tänka lite på mig och få lite mer smak på kläderna och inte bara svarta kläder, bara hoppas att jackan passar mig annars får Tindra den också!!!! Hihi nej nu ska jag vara social med Emilia.
 
 
 
 
 

MIN FAVORITFILM 2015

2015-03-13 >> 14:15:03
 
 
 
Här kommer en film som jag längtar till att få se. Hoppas ni gillar Zombies lika mycket som jag gör. Glöm inte att det är på låtsas och då menar jag till er yngre!
 
 
Zombie

Why do people always see the negative in everything?!

2015-03-12 >> 14:57:40
Hallo darlings! Idag är det ingen vanlig dag! Vad tror ni att det är för dag?
 
 
Jag har en bästa vän som heter Emilia Bodin (http://nouw.com/emiliamatildabodin), och idag fyller hon nämligen 23 år och jag tycker ni kan gå in på hennes blogg och gratta henne! Fröken Bodin skulle även uppskatta om ni följer hennes blogg också.. Hihihi. Vad ska man ge henne i present egentligen men jag kommer nog på det snart??
 
 
 
 

Spring baby

2015-03-11 >> 13:03:42
Hejsan goingar! Jag är hemma som vanligt och solen skiner men jag vågar inte gå så långt ensam för jag är rädd att vattnet ska gå!!! Gjorde ni när ni var gravida och vara hemma själva? Hur långt gick ni eller stannade ni hemma tills någon följde med er ut?! Haha, som ni märker så brjar jag bli nojig för när som helst kan vattnet gå och min vän som ska följa med på förlossningen bor 20 minuter härifrån med bil. (självklart s behöver jag bara ringa henne så kommer hon direkt så det känner jag mig trygg med)
 
 
 

We love tuesday

2015-03-10 >> 19:41:40
Tuesday Baby!! Jag har sovit jätte dåligt inatt men klev upp imorse och åt frukost med dottern iaf.. Dock så somnade jag om när hon gick till skolan och vaknade till runt 9 och kände att det är dags att gå upp och göra något. Fint väder idag fast blåsigt men jag var ändå hemma och vila magen och kroppen för inatt så fick jag lite förvärkar så det gjorde så ont! Men det gick över som sagt. Efter allt så kom min dotter hem som var ganska bitter idag för hon var trött och ville att jag skulle hämta henne i skolan! Vilket jag inte gjorde så hon var sur och tvär hela dagen. Hjälpte henne med engelska läxan och även med Lapplandsläxan men hon blev så arg så hon kallade mig en massa saker. Så jag gick ifrån och lät henne vara så jag började med maten istället!!
 
 
Har idag ätit kassler med spenat- och ostpasta eftersom spenat innehåller järn och jag behöver tydligen äta järnberikat mat så var detta passande att servera idag. Ha en trevlig kväll så ska jag kolla klart på tv:n och sen lägga mig! Kram
 
 
 
 

Till lägenheten men har inga kunskaper att göra det?

2015-03-09 >> 11:52:25
Hej på er! Hittade en massa fina tapeter som jag skulle vilja ha i mitt hem men ska försöka flytta detta år till en fyra. Vet att jag kan gå kvar här minst 4 år till men vill gärna få något nytt och få hemmet som jag vill ha det!! xx Annica  (Tycker ni att det verkar bra det jag vill ha i mitt hem?)
 
 
 

Vår ♥ Annica är glad

2015-03-08 >> 11:19:50
 
 
Nu är våren verkligen här, snart ska man gå ut och gå i det fina vädret med dottern och efter det blir det att baka bullar och tvätta upp lite tvätt som jag behöver nästa vecka. Därför lägger jag upp den här videon som är så mysig med katter och hundar när de träffas för första gången. Kommer försöka lägga upp fler videos på lite mer gulligt och kanske mer musik också. Ha en fortsatt dag i värmen! Här hemma ska vi iaf det ♥

Dagens Tips

2015-03-07 >> 11:30:19
Hejsan! Lördag idag och vi visste verkligen inte igår vad vi skulle göra idag. Dottern börjar bli förkyld och jag har sådan värk i benen och i magen, tyvärr så får jag stå ut med detta ett litet tag till. Många som vet att jag är gravid och ska få barn den 17 Mars.
 
 
Därför har jag gjort dagens tips till er vad ni kan göra en sådan tråkig lördag som denna. Hoppas ni gillar dem! Kram
 
 
 
 

Var är min fritid?

2015-03-06 >> 21:06:38
Hejsan! Idag har jag städat klädkammaren och bytt lakan i dotterns rum för jag vet att hon älskar doften av nytvättat så ville överraska henne en fredag. Att vara hemma nu innan förlossningen känn ganska trist för alla mina vänner jobbar eller går i skolan och ingen har tid att komma till mig. Vilket är trist men jag förstår dem så när dottern kom hem så gick hon in på sitt rum och gör en massa saker på sin blogg och youtube kanal. För mig var det bara att sätta sig i vardagsrummet och vänta när hon blir klar med allt, hade lite tråkigt men ringde några samtal och sen påbörjade jag med maten som vi skulle äta idag. Och det blev potatisgratäng och kött men efter maten så fixade vi våra naglar och bara snackade om livet kommer bli när lillasyster/lillebror kommer till världen men har lovat att att lägga all min energi på dem två så de får ett bra liv.
 
 
 
 
Så inga elaka kommentarer nu för vi är inte världens bästa på att göra naglar.
 

Så slipper du problemet, my lifesaver

2015-03-05 >> 17:11:33
Hejsan på er! Varför kan aldrig mina värden vara bra utan alltid är det något som har sjunkit? Idag fick jag samtal från min BM att mina järnvärden har gått upp och det är bra men istället har de andra värderna åkt ner nu ska jag utredas varför det är såhär. Hela jag blir irriterad för jag äter frukost/mellanmål/nyttig mat osv men ändå så vill inte min kropp att jag ska må bra. Men fick hämta ut medicin som jag ska börja äta idag och även efter förlossningen. Istället att bara gå till bvc så ska jag även gå till sjukhuset och gå igenom en massa saker för att få reda på vad som händer med min kropp! Har ett friskt barn i magen men det är jag som lider och måste orka hålla igång under förlossningen och efter förlossningen eftersom jag är ensamstående mamma!!! Love life
 
 
 
 

Nytt smink | HM

2015-03-04 >> 14:41:00
Hej! Köpte lite nytt smink eftersom det började ta slut här hemma. Älskar verkligen dessa produkter!
 
 
Bronspuder; 60:-
 
Mascara; 139:-
 
Hårspray; 39:-
 
 
 

Hur gör man egna kort?

2015-03-03 >> 19:37:12
 
 
Hejsan! Många av er har egna barn och då brukar ni göra saker tillsammans.
 
  • För att göra egna kort som jag har gjort. Så behöver ni lim, pennor, papper, klistermärken och något man kan göra en rosett av. Klipp ut en hjärtformad och klistra på det på kortet och få ut lite mer fantasi.
  • Färglägg gärna inne i kortet med något fin dikt eller bara en hälsning.
  • Lägg ut namnet på framsidan och det behöver inte vara rakt utan det kan vara lite slarvigt. Ta gärna fädiga bokstäver om ni har det hemma eller klipp ut från en tidning och klistra, låt gärna limmet torka så det inte blir en massa lim över hela kortet, vänta en stund och fundera ut vad ni kan göra mer på kortet.
  • Nu är det inte så mycket kvar för detta är så enkelt att ett barn kan göra detta själv, fäst dit rosetten med lim och sätt den var ni vill eller om ni vill göra något annat.
  • När limmet har torkat så kolla igenom hela kortet om det är något som känns "tomt" så kan ni måla något fint eller bara gå och lämna kortet till personen och hoppas att personen blir glad! Detta är busenkelt att man behöver inte göra exakt som jag gjorde. Om ni har andra idéer så gör det istället.
 
Har ni några frågor så ställ dem gärna! Puss

Monday child

2015-03-02 >> 20:19:30
Hejsan! Jag fick besök i fredags av min vän Emilia. Vi gjorde inte så mycket den dagen utan mer köpte lite godis och myste framför tv:n och jag var barnledig den dagen också.. hihi! På lördagen så kom Tindra hem från sin kompis och vi köpte lördagsgodis och gosade med kaninen som vi har här hemma, vi kollade på någon skräckfilm som Emilia och Tindra ville se!! Super kul kväll för jag varnade dem att den är ganska läskig så de två satt i soffan och höll varandra i handen, dock så kollade vi på någon komedifilm efteråt så de kunde glömma bort den där filmen, men till slut så gav vi upp för vi var så trötta, vi somnade nog ganska fort den kvällen. Söndagen klev jag upp jätte tidigt för jag ville göra klart allt här hemma innan Emilia skulle åka hem.. haha men innan det så pantad vi burkar för ca 700:-.
 
 
Idag skulle jag till arbetsförmedlingen på möte men jag hade sura uppstötningar och min kropp gjorde så ont att jag var tvungen att vila när jag gjorde saker här hemma, vilket jag hoppas att de förstår! Men sen runt lunch ringde min BM till mig och ville att jag skulle komma till henne imorgon 7.30... Pratade om varför jag inte kom till henne förra veckan och förklarade mig och hon sa att det var lugnt men hon var rädd att något hade hänt mig. Vet inte vad jag ska säga men hon är väldigt omtänksam och förstår mig när jag förklarar saker och ting.. Men sista gången blir den 12 Mars och sen får vi hoppas att bebisen vill komma ut. Tycker att bebisen kan komma ut nu för jag börjar få en stor mage nu.. Så jag får komma igång med träningen igen..
 
 
Nu sitter jag i vardagsrummet och har ätit en god middag, verkligen god att jag tog 2 portioner. Jag har en kräsen dotter här hemma som inte kan äta t ex pomme och korv osv.. Så i detta hem så äter vi aldrig sån mat utan mer "riktig" mat.
 
 
På lördag så ska jag ner på stan med dottern och kolla in lite kläder till henne, så hon kan vara extra fin den dagen bebisen kommer ut. Har redan fixat väskan till förlossningen så allt är klart förutom dotterns kläder till den dagen!!! Hihi. Men ni får ha en trevlig kväll! xoxo Annica