Rengöring av sminkborstar

2015-11-30 >> 21:17:00
 
Idag gjorde jag rent sminkborstarna här hemma. Måste köpa några nya för 3 av dem här är mina resten är dotterns.
 
Jag använder schampoo när jag rengör dem men fick veta av en vän att det finns rengörningsmedel speciellt till sminkborstar. Någon som har ett tips på märke osv?
 
När jag är klar med dem så ska de ligga på tork så imorgon kan man använda dem igen! xx
 

När jag springer om er

2015-11-29 >> 21:32:00
 
Hejhej! Idag är det söndag och det betyder att jag tvättar kläder och går runt i mjukiskläder. Imorgon så ska vi veckohandla för kylskåpet är ganska tomt nu och sen måste jag göra rent mina sminkborstar. Wihoo så kul. Nu ska jag fortsätta tvätta och sen blir det The Walking Dead. Puss!
 

Ansiktsmask

2015-11-28 >> 11:08:00
 
 
Det här är mina favoriter inom ansiktsmask. Jag använder det ungefär 1 gång i veckan och anänvder såklart kräm dagligen. Bästa med det här är att när man tvättar av sig masken så känns hyn helt annorlunda! Man blir så len och mjuk samt att man luktar gott. Tips!!!

Julklappstips till pappa

2015-11-27 >> 13:09:42
 
Nu är det snart jul och här kommer lite tips på vad man kan köpa till sin pappa i julklapp:
 
1. Träningströja. Finns bland annat på Intersport och Stadium
2. Parfym. Finns hos bland annat Nordicfeel.se
3. Skjorta från Jack and Jones
4. Tekopp med fat från Ikea
5. Skor från Intersport
6. Ljuslykta från Roya Design
7. Mössa från Ralph Lauren
8. Alex Fergusons bok finns bland annat hos bokus.com
 

Lugn dag

2015-11-26 >> 22:39:00
 
Hejsan! Idag har det varit en riktig lugn dag här hemma. Sovit på soffan med Leah och bara njuta av lugnet. Men var tvungen att gå till banken och fixa lite saker men det gick väldigt fort, tog sedan en fika med barnen och bara njöt att det var så lugnt inne på Waynes coffee. xx
 
 
 

Julklappstips till mamma

2015-11-25 >> 12:03:32
 
 
Nu är det snart jul och här kommer lite tips på vad man kan köpa till sin mamma i julklapp:
 
1. Pyjamasbyxor. Finns bland annat på Lindex och Åhlens.
2. Sminkkit. Finns bland annat på Nelly.com
3. Gosiga vantar från Lindex
4. Smink från Elf. Finns bland annat på Lyko.se
5. Mugg från Lagerhaus
6. Mugg från Indiska
7. Bänk med dyna från Ikea
8. Halsband från Edblad
9. Duschkit från Åhlens
 

Dimmigt

2015-11-24 >> 21:13:00
 
Hejhej! Idag lämnade jag in bilen på verkstad och har såklart suttit hemma och väntat på deras samtal. Jag skulle egentligen åkt och bytt till vinterdäck efter verkstaden men klockan blev så mycket så får ta det i helgen. Nu ska jag kolla på tv och njuta att bilen är klar. Puss!
 

Ge oss en chans till

2015-11-23 >> 13:18:35
Lucia, Julafton, Nyår. Och bland allt det där så finns det singelmammor som gör vad som helst för sina barn. Det finns även singelpappor också som har samma bekymmer som oss tjejer, men det jag ska skriva om är om mig och mina tankar. Jag har nu varit singel sen Juni 2014. Oj vad länge tycker vissa och andra tänker inte så mycket på det. En tjej/kvinna som mig var jag beroende att ha någon vid min sida. Det var något sorts status att ha förhållande eller ha någon att mysa med. Vissa som känner mig var van vid att när den ena killen försvann så hade jag en ny efter en vecka, andra hade rätt om mig då att jag hade dåligt självförtroende. Plötsligt förra året då jag och min dåvarande pojkvän valde att gå skilda vägar så kände jag mig tom. Jag träffade andra killar, ingen som blev min pojkvän. Jag trodde att jag var lycklig med att ha killar runt omkring mig som tyckte jag var snygg, lite som en sexobjekt. Sedan när man kom hem från allt jobb och semester. Så var det bara att ta hand om min flicka och sig själv. Ni vet dom vanliga rutinerna man har i sitt hem.
 
Samma dag som jag kom hem så hörde jag av mig till mitt ex och försökte få honom tillbaka men det slutade med att han bad mig dra åt helvete. Svaret var att jag var med barn och han kunde vara pappan till barnet, absolut så kan en människa ha fel! Sedan så valde vi att ses igen och prata ut. Få ett avslut eller påbörja ett nytt liv, vilket slutade med att jag valde att släppa honom för evigt. Vi hade våra minnen ihop, semesterbilder, fjantat och roliga minnen. Tillsammans så var vi starka och utan varandra så var vi ensamma. Vi var som bill och bull. Vi kunde inte leva utan varandra (trodde jag). Vad ska man göra när båda inte mår bra, få känna sig älskad och bli älskad för den man är oavsett misstag man har gjort?
 
Men efter denna gång vi sa hej då så kände jag att det var rätt beslut! Med allt vi har gått igenom och att han inte var pappan till barnet så förtjänar han en annan tjej som gör han lycklig. Någon som älskar hans skämt som jag gjorde och älskar hans sätt och bete sig som jag gjorde. Lilla jag förtjänar också att vara lycklig och träffa någon som älskar mig och mina misstag och mina barn såklart. Bästa med det här är att jag valde att släppa honom och jag har valde att leva utan en kille i mitt liv. Enligt mig så älskar jag att vara själv med mina barn utan att lägga energi på någon annan fast någon gång kommer jag nog hitta en som jag vill dela mitt liv med men än så länge är det bra, så tack till er som har läst den här långa inlägget. Men nästa år är det kanske jag som har hittat "den rätta" i mitt liv.
 
 
 

Vad lyssnar jag på nu?

2015-11-22 >> 17:36:00
 
Dessa låtar lyssnar jag på just nu. Hur nice är det inte att bara sätta i hörlurarna och bara trycka på play och bara stänga av från omvärlden?! Alldeles perfekt för mig just nu när jag är sjuk och hängig, världsklass är nog Disturbeds låtar!
 

Rich $ex

2015-11-21 >> 10:16:22
 
Titta och njut av låten.
 

By Rusta

2015-11-20 >> 11:19:57
 
 
Samtliga prylar i collaget ovan är i från Rusta. Jag är kär i ljusstakarna och i mattan!snygga. puss

Torsdagskvällen

2015-11-19 >> 22:01:00
 
Hejhej! Idag har vi druckit lite cider (alkoholfri) och spelat lite kort. Vi käkade även tacos och bara haft det sjukt roligt.
 
Idag har vi även varit på bvc med Leah och hon växer så mycket nu att jag fattar inte att det var 8 månader sedan jag fick henne i min famn. Det har även varit jobbig dag för mig för jag har då tyvärr fått influensa och mår riktigt dåligt men barnen får mig att må bra. Nu ska jag gå lägga mig i sängen och får hoppas att febern är borta imorgon. Puss!
 
 

#PrayforParis

2015-11-18 >> 14:16:16
 
Ibland händer sådant som inte ska hända, som inte ska få hända. Idag är det 5 dagar sedan det fruktansvärda terrordådet i Paris, jag har kollat på TV4 Live och läst Aftonbladet varje dag, såklart blev jag så berörd av det som har hänt och tycker verkligen synd om dessa människor som föll offer. En stad som är full med rädsla och tryggheten är borta. Egentligen är nog alla rädda att det ska ske igen för man vet aldrig när det sker och var. Detta ska inte hända, det ska inte få hända. Mina tankar går till dem, tänder ljus varje kväll, det vi kan göra är att hoppas att det aldrig mer sker. Nu ska jag tända ljus här hemma och vara tacksam. #PrayforParis
 
 

Tio frågor

2015-11-17 >> 12:32:00
 
1. Aldrig mer få se på TV eller aldrig mer få lyssna på musik?
 
Åh det är så svårt för ibland vill man lyssna på musik och ibland kollar man på tv. Hur som helst så väljer jag väl TV för TV:n har iaf MTV?
 
2. Vad gör dig lycklig?
 
Barnen, The Walking Dead och Lökringar. Kalle Anka tidningar för jag älskar att sträckläsa det på fredagar! Man ligger i soffan och läser något man läste när man var barn. Riktig wowkänsla och sånt får mig allt bli glad! Sen är det klart att mina vänner gör mig lycklig. Fast just det där sms:et man får på morgonen gör mig också lycklig, en bild på Mr B! Bilder på mina hunkar är rätt svårt att bli olycklig av.
 
 
3. Samlade du på något när du var liten?
 
Vad samlade jag på?! Allt från bokmärken, Barbies och pokémonkort, kanske samlade på Kalle Anka tidningar. Mn älskade även hästar så samlade på klistermärken med hästar på.
 
4. Vilken TV-serie skulle du vilja leva i?
 
THE WALKING DEAD såklart. Försöka överleva och komma på ett bra sätt att göra vissa saker. Utan mobiler och tv. Man måste vara beredd jämt.
 
5. Chips eller godis?
 
Utan tvekan godis. Chips är jag inte direkt förtjust i.
 
 
6. Favorit doft?
 
Jag älskar doften av svett när killen har tränat klart fast sen gillar jag killparfymer mer än tjejers..
 
7. Vad gör dig mest arg?
 
Om någon gör illa mina barn. Kommer då se till att den människan får ett helvete i sitt liv, usch! Mobbning, djurmisshandel/barnmisshandel etc.
 
8. Vad skulle du göra om du vann en miljard?
 
Bjuda familjen på en resa. Åka till New York, Dubai osv. Köpa mig ett hus, bil och hästar. SPARA och skänka till cancerfonder och till dom som är fattiga här i Sverige.
 
 
 
9. Bästa danslåt?
 
Hotline Bling och Biografi
 
10. Vad ska du göra nu?
 
Kolla på tv, käka lite mat och mysa med Leah. puss!
 
 

McDonalds i Norrköping

2015-11-16 >> 18:19:00
 
Här är maten vi käkade idag eftersom jag är dyngförkyld och känner ingen smak så tröstkäkade jag svullmat. Egentligen skulle vi ut och käka med vädret sög och jag är inte på världens humör när jag är sjuk. Jag fick iaf min Frappe som jag älskar (dricker det minst 1 gång i veckan). Såklart så måste jag laga mat imorgon och får nog hjälp av Tindra. puss!
 

Fixa nyårsoutfiten

2015-11-15 >> 10:10:00
 
 
You can call me crazy men jag planerar faktiskt för nyår nu. Allt på bilden är ifrån Nelly.com. Tänk och ha på sig allt det här på nyår bland familj och vänner!
 

Lördagsmorgon

2015-11-14 >> 11:03:43
 
Godmorgon! Idag när jag vaknade så läste jag på nyheterna att det har hänt något fruktansvärt i Paris och jag kände en klump i magen och hade jättesvårt att äta frukost och vara sådär glad som jag var igår så jag tände ett ljus för dem och tänker extra mycket på dem idag. Nu ska jag kolla lite på tv med barnen och pussa på dem som det vore sista gången jag såg dem. Puss!
 

Just because i'm happy

2015-11-13 >> 22:55:00
 
 
Hello! Idag så fick jag sovmorgon till kl 8 och då var det bara att kliva upp och fixa frukost till mig och Leah. Efteråt så tog vi en lugn dag utan stress. Tindra kom hem runt 2 tiden och det var bara fixa iordningen henne för hon skulle på disco.
 
Nu sitter jag här vid min dator när barnen ligger och sover. Puss!
 

Gårdagens outfit

2015-11-12 >> 10:10:00
 
Jacka/New Yorker. Tröjan/H&M. Byxor/New Yorker. Väska/New Yorker
 

Lunch med Tindra

2015-11-11 >> 18:26:00
 
 
 
Man måste faktiskt fota på det man äter?!
 
Hejhej idag så har det varit en lugn dag så jag och Tindra bestämde oss att vi går ner på stan och äter lunch tillsammans. Leah var också med och hon var så snäll hela tiden för hon käkade från min tallrik (waynes coffee är såklart det bästa stället man kan äta och fika på). Deras Focaccia med kyckling är så himla god! och deras frappe är också himla god. Vi satt där en liten stund och sen gick vi och mötte en killkompis på stan. puss!
 
 
 

Mot nya mål

2015-11-10 >> 18:49:00
 
Heej! I dag så blev det städardag och fixa lite inför kalaset som är om 1 månad. Allting måste planeras i god tid så jag slipper stressa upp mig. . Puss!
 

Avslutningsveckan

2015-11-07 >> 18:57:00
 
 
 
Hejhej! Efter den här veckan kommer jag vara så sjukt mycket gladare i mitt liv eftersom jag fick veta att de lägger ner orosanmälan och jag vet att jag slipper dessa människor förevigt i mitt liv (eftersom dom är "farliga" att ha kontakt med) men istället har jag umgåtts med underbara människor och känner mig så positiv och allt går framåt! Imorgon är det söndag och det betyder att vi ska tvätta kläder och sen får vi se vad som händer mer. Här kommer det bilder från idag. Puss!
 
 
 

Sno Stilen!

2015-11-07 >> 10:58:00


Kollage: Sno stilen!
 
Topp | Kappa | Väska | Kjol | Skor | Skinnjacka
 
Sponsrat inlägg



Det bästa på morgonen

2015-11-06 >> 08:13:50
 
Godmorgon fina ni! Har nyss haft en riktigt mysig frukoststund med barnen. Vi hade en pluggdag igår så Tindra missade halloweenfesten på skolan men för att gottgöra henne det så fick hon ägg, bacon, flingor, mackor och juice så hon fick en riktigt stadig frukost innan hon ska ha prov. Puss!
 

Mot affären

2015-11-05 >> 11:09:00
 
Godmorgon! Nu ska jag till affären och handla det som fattas här hemma. Sedan ska Tindra och jag plugga ihop för hennes lärare ringde och berättade förut att hon hade inte klarat provet som var häromdagen. Vi kommer inte gå på halloweenfesten eftersom läxan är viktigare. Puss!
 

Happy Halloween

2015-11-04 >> 12:18:57
 
 
Happy Halloween allihop! Här har ni två bilder från i helgen när det var Halloween. Älskar verkligen att klä ut mig till en Zombie och dottern har också fått en dille av det. Dock så ska vi på halloweenfest med skolan imorgon och då ska jag försöka måla oss såhär igen eller om jag ska vara en döskalle.
 
 
Tack ni som läser min blogg och kommenterar. Puss!
 

Träning med Leah

2015-11-03 >> 18:19:00
 
Heej! Idag drog vi till skogen så jag fick träna lite och såklart var Leah med mig hela tiden. Tränade även henne med välling för jag ska sluta amma henne eftersom hon har fått så många tänder att hon biter mig såpass hårt att det känns som bröstvårtan går av. Traskade sedan hemåt och hade fått brev från socialen! Och där står det att de lägger ner ärendet för de anser att det finns ingen oro och att anmälaren har ljugit.
 

Nilsson Crew

2015-11-02 >> 23:16:09
 
 
Hallåååå måndag! Idag väckte Tindra mig kl 6 för att Moa Murderess hade kommenterat och gillat hennes bild. På med kläderna och kliva upp och göra frukost till oss alla sen gick Tindra till skolan. Sjukt trött eftersom Tindra väckte mig så jag och Leah la oss och sov i soffan!
 
 
Nu ska jag lägga mig för jag är så trött och imorgon ska jag träna ute i skogen. Puss

Nougat- och sesampinnar

2015-11-01 >> 21:20:21
 
 
Halloj! Idag har vi städat, tvättat, bakat och bakat. Jag och Tindra passade på att göra något gott till ikväll när jag ska kolla på The Walking Dead. Receptet finns att få tag på mytaste.se. Puss!