Six Feet Under The Stars

2011-08-29 >> 23:34:09


Öppna din dörr

2011-08-28 >> 15:28:34
.


Sorry var fullt upptagen igår (!!) för först så var jag på stan och träffa Jessica och vi shoppade loss, men visst jag blev lite fattigare men vad gör det.. :( Inge bild på det jag köpte eftersom ni har inge med det och göra! Klockan 3 så gick vi mot Nya torget här i Norrköping och lyssna på SDU, ytterst intressant och lyssna vad de hade och säga! Det tråkiga var nog att det var för många motdemonstranter som ska alltid förstöra för andra som försöker lyssna, och jag kan hålla med lite om vad SDU hade och säga! De sa något med att de kan ge hjälp till de som kommer till Sverige och lära dem om hur man tar hand om ett hem alltså de har ju såklart aldrig bott i en lägenhet och sen att de ska veta hur man tar hand om ett hem, och när de sa det så blev de andra hysteriska och jag fattar inte vitsen om varför, som jag tyckte så är det väl snällt och ge dem stöd om hur de ska ta vara ett hem eftersom en del kanske inte vet och tro mig så har jag städat upp efter såna och det är inge trevlig syn.. ;)


.

Vi gick sen hemåt efter torgmötet eller jag fick skjuts av grannen, som var så snäll mot mig förutom att han tog en massa bilder på mig hela tiden.. Men fick bilderna igår kväll, och vissa bilder blev helt fucked up haha! ;)


.

Senare på kvällen så hade jag tacos kväll med Tindra och Junior, (Tindras favvomat!) Sklart kollade vi på film men filmen sög så jag kolla på Bartenderskolan på datorn, och jag kunde inte somna för en viss person ringde..


Kanske somna runt 4 tiden, duktigt eller inte..? *suckar* Så jag sov tills klockan blev 11 iaf, men Tindra klaga inte för hon gick upp och käka frukost och sen spela på datorn..?! Bästa dottern, enligt mig..? Ska nu åka och iväg och handla mat tills ikväll, ska göra korvstroganoff, ;)


Sjukt fula bilder på mig! ;)

Bara för jag kan se ut som en mupp!

Bästa bilden!


054

2011-08-27 >> 09:39:19
..... Tror det är dags att börja blogga igen för min del, jag har då haft en bloggpaus på 2 månader eftersom jag behövde det. Visst sakna jag under tiden att logga in här och skriva av mig men det var även skönt att slippa tvånget att skriva varje dag men nu är jag utvilad och har en massa saker att berätta för er!