Don't You Worry Child

2012-09-30 >> 10:36:40
 
När jag ser den här bilden så tänker jag direkt på att hon är mitt allt oavsett om hon gör dumma saker som gör mig ledsen eller arg. Fast det hör ju till att man blir arg på sitt barn någon gång och det går över för de små liven försöker alltid vinna tillbaka mammas hjärta. Rolig, underbar, snäll, blyg ibland, hjälpsam, kort stubin och kaxig är några saker som man ser lätt på henne när man väl träffar henne, tyvärr är hon bara 7 år men ibland känns det som man har en 14 åring här hemma som skriker och slår igen dörrarna och sen helt plötsligt säga "jag älskar dig mamma" och vill göra saker ihop med mig. Jag undrar hur hon kommer vara när hon är 14, hon kanske blir som en 21 åring som ska ut och festa och tror att hon får göra vad hon vill och skaffar pojkvän... Ett problem är att jag har pratat med många 16-17 åringar och de har ju berättat första gången de gjorde det och jag blir mörkrädd för de var allt för unga och jag vill inte att min dotter följer den trenden.
 
- Älskar dig Tindra <3

September dag

2012-09-29 >> 17:46:50

Broder Doug, bara min stil.

2012-09-29 >> 09:17:53
 

Vad är My Aura?

Din aura fyller utrymmet omkring dig med ljus och energi just nu. Aldrig tidigare har det funnits en aura i världen som ser exakt ut som ditt gör just nu. När dina sinnesstämningar och idéer förändras, nya färger och mönster av varierande intensitet och skönhet visas runt dig. Om du har en förkylning eller sjukdom, din aura kramar din kropp närmare än vanligt. Om du känner dig ledsen eller rädd, är din aura mindre än vanligt. Om du känner dig kärleksfull eller älskade, är din aura mycket större än vanligt. När du drömmer eller är "ur kroppen," en del av din aura stannar nära kroppen, och en annan del av din aura - den "eteriska dubbla" - resor.
 

Hur ser en hälsosam Aura ut?

Du kan bedöma din totala auriska hälsa och se var dina energikostnader läckor finns genom att observera svaren på frågor om den friska aura självutvärdering test.
 
 

Friska Aura Self-Assessment: True / False

1. Jag känner mig ibland ganska irriterad och grinig.

2. Jag är orolig så mycket att jag inte kunde sova.

3. Jag kommer ofta inte ihåg vad jag skulle göra härnäst.

4. Jag har blivit så arg på någon jag kände att jag skulle explodera.

5. Jag känner mig ibland deprimerad i flera dagar åt gången.

6. Jag avundas dem som har vad jag borde ha gjort.

7. Jag känner mig ofta som om jag driver bort, högt över allt.

8. Jag tar alkoholhaltiga drycker varje dag.

9. Jag känner skrämda av människor som är arga på mig.

10. Jag oroar ofta om saker och ting går fel.

11. Jag tar droger regelbundet.

12. Jag fantiserar ofta om att vara rika och berömda.

13. Jag har ibland haft ett agg i flera veckor, eller längre.

14. Jag klagar ofta över hur illa det går.

15. Jag röker cigarrer eller cigaretter regelbundet.

16. Jag är ofta känner trött utan någon uppenbar anledning.

Ranking (# av svar = True)

0 - 1 Radiant: en all-around strålande person

2-4 Medel: ganska ljus, med typiska mängder av mörka områden

5-10 Spritt: ljusa och mörka områden i auran är ungefär lika

11-16 Muddy: Aura har fler revor, tårar, hål, och, eller mörka områden än ljusstyrkan

 

Hur sund är din aura?

"Radiant" på detta test, grattis! Du har utvecklat en hälsosam livsstil som stöder utmärkta auriska hälsa alla aspekter av ditt liv. Du är den sortens person som andra människor älskar att vara runt, och troligen befinner dig välkommen vart du än går, må bra om dig själv och ditt liv.
 
"Medel", är du i gott sällskap. De flesta människor är inte helgon, och därefter har flera energiska svaga punkter. Om du vill ändra några av de beteenden som indikerar problem i din aura, har du nu en bättre uppfattning om vilka förändringar kan göra de största förbättringarna i ditt liv. Om du inte känner att göra några ändringar på denna tid, är det bra också. Medan din aura kommer inte att lysa med sin maximala potential, kommer det att vara stark nog att upprätthålla en genomsnittlig livskvalitet.
 
"Spritt", kommer du definitivt nytta över områden du kan förbättra. Göra denna översyn mycket kommer att förbättra din energi kroppen och därför kvaliteten på ditt liv. Om du känner dig överväldigad av tanken på att göra så många förändringar på en gång, välj bara en sak att jobba på först. Lova dig själv att när du börjar se förbättring med att göra en sak kommer du gå vidare till att titta på andra områden för att göra förbättringar. Håll koll på dina poäng på den friska aura självutvärdering test i en journal, så att du kan se den stadiga förbättringen du gör.
 
"Muddy", är din aura färgerna visas inte vara ens i närheten lika ljus. Du kan göra en stor skillnad genom att även göra en liten förändring som anges på självutvärdering, så välj en sak du kan ändra idag. Ställa in avsikten att din aura kommer bli ljusare om du tar ett första steg för att göra förändring, så gratulera dig själv för att vara ärlig mot dig själv!
 
 
 

En svag Aura innebär att du förlora energi

Den viktigaste delen av att ta detta friska aura självtest är att det tillåter dig att granska delar av ditt liv där du kan uppleva en förlust av en känsla av personlig makt. Det finns ett stort värde i att lära sig ständigt följa tillståndet i din energi i kroppen där problem kan dyka upp, så att du kan börja vidta åtgärder för att återta dina viktiga livskraft. När du känner modig nog att fråga: "Varför förlorar jag energi?" då kommer du att belönas med att se hur du kan stoppa energi-läckor.
 
 

Stärka din aura och din självkänsla

Det finns slående likheter mellan auriska energinivåer och självkänsla. Vi vet från studier på människor med låg självkänsla att de är mer benägna att drabbas av alla typer av psykiska och fysiska besvär från anorexia nervosa till suicidala tendenser, teen graviditeter och mordiska impulser. Då självkänsla förbättras så ökar kvaliteten på din energi kroppen, och när din energi kroppen blir mer strålande, ren, och definieras, förbättrar din självkänsla. Det finns uppenbara fördelar med att förbättra din självkänsla: Du kommer att vara mer benägna att känna inspiration till att göra kreativa nya saker, få nya vänner, bli en engagerad medlem i ditt samhälle, och slutföra dina uppgifter.
 
Jag fick Radiant, vad fick du? :]

GANGNAM STYLE

2012-09-27 >> 21:17:25
 
Kan böra med att dagen började inte så jättebra för min del för en tjej på jobbet skulle jobba ihop med mig men tyvärr dyker inte den människan upp så jag får jobba själv ännu en gång. Kan ju börja jobba ensam på heltid istället. Trots det här så kom mina andra medarbetare efter 2 timmar och jag blev på bättre humör då och sen kom Daniel en av mina närmaste vänner på jobbet. När de kom så tog vi frukost och då får jag samtal från teamledaren att tjejen som jag skulle jobba med imorse stod utanför där jag var.


Tänk er hur sur jag var när hon kom, hälsade inte ens på henne. Blir bara sur när jag tänker på henne just nu. Men när vi sluta så prata vi om henne oh jag sa ifrån att inte nya till mig för jag är så trött på dem. Kan säga att vissa av dem som är nya är faktiskt helt okej men någon gång ska nybörjare bli lika bra som oss andra. Och jag hoppas att vi slutar tidigt imorgon för jag hade tänkt att träna typ 2 timmar efter jobbet. Enbart för att jävlas med killen som inte är dugg sugen på att träna för annars brukar han träna varje dag. Som sagt KARMA IS A BITCH haha skoja, såklart jag inte tränar för det men har ju haft uppehåll nu i 2 veckor och kände att jag vill komma igång ordentligt den här gången.
 
 
Pojkvännen kommer till mig imorgon eller om jag åker till honom det beror på var han vill käka mat nånstans, så jag tror det blir hos mig för han hatar att diska och det får jag alltid göra när vi gör det hos mig, sen ska vi storhandla mat nu inför helgen så vi slipper åka fram och tillbaka. Och killen älskar såklart tacos så jag tänkte bjuda honom på köttfärsfyllda paprikor med tacosmak. Kommer bli på lördag när vi glor på film och myser.

Hungry Hearts

2012-09-26 >> 18:39:32
Finns att köpa på www.accessora.se/ men tyvärr är den tillfällig slut!

Call Me Maybe

2012-09-25 >> 17:50:28
 
Min dag har väl varit helt okej!
Nu ska jag inte klaga så mycket men fick iaf jobba med människor som vet hur man ska göra.
För ibland hamnar man alltid med människor som är sega eller är helt ointresserad utav arbetat. Nu kommer jag gnälla lite men vadå det är min blogg. Imorse så behövde en kollega fönsterputs trasor men det fanns bara blöta och då fråga han en annan kille som brukar ha många och han sa nej och jag sa på skämt till honom då "kom igen, annars får du sparken", tyvärr så tog han illa upp så jag fick en "utskällning" av teamledaren och jag förklara mig hur det gick till och hon tyckte det var ganska barnsligt av honom att säga till henne men hon sa även att jag får tänka mig för vad jag säger för de som har jobbat länge vet hur jag är som person, väldigt skämtsam, och när jag gick därifrån och snacka med kompisarna så ville jag bara gå fram till honom och be om ursäkt för jag skojar på jobbet men han hade gått hem så jag skiter i den där snorungen nu. Hoppas aldrig att han och jag jobbar ihop för då skulle min dag bli ett helvete, är tyvärr väldigt petig med vilka jag jobbar med för jag läser av folk ganska lätt och vet vilka man kan öppna sig för och vilka man får stänga inne med sina skämtsamma saker.


Nu ska jag kolla lite på serier som vanligt och sen kanske försöka ringa pojkvännen om han har tid. Pojkvännen jobbar tyvärr kväll och jag blir väldigt ensam under vardagarna men än så länge så funkar det men vill så gärna se honom varje dag, därför hoppas jag att vi hittar snart en 4:a som ligger bra och har allt det jag vill ha i en lägenhet/hus, är som sagt kräsen.
Det tycker jag att man måste vara för hur ska man annar trivas i boendet om man inte gillar hela, så tänk på det.
 
 
Har som sagt börjat blogga igen som ni kanske märker men det tar sin tid att vänja sig vid att skriva något intressant. Det är ganska svårt för jag är som sagt en arbetande mamma som jobbar 75% och när jag kommer hem så vill jag lägga all min energi på min dotter som har skolarbeten och sen ta vara på tiden med att fixa iordning mig och lägenheten. Problem att hitta tid att sitta vid datorn är jobbigt nog. Men jag förstår dem som är arbetslösa eller har bloggen som jobb att de kan uppdatera 5 inlägg varje dag. Det gjorde jag förut när jag bara jobba 25% men jag jobbar hellre med svenssons jobb än och sitta framför en dator en hel dag, så ta inte illa upp ni som läser det här. Det är min åsikt och jag står för det.
 
 
 
Alltså nu måste jag avrunda här och säga hej då för jag ska kolla på serier och sen ringa killen och efter det blir det nog sängen. Men imorgon blir det jobb och även gym för jag har tagit en paus från gymmet för jag hade sådan problem med mitt eksem. Jag skämdes så in i helvete att visa mina armar så jag bestämde mig att stanna hemma och försöka bli bättre! Och jag tyckte att jag gjorde rätt i det. Jag är inte 100% bra ifrån eksem men det ser mycket bättre ut än förut. Jag kliar inte så mycket på armarna längr och man skäms inte att vida dem heller. Jag är kanske för ytlig men jag vet ju hur människorna är på gymmet för de stirrar på en om man blir röd i ansiktet för man anstränger sig, så hur mycket hade de glott då om de såg mina armar. Fy fan det vill jag inte ens veta, hej då!

Fest hos Annica!

2012-09-24 >> 15:37:42
 
Jag är så lycklig med mitt liv just nu!
Mår bättre i mitt mående och ska nu försöka hitta glöden till att börja blogga varje dag för jag har tyvär haft en väldigt lång break från bloggen.
Men nu är jag i ett stadigt förhållande som jag verkligen mår bra av och har en dotter som är underbar. Och det enda som är jobbigt är väl att vänner kommer och går som dem vill och jag har väldigt svårt att lita på kompisar. Jag vet inte om de är vänner med mig för jag har pengar och att jag är så snäll mot dem att jag bjuder dem på vissa saker men så är det, såklart harjag killkompisar och dem kan man iaf lita på.


Imorgon ska jag till jobbet för idag fick jag vara hemma på VAB för dottern mådde jätte dåligt inatt, så vi bestämde oss att hon skulle vara hemma och sen se om hon blir piggare, inte ett dugg tecken på att hon skulle må sämre så jag meddela jobbet att jag kommer imorgon. Nu ska jag kolla på serier och sen försöka hitta en lägenhet för jag börjar tröttna på att bo i min lägenhet, fast frgan är då var och när jag ska flytta, är inte direkt så jätte sugen på att flytta men hyrorna börjar bli högre och dottern vill ha större rum.
Egentligen kanske hon och jag ska byta rum för jag är knappt aldrig i mitt rum förutom när jag sitter vid datorn eller ska sova, spenderar mer tid i köket och tvrummet.
Fast som jag skrev förut så börjar jag tröttna på lägenheten, har ändå bott här i 4 år snart.. När man har bott så länge i samma lägenhet så tröttnar man på sina tapeter och andra saker som utrymmet..
Vi (killen & jag) har även snackat om att flytta ihop men inte än eftersom vi har inte varit tillsammans så länge. Varför stressa när vi har det så jätte bra nu, men det skulle underlätta för oss att bo ihop för de dagar när båda är lediga så är vi med varandra 24/7. Jag tror även att det skulle kännas mer bättre och kunna säga "vårat hem" än och säga nu "hem till dig eller hem till mig", så vi får se.
 
 
Har som sagt inte bråttom för det är han & jag och vi har hela livet på oss.
Att veta att några följer min blogg som känner han & mig behöver inte bli orolig nu att vi ska köpa/hyra ett hus/lägenheten bara för jag skriver såhär men det är bara något vi har pratat om. Dock så vet jag inte när det här händer, kan hända om 2 - 8 månader.
Tyvärr så har jag inge mer och säga om det här så vi hörs när jag har tid och lust igen, så bye bye!