Magisk solnedgång

2016-09-29 >> 22:40:00
 
 
 
Hu magiska är inte solnedgångar? På bilderna så är vi vid ett stup som ligger utanför Norrköping och det var verkligen svårt att hitta dit men eftersom en viss herre bor där ute kom ut till skogen och visade oss vägen. Idag har det verkligen varit en helt lyckad dag även om jag gnällde påväg till stupet men jag var så trött, hungrig och Leah vägde minst 100 kg efter ett tag för mina armar värker fortfarande. Dessa foton tog jag lite snabbt med min mobil för jag glömde kameran hemma. Puss!
 
 
 

Glass och film

2016-09-29 >> 00:29:00
 
Igår blev jag rätt sugen på glass så gick till affären och köpte med mig hem två olika sorters glass och kolasås. Eftersom klockan blev mycket så kollade jag även på film och bara njöt av glassen. Mysig höstkväll. Jag har verkligen blivit en sådan som vill ha det mysigt på kvällarna innan jag lägger mig. Uppskattas verkligen men vissa kvällar vill man ha någon här och bara känna värmen från någon man gillar. Hadé! xx
 

Favoriter från h&m

2016-09-28 >> 00:05:00
HM
 
Godkväll finisar! Här över är mina favoriter från H&M. Jag älskar kudden, skålen och filtarna! To die for.
 
Imorgon ska jag åka ut till Åby och se på solnedgången med en kär vän (alltså pga massa människor som vill mig illa kommer jag inte nämna hans namn här förrän jag vet 100% var han och jag står) åker nog efter jobbet om det inte blir något hinder. Daniel och hans brutta ska nog också följa med. Ha de bäst! Puss
 
 

Waynes coffee Norrköping

2016-09-27 >> 22:31:19
 
 
 
Idag efter jobbet så drog vi ner på stan och hämtade ut Tindras glasögon och när vi ändå var där nere så tog vi en snabb visit och käkade på Waynes. Mysigt och gott! Bästa stället i stan om jag får säga min åsikt. Jag tog som vanligt grillad focaccia med kyckling och festaost. Alltid ett säkert kort. Puss!
 
 

Hemma vid datorn igen

2016-09-26 >> 22:57:00
 
 
Hello!! Nu äntligen har jag tid och blogga för förra veckan har det varit så mycket med jobbet att jag har jobbat över och varit på samtal med arbetsledaren om en viss sak som hände på jobbet. Jag kan säga lite kortfattat att en person på jobbet har kallat mig tjock, fet, borde vara medlem i fetmaklubben och det jag sa ifrån att det räcker men personen fortsatte så var tvungen att göra något åt detta. Vi får se om det bir någon ändring förutom att jag fick ett sms från personen idag att jag var barnslig osv, såklart vet jag att jag gjorde rätt av mig för mobbning på arbetsplats är inte okej även om man är vänner så säger någon till så bör man sluta. Superskönt att arbetsledaren tog tag i detta och visar att mobbning är inte okej! xx

Philly Cheese Steak Sandwich

2016-09-19 >> 22:36:40
 
Jag tänkte slänga in ett litet lunchtips från idag. Det behövs gul lök, paprika, lövbiff, hönsbuljongtärning, riven ost osv. Super gott och enkelt! Älskar att slänga i allt i en panna och bara steka tills det blir klart och ha antingen grillad baguette eller ta en vanlig macka. Puss!
 

Rabatter året runt med Rabattkodsidor.se

2016-09-18 >> 23:57:42
Som ni vet så älskar jag att beställer saker från nätet eftersom man får bättre erbjudande och man slipper trängas med folk nere på stan. Jag har bestämt mig att jag ska bara beställa julklappar/presenter och betalar allt hemifrån i lugn och ro. Därför tänkte jag tipsa en sida som jag kommer hänga rätt ofta nu för tiden och få en massa fina erbjudande. Smart va?!
 


En sida på nätet där man kan REA fynda året runt är rabattkodsidor.se
Denna sida erbjuder alltid rabatter, rabattkod och aktuella erbjudande från över 500 kända butiker online.

Det enda ni gör är att gå in på rabattkodsidor.se handla via dem hos valfri butik och använda aktuell rabattkod till butiken i kassan vid köp. Kategorier att handla från är bla. träning, resor, teknik, kläder och mode samt inredning såklart. Det finns i dagsläget över 1000 rabatter att utnyttja hos rabattkodsidor.
 
Enkelt och lätt som en plätt och jag menar vem vill inte spara en extra slant på valfria köp om det erbjuds.

 

Ursnygga halsband från Michael Kors finns hos Klockia!

Ni får även rabatt vid köp hos Klockia om ni använder rabattkoden HÄR
 
 
 
Varför inte förnya och häftiga hörlurar till hösten? InkClub har ett brett utbud i sitt sortiment och där hittar man det mesta till sig själv.
 
Om ni vill få rejäl rabatt vid nästa köp hos Inkclub gå bara in HÄR
 
 
 
Vet du inte vad du ska köpa i julklapp och inser att pengarna inte räcker till? ICA Upplevelser har alltid något för någon.

Om ni vill ha rabatt vid nästa köp hos ICA Upplevelser så gå bara in HÄR
 
 

Balkonghäng i solen

2016-09-18 >> 15:45:00
 
Goddag! Idag har jag spenderat min dag att få det fint här hemma och köpt en massa mat som ska räcka ett tag. Tog mig en egentid på balkongen när solen sken där, en helt okej dag. Ett superplus att solen var med mig hela dagen.
 
Nu ska jag fixa det sista med tvätten och sedan ska jag bara slappa innan jobbdagen börjar igen. Tänkte försöka blogga något i veckan så det inte blir bara på helgerna. Puss!
 

Jysk i Norrköping

2016-09-17 >> 22:18:00
 
 
Här kommer det lite bilder från Jysk som jag ville ta med mig hem men väntar på att de ska renovera mitt rum så ska jag fortsätta i de andra rummen. Jysk är typ en billig affär så möblerna är inte direkt hållbara men snyggt är det för ögat. Hela butiken hade gärna fått följa med mig hem idag för jag hittade så mycket fina saker. Jag får väl åka dit utan barnen och handla på mig lite och ha med mig en släpkärra. Fast värt ett besök ändå! Puss
 
 

Leons

2016-09-17 >> 21:10:00
 
Nu har vi käkat lite och det blev Leons. Mysigt och käka mat där för det känns som förr i tiden när pappa köpte mat på Kajsas gatukök i Munkfors, gottigott och mysigt sällskap med mina barn. Dock så hade det varit trevligare om någon till person kunde varit med så man kunde känna att man är en familj men det kommer väl en vacker dag!
 
 
 
 

Härligt med helg

2016-09-17 >> 18:05:02
 
Hejsan finisar! Och sorry för jag bloggar så dåligt på vardagarna men jag hinner knappt sitta vid datorn när jag jobbar så mycket jag gör. Snart kommer det bli bättre för jag kommer troligen ta med mig en dator till jobbet och när jag har rast så kommer jag sätta mig vid datorn, eftersom jag älskar att blogga och det får mig att kunna skriva vad jag känner och visa er vad jag gör om dagarna. Men än så länge så hinner jag blogga på helgerna speciellt när lillflickan sover, har då egentid med er då. Vi har haft det sjukt fint idag och vi åkte iväg och kolla in möbler och jag hittade en skänk som jag vill ta hem! Strålande snygg men känner ingen lust att sitta och skruva ihop den där själv. Jag får nog ringa Danne och hoppas att han kan hjälpa mig med denna för han brukar ställa upp för mig. Hoppas ni har det bäst, puss!
 
 
 

Glass i stora lass

2016-09-17 >> 15:40:00
 
Hello! Nu har vi varit ute och jag köpte mig en glass för det har varit sjukt varmt idag. Så gott! Ikväll så kanske jag får besök av en viss person. Bilder kanske kommer upp senare! Puss
 

Frost Feber

2016-09-17 >> 13:36:45
 
 
Hejsan! Idag har det varit en riktig fixardag här hemma. Jag har städat, rensat, packat och fixat. Var även i drömmarnas värld i 2 timmar med den minsta flickan. Imorgon är det söndag och då betyder det att vi ska veckohandla här hemma och tvätta kläder. Inte bara det för vi ska även bara ta det lugnt och sitta ute i solen, och äta glass och känna att sommarvärmen försvinner. Lite tråkigt att värmen snart försvinner helt. Jag får väl köpa mig en biljett utomlands så jag får känna värmen igen. Jag längtar faktiskt till nästa år för då kanske vi sticker utomlands med barnen! Men nu ska jag umgås med barnen. Puss!

En dag på jobbet

2016-09-16 >> 18:31:32
 
Hejsan på er finisar! Idag har jag jobbat ihop med Bumbi, vi hade visningsstäd och deras utsikt ser ni på bilden. Mitt i allt så ringer "bror" från jobbet och frågade om jag ville äta lunch med honom. Man tackade ja och när jag kom in till kontoret så stod matlådan redo för att ätas och fick även efterrätt! Idag fick jag även veta att Bumbi kommer sluta sista September pga att de ska ta bort några från Specialen för det blir för dyrt och ha för många anställda. Jag blev då lite fundersam ifall de kommer ta bort mig också men håller tummarna att jag får vara kvar. Men men ska snacka med min arbetsledare på måndag! Bilderna visar här ovan om min dag. Helgen är här och jag ska bara ta det lugnt. Puss
 
 

All by nelly.com

2016-09-11 >> 11:17:00
Mode
 
Älskar den här typen av färger på kläder! Mer sådant i min garderob tack! xx
 

Beyoncé - Hold Up

2016-09-11 >> 10:51:15
 
 
 Nu är det söndag och jag tycker det är dags för lite musik så dagen kan kicka igång! Har ni någon speciel låt som ni brukar spela på söndagar? Rock? Party? Lugna favoriter? För mig är det olika till varje dag för det beror helt enkelt på hur jag mår och om jag är på bra humör. Puss!

Nya kläder, smink och inredning

2016-09-11 >> 10:07:40
 
Hejsan! Igår beställde jag hem lite inredning till lägenheten och tänkte även visa vad för kläder jag har köpt i veckan. Just nu sitter jag vid datorn men ska ta ett bad med dottern efter det så blir det veckohandling som vanligt. Godmorgon förresten, xx
 

Lyxlunch på Waynes

2016-09-09 >> 18:39:00
 
 
Hello! Igår så gick vi ner på stan och tog en sen lunch. Jag beställde det vanliga och han som jobbar där kände igen mig direkt och hälsade på mig och tog min beställning före de andra. Så himla pinsamt men även lite roligt var det! Jag älskar allt som har med Waynes och göra, får väl söka jobb där snart så jag kan få vara där 24/7.

Ikväll blir det något lättlagat då huvudvärken är på g. Ni har väl inte missat att jag hade migrän i 5 dagar och ena ögat blev suddigt så min familj är skapligt nervösa och tjatar att jag ska till sjukhuset och undersöka huvudet eftersom min pappa hade massa saker innan han gick bort! Det är såhär att jag avskyr sjukhus så om jag ska dit så ska jag vara döende. Puss!

Kanye West - Fade

2016-09-09 >> 15:31:00
 
Idag på jobbet så blev det krångel imorse för vi kunde inte se något för schemat var borta pga systemfel så vi försökte lösa problemet genom att hjälpa arbetsledarna med att vara positiva och räkna ut var vi skulle vara och efter 1 timmes strul så kom vi fram var vi skulle vara. Men mitt i allt så lyssnade vi på musik och denna låt kom upp på någons spellista! Ett tips till er som vill lyssna på något när ni städar! puss
 

Hello Friday

2016-09-09 >> 08:20:00
 
 
Godmorgon! Idag är det fredag och det betyder att det är snart helg för min del. Det ska jag fira med att spela bra musik på jobbet och peppa de andra att göra ett bra jobb. Håll utkik för fler blogginlägg!
 
En förklaring till varför jag har bloggat så lite är för jag har haft migrän i 5 dagar och efter jobbet har jag typ sovit eller varit med barnen. Kommer försöka blogga så mycket det går men kanske inte kan varje dag. XO
 

Lunch från McDonalds

2016-09-04 >> 22:37:00
 
Hello! Idag har jag haft migrän och samtidigt haft en jättekonstig värk från nacken som strålade ut mot kinderna och vid ögonen. Vi tog en lunch som jag slapp att laga och snabbt skulle det gå för min hjärna funkar skit dåligt när jag har såhär ont. Gott och mysigt var det iaf! xo
 

TIPS!

2016-09-04 >> 17:30:00


FESTKLÄNNING
Den här klänningen är verkligen ett måste inför vinterns alla fester. In och shoppa!
Direktlänk
 
Sponsrat inlägg



Min favorit - Mascara

2016-09-04 >> 17:29:05
 
Hello! Jag tänkte slänga upp då och då här på bloggen om mina favoriter. Det kan vara från inredning, kläder, smink, mat, musik. You name it.
 
 
Idag visar jag min favorit mascara som är ifrån Maybelline och heter The Colossal Go Extreme. Jag har använt just den här mascaran i ungefär ett år nu och är supernöjd. Finns lite överallt och kostar ungefär 139 kr. Den ger volym och separerar fransarna snyggt. En klar favorit (och ett måste) i min sminkväska. xo
 

Sommarfest -16 Norrköping

2016-09-02 >> 23:42:00
 
 
Hejsan fina ni! Då var sommarfesten över för iår. En av årets roligaste fester, helt klart! För er som har noll koll på vad jag pratar om så är det en firmafest och vi gör en massa lekar och tävlingar. I år så blev det flyttstädarna mot hemstädarna, sedan hade arbetsledarna ett uppdrag att lösa. På bilderna ovan ser ni min outfit fast skinnjackan fastnade inte på bild, klänningen är ifrån Nelly.com. Vill ni se fler bilder så kommer jag lägga ut dem på min instagram.
 
 
Det bästa med den här dagen är att vi vann över hemstäd. Så himla härligt!!! Tyvärr är det inte min dricka på bild för jag var nykter och körde bil men ville ta kort på denna bara för Angelica drack den här hela tiden!!
 
 
Våran chef Oscar sjöng en massa låtar (Och August som är våran arbetsledare sjöng också). Två underbara människor som kan bjuda på sig själv. Kvällen slutade med att jag åkte hem vid 21. Jag var så trött och kände att jag behövde komma hem och sova. Eftersom jag hade Leah med mig så tackade jag för mig och fick kramar av de bästa människorna som finns i mitt liv. Tänk om jag hade struntat i att åka på festen och varit hemma en hel kväll!? Jag kom hem iaf men när jag väl vara hemma så blev jag pigg så jag satt och skrev med T för han var hemma. Men vi två missförstod varandra när vi skrev för han trodde jag var sur och jag trodde han menade något helt annat osv! Härligt att kunna diskutera och prata utan att vara rädd att han ska bli sur på mig!!
 
Imorgon är det lördag och då ska jag väl bara ta det lugnt. Sedan får vi se hur barnen mår, eller hur jag mår. (Tack till er som läser min blogg och kommenterar). Tack till sommarfesten och till mina underbara kollegor som finns där. Puss!
 
 

 
 

Gårdagens lunch

2016-09-02 >> 14:16:00
 
Hejsan! Här över ser ni bilden från gårdagens lunch på Kungskebab. Jag tog en kebabrulle, mums!

Nu sitter jag hemma och väntar på hembesök. Puss!