Klappa händerna

2011-10-30 >> 18:20:31
God dag!

.

Hur mår ni idag efter festandet igår..? Bara jag som är bakis? USCH.. :/


Jag var på halloweenfest med min bästa vän och jag var utklädd till sjuksköterska och jag blev nog lite för full igår! Yeah fast jag fick inge strul för Lillis var min polis och tog bort killarna när de började kladda! Det var inte allt utan vi var på ett ställe innan och där sjöng vi och de som hade stället ville att vi skulle fortsätta sjunga och peppa de som var där, var riktigt roligt och fick lära känna nya människor sm var underbara.. Såklart som jag skrev förut att jag blev för full, därför att min bästa killkompis fick bära hem mig haha, men jag kommer inte ihåg det utan att sa det till mig? ;) Men roligt hade jag iaf, så jag längtar redan till nästa helg! Tror det blir att ha maskeradfest hemma då? ;)


.

Vad jag hade tänkt att göra nästa helg är att försöka planera in en tjejkväll med att käka ute på restaurang och dricka drinkar där och sen gå till en pub/krog, med vilka vet jag inte, vill bara ha med mig roliga människor.. Visst att alla inte kan nästa helg för en del har barn, gör ju inget för jag förstår! Jag har själv barn och jag tar henne i första taget, har alltid gjort det.. Hihi! Nej men jag hoppas iaf att några kan nästa helg, och det ska bli lika grymt som denna helg!


Kan även säga att jag & lillis ska på dejt på onsdag..? Jag bjuder ut henne för jag älskar henne som hon vore min syster och jag kan berätta allt för henne och vi ska på ishockey match, tror det var flera år sen jag var på en sådan och jag kommer tycka det blir iaf en toppen kväll! Ska väl tacka Städarna att de gav oss VIP korten till oss.. Men jag förtjänar faktiskt det, så de så..


.


Say Ok

2011-10-29 >> 14:58:00
Sitter hemma med en massa papper angånde lärlingsansökan och nu känner jag att det är på riktigt och jag är osäker som bara den men jag vill gärna bli något som jag tycker är kul, så nästa vecka blir det att gå till företag och fråga om de vill ha en lärling som mig?! ;)



'Right Now' & 'Better Off Alone'

2011-10-27 >> 22:21:34
Det här en videoklipp som är typ gjord nyss och jag är bara så jävla övertrött, ska spela en videoklipp som jag ska lägga upp på youtube i helgen! Men jag vet inte vad jag ska säga i den förutom vad jag heter och så, men man ska ju låta intressant men vad ska man säga då! ;) Good luck chuck..?



Enter Sandman

2011-10-26 >> 20:42:22


.

För fan vad duktiga dom är, så är de mellan 8 - 10 år också! Eller vad tycker ni..? Hon flickan som är med är ju grymt bra på att spela gitarr (eftersom jag kan inte ens spela någon låt) haha fail på mig! Sen får man tänka att de är faktiskt bara barn.. Hihi, jag menar att när de blir äldre så kanske de kan starta ett riktigt stort band som Metallica, och plus poäng för det är en tjej med.. Det är grymt för min dotter är snart 7 år och jag skulle vilja lära henne att spela gitarr som henne?! Nej men typ boka tid hos någon speciall som lär ut henne.. Men min lilla flicka vill gå i dansskola nu, så nästa vecka så ska jag kontakta en i stan..

Fast Tindra får gå på den när hon kommer hem igen, hon visade en framträdande här hemma till låten "Baby"! (Är väl okej att lyssna på när hon lyssnar på den? Trots så älskar jag mer Metallica låtar!? Men strunt samma så finns det fler youtube klipp på flickan som var med i klippet och även de andra! Jag satt nyss och lyssna när flickan spelade själv enter sandman låten på gitarren ;) Vad ska man säga? Hade jag varit där så hade jag gett henne skivkontrakt..?


Blir dags att lägga Tindra nu för hon kunde inte somna i sin säng..?

.

Vithaj

2011-10-25 >> 22:20:52
God kväll! Solig dag?

Har haft en rolig dag med jobbarkompisarna på jobbet, som ni vet så jobbar jag som flyttstädare..? Ska väl inte skryta om det för det är inte något lyxigt liv, men får iallafall pengar så jag klarar mig, och idag skulle vi städa ett hus som bara var 140 men fick veta sen att det var på 240! MYCKET RIKTIGT 240! Sen hade de inte tagit bort möblerna för flyttkarlarna var där och det tog sin tid att flytta på dem, så vi höll på hela dagen..! Förlåt för dålig blogguppdatering igår för jag hade migrän, men ska skärpa mig! ;)


.

Ska snart lägga mig för jag mår lite illa fortfarande, ska iaf försöka gå till jobbet imorgon..! Sen hostar Tindra som fasiken igen, ska försöka väcka henne sen så hon får ta sin hostmedicin, så jag kan sova ikväll! Sen så har jag sökt lite andra jobb idag som Pizza Hut och på ett annat företag som vaktmästare.. *ler* Ni ska också veta att jag funderar på att börja plugga distans, och det är inom bygg, vissa har lite svårt att förstå att jag gillar sådant jobb.. ;) Jag ska iaf försöka jobba med något som jag tycker är kul, såklart vill jag bli målare..?


Men men nu skriker sängen efter mig, och jag bloggar mer imorgon! ;)


Bild ifrån Bulgarien! Minns ni att jag var där i en vecka med Junior & Tindra..? Fan vad jag saknar det, + att jag ska kanske utomlands i December igen.. Är lite sugen på att åka till Egypten, det ska bara bli jag och några vänner som åker då.. Sola & bada och festa såklart? OYEAH!


back with a bang

2011-10-23 >> 12:52:51
.

Perfekt söndag eller inte, eller hela helgen har varit helt förstörd pga tjafs med sitt egna barn..? Jag älskar henne så ni inte får en fel uppfattning men en hel helg med tjafs om att hon tar sönder mina saker som jag kanske bara använt en gång så blir jag lite ledsen/arg! Tycker det ska bli skönt med att bli barnledig nästa helg för då ska hon till sin pappa och vara där över en vecka, och jag ska bara ta det lugnt och umgås med vänner och kanske åka iväg från Norrköping?! Det är inget bestämt men jag behöver ta hand om mig själv ett tag och inte bry mig om en annan som jag jämt gör! Det finns föräldrar som inte ska kalla sig förälder för förälder är heltidsjobb och inte deltidsjobb, så ni som känner er träffade så ska ni känna er patetiska som förälder! Det var allt för mig om det och ska väl prata om något roligare, eller något som jag egentligen hatar men vi tjejer behöver sånt tyvärr...? Nej men jag köpte det förra veckan tror jag för min andra tog slut och jag behövde en helt ny men hittade inte den jag använde förut så jag tog bara någon, jag blev iaf nöjd med köpet..? Hihi! Men ni ska veta att jag har ingen bra koll på vad som är bra eller dåligt, trots jag är en tjej så tar jag bara något som ser fint ut, bara för jag har ingen koll vad som är bra?


Vad tycker ni om mascaran?

.

.

 

Haha jag ser skit rädd ut men det är jag inte ;) jag bara stirrar in i kameran, jag gillar inte att ta såna kort. Jaja, vad tycker ni nu då? För det första så har jag inte långa ögonfransar, utan de är lika små som killarnas. :) Jag märkte det för några år sen, så ibörjan var det jobbigt men nu har jag blivit van. Tack för ni läser min blogg!


Verkligheten

2011-10-17 >> 15:43:06

Hihi idag stanna jag hemma från jobbet för min dotter har hostat hela natten och jag har inte fått en enda blund inatt så jag var helt förstörd imorse, har varit bättre nu under dagen men ju mer vi närmar oss kvällen så börjar hon hosta igen som en dåre så hon lever typ på hostmedicin, nästan typ men vi ska prova att göra ordning pannkakor idag så hon får svalka sig med glass..? ;) Nej nu ska jag fortsätta att städa i Tindras rum så hennes skrivbord blir klar någon gång! Vill gärna få ordning på lägenheten snart eftersom det är så kul och inreda det, ska bli kul när jag köper mig en bättre dator senare, för Tindra ska få den här jag sitter vid nu!


En frihetsballad

2011-10-16 >> 12:26:11
.

Bara för jag har börjat med veckans blogg (Mina regler), för jag kollar runt varje dag för att hitta just den där speciella bloggen som jag vill följa så hittade jag faktiskt en till den här veckan, men det är ingen vanlig blogg utan en fotoblogg! Ni kanske känner igen henne som bor i Norrland... ;) Hon älskar att fotografera och det syns på bilderna som hon tar och hennes design på bloggen också, visst ni har kanske varit där inne och kollat och jag lovar er att ni kommer tycka desamma som mig?! Hon uppdaterar så mycket hon kan fast det gör inget om hon inte gör varje dag för bilderna gör så man kan föråta..? Det är verkligen en intressant blogg! Men nu hoppas jag att hon får mycket fler besökare, än det hon har idag! :)


Men kika in hennes blogg idag och kommentera om hennes bilder som hon har tagit..

.

http://birgittasfoto.blogg.se/index.html



p.s Kan säga er att bilderna kommer göra er beroende..? Min del iaf, nu ska jag fortsätta kolla in hennes blogg! Tack ni som läser min blogg och stöttar mig! :>

KÖR BARA KÖR!

2011-10-15 >> 10:59:30
Ska strax åka till djuraffären och köpa en kanin till min dotter som har tjatat om det i några månader nu, ska väl bli lite kul men det kommer bli hennes och då är det rensa buren och ta hand om den..? Gör hon inte det så säljer vi den direkt så hon vet om det, så hon har klurat ut på två olika namn nu till den för hon vet inte om det är en hona eller hane! Har gett henne lite råd om namn men hon har bestämt sig för Molly eller Morris, men vi får se.. Jag måste skynda mig på nu för efter vi har köpt kaninen så ska vi till badhuset och motionssimma, men sen blir de fotboll kl 14 mellan manchester united och liverpool, så nu måste jag skynda mig på! Har bara hunnit med att duscha och klä på mig, borsta tänderna och håret ska jag göra nu och sen packa ner badkläderna! Så ska jag leta efter låset också, så inte mina saker blir bestulna som det hände i början av året! :)

.

Har kanske inte tid att blogga mer idag men vi får se, (Skulle jag ha tid så bloggar jag då!) Ska rusa nu, men vi höres! Ska örsöka hinna ta kort på kaninen och så! Men det beror på om jag hinner idag! ;)

1200:- fattigare idag, nedrans kanin!


Jag o Slickers

2011-10-14 >> 14:07:10
.

Godegud en kille adda mig igår på msn och jag kan säga er att jag blev bara mer förbannad på det sättet han skrev, det började med att han adda mig för han tyckte jag var snygg! Har hört det ganska många ggr men de andra fattar man iaf vad de vill komma med och de kan iaf diskutera på vuxennivå, bara jag som råkar ut för såna här idioter eller..? Så igår var jag ganska irriterad och det märkte en del på mig, så snälla ni som inte kan skriva bra svenska behöver inte skriva till mig mer! ;) Eller vara i närheten av mig!

Älskar er som kommenterar så snällt och följer min blogg! ♥


The Animal

2011-10-13 >> 21:07:19

.

 

Gud vad kallt det har blivit nu, höll på att dö när jag tog av mig jackan för Tindra skulle ta kort på mig?
Kommer sakna sommaren riktigt mycket för man slapp ha på sig en massa kläder och vid den här tiden kunde man gå ut med en tjocktrja utan att frysa..

 

 

Ska imorgon till jobbet och efter det så ska jag handla mat inför helgen för jag ska bjuda en killkompis på middag och sen på lördag skulle jag till Västerås men hittade ingen barnvakt så jag fick tacka nej, och det är sjukt tråkigt att säga nej för jag ville dit, de förstod mig att det är svårt att fixa barnvakt när ingen av mina släktingar bor här så på lördag blir det en tur till badhuset! ;) Mysigt..? Vi vet inte mer vad vi ska göra i helgen förutom att jag ska lägga ut min bil på blocket, men hoppas någon vill ha den så jag kan köpa mig en ny i helgen! ;)


Weekend

2011-10-12 >> 18:12:30
Det är inte kul och komma hem med migrän och må såhär skit dåligt, för idag har jag varit iväg och jobbat själv på ett företag. Men det gick skit bra ändå oc de blev jätte nöjda *Hoppas*!! Det var faktiskt kul och prova något helt annat än och flyttstäda, men skulle man göra det här varje dag så skulle jag börja tröttna, så Kicki fråhade mig om jag var intresserad att göra det här fler ggr och jag sa ju såklart Ja.. :( Men det luktade väldigt mycket vitaminer där;


Börja laga middag och det blir pannkakor (Sylt och glass också)
Bädda ner mig i soffan och ta en alvedon.. Hoppas det går över snart ;) :@ :$ *annars*
Ta fram kläder till Tindra imorgon, ska hon göra rättare sagt!!
SOVA!

Sen imorgon blir det jobb igen och jag längtar redan till helgen för jag ska motionssimma med Tindra eller hon ska ju vara där och leka..? Kanske ska kolla in simskolan för henne..? Aja vi får se, vill börja gymma där på badhuset men det är så dyrt! Ska iaf dit och simma och skulle egentligen till Västerås på lördag men hittar ingen barnvakt, så det får bli en annan dag! Blir snart barnledig för Tindra ska till sin pappa på höstlovet, men det blir bara i en vecka, såklart ska jag jobba den veckan.. Sitter också och funderar på en bil i Kalmar men en kompis till mig tycker jag borde vänta med att köpa en sådan bil. Det kommer bli en massa snö på vägarna och är bilen för låg så kommer det bli en snöplog av bilen istället, är så sugen men vill inte förstöra bilen heller, men vi får se! Kan säga att jag har lärt mig att dricka kaffe nu, och det måste tyvärr vara choklad i och mjölk annars går det inte. Ååååh jag är redan besatt av det!! Blir nog en kaffepaus imorgon på jobbet! Blev ni också så i början..? Undra om jag kan göra sånt här hemma?!


Mums fast SAFT är godast! Svartvinbärsaft + alvedon! Älskart!


Det Blir Bra

2011-10-11 >> 19:52:35


Nu lägger jag upp videon på Tindra från i helgen, blev 2 till men den andra så hade jag kameran åt fel håll och jag försökte snurra på filmen men det funkade inte alls :( Aja men den här är lika rolig den med, vi har haft en liten diskussion (jag & tindra) för hon tjatar fortfarande om att ha en blogg! Då hon inte kan skriva så bra så vill hon att jag ska skriva fast hon berättar för mig vad jag ska skriva, något att bita i för jag vill att hon ska vara barn och inte tänka att hon måste blogga varje dag! NEJ nu ska jag väl lägga dottern ♥ Älskar min sötnos som är så duktig!

Bara så ni vet så var jag på personalmöte förut som tog 2 timmar och jag ska prata med chefen själv i veckan för det är lite saker jag vill ta upp med honom, ska inte skriva ut det här för en del på jobbet följer min blogg, problemet gäller bara mig & honom tycker jag!

I Have To Pretend

2011-10-10 >> 16:12:14

Vad tycker ni om Tindras teckning som hon har gjort idag till mig? ;)


Ladida

2011-10-09 >> 17:52:22
God kväll!


Tänkte säga er att jag & Rikard pratar om att flytta ihop alltså vi är inte tillsammans utan vi ska dela på lägenheten! Visst vi bir tvugna att leta efter en 4:a eftersom en 3:a blir för liten men samtidigt vill jag inte flytta till en 4:a om han nu skulle flytta ut på en gång för jag vill inte hela tiden flytta med min dotter! Det får bli mitt jobb nu att fundera ut saken, och jag är så sugen på att flytta till ett hus och börja plugga så det skulle bli perfekt, så förbannat jobbigt det är nu! :) Det gör så ont i magen pga beslutet, hur ska jag göra?!


.

Hittade ett hus som jag vill ha, och tyvärr får jag inte ta ett lån efterom jag är inte fast anställd 100% utan 75%! Den är helt perfekt för mig & min dotter och boxplatser till hästarna som vi pratar om! Kolla in själv: http://www.svenskfast.se/hemnet/pages/ObjectView.aspx?objectid=3TDQ4DNRL6UME0KM

Förresten så älsar jag köket fast jag skulle nog byta bort stolarna till snyggare varianter?! Älskar alla rummen! Så jävla fin att jag gråter blod här hemma! :) Aja får väl fortsätta drömma, men en vacker dag ska jag bo i sånt här hus med min man och våra barn!


på jakt efter sverige

2011-10-09 >> 15:51:35


.

Min mobil dog så kunde inte ta fler kort under dagen, men hoppas bilderna talar om att jag verkligen älskar min sötnos och att hon betyder allt för mig. Jag är så glad att hon är min lilla flicka och visst har vi våra gräl men jag ställer upp för henne i vått och torrt, och jag vill hennes bästa och rädd att hon ska bli som mig när jag var ungdom. Jag kommer inte göra samma misstag som min pappa & mamma gjorde med mig. För misstag kan man väl kalla det eftersom jag mådde psykiskt dåligt och ingen av dem fanns där och höll om mig när jag behövde dem mest, såklart älskar jag dem för de andra saker de har gjort men det jag menar att jag vill inte utsätta min dotter för samma sak, och visst kommer hon göra misstag här i livet för att lära sig men jag kommer då vara den personen som hon kan vända sig till. Jag älskar dig Tindra Linnéa Nilsson Karlsson, lite för mycket kanske. Jag är en stolt mamma över dig.


Men idag så tog vi en tur till Maxi och käkade frukost där som blev runt 200:-. Efter det så gick vi runt i olika affärer och kollade efter en vinterjacka och hittade en för 1000:- men den köpte vi inte för det har vi inte råd med. Jag hittade då en skylt om man tar kort och taggar kortet på deltagarna så kan man vinna ett årskort på ett ställe så nu får jag hoppas att jag vinner, om jag tittade rätt så var jag den enda personen som hade lagt in en bild på deras sida? Alltså om ingen annan lägger upp en bild så borde jag väl vinna eller? Problemet är nog att det är en 30 dagar kvar innan tävlingen är slut, men om jag åker tillbaka och ta bort skylten då, ja då räknas det väl fusk? Men det gjorde jag inte för så elak är jag inte, är ganska snäll person innerst inne, vill jag bara tala om så ni inte får en annan uppfattning av mig.

.

Jag ska nu städa lite här hemma och sen ska laga Tikka Masala kycklinggryta, tänkte först bjuda en person med han kommer inte tillbaka till Norrköping förrän ikväll när jag ska lägga mig? Jag får då göra matlåda av maten som blir kvar, men sånt är bara tråkigt att göra, vem orkar göra sånt ens? När jag ser andra på jobbet har med sig matlåda så blir man lite avis för hemlagad mat är godast men sen har de slitit för att få med sig mat till jobbet, så jävla lat är jag, och det står jag för. Det brukar alltid bli att jag går till ett café och fikar istället, vad jag vet så har någon annan slitit för min bulle?

Jag vet inte vad jag ska blogga om egentligen för jag vill inte att ni ska veta allt om mig men samtidigt om jag öppnar mig så kanske ni förstår varför jag är som jag är, men ska jag videoblogga om det istället så man slipper skriva ner allt så ni slipper stupa rakt ner på tagentbordet. Kan fundera på saken. ♥ Sen får vi se vad som händer. (Eller det är det jag är mest rädd för att ni ska tycka illa om mig, jag vet inte eller ser ner på mig?) För det vill jag inte och uppmärsamhet vill jag inte heller få, då jag redan får en massa av mina vänner. Är ingen mediakåt jävel som vissa andra som är halvnaken på bloggen och försöker med allt, såklart nämner jag inga namn. Men så är det, tror jag ska sluta nu innan jag säger allt för mycket. Men nu har jag inte tid att sitta här nu.



And Then They Run

2011-10-08 >> 22:26:36

.

 

Kolla hur söt min dotter är när hon sover...? Hihi tycker om att titta på henne när hon sover för hon pratar i sömnen och går i sömnen ibland! Vad hon har gjort för dumheter idag är att hon använda upp en hl schampoo flaska i badkaret och när jag prata med henne så var hennes förklaring att det blev bara så.. Eller typ så sa hon och jag blev inte så jätte glad på henne? Det blev sängdags på en gång efter badet och hon bad om ursäkt på en gång! Vi ska prata mer imorgon om det här för hon måste förstå att såhär ska man inte göra! Men tur att hon inte använde upp silverschampoot! Det blir nog bra under tiden och jag har ju svårt att vara sur länge på henne för sen kommer hon alltid nästa dag med ett stort leende och säger "jag älskar dig mamma" ... Hihi! Men vet ni vad..? Råkar tyvärr vara trött så jag ska nog lägga mig!

 

Vi hörs imorgon!


vår ära heter trohet

2011-10-08 >> 10:57:20

Vaknade precis nyligen och jag fick sällskap av Daniel inatt... Bara för han sover över här så tror en del människor att vi gör saker som vi aldrig skulle kunna göra med varandra :( Men de får väl tro på det men nu håller jag på att göra ordning mig för jag & Tindra ska på bio, fast jag har värsta huvudvärken som vägrar släppa! Så det blir att knarka på alvedon och hoppas jag blir bättr senare ikväll, så man kan göra andra saker efter bion. Visst ja ska ju vara med Rikard ikväll om han nu kommer ihåg det!! Men vi får se hur jag mår för just nu mår jag skit.


Jack Sparrow

2011-10-06 >> 20:18:22
Är skit trött redan men ska försöka hålla mig vaken liten stund till, men vi får se för jag hade tänkt att ta en liten promenad! Hihi, fast egentligen borde jag vila foten men jag blir så lätt rastlös... Sjukt egentligen för det är tydligen skönt och bara ligga i sängen och glo på film..?! Problemet för mig är att jag hatar att sitta still, ni som känner mig vet att det stämmer...? Hihi men men man måste tydligen ha morfin i kroppen fö jag ska ligga still länge! Och det gjorde den igår för jag däckade på en gång och vaknade till då och då fast somna lika fort! Det tråkiga med morfin är att man inte får köra bil, eller det är farligt för kroppen blir mer avslappnad..? Så nu vet ni, jag hittade en gammal bild på mig och en tjej kompis i Örebro och tyvärr umgås vi inte längre pga bloggen?

.

Hihi jag färga håret lila där...?


Unstoppable

2011-10-06 >> 16:48:47

Satt på kontoret förut och snacka lite skit med Daniel & Sofie! Det blev till slut att alla skratta åt varandra för vi är så störda i huvudet :)


stolt och stark

2011-10-05 >> 21:09:03

Har typ legat i sängen och soffan typ hela dagen för jag har en medicin som innehåller morfin och man känner sig lite yr eller mer groggy, så när jag har pratat i telefonen så har jag typ sluddrat och kan verka lite borta i skallen. Men min kompis Hanna frågade om jag ville följa med ut på en promenad och jag tänkte att jag måste fasiken prova göra något annat och jag kan säga er att det kändes konstigt att vara ute och sen känna sig sådär! :) Så när man kom hem så blev att försöka käka och sen har jag bara legat här igen och tänker om jag orkar jobba imorgon men nu har jag lovat dem så jag tar med min medicin iallafall det skulle bli sånt skit imorgon!



Spring

2011-10-05 >> 17:08:16
Vad skulle ni helst vilja ha som en väckarklocka..? Vad får er att ta den istället..?
Klocka som går på batteri eller vatten..?


Vad tror ni som är egentligen bäst för miljön..? För mig så skulle jag nog välja vatten väckarklockan för man behöver inte någon sorts ström/el, eftersom den går på vatten och man behöver bara fylla på vatten var tredje månad, och vatten har vi faktiskt i kranen, men då slipper man springa till affären och köpa batterier som en del slänger i soporna för de inte orkar sortera..? Men funkar verkligen den där klockan som går på vatten, tycker det känns konstigt och säga "min klocka går på vatten, vad går din på?", liksom de som får höra det kommer rynka på näsan och tro att något är fel på dig, eller är vi smarta nog som tänker på miljön...?

Sen visar den även rummets tempratur, och det kan vara skönt och ha på samma som väckarklockan, men ska man skaffa sig en sådan klocka så kan man besöka http://www.presentero.se/ och beställ hem en, så passa på nu eller kanske köpa en sådan i julklapp till någon som försover sig jämnt, hihi!

Såklart finns det olika varianter och det kommer ni märka när ni går in på sidan..? Men smaken är som baken och det finns även i olika prisklasser, men checka in sidan nu..? Man beöver inte köpa någon heller om det inte var intressant? Hmm men ni får tänka lite på miljön också..

ÅHH ANNICA!!!!

2011-10-05 >> 14:55:01
Inte min bästa dag för jag fick ont i magen och det var ju såklart gallstenen som höll på men fick hem ett paket idag och där låg en bh som jag vann i helgen!

.


Teenage Warning

2011-10-04 >> 20:49:43
Som sagt min blogg är lite tråkig ibland så jag funderar på att ha bloggtips någon gång i veckan! För jag ska ta en varje dag så måste jag få lite respons att ni gillar det, och ni kanske hamnar här en vacker dag och får fler besökare, det spelar ingen roll om din blogg bara handlar om hästar eller om du inte uppdaterar så mycket utan jag tar bara en som jag tycker förtjänar att vara med i min blogg! Det behöver inte vara någon jag känner, såklart får ni skriva till mig på [email protected] om ni vill att jag ska lägga upp något här på bloggen och att jag länkar er! (Läser all mejl jag får och svarar jag inte så har jag fullt upp med andra, kommer inte undvika er!)



Här har vi en tjej som gillar att ta kort, på sig själv och vad som händer i hennes liv, och jag hittade faktiskt henne idag på blogg.se och jag tycker hon har väldigt bra smak för mode! Jag tycker hon förtjänar att synas lite mer och få fler besökare, pga att hon är bara 13 år och jag gillar hennes header och själva sättet hon skriver! Besök gärna hennes blogg! :) + att ni kommenterar! ;)


http://idaaericsson.blogg.se/

Count Me Out

2011-10-04 >> 16:53:01
Har varit och jobbat idag hos en kund som vi har varit hos tidigare och städat och det roliga var att han sa "jag vill bara ha er två" och pekade på mig och Daniel. Hade med oss en till kille som skulle vara med men efter om och men så fick han vara kvar..
Blir att åka dit imorgon igen!

Night Trains

2011-10-03 >> 21:15:07
Det är nu dags för mig att lägga mig för imorgon är det jobb igen, ska försöka gå upp kl 5 iaf, har ett mål att gå upp tidigare för varje dag eftersom jag har tänkt och skaffa mig en sak, bara jag som vet om det än så länge.. Så skriv inte "vadå för något" för jag kommer inte svara!

Iaf så har jag fått hjälp med Tindras säng idag så nu sover Tindra i sin nya säng ;)




Pröva Lyckan

2011-10-03 >> 07:28:47

Här kommer en bild på mina underbara jobbarkompisar som jag sviker idag för jag ska på jobbintervju på ett annat ställe! Det jobbiga med idag är att jag kanske får säga hej då till dem och inte ses lika ofta som vi gör nu varje morgon och sen innan man ska åka hem från jobbet, kan även säga att de är dom bästa jobbarkompisarna man kan ha för de finns där när man har jobbigt...? :) Såklart finns det några jag inte tycker om men dom här nog dom bästa och sen får vi inte glömma Gullan som tar kortet och Lillis som inte jobbade den här dagen, har allt för många roliga minnen med dem...? Problemet är mest lönen om de bara höjer den så skulle jag stanna kvar hos dem ;)


Vi Drar Till Stranden

2011-10-02 >> 21:27:22
Dagens diss:

FLIRTEN SOM ÄR JOBBIG.

 

Förlåt mig men visst är det kul och ha en massa flirt under sommaren, alltså det blir nog så för många här i världen att de flirtar med en massa men vet inte sen vem de vill ha, och till slut så inser de att det inte funkar med någon av dem eller en av dem, men att säga orden "jag vill inte" kan såra dem totalt.. Jag kan säga att i somras har jag haft en del flirt och det betyder inte att jag har haft sex med dem utan bara flirtat då och då, för det är kul och spännande att veta att dom här killarna är intresserad utav mig (Rättare sagt vill bli tillsammans med mig) såklart säger jag att jag inte vill förhållande för jag vet inte vem jag vill ha..? + Att jag vill inte hoppa in i ett förhållande bara för att ha någon.. Det är nog en stor diss att säga ifrån sommarflirten att gå vidare, jag tänker inte nämna namn här och varför jag inte vill ha just dom är att det känns som de "äger" mig redan, för är jag inte med dom varje dag så håller jag på med någon och de förhör mig vem jag skickar sms till..(?!) + Andra saker..?

 

.

 

Hmm har ni en jobbig sommarflirt, när visste ni att han inte var den rätta..
Vad gör ni idag? Alltså träffas ni fortfarande för du inte vågar säga ifrån!

Skulle behöva råd?

 




















Annica Nilsson är singel och jag gör vad jag vill, glöm att fråga ut mig vem jag skickar sms till och vem jag är med för jag gör vad jag vill! ;) Hade jag haft pojkvän så hade jag hållt mig till honom och varit trogen och varit ärlig, + struntat i andra killarna! Därför är jag singel för att slippa känna mig tvungen att hålla mig till en!

Segregation

2011-10-02 >> 14:08:13
Hejsan! :) Nu har vi vaknat här hemma och ska snart bege mig till en kompis och vi ska kolla på serier och käka snabbmat som jag egentligen avskyr men jag orkar inte laga mat idag, sen måste jag hem tidigt för imorgon ska jag på jobbintervju! Vi får väl hoppas att det går bra och att jag får jobbet.. Hihi! Det skulle kännas bättre om jag nu får högre lön men det får jag inte veta förrän imorgon, (Engligt min jobbarkompis så säger han att jag kommer inte få högre lön, eller så säger han så för att han inte vill att jag ska sluta?) Hihi, 1 år som städare räcker för mig..


Såklart var jag på stan igår och köpte nya kläder och jag fick hem en snygg klänning och en snygg topp och ett halsband! Ska nog ha toppen på mig imorgon på jobbintervjun! :) Lite fin måste jag vara, jag ska rocka sönder så att de vill ha mig direkt! Tyvärr skulle jag på fotograferingen igår men jag åkte aldrig dit för foten krångla igen! Så även ryggen också, och idag skulle jag ha städat i Tindras rum men jag orkar inte för hela kroppen värker! Kommer snart bli sängliggandes om jag håller på såhär varje dag, lite rädd är jag för det för jag är så sprallig och vill hålla på med massor med saker när jag är hemma! Liksom igår så gjorde jag efterrätt som jag egentligen inte orkade göra men gjorde det iaf, men vad gör man inte för sin prinsessa här hemma? :)


Blir nu att åka och till kompisen så vi hörs senare idag! Men lägger upp en bild hur jag ser ut idag med håret!! :D Eller jag provade mig fram om jag kunde se ut så imorgon, jag blev nöjd iaf men väldigt ovanligt på mig! ;) Det tog ungefär 1 timme att göra det också, eller typ runt en timme?


.


One in a million

2011-10-01 >> 10:38:54
.

Bara för jag har otur så värker foten ännu mer så det blir nog en tur till vårdcentralen! Ska iaf ner till stan och köpa kläder till mig själv och sen till dottern och fotograferingen ikväll får skjutas upp för foten pallar inte med mer! :)