MIN PRINSESSA

2015-05-31 >> 17:24:00
 
 
Idag har jag och Leah sovit på soffan hela dagen för vi är supertrötta. Min stora flicka tittar på tv medans vi snarkar bredvid och fixade även käk till henne och mig.
 
Startade dagen med att jag vaknade upp från en mardröm och tog en kopp kaffe och snackade lite skit med Emilia innan jag skulle skjutsa henne till stationen. Sen hämtade jag upp Tindra från hennes vän för hon hade haft kalas så min stora flicka stanna kvar och sov över där. När vi kom hem så startade jag tvättmaskinen och la mig i soffan och har varit i soffan sen dess. Känner mig lite hängig och jag kan inte säga varför jag gör det för jag är inte sjuk. Men får hoppas att det är bara för idag och att jag är mycket piggare imorgon! Puss

SPRING BY NELLY.COM

2015-05-30 >> 18:13:16
 
Hejhej! Skulle vilja ha denna outfit imorgon.
 
Idag var vi på smultronstället och köpte även present till Tindras kompis för hon har kalas idag. Skönt att Tindra har fått såpass många vänner nu. Nu ska vi kolla på film och ta det lugnt. Alla här hemma är slurkörda och jag vet inte varför för vi har inte gjort något speciellt. Så vi får höras imorgon!
 
Nu ska jag vara social med Emilia. Puss!
 

FREDAGEN DEN tjugonionde MAJ

2015-05-29 >> 21:50:37
 
 
Hej folket! Idag var jag på stan med bästa Emilia, Tindra och såklart Leah. Vi köpte skor och tog även en fika på Waynes Coffee. Vi har verkligen haft en mysig dag och när Emilia är här så brukar jag försöka göra saker med henne för att få henne att vilja flytta till Norrköping. Hur som helst så kom vi hem runt 6 tiden och då kollade vi på tv och käkade mat (kan erkänna att det blev uppvärmd mat). Sedan efter maten så kollade vi på film och käkat lite gott. Toppen dag!
 
Imorgon så ska vi dra till Smultronstället och Tindra ska på kalas så det blir full rulle här hemma. Puss
 
 

SELFIESTICK #1

2015-05-28 >> 09:18:22
 
Här kommer en video som är både rolig och bra så jag tycker ni ska titta på den. Puss!
 

SOMMAREN ÄR HÄR

2015-05-27 >> 17:18:49
 
 

Hejhej! (Bilden är tagen när jag var påväg till sjukan idag) Alltså värmen har varit sjukt varmt. Jag älskar när vädret är såhär. Idag gick jag med klänning och jag svettades som en gris när värmen låg på. Sommaren är verkligen här.

 
 
Idag har jag även varit på bvc med Leah och hon växer så det knakar. Leah pratade för fullt och de tyckte jag ska låta henne ligga på en filt så hon rullar på sidan, ska försöka imorgon för nu ska jag försöka städa och laga mat här hemma. Sen ska jag glo på tv och vänta tills imorgon. Självklart kommer Emilia hit imorgon! Eftersom vi inte har setts på ett tag så har jag en sak här hemma åt henne som hon ska få imorgon. Fast jag kommer inte säga vad det är för något. Sjukt roligt kommer det att bli den här helgen. (bilder kommer komma upp vad som sker). Puss!
 

@ANNIICANILSSON PÅ INSTAGRAM

2015-05-26 >> 10:16:18
 
Hej på er! Denna vecka kommer jag uppdatera ganska mycket på instagram. Det vore roligt om ni följde mig där och ser vad som sker i mitt liv. Ni får ha en toppen fin dag/vecka och såklart kommer jag blogga men kommer inte lägga upp så många bilder som jag gör på instagram. Puss!
 

Willys Norrköping

2015-05-25 >> 12:10:41
Tindra kommer snart hem då ska vi till Willys och veckohandla.
 
 
jippi den här veckan kommer Emilia till mig, blir en underbar vecka med en massa bus. Har inte riktigt bestämt mig än vad vi ska göra. Jag vet att Tindra vill gärna bada med det är fortfarande kallt ute men badhuset är ju lagom så kanske blir en tripp dit. Alltså jag vet inte om jag ska bada eller om jag ska titta på!

MÖHIPPA

2015-05-24 >> 19:30:03
 
 
Hejhej! Idag så var jag inne i stan med Johanna och Leah. Det var tydligen möhippa i stan så vi fick se lite roliga saker och sen träffade vi Trodda en stund och det var ett tag sen han och jag umgicks. Mysigt som vanligt var det.
 
 

KOM IGEN NU MÅNS!

2015-05-23 >> 19:17:00
 
Denna bild togs av en vän till mig i smyg. Det är inte världens finaste bild på mig men jag ser så fundersam ut där.
 
Ikväll är det final i eurovision contest 2015, kommer såklart kolla på den för MÅNS är med! (Och nej han är inte min stora idol men han är grymt snygg, Sveriges chans att vinna Eurovision). Puss
 

4 FAVORITHÄNDELSER 2014

2015-05-22 >> 10:13:59
1. Jag hittade en rolig app. 2. Jag och Tindra tog en roadtrip . 3. Blev med barn. 4. Micke kom till Norrköping.
 

HJÄLMEN PÅ

2015-05-21 >> 17:08:50
 
Hjälm/(Sebastians) . T-shirt/New Yorker Byxor/New Yorker
 
Denna bild tog vi nyss bara för att skämta till det lite här hemma för jag har legat i sängen halva dagen med feber. Kunde inte ens gå till gymmet för jag mår så dåligt. Fast nu ska vi käka hämtmat för jag är helt slut även om jag bara ha sovit halva dagen. Puss
 

FAVORITER FRÅN NELLY

2015-05-20 >> 12:14:13
 
God morgon världen. Idag så väckte Tindra mig för jag skulle följa med henne till skolan och prata med rektorn. Gjorde det för jag tolererar inte kränkningar eller misshandel oavsett om det är mitt barn eller inte, jag sa mitt så imorgon ska jag på möte med rektorn, läraren och barnens föräldrar. Sedan kommer jag säga på mötet vad jag tycker och tänker för dessa barn kan inte må bra att de måste göra detta mot mitt barn. Har en massa att säga men vi får se hur det blir imorgon. Puss!
 

TIVOLI 2014

2015-05-19 >> 11:24:58
 
 
Igår satt jag och tänkte på tivolifolket och jag saknar dem så otroligt mycket. Detta år kommer jag inte vara lika aktiv som jag var förra året men jag och Emilia ska åka iväg på roadtrip och hälsa på dem på vissa platser. Vill gärna hålla kontakten med dem för vissa av dem är helt underbara människor som stöttade mig förra året när jag blev med barn och fick utstå en massa skit från en viss person! Helt klart att de förtjänar att vi kommer och säger hej till dem. Tusen tack till dessa människor som fanns där för mig förra året! Och nästa år kommer jag vara mer aktiv på tivolit, glöm inte att säga hej till mig då.
 

Norrköping #3

2015-05-18 >> 22:13:58
 
Hej! Nu sitter jag äntligen vid datorn igen, kan meddeka att jag har haft fullt upp hela dagen. Vi var först iväg till sjukhuset och tog en massa prover för att se om jag ska fortsätta med mina tabletter för blodvärdet och järnbristen. Har även haft migrän hela dagen och förkylning!
 
 
Runt åtta tiden så tog vi en kvällspromenad jag och Tindra (Leah låg i vagnen och sov).
Tog en timme att gå och när vi kom hem så hoppade Tindra in i duschen och jag tog en kopp kaffe och hann läsa en kapitel i boken men sen vaknade Leah.
Pluttisen vill fortfarande inte sova så får väl busa lite med henne så hon blir trött.
Vill gärna lägga mig i sängen nu för jag är trött och sjuk. Inatt sov jag ingenting för jag hade sådan värk i huvudet och näsan var täppt igen.
 
Jag ska nu gå ifrån datorn nu och försöka lägga Leah för natten. Men vi hörs imorgon.
 
Håll utkik imorgon för då ska jag skriva lite om minnen, 2014. Puss!
 
 

GRILL-LUNCH

2015-05-17 >> 19:07:54
 
God dag! Här är en bild från lunchen idag. Grillat är så himla gott.
 
Idag har jag bara tvättat kläder och slappat framför tv:n och sett på United- Arsenal spela. Puss!
 

BASKETBALL MEETING

2015-05-16 >> 15:20:40
 
Hejsan! Idag så passade vi på att vara ute så mycket vi kunde. Jag, Tindra, Leah och Mr J var iväg och spelade basket i Ektorp. Efteråt så gick vi hem till mig och kollade på tv och Tindra fick hoppa in i duschen. Det är nu dags att skjutsa Tindra till sin kompis för hon ska iväg på sova över kalas. På måndag ska jag till sjukhuset på efter kontroll och se hur min kropp mår och hur Leah mår och säger de att vi må bra så får jag börja träna på gym igen! Puss
 

GOLD

2015-05-15 >> 13:57:34
 
Ring från Mr J.
 
Hej folket! Vädret har varit helt underbart. Igår så somnade jag ganska sent men vaknade tidigt av att Leah låg bredvid mig och "pratade" med mig. När jag var påväg till stan så fick jag ett sms av Mr J att han ville träffa mig och jag hann inte ens säga hej utan han slänger upp två ringar och frågar om jag vill bli hans förevigt och jag blev chockad men jag frågade om jag fick fundera en stund och det gick han med på. Tänkte ta och fundera om det går för fort fram eller om jag ska släppa all oro att våga satsa. Puss!
 

GODMORGON VÄRLDEN

2015-05-14 >> 10:32:01
 
 
 
Här är två bilder från i morse. En riktig god smoothie som jag och Tindra gjorde!
 
Nu ska vi göra andra saker som är hemligt. Puss!
 

NORRKÖPING #2

2015-05-13 >> 21:25:33
 
Eftersom det är lill-lördag idag så valde vi att handla mat på donken. Det blev Big Mac menyn, Chili Cheese och Oreo glass. Det var så himla gott att jag ville ha mer.
 
Imorgon är det röd dag och det betyder att Tindra kommer vara hemma så jag lovade henne att vi ska göra smooties och ha en riktigt mysig frukost stund.
 

Vi ska även försöka hinna köpa presenter till hennes vänner som hon ska på kalas i helgen. Japp två st kalas under samma helg, men bara att fixa så hon får göra något med sina vänner. Det betyder att jag blir halvt mammaledig, har bara Leah hemma men hon är inte alls jobbig. Vi får väl se vad jag får hitta på då.
 
 
Jag längtar efter en sak.Så nu håller jag tummarna att det sker snart.
 
 
Det var allt för idag och nu ska jag lägga mina två barn så jag får en egentid. Imorgon hörs vi igen. Puss
 

NORRKÖPING #1

2015-05-12 >> 17:27:54
 
Idag så har jag städat här hemma så vardagsrummet/klädkammaren/Tindras rum och hallen fick sen omgång.
 
 
Sen var vi ute på en promenad eller mer ute på en PW tur.
Kan meddela att när jag kom hem så rann svetten på ryggen.
Så nu ska jag fixa lite mat här hemma innan Tindra kommer hem från kompisen.
Och imorgon är det onsdag så vi får väl se vad som sker hemma hos familjen Nilsson/Karlsson.
 
Ha en bra kväll! Puss!
 

MIN NYA BIL?

2015-05-11 >> 21:41:58
 
Hej hej! Tittar ni på denna bild som syns så ser ni min bil. Hur ska ni veta vilken bil som är min? Undrar jag också men den är där och jag lovar er den är grym!
 
Idag har jag städat och även fått ett samtal angeånde en sak som jag inte vill ta upp här. Sedan åkte vi till Willys och storhandla för veckan så nu är kylskåpet fullt igen. Puss
 

UPDATE FRÅN KATRINEHOLM

2015-05-10 >> 20:18:44
 
Här kommer två bilder från idag. Bild 1: Jag och Emilia. Bild 2: Tindra och Emilia.
 
 
Nu ska jag åka hem till Norrköping. Sen blir det läggdags för oss för vi är jättetrötta. Vi hörs imorgon. Puss!
 
 

OFF TO CITY

2015-05-09 >> 14:49:00
 
 
 
Hejsan! Idag tog vi en tripp till stan så jag fick köpa mig en kjol till sommaren och dottern fick med sig ett par jeans och 2 st toppar. Jag var så sugen på att köpa mig en klänning men känner att jag vill helst bli brun först, så skulle det bli snyggt med en klänning. Superglad är jag idag för Leah gjorde så jag fick min sömn inatt. Imogon är det söndag och då sk vi tvätta för fullt här hemma och grilla ska vi också göra, men sen vet man aldrig vad som sker mer imorgon! Vi ska nu slappa till en film nu för Tindra och hennes vänner är ute och leker. Jag bloggar mer imorgon. Puss!

DRÖMMOUTFITEN JUST NU

2015-05-08 >> 16:30:51
 
Allt kommer ifrån Nelly.
 
Hejsan! Nu har jag hjälpt dottern med sminket för hon ska på disco ikväll så jg och Leah ska kolla på film och slappa. Vi ska strax käka mat här hemma och det blir Kycklingspett och potatissallad . Imorgon så ska dottern ha tjejkväll/filmkväll så det blir att hålla sig borta från vardagsrummet och hålla mig ute eller i mitt rum, vädret visar att det ska vara fint men man ska aldrig lita på smhi! Hoppas ni får en trevlig helg. Puss
 
 

HAPPY TINDRA

2015-05-07 >> 22:14:22
 
Wiiihooo jag är tillbaka! Det var ca en månad sen jag var här inne men jag har haft fullt upp med lillflickan Leah. Vill hellre spendera min tid med mina barn än och sitta och blogga men min vän tjatade på mig att det är dags att jag sätter mig ca 1 timme om dagen och skrivaner hur jag känner och tänker osv.
 
 
Idag har min dotter Tindra varit extra glad för hon fick pannkakor här hemma och det är inte så ofta vi gör det för jag tycker inte om det (bara om Tindra blir nöjd så är jag nöjd) Puss!