Nya Ridbyxor från Rebos

2014-12-31 >> 18:42:00
Hej! Har fått paket idag och i paketet låg det ett par ridbyxor som min dotter ska få av mig när hon kommer hem igen! Har en dotter som har en häst hemma hos sin pappa och hon hade inga ridbyxor så det var väl dags att fixa fram det åt henne. Visst är dom snygga? Funderar på att beställa lite andra saker till dottern när ekonomin blir bättre.. hmm! xx Annnica
 
 
Byxorna kommer ifrån rebos
 
 
 

perfekta dottern

2014-12-31 >> 16:39:00
Här har vi min underbara dotter som jag saknar men vi ses igen den 6-7 januari. Lite tråkigt att hennes pappa måste bo så långt borta för hade de bott här så hade jag kunnat besökt henne när jag vill! Fast jag har henne på heltid men det är därför det känns så jobbigt när hon åker iväg.. Vilken dålig mamma jag är som en människa påstår att jag är?
 
 
 

DET BÄSTA FRÅN 2014

2014-12-31 >> 15:33:44
 
 
Här är en bild från 2014 som fick mig bli väldigt glad att jag kan få barn igen även om jag förlorade pojkvännen/exet samma veva. Allt jag har gått igenom detta år har fått mig att bli mer starkare och låter inte människor köra över mig oavsett vad jag tycker och tänker. 2014 är även ett år där jag kände mig som perfekta flickvännen och även perfekta mamman till Tindra, utan dessa motgångar jag gick igenom fick mig även att inse vilka som är äkta vänner och vilka är energitjuvar. Men 2015 ska bli ännu bättre för jag har bestämt att göra mer saker med barnen och familjen och även försöka hitta kärleken igen, ses nästa år!
 
 
♥ Mamma älskar er ♥
 

Julfest

2014-12-21 >> 13:39:48
 
Såhär såg jag ut på julfesten och klänningen tog jag aldrig någon bild på för jag hade feber, ont i halsen och snorig så det blev bara en bild på mitt ansikte och sen drog jag iväg och käka och åkte hem till mig själv.
 
Fast klänningen köpte jag från New Yorker såklart och är i storlek 38 (Ja jag kan använda mina vanliga kläder än så länge)
 

Perfekta sminket

2014-12-18 >> 19:09:51
 
Här är lite smink som jag ska kolla på imorgon när jag ska på stan med dottern och Erika! Pudret är tydligen bra för huden och dessa ögonskuggor skulle jag vilja ha här hemma och blanda till lite innan man ska iväg på julbord med jobbet. Och lätt rosa/röda läppar och såklart eyeliner i svart.. xx Annica
 

Photo by Annica

2014-12-17 >> 18:35:16
 
 
Hejsan! Har precis städat klart i vardagsrummet och ska snart börja med maten här hemma för jag är så hungrig. Gick förresten sådär idag att cykla till jobbet för det var så himla halt ute att jag cykla omkull men som tur var så föll jag med armen före så magen och hjärnan klarade sig. Kommer nog börja gå till jobbet för denna gång hade jag bara tur men nästa gång kanske jag har mindre tur!! Håll tummarna att det inte är så halt imorgon!!
 
 
xx Annica
 

Crazy for Christmas

2014-12-16 >> 18:41:04
 
Här kommer en youtube klipp som jag tycker är riktigt bra för oss som inte har så mycket pengar till julklappar till våra nära och kära, crazy christmas varje år. Jag har redan köpt klart mina julklappar men känner på mig att jag har säkert glömt bort någon. Hoppas detta ger er lite tips att spara pengar och ge något personligt till eran familj, och glöm inte att umgås med dom ni håller kär och det är nog den bästa julklappen som finns!

Outfit till affären

2014-12-15 >> 18:01:46
 
 
En väldigt smutsig spegel men vad gör det men såhär stor är magen just nu och jag är i 6:e månaden.
 
Toppen : Har fått av en kompis
Mammabyxorna : Fått av en kompis
 

Är tillbaka!

2014-12-08 >> 18:01:01
Eftersom det var ett tag sen jag blogga så kommer jag förklara mig varför jag tog ett sådant långt uppehåll.
 
 
Mitt liv blev lite upp och nedvänt ett tag eftersom mitt ex lämnade mig och skrev inte så trevliga sms och efter det fick jag en massa kritik på facebook pga mitt beslut och fick även en massa hotelser på min ASK, mest på min ASK som fick mig att må dåligt och fick inte känna den där glädjen jag hade i början. Jag försökte trycka bort alla elaka frågor och kommentarer men sen började folk påpeka och se ner på mig i verkliga livet. Det var tufft att svälja ner alla de elaka saker man fick varje dag. Jag började visa mer kaxig attityd mot mina närmaste vänner och även på jobbet men det var ett sätt att hantera det på.
 
 
Men till slut så började mitt ex höra av sig igen och jag kände glädje att han fanns där och förstod inte hur människor tänker och kan utsätta mig detta, men även om vi inte ses utan enbart bara har sms kontakt så känner jag mig lite gladare att jag vet att vi kan skriva med varandra. Med det han gör (ja alltså bara skriver med mig så får jag min livslust). Framför allt så klarar jag av att hantera de hemska människorna och även hantera min ilska lite bättre än vad jag gjorde förut, detta får nog personerna att tröttna att jag inte tar åt mig lika lätt. Jag är så tacksam att jag har mina vänner som stöttar och lyssnar på mina bekymmer och de vet vad jag har gått igenom. Men det finns även de människor som inte är anonyma utan visar verkliga vilka dom är, jag kan inte förstå hur dessa människor tänker och hur de kan ha sådan negativ inställning att jag är glad över att jag kan få barn. Jag kan tyvärr inte förstå hur dessa människor tänker alls och försöka få mig att ändra mig och få mig att känna som en värdelös mamma.
 
 
Jag kommer inte nämna nmn här på min blogg för då får jag väl skit som vanligt på min facebook, allt jag skriver där ska man ta det med nypa salt och förstå min humor men dessa människor ser lilla minsta fel jag gör, jag är tydligen dubbelmoral etc. Vad får mig att bli dubbelmoral genom dem, såklart står jag för att jag klarar mig utan kille för det är inte det viktigaste här i livet utan att jag mår bra men nån dag kommer jag väl ha pojkvän/sambo men tydligen pga det så är jag dubbelmoral för har jag sagt att jag klarar mig utan kille så ska jag leva utan pojkvän resten av mitt liv. Det gör ont att folk är så långsinta och verkar inte förstå att jag är självständig oavsett om jag har pojkvän och att jag ska bli ensamstående mamma till 2 barn det är tabu i deras värld. Hoppas ni läser min blogg och förstår även om ni inte menar något illa så tar jag iaf illa upp det ni skriver!
 
Ha en fortsatt dag!
 
/ Annica
 
 
PS. Om jag förstår mig på youtube så ska jag försöka göra en youtubekanal.