Vargarnas Sång

2011-09-29 >> 17:37:44
Sitter här hemma igen efter en jobbig arbetsdag, har nyss duschat och ska snart klä på mig och åka till affären! Skönt och få i sig mat sen och glo på film och ta det lugnt...? :) Har jag rätt så kommer jag inte ta det lugnt alls, så vi skippar nog det, men imorgon är det fredag och det betyder helg! Det kommer bli en lugn helg förutom att jag ska köpa nya kläder! :D

Har bestämt mig att jag ska köpa mig en ny klänning & en fin topp, köper knappt aldrig kläder längre (Hihi inget emot!) men det börjar kännas att jag har ingenting att ha på mig längre, såklart är klänningen för krogbesök! :) Vi ska även köpa kläder till Tindra för hon växer så det knakar, undra om man kan stoppa hennes växande? ;) Vi ska kanske fotograferas på lördag, och det beror mest på mig om min rygg pallar det! :)

Har ni haft för er idag?


Typ såhär har jag känt mig idag..?


Strange Clouds

2011-09-28 >> 22:39:56
Jag är i en period där jag inte vet vad jag ska säga eller göra för jag ska bli nöjd med mitt liv, och kärleken ska tydligen finnas där ute men jag har nog tappat hoppet, man ska vara nöjd med ekonomin och det är jag verkligen inte, att det skulle vara såhär tufft när man är 25 år, jag vet inte vem jag ska vända mig till för att få goda råd, hur ska jag veta vilka som är mina riktiga vänner, och vad tycker de egentligen när jag är så snurrig med mina val, men jag ska ju vara ärlig men samtidigt så ska jag inte såra någon, (Ingenting går att ändra på eftersom det är mina val här i livet, fast vågar jag ändra mina spelregler lite grann) men det är svårt för jag har blivit kräsen och ingenting duger åt mig, jag kunde förut bara ta någon och sen var jag nöjd bara om jag slapp att vara ensam. Men då var jag ung och dum och visste inte hur äkta kärlek var och när jag väl fick smaka på den så har jag svårt att ta vem som helst, när någon vill lära känna mig så är jag mig själv men sen när någon vill mer så visar jag klorna för att de ska ogilla mig, och vissa ggr så har inte killarna gjort något mot mig men det är nog att jag är rädd att nåon ska ta över "pip"s plats..

Kommer från och med försöka ändra mig om det nu går? Jag vill gärna dela mina tankar och även låta någon komma nära inpå mig och min dotter, jag kommer säkert hata det här eftersom att själva tanken gör mig rädd, men jag är ingen barnunge längre, man måste våga chansa och kliva ut till vuxenvärlden.


Det finns säkert fler människor som tycker likadant som mig, men då kan ni skriva till mig och berätta om jag gör rätt eller fel, saker och ting snurrar och jag vet inte om det är rätt. Egentligen är aldrig något fel utan man lär sig utav sina misstag, ( Jag vet att misstag är lika med FEL, tro mig att jag menar då att man har ju ändå valt den vägen men man lär sig av det istället!) men nu ska jag lägga mig för kvällen.

.

Annica 21 år och nyförälskad.


Sverige Står I Brand

2011-09-26 >> 23:23:55


Flickan i mitt liv

2011-09-26 >> 16:12:01
Jag håller på att städa här hemma eftersom mina möbler från IKEA kom idag så måste packa ner andra och lägga ut dem på blocket, kommer kännas lite lustigt eftersom man har levt med dom här i några år, jag har svårt att släppa taget om vissa möbler och det låter väl lite töntigt men så är det! Tack även för mannen som hjälpte mig att bära upp sakerna, det hade varit svårt för min del.

Vild Och Galen

2011-09-26 >> 10:52:36
Nu ska jag packa upp Tindras väska för hon har varit hemma hos sin pappa i helgen!!

.My Tears

2011-09-22 >> 21:52:18
Förlåt för de "sorgliga" inläggen! Men det jag skriver här är bara mina åsikter och vad jag känner och min syn på livet.. Eller ja ni fattar, men imorgon fyller Junior år och vi ska bowla på kvällen och bara ha roligt.. :( Så imorgon kommer det bli dåligt med blogginlägg, måste även åka till Örebro för Tindra ska till sin pappa över helgen, EGENTLIGEN så vill jag ha henne i helgen eftersom vi ska till IKEA på lördag.. :) Funny! Or.. Blir som sagt shopping på lördag! Jag måste köpa nya möbler till lägenheten och jag ska iaf försöka slösa 5000 minst.. *ler*


Snart så måste jag skaffa mer prydnadssaker här hemma och hitta faktiskt en fin hemsida som jag kollade igenom lite snabbt! Hemsidan = http://willow-tree.se/ .. Vi har hittat lite saker som jag vill beställa hem?! Vi får se vad Tindra vill ha för något, så man kan få ordentligt här hemma! Har som sagt ingenting och det är tråkigt som fan, har bara prispokaler.. Ni vet väl att jag har tävlat i trav, en sak som jag vill att Tindra ska börja med? ;)


.


 

YEEEES!God Afton, Herr Minister

2011-09-22 >> 16:27:48
Det här är en gammal bild på mig & adam igen då från 2008, kollar igenom bilderna då och då för att komma ihåg vissa minnen? Visst en del kanske tror jag är "kär" i honom fortfarande och tyvärr kan jag inte svara på det eftersom jag har inte träffat honom på 9 månader och har inte pratat med honom? Det är faktiskt väldigt tråkigt eftersom jag hade han som bästa vän och pojkvän på samma gång men nu är vi mer ingenting.

"Återigen är hösten här
Jag är fortfarande lika kär!
Av alla minnen och av allt jag lär
Så vet jag att jag alltid vill ha dig här!

Mitt ensamma liv, gör mig så trött
Allt hos dig är fortfarande lika sött
Efter all denna tid, har mina känslor inte dött
En längtan i mitt inre, ditt livfulla minne fött


Pånyttfödd kan jag bli med dig
Om du återigen blir min
När du hör min fråga, så säg
Har du inga känslor för mig?


Efter all denna tid som gått
Du vet att du mitt hjärta fått
Mitt innersta väsen du har nått
Säg mig nu, kan man detta glömma bort?


Snälla du, ge mig ett svar
Ska jag glömma den tid som var?
Ska jag hoppas att du kommer tillbaka
att åter över mitt brustna hjärta vaka?


En bättre människa gjorde du av mig.
Är min kärlek god nog åt dig?
Snälla ge mig ett ärligt svar!
Min kärlek till dig, är det enda jag har kvar!"

Adam & Jag - 2008

Hörs sen!


Umeå

2011-09-21 >> 20:21:54

Ska jag vara ärlig så tänker jag väldigt ofta på den tiden när jag & adam var tillsammans!
Visst det var över ett år sen vi var tillsammans men det är känslan att vara kär som jag saknar så in i helvete! ;) Men man ska aldrig ångra något man har gjort utan lära sig utav sina misstag och det har jag gjort!

 

 

Älskar dig för den du var för du var ärlig & trogen under hela tiden vi var tillsammans och att du stod ut med mig ♥


Det spelades bättre boll

2011-09-21 >> 06:09:22

Känns som jag borde vara hemma idag men jag behöver pengarna. :(


Mammas Gata

2011-09-19 >> 22:41:04


Hon där

2011-09-19 >> 15:53:20

Arg på mig själv eftersom inatt när jag skulle till toan så snubblar jag på listen och landar på foten! Mycket riktigt så stukar jag foten så jag fick stanna hemma idag för att vila upp den men imorgon ska jag prova på att gå till jobbet med foten ;)


I choose you

2011-09-19 >> 08:09:37


Baby One More Notch

2011-09-18 >> 20:23:02
.


Hejhej, dags att börja blogga igen, varit bakfull idag och sen mådde Tindra dåligt.. FAST NU MÅR VI BÄTTRE!!


.

Hihi, Kollade på fotbollen nyss hemma hos Junior! Det gick skit bra för Manchester United! :) Jag somna till då och då för jag fick bara 4 timmars sömn imorse, men men ska ändå lägga mig snart för det är jobbdags för mig imorgon! Men imorgon så lämnar jag in min bil på lagning så kommer vara billös i några dagar, fast jag ska fråga chefen imorgon om jag får ta med en jobb bil hem, och jag hoppas att jag får det för annars får jag börja promenera till jobbet som tar minst 30 minuter, så det har jag inte lust med varje morgon ;)


Nu ska jag käka lite mat! ;) Puss!

Bild från idag när vi var påväg hem till mig! Har en mjukiströja på mig som är köpt från Stadium, sen ska ni inte bry er om min mage för den är uppsvälld!


Erilaisuus

2011-09-17 >> 09:15:10

Mångkulturen!

 

.

 

Vad fan är det som händer i Sverige? Jag har läst tidningen varje dag nu för att fördriva tiden när man är klar på jobbet.. OCH vad tror ni jag ser, ibland kan man bli så jävla mörkrädd och kan inte tro att sånt här händer i Sverige utan det händer bara utomlands, eller är det bara jag som tänker så, men på sista tiden har jag läst om våldtäkter, mord och terrorister, och vad tror ni de kommer ifrån, och visst finns det svenskar som begår brott också men inte ska de särbehandlas nej nej nej - Är jävligt förbannad att vissa människor inte kan vakna ur sina "dagdrömmar" och tror att Sverige är som förr? Och visst så förändras världen för varje år men inte till det bättre, fast tycker du det?

 

Varför tar vi in så många i vårat land när de inte kan ta hand om de som redan bor här? Visst alla är inte kriminella och förstör utan de sköter sig och förstår att det här är Sverige och de ska följa Sveriges lagar, det tycker jag faktiskt är bra av dem eftersom om jag besöker ett annat land så respekterar jag deras regler och deras kultur, och varför kan de inte göra samma sak här, för säger man det till dem så får man som svar "orka bry sig, jävla svenne", och ser ni vad jag menar, bara för man frågar dem varför de förstör andras egendom så hoppar de på en ungefär som det vore jag som var boven, tog ett exempel eftersom jag har pratat med några som förstörd en sak som inte var deras och det var det här jag fick som svar. Fattar inte de våra regler så tycker jag att de borde få en varning och fortsätter de så åker de ut, om de ska fatta att vi menar allvar att de kan inte komma hit och göra som de gjorde där de kommer ifrån, så vad tycker ni?

 

Förstår att en del kommer bli förbannad på mig men det är såhär jag tycker och jag är inte emot vad de är för något utan att de är här och förstör, ska väl också säga att jag pratar faktiskt med utlänska tjejer och killar och det vet om mina åsikter och de accepterar mig och förstår vad jag vill komma med? Men jag hoppas att ni förstod lite av vad jag vill komma till, det är annars och fråga på om ni missförstod mig, alla tycker olika här i världen, annars hade det varit tråkigt om alla tyckte exakt som mig. Sen kanske jag inte kan förstå vissa människor som pratar med mig och håller med mig men säger helt annat för att andra människor inte ska tycka illa om personen. Idiotiskt, för jag antar att det är många som gör så. Men man ska ska våga och stå för det man tror och tycker, då kanske det kan bli en förändring, och det finns andra saker som jag ogillar och står för - Ärlighet varar längst, för just nu känns det som många inte vågar för mångkulturen visar inte det bästa sidan? (Nu var jag för ärlig, men det är väl bara jag som märker och upplevt en massa saker?)

 

.

 

Kommer inte blogga mer idag eftersom jag ska till Stockholm idag, :( mår inte så jävla bra idag för jag har migrän! Men jag ska dit och sen ska jag förfesta hemma hos Lillis. Jag hoppas att jag blir bättre senare idag, och att jag får en trevlig kväll. THE END FOR TODAY.

 

 

 


ヨーグルティングでウマウマやってみた。

2011-09-16 >> 18:37:02


Until The Day I Die

2011-09-15 >> 21:42:02

Tindra somna ganska fort idag... Znark och snart är det min tur att slockna bredvid henne... Är ni trött? Har haft ett uppehåll med energi drinkar för att avvänja kroppen mot det eftersom jag blev aldrig pigg av dem? Är väl den första på någon månad sen och jag är inte beroende längre?! Själv tog jag bara den här för att hålla mig vaken lite till för det är så tråkigt att lägga sig jättetidigt...


White Warriors

2011-09-14 >> 20:10:26
.

Suck suck suck! Har jobbat med huvudvärk idag men Fia på jobbet var min ängel för dagen för hon hade huvudvärkstabletter till mig!! Men sen gick hon hem vid 12 tiden och då blev både jag & Sandra sega i kroppen för det var sjukt smutsigt där vi var.. Kanske inte det värsta vi har varit på men smutsen var ingrott, ALLTSÅ jag fick ta rent proffs kombi för det skulle släppa :( Nej nu ska jag inte skriva mer om jobb för idag... Eller en sak till, men det var imorse att jag gav present till våran Gullveig som fyllde år i söndags och hon blev verkligen glad över presenterna, fan det roligaste var nog att våran chef satt där! Kan säga er att jag skämdes lite, men man fyller bara en gång om året, så förgylla dagen med snopp tandborste och sen nyckelring som har stor balle gjorde susen för henne idag.. Fast Gullveig tog det inte illa vid sig för hon vet hur jag är, bäst att inte säga för mycket hur jag är som person. Så det hoppar vi över nu, somliga vet att den 24 september så sticker jag till linköping till Ikea och shoppar nya möbler till lägenheten.. Så då blir det kanske en ny säng till Tindra och kanske till mig :)


Har ni typ tvång att ni måste skriva upp vad ni ska handla hem för något så det inte blir "skit" av det hela? Lite så har jag och samma sak när jag ska på stan och shoppa så skriver jag ner på ett papper vad jag ska köpa för plagg, så det inte blir konstiga köp som jag inte behöver, för det gjorde jg förr och då undrade jag alltid vad jag skulle ha dessa plagg till. :(


Absolut bästa köp av skor på länge...


Asylum

2011-09-12 >> 21:32:37
Saknar Bulgarien jätte mycket men när jag tittar på min väska som jag köpte där så blir jag på bättre humör, men till December så blir det en vecka semester igen fast den här gången åker jag nog till Spanien!!! √!?!!!Living After Midnight

2011-09-12 >> 18:14:21

.

 

Minns att det var ett tag sen jag la upp en önskeoutfit..? När jag får in pengar på kontot så ska jag försöka handla in detta till min garderob, och hoppas att det finns kvar eller att jag hittar något liknande. :) Duktiga jag förtjänar det! ;) Men men sen behöver även min dotter nya kläder.. :( Rätt ska vara rätt för ska jag ha nya kläder så ska hon också ha det! :)

 

 

.

 

Tycker ni om kläderna..?

 

Jag har jobbat idag som vanligt och efter jobbet så åkte jag till bilverkstaden och de tog kort på bilen och såg att det var repor på hela stötfångaren så den kommer att bytas bort, men efter det så åkte vi till Mcdonalds och köpte hem mat för jag orkade seriöst inte laga mat idag! Jag har faktiskt lagat mat nästan varje dag och försöker hålla mig till nyttiga rätter men inte idag, typ för jag är helt slut? Jag ska snart hoppa in i duschen och sen försöka färga håret om jag orkar det!! Gud vad lat jag är!! Fan det tar ju bara 30 minuter men sitta med det är ju jobbigt, det får bli på onsdag istället! :) Men då kommer Rikard hit så då kommer jag inte hinna färga det heller...?

 

 

Låt mig få lite energi av er så jag orkar färga håret! :)


In the Ghetto

2011-09-11 >> 13:07:21

Bild tagen nyss!

 

.

 

Kan säga er att jag är sjukt missnöjd av hårfärgen just nu! Det skulle bli blond men det blev mer brunt tycker jag! + att dagen blev förstört pga det också igår, nu kanske jag låter lite för väl men det var inte såhär hade tänkt mig iaf!

 

 

.

 

Vi kan prata om något annat så har Tindra köpt örhängen igår och har dem på sig nu.. Tycker de passar henne riktigt mycket, som jag sa till henne så får hon bara ha på sig sånt här hemma och inte i skolan, men jag vet att hon kommer vilja ha det någon gång men vi får se hur det går. Kan även säga att hon köpte 5 stycken andra örhängen igår..?

 


Teenage Dirtbag

2011-09-10 >> 12:16:30

.

 

Jag ska snart åka till Toyota bilverkstad och så ska de få kolla på min bil! Vi får hoppas att de tar emot bilen direkt för jag vill bara få tillbaka den? :D Har förresten köpt hårfärg som jag ska lägga ikväll så jag hoppas att håret blir finare? ;) Ni som träffar mig i IRL vet att jag har värsta utväxten just nu? Haha så jävla fult! Det har säkert växt ut ca 5 cm iaf.. Eller mer, vem bryr sig! Fast efter bilverkstad'n så ska vi till Söderköping för det är marknad där, tror det var Medeltidsmarknad om jag minns rätt.

 

.

 

Vad ska ni göra idag? Och vad händer ikväll..?
Roligare än mig iaf eftersom jag kör en vit helg! ;)

 


Wake Me Up

2011-09-09 >> 18:58:28
Hejhej nu ska man åka till affären och handla mat inför helgen! ;) Jag ska lämna in min bil imorgonkommer vara billös i ca en vecka, ska fråga chefen om jag får låna deras bil under tiden eftersom jag måste kunna ta mig till jobbet varje dag! Vi hörs sen eller något!


The Night They Drove Ole Dixie Down

2011-09-08 >> 19:01:35

Sitter här hemma och funderar på om jag ska åka iväg och handla mat eftersom min mage låter lite grann! Men först så ska jag svara på några sms från en viss person :(


Samma Person

2011-09-07 >> 16:57:03
.


Hoho snart måste jag rusa ner på stan och gå på bio med Rikard....? ;) Ska ha med mig Tindra också för vi ska på Smurfarna; SJUKT BRA FILM SÄGER DE SOM HAR SETT DEN?! Jag kan inte yttra mig ännu men senare ikväll om jag inte somnar då, och känner mig redan stressad nu inför ikväll för jag ska hinna laga mat och plocka lite här hemma innan jag lägger mig.. Eller så tar jag det imorgon, för jag ska ändå inte ha besök av någon, så vad gör det om det är lite stökigt här hemma, fast det skulle kännas mer roligare och vara hemma då...?


.
HAHA JAG ÄR SÅ TRÖTT ATT JAG INTE VET VAD JAG SNACKAR OM..