Snygga detaljer

2017-10-27 >> 19:55:00
 
 
Tjabba, tjena! Idag startade dagen med jobb och det var så skönt och komma iväg och jobba igen efter 2 dagar hemma med Leah, fast det blev en lång dag för jag jobbade från 7 - 16. Skönt när man kom hem för då var det bara att byta om till andra kläder och sedan gå till skogen med Emil och Shaggie. Älskar krispigheten och kylan som gör att luften känns så friskt! Nu har vi varit ute och gått i 2 timmar och det känns i kroppen så nu ska vi iväg och handla något att käka till ikväll.
 
 
Imorgon är det lördag och jag har inga planer alls förutom att handla julklappar till Leah men efter det så har jag ingenting. Då får killen bestämma lite vad vi ska göra så det blir nog bra!  Puss & kram

Rutor i svart och rött

2017-10-23 >> 01:00:21
 
Rutig skjorta/New Yorker Jeans/New Yorker Mobilskal/iDealOfSweden
 
Hejhej! I skrivande stund sitter jag i vardagsrummet här i Norrköping med en dotter som är väldigt gnällig just nu (tror hon börjar bli sjuk) och kollar på Weeds. Tanken är väl att jag ska egentligen sova nu för imorgon är det jobb. Idag har det varit rätt så kallt ute så har mest varit hemma och slappat med familjen och även veckohandlat. Jag gillar hösten det gör jag. Frisk luft och fina löv. Just nu är livet så himla bra för vi letar för fullt efter en 4:a så vi kan flytta ihop inom en snar framtid och han som jag är tillsammans med är verkligen The One. Jag vet inte när den dagen kommer, att vi kan säga att vi är Sambos på riktigt och vakna upp bredvid honom i våran säng som vi kommer köpa tillsammans osv.
 
Nehepp nu måste jag verkligen försöka sova även om Leah ligger i sängen och gnäller för fullt så får jag försöka sova för om 5 timmar så ska jag kliva upp och köra till jobbet. Puss och kram!

Middag på Texas Longhorn

2017-10-20 >> 21:29:00
 
 
 
 
Hej på er hemma i stugorna! Idag var vi på middag på Texas Longhorn och det var så gott. Vi beställde Green Onion Burger och drack cider/öl. Jag tänkte även beställa efterrätt men kände att det räckte med detta för jag blev proppmätt. Till nästa gång så får det bli en annan burgare bara för att, blir lite kul och testa annat. Mumsigt.
 
Nu ska vi ha filmkväll med den äldsta dottern, ska se på Passengers och käka chips med dipp. Puss och kram!
 
 

Waynes Coffee Norrköping

2017-10-15 >> 00:18:00
 
 
 
Hej finisar! Här kommer ett tips till er som bor eller besöker Norrköping. Det är ett café som serverar allt ekologiskt. Dem har även frukost och lunch menyer, och såklart fika som jag älskar. Än så länge så tycker jag om lokalen och har väldigt svårt att testa andra ställen för det har alltid varit Waynes även när jag bodde i Örebro så fikade jag och en killkompis där varje dag efter kursen.
 
Det som jag tycker allra mest om är personalen för de känner igen mig och de vet även vad jag vill ha iaf mannen som jobbar där. Personligen så tycker jag att man ska gå dit och fika för det är mysigt. Modernt, hemma känsla och fräscht. XO
 

Familjedag

2017-10-01 >> 19:34:00
 
Hej! Är det verkligen redan söndag? Vad roligt tycker vissa, det tycker inte jag för helgen har gått sjukt fort och imorgon är det jobb igen. Nu har vi varit på Busfabriken med Leah och vi bjöd dit Emils syster och hennes son Viggo. Vet ni hur glada barnen blev när de såg varandra? Bara det värmde i kroppen för Leah ropade "Pojken" för hon tycker det är svårt att säga Viggo och Viggo sken upp som en sol när han såg Leah. Inne på busfabriken så åkte de mest kana i olika storlekar men Leah tyckte det var läskigt men ändå ville hon fortsätta åka. Hur tänkte hon där? Så är det jämnt och sen säger hon "jag kan inte" till allt men hon kan.
 
Vi ska väl planera in detta fler ggr men frågan är när? Det märker vi då. Så nu ska lilla flickan sova och hon är rätt så trött efter denna dag.
 

Kryssning med pojkvännen

2017-10-01 >> 00:19:00
 
 
 
Hello! I fredags så åkte jag kryssning med min pojkvän, vi hade rätt så lyxigt på rummet, dubbelsäng och minibar som var gratis. Super god mat hade de även på båten och de gjorde riktigt bra service med oss! Mysig båttur trotts att det var en hel del partymänniskor på denna båt. Alltid lika härligt med shower och uppträdande även om David inte är en stor favorit så var det rätt så kul att lyssna och kolla. Lyckad kväll på havet med andra ord. Måste göras om snart igen! xo