Change

2011-02-28 >> 20:44:33

Vi är så trötta att jag somna på soffan och Tindra väckte mig och ville lägga sig fast ville att jag skulle läsa en godnatt saga först. Hihi sötnos visste att efter 20 så fick hon inte sitta vid datorn. Mycket duktig tjej att jag blir så stolt över henne. Så nu ska jag lägga mig i sängen och slockna och vakna upp kl 5. Inte kanske direkt prick 5 men runt där för jag måste duscha och sminka mig och så. Nu ska jag snarka hej då! :)


California Love

2011-02-28 >> 17:44:01
Fasiken att jag skulle må såhär dåligt idag. Det blev att jag stanna hemma idag från jobbet för jag hosta konstant mellan 23 - 5 imorse. Men jag har legat i sängen och sugit på halstabletter och kollat på ca 4 filmer, de var väl helt okej fast jag somnade till då och då. :) Är som sagt fortfarande sjuk men ska bara ligga i sängen tills imorgon, då jag ska till praktiken mellan 8 - 16! Åh jag är skit nervös ör på torsdag så ska vi snacka om jag ska fortsätta eller inte! :) Nu är det såhär att jag har ett jobb redan och de har sagt själva att det går före praktiken och nu gnäller de om att jag aldrig är där. Gubbjävligt jobbigt för min del med eftersom de säger att det inte gör något att jag jobbar men får då anstränga mig lite mer på praktiken att komma ihåg saker och jag tycker själv att jag har kommit långt på så kort tid. Håll tummarna på torsdag!!


Det här såhär jag ser ut just nu. Nu mår man lite bättre men det känns i halsen!


Hate That I Love You

2011-02-26 >> 20:29:12
Nu mår jag lite illa men det är ör jag tränade förut! :) Skönt för stunden men inte nu längre..


Haha Junior ska prata med sin mamma så jag kanske får köpa hennes crosstrainer?! Kommer bli mycket träning här hemma då..? Har ett mål att försöka gå ner i vikt så jg slipper höra att jag är mullig.....?
Jag kanske inte tar åt mig 100 % men lite eftersom jag vill se bra ut och inte överviktig, men så är det i dagens samhälle för är man överviktig så får man faktiskt dåligt liv som att man får en massa sjukdomar.. Jag vill inte gå så långt att jag blir så tjock att jag måste börja köpa kläder på cubus! Brukar aldrig gå in i deras affär för jag anser att det ärbara tjockisställen! ;) Klart det finns smala kläder där med men när jag yndre så umgicks jag med en tjej som alltid köpte kläder där och hon var överviktig, 1-5 ggr har jag varit där inne! Men aldrig mer, alla har ju sina favoritaffärer och jag har bara en.. Bara New Yorker i mitt hjärta?! Men HM är helt okej för min dotter..



Var nu dags för mig och min dotter att dra hem till Junior för jag är spelsugen. Jag vet att jag är värsta spelnörden inom Left 4 Dead 2. Jag får allid vara ledare och gå före alla andra. ihih.. Men det är faktiskt kul att de andra som har ett sådant förtreonde för mig eftersom jag har mött andra spelare som skjuter ner de andra och skiter fullständigt om man blir attackerad av någon Tanks eller Witch, men men därför är det bra att vara ledare för då kan jag kicka ut dem när jag vill.. Så det är ingen idé att jävlats med mig där. Men nu fick ni veta något nytt om mig! Såklart lirar jag inte WOW, för det första så är det för töntar.. :) Fan det finns mycket bättre som Left 4 Dead och Resident Evil! *ler*


Hon är världens bästa 6 åring och betyder mycket för mig, annars hade det varit sjukt om hon inte gjorde det för mig eller hur?! Igår när vi var på bio så kollade vi på Trassel 3D och det var första gången för min flicka att se 3D och jag såg i ögonvrån att hon försökte fånga "lycktorna" i filmen haha... Var så gulligt och sen när man såg hennes leende så kunde inte jag sluta le, det är hennes sportlovs vecka och jag har inte hunnit varit med henne så mycket jag vill eftersom jag jobbar 7 - 16 och ibland kan det bli övertid. Tackar för Junior som har varit med henne och tagit fram frukost till henne, det har varit jobbigt för mig inombords men hon förstår att jobbet går före och att vi behöver pengar, min lilla flicka är inte som andra 6 åringar?! Hihi visst hon kan bli sur om hon inte får som hon vill men nu menar jag att hon kan göra saker själv som att ta fram frukost själv och sköta sig själv. Man kan inte tro ibland att hon är 6 år för hon ber inte mig om hjälp så ofta utan hon försöker lösa problemet själv.. Då ibland jag känner mig som en dålig mamma men en del påminner mig att jag borde vara glad att hon är redan självständig, om man jämför med syrrans unge som är 3 månader yngre så ser man skillnad på dem två, han kan man verkligen inte lämna kvar i lägenheten i 5 minuter för då skulle lägenheten brinna upp men Tindra hon kollar på tv eller spelar spel på datorn eller sitter på sitt rum och leker eller kanske går till köket och ta fram mat..? Vissa som jag pratar med och berättar för dem hur Tindra är säger att jag kan inte lita på henne sådär för tänk om hon skulle skada sig själv när du är bora i 5 minuter eller mer, eftersom jag har förtreonde för min dotter och har lärt henne vad som är rätt och fel t ex att hon inte får röra spisen och hon inte får röra tändaren, förklaring till varför har jag gett henne och under tiden jag har varit till affären eller lämnat sopor så har hon inte rört tändaren eller spisen för när jag ger henne tändaren i näven så säger hon "jag får ju inte röra den här och lägger tillbaka den på bordet" och sen blir hon arg på mig och säger "fattar du inte, jag får inte röra den för dig" sen när jag förklara för henne varför jag gjorde så för att se hennes reaktion.. Men jag förstår en del föräldrar som inte vågar lämna sitt barn ett par minuter men det handlar nog mer och respekt från båda hållen och att man har pli på barnet. :)


Hihi vi tog några roliga bilder eller Tindra ser rolig ut.. *blink* Jag försökte få fina bilder på henne och mig som jag ska ha som bakgrundsbild på mobilen.. Såhär kan det bli när man tar kort med min sötnos!


Flummhumör..? ihi :)

Jag & Tindra!


Lost Souls

2011-02-26 >> 17:38:07
Hejsan, iphone 4 telefonen är här nu ;)


Nu har jag använt den med att ta kort och jag är lite missnöjd med bilderna men Junior får hjälpa mig! Jag har till och med försökt och fixa så att mitt VISA kort ska funka men det gör den inte heller, men jag har mejlat min bank och jag får väl hoppas att de hjälper mig. Jag funderar även på att skaffa mig en kamera för att fota med mobilen till bloggen känns så omodernt, hihi låter som jag har flera miljoner på kontot! Har kanske det! Let there be a secret. Alltså nu har jag inte längre kontantkort så ni vet.


Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma för jag har fortfarande ont i halsen. Det har som sagt varit sjukt jobbigt den här veckan med att jobba. VILKET jag menar att jag har hostat ca 2 timmar per natt och sovit dåligt! Utför kanske inte världens bästa jobb då.. hihi men jag älskar er ändå :)

 

Jag ska förresten på bio imorgon! Jag ska se en 3D film.. *Sanctum*, och det är en action och thriller film. Me love. Har faktiskt förtjänat att bara slappa i helgen, ni som inte känner mig borde gå i mina skor eller strumpor?! + umgås med dem jag gör. Gör ni det så kommer ni förstå mig. Åh låter som mina vänner är jobbiga men en del är faktiskt det. Ska jag vara ärlig så känns det som ni är lite dramaqueen och ni förstorar upp allt och sen helt plötsligt försöker ni låta som det inte har hänt, vilket känns så lustigt som ni vill att det ska hända saker runt omkring er och ni skiter i om man mår dåligt av det!! Det var en grej för några veckor sen och jag fick skit och fick höra att jag hade gjort fel och människan krävde ursäkt av mig och jag är som jag är att jag sa att jag tänker inte be om ursäkt för jag har inte gjort ett fucking fel! Såklart blev vi mer osams men vad fan ska jag tåla en massa jämt och be om ursäkt och nu kommer hon tillbaka och vad tror ni jag gör, har faktiskt inte svarat på det hon skriver eftersom jag orkar inte med det där dramaqueen spelet.


Jag & Tindra i soffan nu och käkar chips och dricker dricka! Så söt hon är.


Made Niggaz

2011-02-24 >> 21:23:54

Jag har skit ont i magen och ska snart lägga mig i soffan och kolla på Big Brother. Men först ville jag skriva ett blogginlägg eftersom jag kommer inte orka skriva något mer idag, men vi får höras imorgon. Jag ska förresten på bio imorgon med Tindra & Junior. Kanske dags att hitta på något med dottern när hon har sportlov..? ;)

 

 

Nu är det dags för mig att inse att jag måste köpa hostmedicin imorgon, sen blir det att vila i helgen eftersom varje morgon så hostar jag typ i en timme och jag får huvudvärk och det känns som jag ska spy! Älskar verkligen att vara sjuk *not*! :) Men jag hoppas att jag blir frisk innan lördag & måndag!

 

 

P.s  jag ska få lite hostmedicin av Junior! Hihi hans fel att jag är sjuk! Och då få han stå för medicinen. *evilskratt!!*


Crazy

2011-02-24 >> 19:37:16
Har på mig mina nya mjukisbrallor! Önskar att det vore vår så jag kunde gå ut med dom och sola benen! Såklart vill jag ha sommar men jag kan vänta tills jag fyller år! Väldans vad kallt det är! Ser att det är bara -5 ute nu och igår var den uppe på -18..? Stor skillnad från igår fast det känns ingen skillnad tycker inte jag! ;)


 


Dear Mama

2011-02-23 >> 20:51:46
Jag funderar på att åka till Junior nu och bara slappa framför tv:n och käka lite godis, jag orkar inte sitta hemma nu för det är så tråkigt.. :( Men det kommer upp mer blogginlägg då när jag sitter såhär! Man lever tyvärr bara en gång här i livet och blogga om inget låter inge kul! Nej jag ska nog åka förbi affären först och inhandla lite saker som yoghurt! Min dotter käkade upp alltihop på en dag! Har ni barn så förstår ni vad jag menar, tyvärr älskar hon yoghurt och grönsaker så jag är väldigt glad över det! Jag ska inte direkt gnälla för när jag var i hennes ålder så var jag sådan unge som inte käkade nyttigt, liksom jag fick alltid som jag ville.. Vad ska jag säga men typ mos och ketchup så fick jag det..? Jag var nog ganska bortskämd när jag var liten? Hihi..?


Jag lägger upp några bilder på mig & Tindra idag! Söta bilder på henne.. ;) Don't you like it! Min sötnos tjatar om att få ha en egen blogg men jag vet inte om hon ska ha det än! Dock så kan hon inte skriva eller bara "ok" har hon lärt sig! Nöjer med att hon får vara med i min blogg förtillfället. Vad tycker ni (ska hon skaffa blogg nu om jag hjälper henne att skriva ner det hon vill få sagt)..?



Fading

2011-02-23 >> 19:12:15
God kväll! ;)


Tindra har varit en duktig flicka den här veckan som belöning så ska vi på bio på fredag! Idag jobbade jag med Sofie och det blev lite "tjafs" om vem som skulle köra den stora klumpiga bilen! Hon fick till slut köra för jag är så envis som en barnunge! Alltså senare under dagen insåg jag själv att det var rätt töntigt av oss att hålla på så men men man lär sig av sina misstag! Älskar verkligen att vara efterklok, bra att vara det än ingenting alls?! :) Vi städade riktigt bra tillsammans och vi fick gå hem från kontoret runt 4 tiden! Sofie gick hemåt och jag gick till min bil, morr för kylan! Det har varit svinkallt idag så mina händer har blivit extra torra och det gör skit ont?! ;) Känner mig som en pensionär!


Jag har varit duktig idag! Såklart lagade jag soppa eftersom min hals är asjobbig! Kanske dags att börja köpa hostmedicin..? Dock hostar jag inte lika mycket som jag gjorde för några dagar sen men det kliar som fan i halsen, det är jävligt störande..? + Att man inte kan käka mat normalt för precis man stoppar in matbiten så flyger den ut lika fort! Men nu är det väl dags för mig att börja rensa klädkammaren..?


Vad har ni gjort för mat idag..?


Mums = soppa..?

mash up

2011-02-22 >> 21:32:07

Hihi kunde inte lämna datorn ifred. En dröm att få seut som henne fast jag är nöjd med mitt utseende fast hennes är helt sjukt snygg! Hihi ingen som kan kidnappa henne, dock så ska hon vara nöjd med sig själv ;) Det skulle iaf jag vara om jag vore hon, men man ska inte vara allt för utseende fixerad för det finns de som photoshoppar sig själv för att bli snyggare, som ni säkert vet så gör en Känd bloggerska det..? Tycker faktiskt synd om henne att hon gör det eftersom det är ett tecken på att hon inte gillar sig själv och försöker vara någon annan, det vore ingen dum idé om någon kunde ge henne bättre självförtroende. Men visst jag har inte den bästa självförtroendet i världen men jag går inte direkt till datorn och förminskar mig eller förstorar tuttarna utan jag tänker att vill jag förändra min kropp så går jag och tränar, så då känner man att man förbränner fett och även ser resultat efter några månader! Dessutom så tycker jag det är löjligt att man går på diet utan ät det man ska göra och träna istället mer. :)

 

 

Ville säga det för annars skulle jag få något utbrott senare ikväll, utan jag talar hela tiden sanning på bloggen och tänker aldrig gömma mig bakom någon jävla skärm. Jag vet att jag sitter bakom skärmen nu men jag menar att om någon skulle se mig på stan och fråga ut mig så skulle jag svara ärligt.. Äsch men nu skriver vi mer om tjejen på bilden! Delvis för det var henne jag skulle skriva mer om men kom in på en annan..? Hon är ju modell och alla säger att de måste väga en viss vikt och vara långa och bla bla, kommer inte bli längre än 1.64 betyder det då att jag inte får stå framför kameran som jag vill göra utan jag ska vara den som ser på? För det första så ser ni bra ut för den ni är och modell det kan väl fan alla bli om man bara har viljan! :) Men jag har tyvärr inte den viljan att bli det utan jag är bara nöjd med att vara en Nilsson Nilsson, varit nöjd med mig själv sen i somras! Så länge har jag inte varit nöjd med mig själv utan jag har byggt upp den och insett att alla är fina på sitt sätt! :)

 

 

Såklart får man tycka andra är fina och vilja ha deras utseende för vem säger inte det i sin hemlighet. Jag kan erkänna att jag säger det ofta när jag går in på bloggar, varför ska man skämmas för det..? Hihi alla har ju sina personligheter! Visst t ex Paow med gluggen och jag som öhm byter hårfärg var tredje månad! Men nu måste jag kila iväg :)

 

 

Hon är en av dem utseenden jag skulle vilja ha + min.


Last Ones Left

2011-02-22 >> 19:32:43
Är helt slutkörd! Delvis är jag det för jag har jobbat och sen städat här hemma och sen körde jag en liten träningspass och jag är helt slut, kan lova er att det var skit länge sen jag tränade nu! Antar att det är dags att börja igen, det är bara motivitationen som behöver komma igång! Fast tränar jag det här varje dag så kommer jag se resultat innan sommaren, hihi jag ska bli den sexiga bitchen på stranden! ;) Tänkte nu slänga upp en bild på mig och sen fortsätta träna, sen blir det att dra hem till Junior och se Big Brother! Trevlig kväll för min del..? Bara för jag har nycklarna hem till honom, såklart är han på jobbet så jag kan sitta där och stirra blint på den där snygga Martin. såklart dummar jag mig för jag vet att han läser min blogg alltså Junior.. Men klockan går och sitta still gör inte min kropp vacker! Medans ni läser min blogg så svettas jag under tiden..



Hihi ha så kul ikväll?! Eller ni är kanske sjuka och mår dåligt..? Aja jag mår inte heller så bra men det ska inte knäcka min idé, har en liten flicka som heter Tindra som tjatar att jag ska träna med henne! *ler*


Jag just nu bland svett och blod! Har faktiskt ett linne på mig så ni inte tror jag är naken! Så nu ska jag fortsätta.


Thunder Kiss '65

2011-02-22 >> 16:49:39
Hello Sweethearts!

Nu har man kommit hem från jobbet! *Phu* Känns verkligen i armarna att jag har skrubbat hårt som fan, jag fick iaf jobba med Carro Barro och det är plus i kanten! Eftersom vi snackar skit och diskuterar om roliga saker! Jag kan säga att vi diskutera om Big Brother deltagarna. Jävligt roligt att diskutera om det. Har även suttit och väntat på en kund för hon skulle godkänna lägenheten först innan vi fick gå därifrån och vi fick lite gnäll men det var bara att göra som hon sa! Har aldrig mött någon som är lika pedant som henne för hon klaga att det var lite damm kvar vid elementet och jag hittade ett litet dammkorn som knappt inte syntes, men till slut blev hon nöjd och vi fick lämna stället och släppa av Carro i Ektorp..? Lite roligt att hennes mamma och jag bor på samma gård!


Köpte lite nya kläder förra veckan med Robin, inte min pojkvän som sagt. Där han fick agera min "bögkompis" för jag har inge koll på mode så jag satte på mig dem och gick catwalk för honom, minns klart och tydligt att han tycker jag borde skaffa mig en riktigt bögkompis eftersom han hade inge stil för mode heller haha..?


Här kommer kläderna och de är köpte på New Yorker, dock i Norrköping! Men jag får helt enkelt börja gilla kläderna, det är väl dags för ny förändring i min klädkammare, så jag hoppas ni kommer gilla dem! Ni har säkert bättre på vad som passar er..? Åh jag kan meddela att kläder och jag kommer inte bra överens, fick fasiken nästan panik inne i affären när jag provade dom här! + att jag fick beslutångest för jag är inte van att ha halvlånga toppar.. Och en annan killkompis sa till mig att det ser inte ut som min klädstil men det är väl bra att jag kan byta eller variera klädstilen, den jäveln tycker jag alltid går i jeans och munktröjor! Så nu vet ni hur min klädstil brukar annars vara! Eftersom klänning använder jag knappt aldrig bara om det är fest fast jag trivs aldrig i det! Kunde man gå i jeans och en tjocktröja på en fin resturang så skulle jag hellre göra det! Är inte det tillräckligt fint?! :)


Söta mjukisbyxor..? Den kommer bli en favorit här hemma!


Loosen Control

2011-02-21 >> 20:20:31


One of Us

2011-02-18 >> 01:00:50
Klockan är redan för mycket och det är dags för mig att sova! Kl 12 åker vi mot Örebro och sen mot Karlstad!! Puss

If U Seek Annica

2011-02-17 >> 20:23:45
Hejsan! Har varit på praktiken mellan 10 - 18 idag, det gick skit bra i kassan och jag fick även gå på en utbildning som pågick i 30 minuter! Vilka roliga arbetskamrater jag har där iaf de som jobbar vid Media! Ni andra är säkert roliga med men jag är ju mest med dem! Får egentligen inte skriva så mycket angående jobbet för jag har märkt att man kan få en massa skit, men jag trivs där iaf! Vad ska ni göra i helgen?


Jag idag! ;)

OM 2 DAGAR SÅ ÅKER JAG TILL VÄRMLAND!

2011-02-16 >> 23:23:54

Dessa saker får gärna flytta hem till mig. Fast det får vänta för imorgon hämtar jag ut min nya mobil. Jag kommer ha abonnemang istället för kontantkort, so fucking awesome. 5000:- fattigare imorgon alltså.

 

Funderar ni vad ni ska göra i sommar..?

 

 

Bara för jag ska åka på kryssning snart med en helt underbar vän, ska bara bestämma oss vilket datum vi ska åka. Vill gärna åka typ i mars för det är då värmen börjar komma fram här i Sverige iaf, men vi får se! Så när jag vet när jag åker så kommer jag säga till er så ni vet!


Born This Way

2011-02-16 >> 20:15:48


-The Drop -

2011-02-15 >> 14:14:42

Jag saknar dig lilla Sigge, jag hoppas verkligen det blir bättre med dig snart. Vill gärna träffa dig men din husse blir så arg på mig så ofta så jag "vågar" inte direkt gå till dig och krama om dig. Funderar på att göra det sen bara för jag saknar Sigge.. :) Ska ändå ut till Ättetorp och kolla på en lägenhet där med min Robin.. Haha sen får vi se vad vi hittar på! ;) Min Robin är inte min pojkvän utan han är min bästa vän, men det finns några som missuppfattar riktigt dåligt ibland, och han står mig väldigt nära och finns där när jag mår dåligt! :) Ska nog dra mig ner till stan för vi ska ses och shoppa loss lite på stan. T ex shorts, leggings och någon fin topp. Längtar inte att prova kläderna för jag hatar det, eller hata kan man inte göra men det är inte min grej.

 

 

Hittade min dosa så jag ska väl ner på stan sen och lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka, hihi. Pengar är bra att ha! Nej men skönt att hitta den andra, men nu måste jag dra för annars blir Robin sur på mig! Äntligen funkar mitt internet igen! Jävla tur att jag är en datanörd!

 

 

Hörs ikväll!

 

 


You guys are dirty.

2011-02-15 >> 09:18:46
Hejsan! Jag har inge internet hemma hos mig så jag sitter hos en killkompis och lånar hans dator! Fan vad jag är berorende av internet har jag märkt, har allting där t ex mitt schema för jobbet och sen kontakt med mina vänner.. Tänk er att jag blev helt förstörd den dagen jag inte kom in på internet och mina vänner försökte hjälpa mig men det gick inte så bra :) Men de försökte iaf och jag har sådan kort temprament att jag slängde datatmusen i väggen haha.. ;)



Vi hade skit roligt iaf i helgen för vi spelade bowling och käkade plankstek och tindra träffade en tjejkompis från skolan! Vilket var riktigt roligt att se henne super glad! Såklart vann jag på bowlingen med ca 300 poäng på 2 serier! Om jag hade varit smart så skulle jag ha tagit kort på det men jag var så exalterad, så bjöd jag dem på plankstek och den var riktigt god! Trevlig personal för de dukade fram ett bord till oss och under tiden vi käka så kunde vi kolla på fotboll..? Vad gjorde ni i helgen?




Mer blogginlägg senare ikväll!


starry eyes

2011-02-10 >> 15:09:41
Hello Sweethearts! Har gjort ordning mig nu och ska dra tll Arbetsförmedlingen med Johan!


Gjort en videoblogg till er för jag orkar inte skriva ner allt jag har gjort idag, halvtaskig video haha ;)


boom boom na na

2011-02-09 >> 20:45:35

Ska försöka lägga mig tidigt idag! ;)


@ Twix är supergott..?

2011-02-09 >> 00:10:32
Hejsan!


Har kollat på film med Johan nu innan läggdags.. Jag hade sett den filmen förut men blev ändå rädd och kände obehag i kroppen, men hade iallafall glass och cola framme. Jag vet att jag ska försöka sluta äta godis men det går inte, förstår ni hur svårt det är att ge upp något som är så gott..? Det är skit svårt men jag ska iallafall försöka äta mindre..


Wiie imorgon kommer Katarina till jobbet..


Visst ja, råkar tyvärr sitta uppe för länge igen så jag ska lägga mig nu! :) Åh jag har inge lust att jobba imorgon men måste för jag vill tjäna pengar! Älskar pengar och kunna spendera dem på bildelar! ;) Jag ska hålla på med min bil imorgon efter jobbet och sen ska man beställa hem lite mer saker, TROTS att jag bara har 500 kr på kontot. Men har reservpengar på ett annat konto, liksom den som spar den har... ;)


Så imorgon så ska jag hjälpa Johan att leta efter jobb, sen får man hoppas att han får hjälp av soc så han kan flytta ner hit. (Vilket vore en toppen idé för Tindras skull..!) Jag skulle få det bättre med att få mer hjälp med henne, eller mer avlastning .. *ler*


Men nu skriker sängen efter mig, så jag ska ta ut linserna och slänga av mig kläderna på golvet, sen snarka till en film på datorn.. Tror jag..? Men annars kan man ha musik igång..?! Jag tror jag föredrar film faktiskt, och det känns mer som det är någon i rummet som pratar med mig (En förklaring är att jag somnar lättare när några personer har en liten pratstund, låter knäppt men det får mig bli avslappnad...) ;)


Förjävligt god glass, choklad! :)


ängel från det blå

2011-02-08 >> 19:30:37
God kväll!


Idag har jag jobbat i Söderköping och det gick väldigt bra för de hade en katt hemma och hon/han var skit söt, gissa vem som ville ta med den hem?! :) Eftersom jag vill så gärna ha ett husdjur så ville jag ha den för den ville hela tiden gosa.. (Har tyvärr en inneboende hos mig som är pälsallegiker, men när han har fått ett eget så ska jag skaffa det..) Men efter jobbet så stack jag till arbetsförmedlingen! Jag är inskriven där och får pengar av dem de dagar jag inte jobbar, så ligger det till. :) Jag var även iväg till City Gross och handla mat tills imorgon! Händelserik dag..?


Det börjar dras till sängen nu för min del för imorgon blir det jobb igen, såklart är jag trött som vanligt! Gissa varför jag är det?! Åh det kan inte vara svårt att gissa ut det.. Det jobbiga är att jag har massor att göra här hemma! Och vill jag att det ska bli snyggt så måste jag plocka lite.. ;) Somliga ligger och sover hela dagarna (Skoja) såklart hjälper han till med disken och så och det är ju bra det! En del hatar det t ex jag, helst av allt så hoppas jag att jag får en diskmaskin i min andra lägenhet! :D Kommer bli najs..?


Haha!


Attans att Jocke sa att det ska bli minusgrader nu i helgen och jag hade hoppas på vårväder nu i helgen, mycket besviken på Sveriges väder! ;) Vi får väl hoppas att han har fel! Måste även boka bowling idag tills på lördag för då ska jag bowla med några grabbar...


Här finns det knappt ingen snö kvar? ;)


Leave

2011-02-08 >> 15:15:06



DET ÄR VÅR IGEN

2011-02-07 >> 22:41:21

Sommaren är snart här! ;)

 

Hur som helst så har jag varit på praktiken och jag fick stå i kassan! Kändes verkligen jobbigt först men efter en stund så kändes det lite mer roligt :) Att jag hade en ung tjej bakom mig och peppade mig gjorde att jag vågade göra fel!


Mitt fina badrum!

2011-02-07 >> 00:11:13
Såhär ser mitt badrum ut just nu! Borde städa resten av lägenheten men det får bli imorgon! Har jobbat så mycket på sista tiden så jag inte hinner göra något på helgerna, dessutom på helgerna så vill man göra något annat än städa! Problemet är nog mest att jag är lat och hittar bortförklaringar!

Dock så flyttar jag kanske i sommar till en större lägenhet..


Då kommer jag köpa nya möbler och inreda den så himla fin att jag aldrig vill gå till jobbet.. Jag skojar men lägenheten ska iaf bli fin, vilket jag hoppas för jag har hittat min drömsoffa och drömsängen.. Det är väl mest att jag är så snål att jag har råd och köpa det nu men vill inte förrän jag får en annan lägenhet, har ingen lust att inreda den här lägenheten för jag trivs inte. Men men det gör jag nog i den andra, vad tror ni? Dag för mig att sova för imorgon ska jag på praktik på Coop Forum, och kommer då hem runt 7 tiden ;) What happens tomorrow..! :)


Don't turn around!

2011-02-06 >> 00:34:53

Jahopp så nu har jag varit med Katarina och hennes vänner ute i vånga (?) Nu luktar jag häst och lite ko eftersom vi var på en bondgård! Jag vill också bo på landet men det kommer ske en vacker dag (Alltså tills jag hittar en vettig kille..?) Och då ska jag ha hästar/hundar/katter och grisar. Jag menar verkligen allt som tillhör bondgård :)

 

 

Jag är nu hundvakt till Jennys hund, det är en riktigt sötnos hon har till hund, DOCK är han väldigt liten för min smak av hundras.. :( Så nu ska jag gå ut med hunden och sen blir det film&godis mys, så jag bloggar mer imorgon när jag har lust! Ska jag vara ärlig så har jag tappat lite blogglusten för alla verkligen tjafsar med mig och det tar på psyket, kan inte ni fatta att jag mår dåligt och drar ner mig till botten! Dock verkar en del efterblivna..? Hoppas verkligen att nästa vecka blir en bättre vecka :) Jag får även killbesök imorgon! Jag har godis så det räcker till ett år.. Har jag tur så räcker det till nästa vecka, det är liksom jag som har detta hemma! Himmelskt gott..? ;) Något ni bör veta så är jag en godisgris! Undrar varför jag inte blir smällfet egentligen! Vad ska ni göra imorgon?

Kvällens outfit!

2011-02-04 >> 18:07:48
Sådär nu är jag fräsch och redo för nya äventyr...! ;) Nu ska jag be Tindra klä på sig så ska vi dra till affären och köpa godis och lite mat till ikväll! Jag är så sugen på varm smörgåstårta så jag ska sökalite på recept på internet och dra iväg! Wiie! Är det någon mer som är sugen på det..? Dock så hade jag planer imorgon att ha en kväll med kompisar med dricka och massa spel :) Som de ser ut just nu så verkar det inte bli så! Känns lite tråkigt men mina vänner har inte råd att köpa dricka för de måste ha pengar till mat, men det kommer fler dagar! Såklart..!!


Är som sagt lite irriterad på vissa människor just nu men det kan vara så at det känns som de försöker bestämma över mig, det känns jobbigt att säga ifrån ibland men vissa ggr så gör man ju det! Så nu skriver jag det här att jag kanske inte svara på sms eller när någon ringer för jag är upptagen med något annat och det menas att jag kanske sover eller helt enkelt upptagen med en kompis! Finns faktiskt andra än er, hihi nu kanske det låter drygt men det skiter jag i för jag har mensvärk..


Såhär ser jag ut ikväll och jag orkar inte klä upp mig direkt! Inte ens modeintresserad, har på mig det jag gillar och känns bekvämt! Men men nu måste jag dra, jag är hungrig som en varg!


Pattarna är äkta vara! ;)

 

P.s jag vet att spegeln är skitig?! *suck*


Festbilder&bakfylla!

2011-02-03 >> 07:17:06
Godmorgon! Nu kan jag äntligen blogga, måste snart väcka Tindra för hon ska vara i skolan kl 8 och jag ska till praktiken kl 10! Tänkte berätta lite om igår! Jag åkte till Coop forum för att få reda på när jag ska börja och få mina kläder och schemat! Vi gick även på en rundtur och fick träffa min chef! ;) Jag fick även ett skåp igår som jag ska få använda idag, untz untz untz! Sen fick jag veta at jag ska börja dagen idag och ska få sitta i kassan..!!


Därefter så åkte jag hem och hämtade sötnosen Tindra och hon fick kebabrulle och jag fick hennes halva kebabrulle för hon orkade inte mer, men men sen städade jag lite men sen blev jag så trött att jag ville lägga mig men ändå inte! Jag kollade då på en skräckfilm som jag ångrar att jag gjorde för jag blev skit rädd att jg inte kunde sova alls..? Så till slut somnade jag och blev väckt runt 5 tiden av Tindra och när jag vaknar så är jag kallsvettig och har jätte ont i halsen och näsan rinner, men tog lite nässpray förut men det funkade inte alls! *snyft* Men hoppas jag inte blir värre nu för jag vill sköta praktiken och jobbet..? Fast om jag blir värre så stnnar jag hemma och vilar upp mig så man kan göra sitt jobb till 100%, och än så länge klarar jag av att jobba, hur det ser ut nästa vecka märker jag i helgen..? Hihi men nu ska jag väl klä på mig och skjutsa fröken till skolan! Men jag slutar kl 6 idag och Tindra blir hämtad av Trodda som skjutsar hem henne för hon fick hemnyckeln igår, så jag hoppas att hon klarar sig själv nu i 15 minuter innan jag kommer hem! ;) Men det tror jag för hon kan ta fram mackor själv och hon vet hur man sätter igång spel på datorn och spel på tv:n och glo på film..? Det är en riktigt bra tjej jag har där, och världens bästa!


Vad ska ni göra i helgen..?


Hihi bild på mig från i helgen! :( Men det kommerr fler bilder!

 


3 Little Words

2011-02-02 >> 10:28:55
Köpte en parfymflaska när jag var i Örebro i helgen..! Känner mig som en liten flicka i en godisaffär när jag är inne i butiken Parfym Pia..? Behövde faktiskt en ny flaska för min flaska blev ju stulen för några veckor sen.. Jag använder just nu en Beckham parfym men den här gången ville jag prova JLO! ;)

Söt flaska från JLo


I Follow Rivers

2011-02-01 >> 15:31:04
Hejsan sexy! ;)


Nu har jag äntligen fått min swedbanks internetdosa! Vilket känns skönt för jag fick betala mina räkningar idag, men om jag hittar min andra dosa så får jag gå tillbaka med den jag fick idag och få pengarna tillbaka *ler* Så jag har en städardag här hemma!


Är inte direkt på humör att vara den bästa bloggerska för jag ska snart iväg till en killkompis och prata ut.. Min kompis har blivit rejält svartsjuk på sista tiden att jag har tagit lite avstånd nu för jag behöver all min tid för mina andra vänner *smile* Men jag hoppas att han förstår att han vinner inte mig genom att slå ner alla jag umgås med! :) Imorgon så ska jag till Coop forum och checka in kläderna jag får och veta när jag ska börja och vad jag ska göra, ska bli skönt att få börja med något nytt och samtidigt lite läskigt (ingen kan allt :D) Till och med 3 andra har börjat så det borde väl vara lugnt, så nervös?! Bara hålla tummarna att det går fintfint för min del, ni får gärna hålla tummarna! Alla som läser min blogg måste det tyvärr! Förstår ni väl..? ;) Nej men det skulle vara snällt av er! Ni får ha en fin kväll för jag ska fortsätta att städa här hemma och hoppas att jag hittar dosan! Nu jävlar ska det bli fint här hemma! :)

Lägger upp en bild bara för jag är så snygg! Hihi, inte så egenkär..