The Infection

2011-06-21 >> 22:13:20


Här är en av mina favoritlåtar som spelas minst 100 ggr om dagen! Jag måste se dem LIVE någon gång innan jag dör iaf! Vad tycker ni om Disturbed..? Vilken är er favoritlåt med dem?! Råkar ha flera favoritlåtar med dem men det blir kanske för mycket hårdrock på bloggen om jag lägger upp alla här..? Så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna igenom deras nya album, men ni får ha en trevlig kväll! ;)


Råkar jobba imorgon så efter jobbet så ska jag motionssimma med Jessica! ;)

Romeo

2011-06-21 >> 17:24:22
Är jag ens förvånad! Tycker verkligen synd om mamman som får lida för det här, alltså jag skulle må piss om min dotter skulle bli kidnappad! Jag vet inte vad jag skulle göra ens, och vad ska man ens göra! ;( Då jag inte har upplevt det här som hon har gjort så gjorde nog hon allt hon kunde men förstå hennes rädsla och ilska på samma gång..! Är det såhär vi ska leva att barn blir kidnappade mitt framför näsorna på oss, hade vi ens såhär för 20 års sen, och det kanske vi hade men det blir bra mer och mer brott för varje dag! Tänker nu på barnen som är med dem, blir så förbannad att jag vill söka upp dom där jävlarna! Är som sagt fel människa att reta upp idag! :(


(KOMMER HÅLLA TUMMARNA ATT DE HITTAR BARNEN SNART!)


Tacka gudarna att poliserna gör bra jobb för en gångs skull! ;)

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13207917.ab <---- Står allting här, TACK för mig!


Baksmälla

2011-06-20 >> 23:02:47


hoho trött och blöt.


-

Har varit iväg och jobbat idag, och det gick väl sådär men jag ska väl inte gnälla, beror mest på att jag käkar så dåligt nu igen...? Jag måste börja äta mer regelbundet och få i mig rätt mat! ;) Nej men en bra början iaf, så efter jobbet så åkte jag hem och bytte om, men insåg att mina träningsbyxor var i tvätten så jag kunde inte gå till gymmet så jag tog en promenad uppe i skogen.. Tråkiga var nog att jag gick i spöregn, och när jag kommer fram till skogen så var jag redan blöt.. Liksom jag hade ett val att gå hem men jag gjorde inte det.. Rättare sagt än gjort så gick jag 7 km och påvägen hem så var mina byxor torra igen...?


<--- Vilka fina skor jag hittade, till Midsommar så skulle dom sitta fint på mina fina fötter.. Inte för jag tror det blir fint väder men skorna var snygga! ;) Utlandsresan skulle nog vilja ha dom skorna med i väskan, har typ bestämt mig nu var jag ska åka nu i sommar. :) Hur underbart är det att man ska verkligen åka flygplan för första gången och till något varmt ställe?! Älskar verkligen mig själv just nu.. :$ ♥ Vi ska bada och hitta på massor med saker, (som t ex dyka) just nu var det bara ett förslag inte något jag måste. :) Ni är väl lite avis på mig? + Att många ni andra har redan varit utomlands, så nu är det min tur... ;) Ska ni göra i sommar..?

Malo

2011-06-19 >> 22:03:49
-


Vet ni hur mycket jag längtar till nästa personalfest..? Usch jag vill ha personalfest minst 1 gång per månad nu! :( Och det går ju inte såklart men man får väl hoppas, EFTERSOM den blev lyckad igår så tror jag att det är många fler som vill det med.. Igår så börja personalfesten 15.00 men jag kunde inte komma vi den tiden :( Bara för lilla jag var i Motala först och det tog sin lilla tid att komma därifrån, men jag kom dit vid 17.00 men kunde bara vara där en kort stund för jag skulle på bio (pirates of the caribbean 3D..?) Och efter bio som var 2 ½ timme lång så kom jag dit igen, problemet var att de höll på att plocka ner partytältet och vi skulle bestämma oss var vi skulle fortsätta dricka någonstans, vilket det blev hos en av våra chefer..? + att vi trodde att det skulle bli utgång med alla..? Hihi så blev det inte för de hade sina barn med och så hade de kanske annat för sig! :( Jag är barnledig så jag ville ut, så väl hemma hos en hos cheferna så drack vi lite mer, han hade såklart godis hemma från ett barnkalasfirande såg det ut som.. Åt från alla påsarna för jag ville åt lakris, annars hade jag haft det tråkigt där..


-


Såhär såg personalfesten ut! Det är lite bilder jag har snott från facebook från en arbetskollega, så jag hoppas det är lugnt för annars tar jag bort bilderna.. Verkligen fyllebilder på mig iaf, iaf på en bild som ni kommer få se nedan! Sen är det en bild som jag ser ut på eller ser ut som jag skäller ut någon men det gör jag inte, men jag tror vi prata om något speciellt men jag minns inte, så vi får helt enkelt stå ut med bilden..? ¬ Dretbra! ;)


-


Så nu ska jag åka iväg och köpa Maxmat, :D tyvärr så kommer jag lägga mig i tid för jag ska upp och jobba imorgon.. Men bli inte ledsna för ni har en massa bilder som ni kan kolla på nu?! Så får vi höras imorgon, man måste faktiskt sköta skolan/jobbet för annars har man inget och komma med här i livet. Folket i samhället tycker att det är coolt att skolka eller helt enkelt skita i jobbet för att sitta hemma och dricka sprit..? Aja, så nu tackar jag mig för idag, men imorgon bjuder jag på något roligare..


-


Ulrik + Tjoffe! Cheferna, visst ser dom bra ut..?! Jämför man de andra cheferna man har haft så.. ;)

 

Haha jag med burken i första hugg..?! Tror jag var lite smålullig där, och kan säga er att jag är lättpåverkad..?

 

Hanna, Daniel och jag..!



Bad romance

2011-06-19 >> 17:38:55


Next To You

2011-06-19 >> 14:08:49

-

 

 

Asså igår så var vi i Motala först och dela blad och såklart kommer det fram en person till mig eller 3 stycken var dom, människorna började gå på mig och ställa en massa frågor och jag försökte svara så bra jag kunde men fick istället mer påhopp och när jag försökte svara på den andra tjejens svar så missuppfattade de andra det och började säga "herregud vad du är barnslig" "varför står du här och delar när du inte kan någonting"!! Förlåt mig om man blir stressad när 3 tjejer står och trackar en när man delar blad och försöker försvara partiet som man är med i och får bara skit men jag borde väl vara van nu, men en killkompis kom in och räddade mig från dom där brudarna så han förklara för dem hur det låg till och då börja hon säga att vi är dumma i huvudet! Alltså visst alla har inte samma åsikt men klanka ner någon sådär och speciellt 3 stycken på en så känns det verkligen ont i kroppen för hade hon bara gått fram och pratat med mig så hade det varit lugnt, så efter det så prata jag med dem andra i partiet och de sa att jag hade inte gjort något fel utan de är så jävla barnsliga och försöker få mig i underlägsen... Fast efter det här så åkte vi hemåt för jag skulle på sommarfest med jobbet fast jag var där först i en timme för sen skulle jag på bio! :) Men efter bion åkte jag tillbaka till dem och börja dricka mer och vi åkte även till ena chefens hem och fortsatte dricka där, det var faktiskt roligt för han bjöd mig på en drink som han hade gjort och den var väl god i början men efter en stund så var det inte lika gott för han skulle ha haft lime i men hade inget hemma, så vid runt 12 så stack vi ut för att gå på krogen men vi stod utanför en krog i 1 ½ timme så jag tröttna så jag åkte hem för jag var hungrig och trött. Men det var iaf en lyckad kväll.

 

 

-

 

*Ler*


Visitors

2011-06-18 >> 07:32:56



Shut Up And Drive

2011-06-17 >> 14:04:06
-

God dag!

-

Var nyss på jobbet och jag har tvättat fönster i spöregn. Vad tror ni hur det gick?! haha! Vi stod ute och bara drog flera ggr men till slut så tröttna vi och sa att vi gör det en gång så får vi hoppas på det bästa, men stå ute sådär i 1 ½ timme bara i tröja och jobb-byxor så kan jag säga er att jag blev blöt.. Vi blev klara efter 3 timmar och vi sprang direkt till bilen och satte igång värmen! Men när vi kom till kontoret så fanns det inte fikabröd till oss så vi blev besvikna, var ju ändå blöta som ett blötdjur! ;) Vad tror ni att vi skulle få göra efter det här jobbet..? Fönsterputs på 60 fönster i spöregn men vi prata med chefen och han sa att vi kan ta helg eftersom vi var så blöta..?



-



Är nu hemma och ska hoppa in i duschen och göra ordning mig, för sen vet jag inte vad som händer för det är så dåligt väder.. vill hitta på något men vet inte vad! Vill gå på bio men det ska jag göra imorgon, men vad kan man göra när det regnar. Jag funderar på att ringa och boka tid för en tatuering, hon som tatuerar mig borde väl kunna tatuera mig i helgen...? Och frågan är då vad för tatuering för jag har 2 olika motiv som jag vill ha på foten men jag vet inte vilken! Måååååste bestämma mig. :) Blir nog ett uppdrag idag, är alltid osäker på motivet för det ska ju passa mig och betyda något.. JAJA! Usch nej nu får jag duscha av mig och raka mina lurviga ben, känns verkligen att det är dags... :( Men vi får höras sen!


-


Fjollan! Fjollan hade tråkigt igår! och lilla junior sitter med 2 mobiltelefoner i soffan.. Tycker inte ni att det är för mycket och hålla på med 2 mobiler samtidigt? ;) Haha!




Radio Ga Ga

2011-06-16 >> 13:34:53
-



Iridescent

2011-06-15 >> 20:16:54
-

Har jobbat idag med migrän och jag mår fortfarande illa! Men men blir nog att jag stannar hemma imorgon för jag orkar inte en dag till med migrän. Man får hoppas att de inte blir allt för sura på jobbet. :) Såklart så slutar Tindra skolan imorgon och efter skolavslutningen så åker hon hem till sin pappa, då kommer hon vara borta en vecka för sen ska jag till Värmland över midsommar och vara med mamma & syster Charlotte! Kul helg som jag redan längtar till..? Har saknat henne massor och jag hoppas vi kan åka iväg och bada och sola, sånt som man ska göra under sommaren! ;) Aja nu ska jag lägga Tindra och sen ska jag fortsätta att tvätta kläder, hörs senare eller imorgon för jag mår som sagt dåligt :$

On my grave

2011-06-14 >> 19:00:58
-



Don't Bother

2011-06-13 >> 19:51:14
-


Visst det är måndag men jag förtjänar denna drink idag? Två glas med Powerking och sprite + lite sprit, hihi värsta lyxdrinken..? *ler*

-



I'm Not A Girl, Not Yet A Woman

2011-06-12 >> 21:06:47
-


(Bilden säger mer än 1000 ord..!) :$

 

 



-

Las de la Intuición

2011-06-12 >> 17:20:42
-

God dag så har jag redan hunnit käka glass på Halvars och varit till Media Markt...? Hoho jag vill just nu bli barnledig för Tindra har verkligen kommit in i Trottsåldern! *suck* ;(

-




Big Girls Don't Cry

2011-06-11 >> 23:22:27
-


Vi har varit på stan hela dagen och där shoppa vi kläder till Tindras skolavslutning och jag köpte även kläder till mig själv som jag blev riktigt nöjd med, lite senare på dagen så käka vi kycklingkebab och efter det kom Jessica in till stan så gick vi en till runda fast jag köpte inget förutom fika på Waynes! Hihi det fanns ingen kladdkaka så jag valde cheesecake! ;) Vad har ni gjort idag..?

-


Changes

2011-06-09 >> 19:51:51
-


God dag! ;)


Sorry har jobbat och sen när jag kom hem så fick jag migränanfall igen så har legat i sängen typ hela dagen, men när jag var på jobbet så sa chefen att han funderar på att ge mig heltidsjobb! Ni fattar inte hur glad jag blev..? Har verkligen försökt vara framåt på jobbet och vips så säger han sådär, har faktiskt längtat efter den här dagen.. Jag fick gå hem vid 12 eftersom det fanns inget för mig där så jag blev lite glad för jag hann ta ut mitt pass från polisen, så efter det så småplockade jag lite i min klädkammare och i Tindras rum, jag hade migrän under tiden och skulle på möte på Tindras skola.. :( Synd om mig för jag satt där och hade sådan värk att jag höll på att spy.. Hoho! :( Tyckte det var intressant på mötet för jag fick veta att Tindra har börjat bli intresserad av ord och bokstäver så nu ska jag börja läsa för henne varje dag, men idag okar jag faktiskt inte? Hmm någon som vill ta över min migrän..



-


Vad händer i helgen för min del, bla så ska jag shoppa kläder på lördag åt mig & Tindra och sen ska vi kanske träffa Jessica, gulliga hon ska fylla i tatueringen, blir säkert bra! Vi har inte setts på flera dagar/veckor, ni förstår hon bor utanför Norrköping! :) Så då blir det att man inte ses så ofta, såklart är det synd men hon börjar jobba nästa vecka.. (Hon ska jobba som telefonförsäljare, som jag hatar, det är ju ett jobb iaf.. Jag skulle aldrig klara av att jobba som det..) Tackar gudarna att jag slapp det där jobbet! ♣


Vad jag ska göra nu är att umgås med dottern lite, vilket jag inte orkar egentligen men jag måste.. Så hon inte känner sig bortglömd...? ;)


-


Jag idag! ;) Fint väder vi har...? Var är ledigheten så jag kan åka iväg och bada.. Blir nog bada i helgen, det måste bli fint väder i helgen..?


I Need You

2011-06-08 >> 15:09:52
-



Behind Those Eyes

2011-06-07 >> 17:52:29
-


Hihi har varit en usel bloggerska igen.. Jag sitter här nu och käkar Billys pizza för jag orkar inte laga mat i värmen! Eftersom jag har inte har berättat vad jag har gjort den senaste tiden så får jag väl skriva det nu.. *suck* Hihih nej då! Men i torsdags så var jag till Örebro och i samma veva så skaar sig min dotter på något som skar upp hennes knä så vi fick sitta på akuten i 2-4 timmar.. + restiden hem på 2 timmar så vi kom hem runt 3 på natten! Sen på fredag så besikta jag bilen och den gick igenom! Har jag tur eller?) Och efter det så stack vi till polisen och var där i 4 timmar för att fixa pass! Fick sen något ryck så vi åkte och bada sen på kvällen ( Jag älsar verkligen att bada när det är såhär varmt, ändå så klagade en del att jag var tokig..) Så på kvällen åkte vi hem till Junior och kolla på film och käkade godis, det var supergott, det måste vi göra om! Smuuuch..



-

Men på lördag så var vi på busfabriken i 3 timmar och lekte av oss och efter det så blev det att grilla och bada, iallafall så var vi där tills solen gick ner.. Men vattnet var perfekt, så jag badade ganska länge den dagen! + Att Tindra bada jätte mycket! :) Så på kvällen försökte jag lägga mig tidigt för på söndagen så skulle jag upp tidigt för att åka och hämta Robin och Tallen.. Vilket det tog en stund innan jag somna för jag var inte trött, men till slut somna jag och kunde komma upp den tiden jag skulle upp, så vid sju tiden så ringer Robin på min dörr och såg lite halvfuller haha... *suck*


+ i söndags & igår så var jag med partiet på utbildningsdag och firade nationaldagen med dem bästa! Såklart var jag chaffis så jag fick inte dricka, och det gjorde mig inget för jag hade sådan magvärk så Tallen tog hand om mig..



Only Girl (In The World)

2011-06-02 >> 13:16:52
*


Är påväg till Örebro....



*




Leave Out All The Rest

2011-06-02 >> 00:17:23
Nu sitter jag här hemma och kliar på myggbetten..? :) Då ska jag berätta vad jag har gjort idag! Jag har jobbat men tyvärr fick jag ont i magen och jobba med magvärk är inte det bästa men det gick till slut, men sen åkte jag hem och hämta Tindra så åkte jag till Mekonomen och köpte handbromsvajer till bilen! Det måste fixas imorgon för på fredag ska jag besikta bilen, men sen ska jag fixa avgassystemet också! Förstår ni att jag mekar med bilar...? Jag tror ibland att jag är född fel kön! Det får vi hoppas att det inte stämmer!