Här igen!

2014-03-31 >> 20:42:00
Wow, har varit regn imorse och nu skiner solen och mn känner verkligen hur våren är här nu. Men nu ska jag titta lite på tv och njuta av tystnaden. För Tindra ligger redan och sover i sin säng, så då får man passa på att använda tv:n för sig själv, har knappt aldrig tid att kolla på tv längre för jag gör sysslor i lägenheten eller gör saker ute med dottern. Är väl så för det är så varmt ute om dagarna. Råkade se i helgen att Halvars har öppnat så har lovat Tindra att vi ska dit i helgen och käka glass. För killen ska tydligen till sin syster i helgen så vi blir helt själva , men det gör inget för jag tycker det är skönt och hitta på saker själv med dottern (ja, ibland vore det trevligt om han också var med) som sagt så får man inte alltid som man vill.
 
En dag i taget tar jag i mitt liv, och njuter av varje sekund med människor som gör att jag mår bra. Men nu ska jag dra mig härifrån så hörs vi imorgon. Hoppas jag har något roligt att skriva om imorgon! Nåja, ha en bra dag!

Nu nalkas våren Har ingen att gå med och du gör precis som du vill

2014-03-31 >> 17:36:37
 

Det är väl inte bara jag...?

2014-03-30 >> 19:22:00
 
Det är sommartid nu och jag längtar som fan till sommaren och kunna åka utomlands med familjen?
Och snart ska man börja jobba på tivolit igen och träffa alla underbara människor.
Jag älskar att jobba dygnet runt och se pengarna växa. Varför skaffar jag inte sådant jobb på heltid? Ja jag försöker men hittar ingen som vill anställa mig.
 
 
Har idag planerat att städa lägenheten lite grann. Ska även försöka fixa så det blir fint på balkongen.
Inte det roligaste men måste göras. Men sen får vi se om killen kommer hit eller om vi ses nästa vecka.
Ska lägga mig om ca 1 timme för det är jobb imorgon. Så god natt på er.
 

en helg hemma. en dålig dag. en hemsk person.

2014-03-30 >> 16:15:23
Varför går helgen så fort för. Om jag bara hade tackat nej till helgjobb så hade jag varit hemma med dottern men istället så var min killkompis Sebastian barnvakt en stund innan han åkte "hem", varför jag skrev "hem" är för han ska till Ukraina och vara där i 2 veckor? Kan säga att jag är inte avundsjuk alls för jag stannar hellre här hemma i Sverige!
Varför det är en dålig dag? Hon jag jobba med idag var så frukstansvärt seg på allt och jag såg bara hur klockan tickade. Idag ville jag inte alls jobba så länge för jag ville ta en söndag med myspys med dottern och äta glass. Jag jobbade på och till slut blev vi klara men jag hann inte och säga hej då till Sebastian innan han åkte. Gör väl inte så mycket men får hoppas att han får det bra där.
Jag känner mig som en hemsk människa ibland. Men jag har inte gjort något för att såra någon utan jag känner mig hemsk. Och då menar jag mot de andra som är så himla snälla. När de hjälper mig och försöker så snäser jag av dem, tänkte på det idag när Sebastian ringde och sa att han hade köpt energidricka och jag svara "jaha". Jag snäser ibland åt min pojkvän men ändå står han ut med mig. Jag prata med honom igår och han skulle komma förbi men när han fick veta att jag hade en killkompis här så ville han inte komma alls. Jag började då "försvara" mig för något jag inte har gjort och såklart blev min kille lite fundersam. Gör väl det automatiskt då jag är van i mitt gamla förhållande att försvara mig åt allt. Jag ska snart ringa killen och säga att han kan komma om han vill.
 
 

I'm my best when I'm in love, and I'm in love with you.

2014-03-28 >> 19:47:00
 

Vem vill inte?

2014-03-28 >> 16:44:45
Tips för lockigt hår

De flesta av oss har någon gång drömt om ett långt och lockigt svall. Men för de få förunnade som faktiskt har det, har hårproblemen hopats. Dåliga hårdagar gör ingen glad. Lär känna ditt hår så kommer ni garanterat att trivas bättre med varandra. Se ditt hårs förutsättningar istället för att fokusera på det du inte har, och de frisyrer som inte passar dig och ditt hår.

Ett lockigt hår kan behöva lite extra vård och omtanke. Och så länge som man tar hand om det, så kräver det egentligen inte mer tid än vilket hår som helst.

Många upplever sina lockar som torra och risiga. Trots att man lagt ner en smärre förmögenhet på hårprodukter som lovat guld och gröna skogar.

Ett hett tips för dig med naturligt lockigt hår är att testa balsammetoden. Det är en metod som går ut på att man helt enkelt struntar helt i schampot, och tvättar bara håret med balsam. De flesta som testat har varit lyriska över resultatet. Håret har känts friskare, fräschare och med mer naturlig volym och glans.

Om du använder en locktång, tänk på att du inte behöva klämma håret hårt runt tången, utan det räcker med att linda håret runt och hålla i samma position i 10 sekunder. Du kommer att få lika bra resultat och du sliter lite mindre på håret.

Lär dig att älska dina lockar. Arbeta tillsammans istället för att motarbeta varandra. Framhäv dina lockar och var stolt över dem, istället för att försöka kamma ut dem. Då kommer de bara att trilskas tillbaka.

Puss

Moglo bi bit' da je lakse umrit', nego judima rec "oprosti".

2014-03-27 >> 20:21:00
 

Torsdag!!

2014-03-27 >> 17:20:12
Imorgon är det fredag!!
Längtar för då får jag helg och får sova ut i helgen!
Ska även få besök av en killkompis så jag slipper vara själv i helgen :)
Hoppas ni har en underbar dag!
 
 
Bye ♥

Valla! ^^

2014-03-26 >> 19:05:00
Wiie!
Sitter här och har bestämt att jag ska till Emilia igen den 11 April - 13 April. Pallar inte sitta hemma i Norrköping på helgerna. Så Emilia har bestämt att vi ska åka iväg och bada och jag har bestämt att vi ska ha en hemmakväll och glo på filmer och käka en massa godis och snacka skit, haha! Blir så underbart när hon flyttar till Katrineholm för då kan vi träffas oftare :)
 
 
 

Dagens tips

2014-03-26 >> 16:00:59
Tips för fett hår

Blir ditt hår fett snabbt? Känns det ständigt smutsigt och ofräscht? Ingen fara. Med några enkla knep kan man råda bot på problemet. Ett misstag som många gör är att tvätta håret för ofta. Det är inte bra att tvätta håret var och varannan dag. Det gör att håret blir fett alltför fort. Håret får en överproduktion av talg, som gör håret fett. Testa att tvätta håret 1-2 gånger i veckan. Till en början kan det kännas svårt, men ditt hår kommer att vänja sig, och tacka dig.

Det kan också vara bra att investera i ett bra torrschampo. Det är verkligen räddaren i nöden för ett fett hår som inte hinner tvättas.

Kanske använder du ett schampo som inte passar din hårtyp. Rådfråga din frisör. Det kan vara värt att lägga några extra slantar på ett riktigt bra schampo. Tricket är att hitta ett schampo som stabiliserar din hårbotten utan att torka ut den. Det finns flera serier av schampo och balsam som är anpassade för ett fett hår.

Många tvättar håret varje dag för att undvika att det ska bli fett. Men egentligen är det just där som problemet ligger. Det blir en ond cirkel, so bara kan brytas genom att tvätta håret mera sällan. Då kommer din hårbotten att stabiliseras.

Puss

yes I judge

2014-03-25 >> 19:54:00
 
Kom inte till mig och gnäll på andra när du ändå går tillbaka och smörar för personen. Alla ni som läser min blogg märker att jag gnäller mycket men sitta och lyssna på människor som gnäller och ger dem råd men de lyssnar inte för fem öre på det man säger och det blir att man själv blir irriterad.
 

Imorgon är det onsdag!! <3

2014-03-25 >> 16:50:51
Ja äntligen för då ska jag jobba i Kimstad med några personer!!! Jag ska även småstäda lite här hemma för jag får besök av en killkompis som ska iväg till Ukraina på söndag!! Jag har inte planerat så mycket i helgen förutom att jag ska ivä och motionsimma för det har jag bokat in för länge sen! Det ska bli kul men sen vet jag inte så mycket då jag är dyngförkyld av pollenallergin! ;) Haha, men det går väl över någon gång!! Och ska köpa ögondroppar också i veckan! Kram Annica! ♥

Godkväll!

2014-03-24 >> 19:41:00
Vaknade nyss upp, rätt så dålig känner jag mig pga pollen.
 
 
Plan A är att använda pollenallergitabletter imorgon och hoppas att det blir bättre, även om jag blir yr av dem så tar jag dem iaf.
Har en Plan B att jag ska börja äta mindre av allt som är socker i. Gamla jag måste tänka på tänderna!
 
 
Jag ska väl lägga mig igen och gå upp och jobba imorgon igen.
 
Kram
 
 

Feite Kåre

2014-03-24 >> 16:36:14
Det är måndag och jag har jobbat med flyttstäd och även delat reklam :)

5SOS!!!

2014-03-23 >> 21:21:00
I torsdags så fick jag sådan tandvärk att det värkte i hela käften på mig. Dom på jobbet tyckte jag skulle kontakta tandläkaren men jag ger mig inte.
Om vi säger såhär att hade det varit gratis så hade jag gått men nu kostar det skjortan om man bara åker dit och det gär över efter 1 vecka, den här helgen fick jag lida lite för det sved och värkte ibland.. Det var värt det men idag när jag kom tillbaka till Norrköping så gick jag oc köpte munskölj och tandtråd och bara hoppas att det går över! Jag provade förut och då försvann värken en stund men istället kom det en massa blod.. Men som ni vet så tål jag inte blod men jag klarade igenom detta!! Jag sitter nu hemma och känner att värken är på gång igen! Hoppas det går över snart för ska jag ha såhär resten av mitt liv så tar jag fan livet av mig, för ni som tror att det inte gör så ont så prova den här värken jag har ^^ byter gärna mot den till migrän
 
 
 
P.s förresten så börjar tivolit om 1 månad :)
 
 
 

5 SMARTA MAKEUP TIPS!

2014-03-23 >> 18:13:39
Hur får jag ögonfransarna att hålla sig böjda hela dagen?
SVAR: Byt ut din vanliga mascara till en vattenfast variant. De har en lättare formula och är med andra ord inte lika tunga på fransarna.

Vad kommer först, concealer eller foundation?
SVAR: Applicera alltid concealer efter foundation, annars kommer concealern bara att kletas bort.

Hur får jag min hud att se piggare ut på rekordtid?
SVAR: Ett läppstift i en varm rosa nyans drar uppmärksamheten till sig och gör att din hy ser piggare och friskare ut.

Hur hittar jag rätt nyans på min foundation?
SVAR: Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

Välj fokus! Fokusera på antingen ögon, läppar eller rouge på kinderna. Fokusera på en del av ansiktet och lägg en mer diskret makeup på övriga ställen. Markerade, sotiga ögon bör till exempel kombineras med en naturlig nyans på läpparna, medan ett glansigt och färgstarkt läppstift endast kräver lite mascara på ögonfransarna. Om du går "all in" både på läppar och ögon kan det lätt bli lite för mycket.

Puss

21/3

2014-03-21 >> 20:33:00
Kommer inte kunna blogga något i helgen för jag kommer vara rätt upptagen. Men det finns andra bloggar ni kan följa som lägger mer tid på detta. Men jag lägger mer kärlek och vänskap högre. Jag ska nog fortsätta packa lite så hörs vi på söndag.
 
 
Ni får ha en underbar helg och försök och vara med vänner. Vi måste börjata vara på dem som finns där till 110%. Jag har lärt mig att inte ta miste på något av det roliga!
 
Så ha det bra :)
 
 

Novell

2014-03-21 >> 17:28:20
Så, nu har jag helg och skulle egentligen på bio idag men har fortfarande tandvärk, jag ska till Emilia imorgon men det blir kanske att jag drar redan dit ikväll, om jag får för henne :P

Remember this feeling

2014-03-20 >> 18:17:00
 
Vuxenpoäng av att leta efter lägenhet och fly ifrån Norrköping. Helt klart bästa just nu för då får jag hjälp med Tindra när jag ska jobba helg. (Lite för perfekt för då kommer jag bo ihop med Emilia och Johanna. En perfekt kombo...)
 
 
 

Neraskidivo

2014-03-20 >> 15:12:28
Äntligen så är helgen snart här för då blir det bio och på lördag så drar jag till VALLA och skiter i jävla fucking NORRKÖPING SOM SUGER, och inom om några månader så kanske jag bor i Katrineholm!

Fan

2014-03-18 >> 20:33:00
Jag är ledig imorgon, suck!

Skriv rubriken här!

2014-03-18 >> 17:32:48
 
Våren är på ingång och det är dags att handla mer färg på kläderna så man syns, vilket betyder att jag kommer få hänga in alla mina svarta kläder som jag har just nu. Snart är det även sommar och då kommer jag njuta av solen i Sverige, och även boka in en kryssning och försöka se till att inte må dåligt under resan. Kommer lägga upp lite mer bilder på förslag på kläder och jag ska även försöka shoppa lite oftare, shoppa i helgen men hittade inget som var sådär snyggt, och jag fick hem såklart trista färger haha.
 

DND

2014-03-17 >> 18:29:00
 

Chillar

2014-03-17 >> 15:27:39
Eftersom jag ska på möte kl 17 så är jag hemma och chillar för fullt. Så har Tindra gått hem till en kompis så jag är helt själv här hemma, tills hon kommer hem igen. Då jäklar blir det mat och ta det lugnt kväll!
 
 
Vi ska kolla på Farmen ikväll. Dom är i finalveckan nu. Vilket det betyder att det är snart slut och det är så intressant och få veta vem som vinner hela skiten :P

15 Mars 13:30

2014-03-15 >> 13:30:00
 
Fan jag måste snart klippa mig för jag har såpass långt och risigt hår. Men jag har inte råd just nu och jag hoppas att jag får det snart så man kan se normal ut... 0.o
 

Faceraped Emilia

2014-03-15 >> 10:27:05
Jag pratade med Emilia igår och prata av mig och hon skulle få besök i helgen. Eftersom hon fyllde år i veckan så åkte Johanna till henne igår för att umgås med henne. Hon pratade också om massa roliga saker som jag inte får skriva här! Sedan bestämde vi att vi skulle höras senare men så blev det inte. Såklart så ska jag ringa henne snart.
 
 
 
Jag ska idag ner på stan med Tindra om hon nu kan komma hem. Tindra har tyvärr hamnat i någon trots som gör att hon inte lyssnar på mig alls om jag sa till henne att hon ska vara hemma kl 10 och nu är kl 10:30 och ingen Tindra är hemma.
Tror Tindra vet att jag kommer ge henne bestraffning. Men lyssnar man inte på sin mamma så tar jag bort datorn ifrån henne. :)
 
 
Visst ja så ska en killkompis från Emmaboda komma hit och träffa oss, sist han och jag sågs var väl några år sen genom partiet. Eftersom jag inte hade något att göra i helgen så skulle jag komma upp iaf och försöka få upp kontakten? Haha och varför inte?
Det är väl roligt att umgås med vänner än och sitta hemma och stirra på tv.
 
 
Förresten nästa helg kommer jag inte blogga alls för jag kommer vara i Valla. xD
 
Puss & kram

Till dig!

2014-03-14 >> 20:10:00
 

har du funderat på att bli nunna här kommer 6 tips

2014-03-14 >> 17:05:10
1. Gör det inte om du inte har fått någon kallelse in i från din själ
2. Skaffa inga barn
3. Tyck om naturfärger
4. Undvik smink
5. Tyck om tystnaden gå in i bönen
6. Var beredd på hårt arbete mellan bönerna
 
En nuna är alltid en nunna!

Best Song Ever

2014-03-13 >> 20:38:00
)
HAAHHAHA!
 
 

No Way Out

2014-03-13 >> 17:36:38
Jag är redan slutkörd, äsch säger ni kanske men det är sant. Jag gick upp vid 6 idag och vaknade med värsta konstiga känslan i kroppen/huvudet för allt kändes tungt och jag ville bara gå lägga mig och bara sova bort dagen. Det gick bra att cykla till jobbet men när man satt där så blev jag yr och ville bara åka hem. Ett försök att åka iväg på jobb var mitt mål imorse och vi kom till lägenheten och jag bara kände hur huvudet blev tyngre, eftersom jag redan var där så bad jag om att vara i badrummet och Stefan sa okej. Jag gick in i någon dimmig värld och vips så var jag klar i badrummet men jag bad honom titta in och kolla så jag inte har missat något. Jag satte mig på balkongen oh tog lite luft och fundera om jag är kanske hungrig. Jag börja käka men det var samma sak och drack en massa vatten. Samma veva gick jag till kiosken och köpte lite choklad för att få i mig lite socker men det funkade inte heller. Det var en jävla lång jobbpass fast ändå inte bara 4 timmar, det blev mer jobb sen när vi var klara på första stället och det gick väl bra.
 
Tindra har kommit i någon konstig fas i livet. Jag har regler här hemma och när vi pratar/diskuterar så kan det bli att Tindra blir arg när hon egentligen har fel och säger till mig att hon vill inte höra, och jag förklarar för henne att börjar man disutera så år man faktiskt lyssna tills det avslutas. Jag är kanske sträng mamma om man jämför med de andra mammor. Tanken är att jag gör såhär är för hon inte ska bli bortskämd och hon måste följa mina regler och bryter hon dem så får hon straff och sköter hon sig och städar sitt rum själv så får hon veckopeng, ska nu lugna ner mig för jag tror det är något i kroppen som gör att jag blir känsligare.

Nine

2014-03-12 >> 15:16:00
vatten/mjölk
saft/juice
läsk/alkohol
djur/människor
katt/hund
sommar/vinter
sol/regn
dator/mobil
frukt/bär
gina/bikbok
myskväll/festa
levandeljus/lampor
spontan/ickespontan
blond/brunett
arbetslös/jobb
sminkad/osminkad
singel/förhållande
läppglans/läppstift
halsband/armband
landet/storstad
instagram/twitter
tv/dator
stationär/bärbar
ljus/mörk choklad
popcorn/chips
choklad/godis
bio/filmkväll
sverige/utomlands
USA/England
Justin bieber/one direction
taylor swift/demi lovato
harry styles/louis tomlinson
idol/xfactor
serie/film
Pretty little liars/gossip girl
desperate housewives/greys Anatomy
how i met your mother/two and ha half men
komedi/skräck
action/thriller
dokumentär/drama
romantik/fantasy
blogga/vlogga
lyssna/prata
svart/vit
loka/ramlösa
facetime/skype
msn/kik
onyttig/nyttig
slappa/träna
klänning/kjol
vanliga skor/högklackat
skola/jobb
matte/engelska
sysöljd/träslöjd
/jogga
springa i skogen/löpband
dusch/badkar
litet rum/stort rum
balkong/altan
snö/regn
sola/bada
hotell/tälta
gröna lund/liseberg
julafton/nyår
påsk/midsommar
videofyme/youtube
tidning/bok
Julia tidning/frida tidning
solo/veckorevyn
artist/band
vaken/sova
inte musk/musik
morgonmänniska/nattmänniska
dag/natt
buss/tåg
bil/flygplan
resa lång tid/resa kort tid
kärlek/pengar
fattig/rik
kompisar/familj
villa/lägenhet
spara/slösa
blå ögon/gröna
långa/korta naglar
nagellack/utan nagellack
mascara/ögonskugga
concealer/puder
deodorant/parfym
tjejparfym/killparfym
coop/hemköp
Sallad/pizza
lugn/hyper
sött/surt
salt/peppar
max/burger king
burger king/donken
strut/bägare
isglass/vanlig glass
röker/röker inte
lullig/full
baddräkt/bikini
new york/london
nätshoppa/shoppa irl
smsa/ringa
ihpone/android
nokia/sony ericsson
nikon/canon
systemkamera/digitalcamera
fruit ninja/angry birds
kesella/yogurt
gaffel/sked
barbie/bratz
långt hår/kort hår
lång/kort
fötter/händer
moped/bil
dippa grönsaker/dippa chips
vanlig dvd/blue-ray
vanlig/3D
skänka bort/sälja gamla saker
inga barn/barn
gift/inte gift
vänsterhänt/högerhänt
ig/mvg-barn
blondinbella/kenza
dessie/kissie
egoina/paow
abort/behålla barnet
affischer/tavlor
få kuddar/många kuddar
veta lite av mycket/veta mycket av lite
sällskapspel/onlinespel
the sims 2/the sims 3
oraka tänder/raka
handväska/ryggsäck
ryggsäck/resväska
försäkrad/oförsäkrad
inga husdjur/husdjur
mjuka byxor/jeans
kortärmat/långärmat
tidsoptimist/pessimist
ljust/mörkt
gula tänder/vita
te/kaffe
frukost/lunch
sitta på restaurang och äta/take away
t-shirt/linne
arg/ledsen
gammalt/nytt

Han/hon ska bara hålla sin jävla käft!

2014-03-12 >> 11:46:08
Har aldrig varit såhär irriterad på en människa/människor förut. Har faktiskt rättigheter!
Klarar inte av stress på jobbet för de behandlar oss exakt som slavar. Klarar inte av att hela tiden på sin fritid uppdatera schemat för att se om man har jobb imorgon eller ställa klockan tidigt på morgonen ifall de ringer mig!
Klarat inte deras sätt att bara skicka ett jävla sms "du ska jobba" på sin fritid utan att prata med mig och fråga om jag kan jobba.
Det är inte så himla svårt att ringa och fråga en människa och svarar inte personen men ring någon annan dåra!
Kommer söka jobb idag på min lediga dag och hoppas att jag hittar något annat. Kommer snart bryta ihop om jag fortsätter jobba kvar där.
Skulle någon ringa mig idag att jag ska börja idag så skulle jag inte tveka att sluta omedelbart.
Och jag har tyvärr 1 månads uppsägningstid men jag skulle nog be chefen stoppa upp det någonstans och bara lämna in kläderna och sakerna och HEJ DÅ, har några som har gjort så på jobbet för de inte pallar med cheferna?
Nej nu skriver jag inte så för ni ska bli såhär att oj vad de värkar dåliga, jag skriver det här för jag behöver prata av mig eller skriva av mig! ^^
Jag har ing problem att de ringer och frågar mig om jobb för jag tackar gärna ja men deras sätt och beordra att "du ska jobba" och det är en arbetsledare som inte gör så mot mig!
Vilket är väldigt skönt för han ringer en gång och sen skickar han sms vad han ville och svarar jag inte så antar han att jag sover så han letar vidare.
Han ska tyvärr sluta jobba denna månaden för han han fått ett annat jobb och då kommer vi till dem där som inte kan, dom som bara skickar ett sms att man ska jobba..
Ja jo vi märker hur detta slutar..
Ska som sagt söka jobb idag och träna lite i skogen för jag orkar inte gå till gymmet. Fast på gymmet så kan man stänga a sig med musik och bara trampa på samma ställe.
Men nu ska jag väl fortsätta! Och ha en bra dag!
 
 
 

Städarnas mode

2014-03-10 >> 18:56:00
Håller på och lagar mat efter en sanerings dag på jobbet :O
 
 
Vill ha sommar, trött på regn och kyla..
Vill jobba på tivolit i sommar, vill åka utomlands och bada, äta melon, sitta hemma hos Emilia, hitta på saker med killen och dottern, m.m!
 
GAAAAH ger gärna bort magvärken.. Nej nu ska vi inte vara negativa, si ska vara positiva..
 
 
Tips på vad man ska göra i helgen? :)
 
Puss
 
 

Galen! Vill ha musiktips!

2014-03-10 >> 15:50:31
Nästan varje dag så spelar jag samma låtar på jobbet och de har börjat tröttna lite på musiken, så nu behöver jag eran hjälp! Men det ska vara helst något åt städmusikhållet.
 
 
Kan du kommentera och varför just du lyssnar på den?? Jag brukar kommentera åt andra som behöver min hjälp och nu kan ni göra samma sak! Annars får jag väl be killen och hjälp!
 
 
Mvh Annica

Det sista du sa till mig

2014-03-09 >> 15:45:00
 
5 år har det gått utan ha en pappa och vi alla är olika med att släppa sorgen. Vi kan inte styra över våra känslor.
5 år kan vara lång tid för någon men andra kan 5 år vara en kort tid. 5 år för mig är väldigt kort tid.
Men genom min släkt så känns det som det inte är okej att känna sorg efter sin egna far och jag valde inte datumet att han skulle gå bort på mammas födelsedag. Jag ville inte ens att han skulle gå bort men hjärtat stannade TYVÄRR på mammas födelsedag och jag minns den än idag att jag fick ett samtal på morgonen och min dåvarande pojkvän var hos mig och jag grät och grät och han fanns där för mig hela dagen och jag kunde inte ringa mamma.
Ingen ork hade jag på flera dagar och det var inte så konstigt. Vi hade sådan tajt relation till varandra att vi prata varje dag i telen även om han låg på sjukhuset och även om jag låg på sjukhuset samtidigt som honom.
Han var den som fanns där för mig när jag fick min dotter och det var han som hjälpte mig när jag hade jobbigt med kärleken och han fanns där om jag behövde något till Tindra eller till mig själv. Vad konstigt att jag saknar honom än idag.
Vad jag fick utav att han gick bort var att jag fick tillbaka kontakten med mamma igen men inte lika bra som han och jag hade det?
Har jag bra kontakt med syskonen som jag hade med far och svaret är förut hade vi bra kontakt tills allt tjafs om facebook för jag skrev vad jag tyckte där om en viss människa och det klarade inte en av mina syskon av?
Hur kan man förändras till att säga snälla saker om en och tycka att jag var en stark person som har klarat mig utan hjälp av dem och nu helt plötsligt så är jag en värdelös mamma och anmäler dit och dit?
Hur vågar jag ens skriva det här på min blogg när du vet att de kan läsa det här far det just nu i huvudet?
Tror mer att jag orkar inte bry mig mer eftersom jag valde en väg för några veckor sen att jag vill inte ha kontakt varken med syskonen eller mamma och de får gärna prata med Tindra men de ska hålla sig borta från mig.
Men vi är uppfostrade på helt annorlunda saker och jag kan inte rå för att min far "misshandlade" dem när de var små och vi pratade om detta vid julen och alla sa att de hade förlåtit honom för han hade tydligen ringt och bett om ursäkt men tydligen kan de inte släppa honom för det han hade gjort men vad ka jag göra. Det får mig inte att hata min pappa för han gorde inte mig illa! Det jag kan göra är att förstå eran ilska mot en människa som gjorde så mot er men varför prata ni inte med honom när han var vid liv och jag fick lyssna.
Det gör bara ont att ni ska vara äldre än mig och ni går på mig som jag vore en främling som var på besök i era liv och nu vill ni förstöra främlingen och kasta skiten till hungriga hundar. Ingen av er kommer förstå mig och läser ni detta så förstå mig att jag vill inte ha er i mitt liv för det blev för mycket drama och så mycket skitsnack och sånt klarar jag mig utan så tack för den lilla tiden jag fick vara i "våran familj" men det räcker för min del så tracka någon annan i eran ålder.
 

Trööööött

2014-03-09 >> 12:24:55
Vaknade till vid 10 idag och Tindra var redan vaken..
Men klev upp och frågade om hon hade käkat frukost men det hade hon inte så fixa iordning gröt med kanel och socker :) Visst vill man ha mjölk till och även ha den varm men hon ville ha den kall och utan mjölk haha. Fixade iordning matköpslistan förut så vi ska storhandla idag så vi har mat i veckan, jag har ingen bil just nu så ibland brukar killen skjutsa mig eller min killkompis Tommy eller så går vi till den närmaste affären, ALLTSÅ lidl.. Så sjukt jobbigt och inte ha en bil men det kommer iår när jag börjar jobba extra på ett ställe. Iallafall så är jag sjukt trött idag och vill bara sova, idag har jag inte tid med det direkt för måste städa och tvätta och fixa inför imorgon, vi kommer få besök av soc imorgon så de vill träffa Tindra och prata med henne vad de jobbar som :)
Hoppas att det kommer gå sjukt bra imorgon! Hej då.

E.A

2014-03-08 >> 14:14:00
 

Missförstånd

2014-03-08 >> 11:12:26
Tänk vad en del människor kan missförstå varandra pga att man skriver saker på sin blogg/facebook och sen får man fråga av en person "är du gravid"! Jag är inte gravid för min kropp är konstig att jag har ibland sådan sug efter citron och det brukar jag få minst 1 gång i månaden och för jag mår dåligt på morgonen är för jag har börjat äta sämre och sover inte ut om dagarna och magkatarren och gallstenen gör så att man mår dåligt...
( det är bara missförstånd  och det var inte meningen att ni skulle tro att jag är gravid och skulle jag vara gravid så skulle jag inte skriva det på min blogg...)

grymma dagar

2014-03-07 >> 20:03:00
 
HAFT EN KONSTIG VECKA, GAAH!
 

Snart lördag

2014-03-07 >> 17:00:33
Veckan har gått väldigt fort. Jag längtade redan efter onsdag och onsdag kom och nu är det fredag. Snart är det lördag!
 
Jag vabba i måndags och i tisdags var det möte och onsdag fick jag ont i magen (gallsten) och igår fanns det inga jobb så låg hemma och tänkte. Idag gick jag till jobbet även om jag mådde illa imorse och kände hur kroppen svettades. Det gick bra att cykla till jobbet och när jag var där så började jag frysa istället!
 
 
Snart hoppas jag att killen ringer och frågar om han kan komma förbi för vi har inte setts sen söndags. Har faktiskt varit jobbigt för min del att knappt vara med den man är tillsammans med. Även om jag vet att han är en sådan trogen person så finns det folk omkring mig som försöker sätta igång mina hjärnspöken. Det har väl hänt att jag har trott på dem och sjunker ner men samtidigt så tänker jag till att varför skulle han göra det för, hoppas de som ä i min närhet kan sluta säga saker som de inte vet något om för riske kan ju faktiskt bli att jag litar på era lögner.
 
 
Tindra är iväg med några kompisar och leker ute och jag sitter hemma med migrän. Verkligen roligt men jag ska väl göra det sista här hemma och sen ha fredags mys. Kan vara skönt och bara ligga och mysa i soffan! Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindre dator

2014-03-06 >> 23:10:00
Till sommaren så kommer jag kanske inte kunna blogga alls. Ska inte säg för mycket nu för jag vet inte till 100%.
Denna vän jag har i Valla har gjort något "dumt" eller vad vi ska kalla det :) Alltså hon skrev till mig igår "bli inte arg på mig?". Men hur kan jag bli arg för något jag inte vet vad hon har gjort. Hon sa bara att jag ska skriva ett A4 papper och berätta om mig själv och att hon skulle skicka in en ansökan hon med och min med fast hon har skrivit resten förut brevet och att jag kommer kanske vara iväg i sommar. Vet inte mer än det här så mer info kommer väl lite längre fram. ^^

Ingen ska hindra mig!

2014-03-06 >> 20:06:07
Imorgon blir det jobb för första gången den här veckan.
Och jag har ingen lust alls längre för jag vill bara säga upp mig och hitta ett annat jobb som passar mig.
Ska försöka söka jobb i helgen för jag har letat lite under veckan. Hoppas att någon vill ta in mig!
Är inte så grymt taggad att klivaupp och låtsas le mot arbetskollegorna :S
 
 
Eftersom killen ska jobba i helgen så blir det en lugn fredag för då kommer han hit och umgås!
Och lördag så ska jag bowla med Tindra och med min killkompis!
Kommer bli kul än och sitta hemma och glo.
Då min pojkvän jobbar så orkar han nog inte följa med dit heller så!
Ingen roligt att man ses så lite men man får ses när båda kan!
 
 
 

7 dagar kvar <3

2014-03-05 >> 20:59:00
Nu är det bara 7 dagar kvar tills min bästa vän fyller år! Problemet är att jag kommer inte vara där men kommer kanske åka dit under nästa helg och umgås med henne, alltså om jag får det för henne! Kommer försöka åka dit så ofta jag kan för jag känner att jag behöver komma ifrån Norrköping ibland. Och visst känns det som jag försöker komma ifrån problemet men bättre det än och bli irriterad på alla som säger saker som sårar, aja 7 dagar kvar iaf ♥

Debatt

2014-03-05 >> 17:53:56
 VAD TYCKER NI?

Suicide

2014-03-04 >> 16:07:00
 

Musiktips?

2014-03-04 >> 13:05:47
Hejsan!
 
Kan någon här ge mig lite bra musik som jag kan lägga in på spotify? Har knappt lagt in nya låtar på spotify på 1 månad snart och det blir typ 1 ny låt per månad! Snälla ni som läser min blogg! Jag skulle bli tacksam!
 
Mvh Annica