Partner in crime

2017-11-26 >> 11:01:00
 
Godmorgon! Nu sitter jag här och skriver inköpslistan samtidigt som jag bloggar. Det är snart dags att rulla bilen till affären och sen blir det att byta däck. Såklart ska denna tjej ner till stan med sin bästa vän och shoppa loss. Soulmate. Jag gillar inte mode direkt utan jag frågar alltid henne om råd om klädval och även med sminkning. Vi planerade nu i helgen att nästa helg så ska vi till TB med familjen och hon ska även följa med mig och shoppa kläder till julfesten som jag ska gå på om 2 veckor. Jag har även tjatat på henne att starta upp sin gamla youtube kanal men vi får se om hon gör det eller inte! Puss och kram
 

Tacos på en lördag

2017-11-25 >> 21:53:00
 
 
Hej hej! Nu har vi äntligen käkat tacos här hemma. Pojkvännen fixade pulled beef istället för köttfärs. Faktiskt godare än vanlig taco måste jag säga. Vi gjorde som vanligt med salladen och resten som man brukar ha. Sen var det bara att hugga i och bara bli mätt. Mums!
 
Efter maten så blev det brownies, lussekatter och pannacotta som vi har bakat under dagen. Väldigt gott.
 
Dags för film och sedan blir det läggdags för imorgon ska vi byta däck på bilen och även handla mat. Puss och kram!
 

Ge mig nått som tar mig någonstans

2017-11-24 >> 21:42:00
 
 
Hello Friday! Nu är det helg för min del och denna helg så är jag barnledig. Eftersom jag har varit borta från bloggen i en månad så ska jag förklara mig varför jag har varit det. Så ni förstår så är jag ensamstående mamma till 2 flickor och jag har pojkvän men vi bor inte ihop ännu. För en månad sen så blev den äldsta dottern bestulen på hennes hörlurar i skolan och jag har ringt skolan 1 gång i veckan och även besökt skolan för att prata med rektorn och även gått hem till pojkens föräldrar för att ta ett snack med dem och även med denna pojke. Eftersom detta har tagit min tid efter jobbet och även under jobbtid. Så hände det en till sak för en vecka sedan (dotterns mobil blev förstörd pga en pojke sparka till henne så hon tappar mobil så hela displayen bara blev svart och jag har kontaktat pojkens mamma men hon vägrar samarbeta med mig och anser att hennes son har inte gjort ett dugg fel, så jag har ringt försäkringsbolaget och dotterns pappa och kvinnan såklart). Så nu har hon gått med på att betala 350 kr för detta och resten får jag och dotterns pappa stå för och laga telefonen kostade 1300:-, fast nu är den fixad iaf så nu kämpar vi på med att få tillbaka hörlurarna och polisen kan inget göra för pojken är bara 13 år. XO
 
 

Flyttfirma i Göteborg

2017-11-05 >> 21:13:13

 
Någon gång i sitt liv så flyttar man till hus eller lägenhet. Många vet att det är rätt så slitsamt och det tar många timmar. Även när man ska flytta till ett nytt boende för då ska man även flyttstäda så de som flyttar in kommer till ett hem som är fint och fräscht.

Nu för tiden så finns det flytthjälp som hjälper till med packning, flytt, städning och magasinering. Då har man tid för annat t ex umgås med vänner, jobba utan att känna den där stressen att man måste hem och göra klart.
Flyttfirma i Göteborg klicka på länken, för att komma till hemsidan som har allt det där som kan hjälpa er och ge er ett bra kostnadsförslag!
 
50% Rutavdrag
100% Nöjd-kund-garanti!
 
Få offert inom 24 timmar.