Untouched

2011-11-30 >> 16:47:22


Ger upp att försöka lägga in en videoblogg på videofy och lägger upp istället en låt från youtube. :) Vet att jag har bloggat jätte dåligt igen men jobbar alldeles för mycket och sen har min dotter blivit sjuk, men hoppas att hon blir bättre snart. :) Vad ska ni göra i helgen?

Pray

2011-11-24 >> 21:07:24
Tjenare! ♥


Jag har inte haft tid och bloggat något för jag jobbar varje dag och har slutat ganska sent varje dag.. Tror det var en vecka sen sist jag blogga! ♥♥ Tack att ni står ut med dåliga inlägg på sista tiden! Jag tycker att jobbet går före och sen tiden med min dotter, men iaf så var jag på busfabriken i lördags med min dotter och det tyckte hon var roligt, speciellt när "Tingeling" spelade där så hon fick sjunga med.. Jag tyckte också det var roligt fast på slutet så blev Tindra på dåligt humör så vi åkte hem och tog det lugnt istället, men kul så länge det varade, och imorgon så ska Tindra köpa ny vinterjacka och termosbyxor inför vintern, såklart ska jag köpa lite kläder till mig med.. Det börjar väl bli dags för snön att komma till Norrköping, jag vill det så Tindra & jag får åka pulka om dagarna.. Såklart har jag iaf bytt till vinterdäck på bilen... Jag är redo på vägarna, men var fasiken är snön då..


Så ska jag även säga att igår efter jobbet så smörjade jag händerna med handkräm, har gjort det varje dag..? Handen blev helt röd och sen kom det en massa prickar som sved så in i helvete, och jag fick lite småpanik ifall jag är allergisk mot handkrämen, och jag visade upp handen för Daniel och han sa att det kan vara så att handen är torr.. Visst det kan jag köpa men min hand har alltid varit torr i flera månader men det har aldrig hänt såhär, men jag ska kolla in på apoteket imorgon efter en annan handkräm.. Så får vi hoppas att det blir bättre, så ska jag börja sova med handskar på med handkräm i..


Såhär såg handen ut...


My Happy Ending

2011-11-17 >> 11:55:09
.


God morgon eller god middag!


Idag skulle jag ha jobbat men vaknade med feber och kallsvettades... Låter som jag har gjort annat men mådde skit! Jag är tyvärr den personen som blir lätt sjuk och har konstant migrän och feber! Tror jag har något fel i kablarna i hjärnan så jag borde nog ha skickats tillbaka och fått det fixat liksom, (det var ett skämt, som jag har märkt så förstår ingen av mina skämt..!) Dock så måste man vara ett geni för att fatta dem.. Men skit samma, äsch nu ska vi prata om något roligt!


.


Påminn mig gärna att jag ska ansöka den där saken för jag glömmer bort hela tiden, den sista ansökningstiden är 1 December.. Dom har kanske redan några favoriter men jag ska fasiken visa dem :( Två av mina vänner har pratat om att ansöka mig dit men jag vet inte om de har gjort det, och jag ska tjata på andra att de ska söka in mig.. Sen får vi se vad som händer! ;) Det skulle vara kul grej, men som jag vet så är det många som ansöker! Måste visa något speciellt som inte de andra har! :D Tror många tycker jag är lite speciell när man är med mig irl, ska kanske lägga upp en bild eller videoklipp när dem filmar mig! Jag är typ grotesk och jobbig jävel egentligen och fin i kanten är jag verkligen inte... :( Lite dålig egenskap tycker många, för varför ska jag vara fin i kanten om jag inte trivs med det.. Kanske visa hänsyn men det brukar jag göra ibland?


.

Äsch nu ska jag fortsätta här hemma, och ska försöka få i mig lite i magen.. :$ hihi!


Jag kan säga er att det går verkligen inte att spara mina naglar när jag jobbar med städ. Haha jag ser ut som ett miffo med händerna, ni som jobbar med roligare jobb ska vara glad att ni kan spara era naglar..? En enda nagel på en hand.. Hmm lyckat..?Min ena hand är torr så in i helvete.. Sjukt att den känns som en 80 årings hand och den andra som en 20 åring :(

My child

2011-11-09 >> 22:12:39
Får faktiskt be om ursäkt men idag har jag jobbat och när jag kom hem så laga jag mat och gjorde lite sysslor här hemma. Jag kommer nog vara såhär tråkig idag för jag är så jäkla trött, men vet inte om det är något på gång eller om jag är trött som vanligt, ni får checka in min blogg imorgon istället :)

Det är dags för mig att borsta tänderna och lägga mig. Om ni har märkt så jobbar jag mellan 7 - 4 varje dag, en del går ju bara hemma och gör inget?


När hjärtat sviker dig

2011-11-08 >> 15:49:17

Här har Tindra valt som hon önskar sig i julklapp&present!

 

.

 

Känner mig inte alls kry idag så jag stannade hemma idag och sen ringde jag sjukhuset om att få besöka dem snart om en sak.. Råkar tyvärr ha en massa problem med min kropp igen och jag klarar inte av det längre så jag hoppas att jag får en tid snart.. Ska vänta nu tills en doktor har läst min journal.. Jag vill gärna få en tid nu så jag slipper vänta längre, det blir att bara vänta som sagt! ;) Tips på att fördriva tiden mottages, sen vill jag inte att ni frågar mig vad det handlar om för jag tänker inte berätta det nu! (Tror jag kommer göra det senare när jag känner mig redo..!) Can you wait.? ;) Aja, nu ska jag till affären och handla lite mat tills idag.. Är inte direkt sugen på mat men jag tvingar i mig det! Men imorgon blir det jobb iaf!

 

.

 

 

Just nu vill jag bara få svaret så jag slipper vänta...


Girlfriend

2011-11-07 >> 16:11:21

I miss it...

 

Jag saknar verkligen att vara en flickvän som har en kille som står där med öppna armar och lyssnar..
Är en idiot som har missat många chanser med fina pojkar men som sagt lilla minsta grej så backar jag!
Och det är för jag vill inte bli sårad så jag backar undan och försöker hitta fel i alla även om det är bara en småsak som med alla andra, man är aldrig perfekt inte ens jag!
Det är faktiskt en konstig känsla inom mig att varenda dag fastnar jag blicken på ett par och tänker att det där kunde ha varit jag, som var lycklig med en kille och bilda familj med..? Har ni tänkt så om era ex?
Man vill ju släppa taget om dem men ändå inte för de fick de att le en gång och ibland tänker jag "gammal kärlek rostar aldrig"? Så när ska man inse att det är försent..
T ex jag tittar väldigt ofta på kärleksfilmer och tänker att sådr vill jag också att det ska sluta för mig, bara för det är film kan inte det hända på riktigt,
den filmen jag menar så ses de inte på flera år och när de möts så blir det första ögonkastet för andra gången och de försöker och det funkar i alla år? Varför kan det aldrig hända mig för? but as I said, there are only dreaming..


inside the fire

2011-11-03 >> 17:08:07

.

 

Som ni vet så har jag dagens blogg men har nog glömt förra veckan men ingen verkar gråta för det! Och jag slumpar ju fram någon sådär och läser genom några inlägg och sen lägger upp en länk och en liten text! För jag lägger inte upp något om jag ogillar själva bloggen (Det borde ni fatta!) Och snälla besök gärna dagens blogg och skriv fina kommentarer, och vill ni vara med så fårni gärna skriva till mig här eller på min mejl bloodsband@live.se! ;)

 

 

.

 

Dagens blogg är http://www.alltforforaldrar.se/ladydahmer/index.html! Har kollat in hennes blogg några ggr och läst lite vad hon skriver om, hon skriver väldigt mycket om sina barn och vad de gör tillsammans! Hon lägger även upp tips på vad man kan göra t ex med håret, och är en tuff brud som aldrig viker sig hellre känns det som när man läser hennes blogg, och lägger upp bilder som visar hur en vardag kan se ut för en småbarnsförälder! En bra blogg förr oss som vill slippa fjortisbloggarna! Kul men samtidigt intressant på vad hon vill säga och läsa hennes åsikter i allt, och jag kommer nog alltid följa hennes blogg! :)

 

Hur som helst så håller jag inte med allt hon skriver men det är roligt och läsa när hon har svar på tal på dem som skriver till henne! ;) *evilskratt* Fan nu börjar jag bli elak igen, har lovat mig själv att vara snäll! Den här tjejen är ju värd att kolla in iaf?! Dock om ni ogillar feminister och blir hatiskt så bör ni gå ifrån sidan, men för er andra så, take a look? ;)

 

 


Sacrifice

2011-11-01 >> 13:17:03

Och här har vi en bild från halloweenfesten!