mash up

2011-02-22 >> 21:32:07

Hihi kunde inte lämna datorn ifred. En dröm att få seut som henne fast jag är nöjd med mitt utseende fast hennes är helt sjukt snygg! Hihi ingen som kan kidnappa henne, dock så ska hon vara nöjd med sig själv ;) Det skulle iaf jag vara om jag vore hon, men man ska inte vara allt för utseende fixerad för det finns de som photoshoppar sig själv för att bli snyggare, som ni säkert vet så gör en Känd bloggerska det..? Tycker faktiskt synd om henne att hon gör det eftersom det är ett tecken på att hon inte gillar sig själv och försöker vara någon annan, det vore ingen dum idé om någon kunde ge henne bättre självförtroende. Men visst jag har inte den bästa självförtroendet i världen men jag går inte direkt till datorn och förminskar mig eller förstorar tuttarna utan jag tänker att vill jag förändra min kropp så går jag och tränar, så då känner man att man förbränner fett och även ser resultat efter några månader! Dessutom så tycker jag det är löjligt att man går på diet utan ät det man ska göra och träna istället mer. :)

 

 

Ville säga det för annars skulle jag få något utbrott senare ikväll, utan jag talar hela tiden sanning på bloggen och tänker aldrig gömma mig bakom någon jävla skärm. Jag vet att jag sitter bakom skärmen nu men jag menar att om någon skulle se mig på stan och fråga ut mig så skulle jag svara ärligt.. Äsch men nu skriver vi mer om tjejen på bilden! Delvis för det var henne jag skulle skriva mer om men kom in på en annan..? Hon är ju modell och alla säger att de måste väga en viss vikt och vara långa och bla bla, kommer inte bli längre än 1.64 betyder det då att jag inte får stå framför kameran som jag vill göra utan jag ska vara den som ser på? För det första så ser ni bra ut för den ni är och modell det kan väl fan alla bli om man bara har viljan! :) Men jag har tyvärr inte den viljan att bli det utan jag är bara nöjd med att vara en Nilsson Nilsson, varit nöjd med mig själv sen i somras! Så länge har jag inte varit nöjd med mig själv utan jag har byggt upp den och insett att alla är fina på sitt sätt! :)

 

 

Såklart får man tycka andra är fina och vilja ha deras utseende för vem säger inte det i sin hemlighet. Jag kan erkänna att jag säger det ofta när jag går in på bloggar, varför ska man skämmas för det..? Hihi alla har ju sina personligheter! Visst t ex Paow med gluggen och jag som öhm byter hårfärg var tredje månad! Men nu måste jag kila iväg :)

 

 

Hon är en av dem utseenden jag skulle vilja ha + min.


Kommentarer
Postat av: REBECCA

fin blogg tjejen!

2011-02-22 @ 21:43:52
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: alexandra

sv På ett café i Haninge Centrum :)

2011-02-22 @ 21:45:20
URL: http://alleqs.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Låter kul ju! :)

Jag har planer på att skaffa ett Xbox Kinect och köpa Just Dance, och träna med det. Dock har jag inte ens ett Xbox, så den planen verkar gå åt skogen.. Men hoppas kan man ju!Håller med dig, förresten! Varför photoshoppa? På något sätt tycker jag att det är onödigt att man ens kan ändra människors foton. Den funktionen borde inte finnas.. Bilden och bakgrunden - helt okej. Men inte själva personen. Jag brukar säga det att ska man redigera sig själv i en bild kan man lika bra skita i att ta bilden och rita en i Paint istället. :)Kram!

/Beccy

2011-02-22 @ 22:45:35
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Vad roligt att du ville vara med i min Wonder Lash Mascara Tävling @ Oriflame!

Under Onsdagen kommer vinnaren presenteras på min blogg. Missa inte att kika in & se om det blev just DU:)!Kram Johanna T @ www.hannahsthlm.se

2011-02-23 @ 01:57:54
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Tanzte

Glöm att inte att medverka i min första tävling i bloggen, en tävling som går ut på att gissa fram vem som är transsexuell MTF och inte är det. Vinnaren koras med 200 kr i presentkort för valfritt klädaffär. Andra platsen belönas med 100 kr i presentkort för valfritt affär.För att komma åt tävlingen så klicka bara på fliken "tävlingdags" så länkas ni direkt till blogginlägget där tävlingen hålls.Frågor och svar besvaras genom insticksprogrammet "Bloggsvar" som nås på högerspalt om bloggen.LYCKA TILL! :D ♥

2011-02-23 @ 05:03:50
URL: http://tanzte.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Haha, bra idé! :P Men nej, hon har inte lika fin stil som jag så det går nog inte.

2011-02-23 @ 08:16:12
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: Lotta

Sv: Näe jag har inte gjort halkan.. =/ Har du? :)

2011-02-23 @ 08:17:08
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Natalie Skogman

sv: ja :) vet du om det ska komma nån uppföljare?

2011-02-23 @ 14:35:59
URL: http://nattuchan.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, joorå :) Har du några roliga planer för dagen då? :)

2011-02-23 @ 15:15:52
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: nesrin

hon e så vacker! hon på bilden

2011-02-23 @ 15:34:23
URL: http://nesrins.blogg.se/
Postat av: Emilia

tack för att du tittat på min blogg din är också fin

2011-02-23 @ 17:45:16
URL: http://miilans.blogg.se/
Postat av: Lotta

Sv: Hahah, då är det klart att du har :p

2011-02-23 @ 18:52:41
URL: http://olesenstjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback