Mamma!!

2015-04-06 >> 11:32:37
Mamma och jag har haft en dålig relation förut för vi ringde enbart när någon av oss fyllde år eller besökte varandra när det var julafton eller min födelsedag! Men när Leah kom till världen så fick vi en bättre relation så nu ringer vi iaf 2-3 ggr i veckan!!
 
 
 
Idag så ska jag ringa henne och snacka skit som vanligt, sedan ska jag planera när jag ska komma upp och stanna 1 vecka hos henne!!! Kram
 

Funky Fashion

2015-04-03 >> 16:38:08
Hejsan! Åh vad jag älskar att ta lite stil från olika avdelningar så det blir mer Annica funky stil, allt är nästan svart men man ska ta lite färgglatt så man syns!! Försökte få ihop en bra stil om man vill vara ute och samtidigt kunna gå ut på krogen om det är så.. haha! Vad tycker ni?
 
 
Jag vill gärna köpa den där klänningen men lägger pengar på något annat istället..
 
 
 

Påsklov!!

2015-04-02 >> 19:07:34
Hejsan! Min dotter fick påsklov idag efter skolan..! Så vi fixade fram en tårta och hade en påsklovsfika hemma och bara njöt av lugnet och känna att hon får vara ledig från skolan ett tag. Nu ska jag kolla lite på tv och försöka få Leah vara vaken ett tag till så hon kan sova inatt. Imorgon så ska jag träffa Lager och då ska vi en promenad med barnen! Funderar även om man kanske ska åka iväg någonstans eller kanske dra och bowla på kvällen.. Ska ni göra under påsklovet?
 
 
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon
 
 
Bild; Vilken god tårta jag köpte från Rixi Konditoriet.. Hihi men det var bara för idag