Ett steg..

2012-02-28 >> 21:20:21
Det har varit två tuffa veckor för mig! Väldigt jobbiga att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Men idag gick jag till jobbet och jag kämpade och kämpade hela tiden. Fast mina jobbarkompiar förstod mig och vi snacka om det och då kändes det mycket bättre.. Men det gjorde ont inom mig vissa ggr för jag tänkte hela tiden på om han tänker något på mig eller vad han gjorde nu, tänkte han på den andra bruden!?

Jag vill inte tänka så! För det gör så ont att tänka tanken att han kan vara med en annan tjej och ligga och mysa med. Jag vill vara den tjejen som ligger och myser med honom och säger "jag älskar dig", gärna flera ggr under natten. Men han har lovat mig att han ska tänka på oss två om vi ska fortsätta att vara tillsammans eller inte. Hoppas verkligen att han gör det, för det finns andra som säger saker som han har sagt till andra och då känns det som han har bestämt sig men vill inte säga det till mig för han vet att jag skulle bli ledsen men jag tar hellre sanningen framför lögnen! Jag skulle må mycket bättre då..

Aja, men jag är inte sådan brud som ger upp så lätt. Det har jag lärt mig från förra förhållandet. Jag gav upp så lätt och fick veta sen efter 6 månader att han tyckte om mig jätte mycket och hade jag visat mer och kämpat som jag gör nu så skulle jag kanske fått honom! Men då hade jag inte träffat Junior som jag verkligen vill ha just nu.

Så, jag hoppas att han tar vara på tiden att tänka igenom och komma till rätt beslut och att han inte ångrar sig för nu vet han iaf vad jag vill. Men sen återstår bara hur länge kommer jag vilja vänta? Eller klarar av att vänta?

JAG ÄLSKAR DIG!

2012-02-24 >> 12:29:34
Sen första gången jag träffa dig så visste jag att det var något speciellt med dig, men vi träffades tyvärr fel tidpunkt!
Till slut blev du min i 6 månader, för jag visste inte vad jag ville! Jag var elak mot dig, träffa andra killar och ljög för dig! Nu för 1-2 veckor sen så insåg jag vem jag vill dela mitt liv med, men du sa att det är försent.

Dom där orden att det är försent, gjorde mig fruktansvärt ledsen. Kändes som mitt hjärta tappades ner på marken och ruttna bort.

Jag har inte varit mig själv sen söndags. Var helt själv i onsdags och det var då jag insåg att det spelar ingen roll vad jag gör! Hamnade på sjukhuset för jag tog en överdos! Jag var helt borta i huvudet och mina 2 närmaste vänner kom till sjukhuset och jag såg hur ledsna de var och var rädda att mista mig den dagen, personalen sa att hjärtat slår för fort och jag borde vara glad över att mitt hjärta klara av det annars hade det stannat!

Under tiden jag låg där så tänkte jag på honom som jag älskar och även min dotter! Vi öven höra av min vän att han hade ringt i tisdags men jag svara inte för jag var såpass ledsen.. Jag har även ringt honom/dig för att tala om för dig hur ledsen jag är över hur jag gör och bara om du kunde ge mig en chans till!


JAG ÄLSKAR DIG! Det gör jag, tänker på dig hela tiden och vill bara vara din!

Kom igen nu Britt-Marie!

2012-02-16 >> 21:32:21
Jag har haft en väldigt stressig dag idag för jag jobbade till halv fyra och efter jobbet hämtade jag fröken sötnos och sen hem och laga mat och plocka lite sen har vi även packat Tindras resväska för hon ska till sin pappa imorgon!!! Jag kommer vara stressad imorgon med för efter jobbet så kör jag direkt till Uppsala för lämna henne till sin pappa fast egentligen bor han i Sundsvall!!!! Jag kommer nog hem ganska sent imorgon så det kommer nog inget blogginlägg!

Datordamp

2012-02-15 >> 21:03:58
I helgen så köpte jag lite kläder till mig själv och jag brukar inte ha på mig färgstarka färger men denna gång blev det så! Jag tittade på den och tyckte den var hemsk men när jag har på mig den så är den helt underbar. Dock så är det mer vardagskläder jag köpte och inte partykläder, för sånt behöver man inte längre när man har tröttnat på att festa. :( Men det är inget med alkoholen att göra utan mer att jag spenderar hellre mina pengar på bättre saker, och sist jag var ute så köpte jag bara två drinkar och det kändes skönt för plånboken! Dom jag var med undra om jag hade något fel eftersom jag brukar pimpla en massa drinkar att jag inte kan stå upp, men jag har faktiskt roligare utan alkohol, och jag står för att de som dricker en massa drinkar och kn inte gå på krogen utan sprit måste ha dåligt självförtreonde, (eller dålig självkänsla...) det avgör ni.. Så den här helgen ska jag bara ta det lugnt med vänner, thats it!


Det som händer i helgen blir bara spel & film helg, men jag ska även laga mat och baka också, just för jag älskar att laga mat nu. Jag har aldrig haft det intresset förut men har fått upp ögonen för det, (förutom maten så är jag fortfarande intresserad utav bilar..) så det behöver ni inte oroa er för! Det ska även bli bilköp inom en snar framtid, men jag vet inte vad för bil jag vill ha! ;) Hihi!


Vad tycker ni om kläderna..? Jag älskar strumporna, det är skrikiga färger!Somebody That I Used to Know

2012-02-04 >> 13:41:42
Ska bara ta det lugnt idag för jag känner mig inte kry än men men, det blir en SPA dag i badkaret sen och tända ljus. Kommer bli en slapp dag men det gör inget för de andra dagarna har varit stressigt, jag jobba inte igår men träffade en killkompis och kolla på film och sen åka hem och laga mat och såna saker. Trots att jag har lovat mig själv att ta vara mer tid med dottern på helgerna så ska jag släppa kontrollbehovet att städa, måste det för det börjar gå till överstyr! <3 Hoppas flickan också vill ta det lugnt i helgen för nästa helg blir det stress igen, då ska vi handla kläder och köpa lite saker till lägenheten och sen ska hon på kalas. Men det är en vecka kvar, då få man hoppas att det blir bra den helgen! Vad ska ni göra i helgen?


Hihi jag har lovat mig själv att börja träna men jag vill börja träna med någon för jag hatar att gå till gymmet själv! Hihi har frågat några på jobbet men de vill ju men de har mycket och göra på helgerna.. Tråkigt men får väl försöka övertala cheferna att ha ett gym på jobbet, men jag tror inte vi kommer få något! Vad tycker ni om att jobbet har ett eget gym..?


JA TACK!! Hihi!


Someone Like You

2012-02-03 >> 21:08:05