bara du

2010-03-31 >> 20:52:46
Hejsan! ;)


Min dator krånglar hela tiden så jag skriver ett kort inlägg innan jag sätter mig i soffan bredvid älsklingen, som jag skrev igår så skulle jag på jobbintervju och jag kan säga er att det verkade kul men arbetstiderna sög ordentligt! Men det kommer säkert ett annat jobb som passar mig! Man vet bara inte när den kommer! Men nu ska jag stänga ner datorn och mysa med killen, annars hörs vi imorgon!

du somnade förevigt

2010-03-30 >> 20:53:44
Hejsan ;)


Ska försöka lägga Tindra nu och sen blir det att kolla lite på tv och sen läsa på lite inför jobbintervjun imorgon! *Haha* Undrar om jag får jobbet!? Men det får vi hoppas att jag får så man får ihop lite pengar till resan i höst! Vet bara inte var jag ska åka med syster och med min dotter? ;) Alla andra som man har pratat med har sagt Japan men jag vill inte åka så långt första gången, why i don't want it's because i'm a bit afraid of flying.. :D


Såhär har man sett ut sen lördags för jag har ingen ork att sminka mig och sen har jag bara en lins på mig för den andra gick sönder i lördags! Har man otur så har man!
Har jag tur imorgon så får jag min andra lins av synsam och sen ska jag göra synkontroll och det kostar väl skjortan av mig..?



Nu tog man bara inte en bild utan jag blev tvungen att ta minst 15 stycken för jag skulle bli nöjd, ser väl helt okej ändå utan smink ;)

The Other Side

2010-03-29 >> 20:05:44
Jonna, har kommit hem från sjukhuset (igår) och det känns verkligen skönt att prata med henne igen..


För ett liv utan dig skulle kännas verkligen trist och ensamt :( Visst du kommer snart bli bra fast frågan är när? Dom bilder jag har sett på dig efter olyckan får mig verkligen förstå att du har verkligen ont och att du hade verkligen änglavakt. Det är så sjukt att det finns såna typer på vägarna som lämnar brottsplatsen och inte ens går till polisen och erkänner allt, därför ska inte vissa ha körkort utan en sparcykel. ;( Såklart så hoppas jag verkligen att polisen finner honom/henne för personen ska få sitt straff.. Men gumman min har såklart ont och om ni vill skriva några rader här så kommer jag meddela henne att gå in på min blogg! Har hon lust så kan hon få gästblogga och få skriva sin version om hon nu orkar eftersom det tar på krafterna det här?


 


Skaka Baken

2010-03-29 >> 16:35:58
Har lite tips om en sida som man kan göra undersökningar och kan vinna saker :) haha sånt gillar vi, såklart?
Varför jag är med på den sidan är för nästan allting är gratis, och jag vill också att ni ska få lite glädje i det hela?


GRATIS GILLAR VI :) Lilla jag som är arbetslös och lever på arvet efter min far är inte direkt lönsamt. Är glad att jag slipper socialen nu iaf för man var tvungen att ta ut ett kontodrag 1 gång i månaden och spara fick man inte göra för dem. Jag kan nu spara pengar och göra något som jag vill med min dotter, men för det mesta av mina pengar går faktiskt till körkortet nu. Jag hoppas verkligen att jag får körkortet i min hand snart och jag slipper betala 1000 kr/per vecka, varför jag betalar så mycket är för jag inte tog något "startpaket"? ;) Fast då slipper jag betala extra för teorilektioner som jag inte behöver, och om man har en bok hemma så kan man plugga det där än på körskolan. Såklart så testar de en när man kör bil och om man blir nervös så ger de svaret och då kommer man ihåg det nästa gång! ;)


MEN NU TYCKER JAG NI SKA KLICKA IN OCH SE VAD DE HAR FÖR ERBJUDANDE, jag kommer försöka lägga upp lite förslag på vad det kan vara för saker, och så kan ni kolla här nedanför 2 stycken erbjudande jag tycker är roliga!







Men kom igen nu, även om ni inte tror på det där så får ni iaf en liten gåva! :D


Schizophrenic

2010-03-28 >> 15:25:20

 


Dina ögon dom tindrar

2010-03-28 >> 11:06:21
Vad man har gjort i helgen är att i fredags så såg jag en olycka utanför hos mig på kvällen och min första tanke var faktiskt "tänk om det är hanna eller jonna eller någon annan man känner" men i sista sekunden tänkte jag att sådär får man inte tänka! ;( Igår så åkte jag till Örebro under dagen och skulle bli fotograferad men det var för mycket snö där och sen var det något annat som jag inte tar upp här för det angår inte mig, men sen kom jag hem igår runt 8 tiden på kvällen men gick hem till killen för vi har inte träffat varandra på skit länge! Sen gick jag hem och tänkte "varför har inte jonna ringt mig, vi ska ju ses imorgon?" Jag tänkte då att hon har kanske fullt upp med att vara bakfull hos Hanna, men jag gick in på facebook och min kompis Hanna hade skrivit till mig "jag var där :(" ..? Då kom bilderna upp i huvudet och jag ringer till Hanna på en gång och frågar vad som har hänt! :( Såklart får jag veta en massa hemska saker och jag kommer inte ta upp allting här utan mer att det var 2 stycken som blev påkörda och en av dem stod mig jätte nära, så när Hanna berättade sin version vad hon såg och hur dom såg ut på platsen så rös jag i hela kroppen! Det är så hemskt att höra och sen veta att jag stod på balkongen och såg när poliserna, ambulanserna och brandbilen stod på plats och jag tänker hela tiden "varför gick jag inte ner" men jag tror jag inte hade klarat av att se min kompis ligga där, inatt så hade jag verkligen svårt att sova igen för jag låg och grät och hoppas verkligen att de finner idiot jäveln som körde på dom! Men jag ska försöka få tag på henne idag för hon ligger fortfarande på sjukhuset här i Norrköping och fråga om jag får komma förbi, eftersom hon är en av dom närmaste som finns vid livet!


Men nu kommer jag låta lite sjuk i huvudet men det är såhär att fredags kväll när jag la mig i sängen så kunde jag helt enkelt inte sova och jag förstod inte varför för jag var helt klarvaken men innan jag gick och la mig så var jag jätte trött! Fast nu tror jag mer att det var kanske min pappa eller mer hans själ som var här nere och kanske försökte tala om för mig att det var Jonna som låg där? Jag vet inte men jag tror verkligen på spöken så jag kan nästan tro att det var så eller vad tror nu?! Bara för jag är nedstämd så kommer jag lägga upp en låt till dom två, de hade verkligen änglavakt! ♥

Bild från fredags, det finns flera men jag tycker det räcker med en bild! Kommer finnas för dem som såg alltihop och såklart dem som blev drabbade!

 

OCH JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT DOM FINNER IDIOTEN SOM GJORDE DETTA! DET FINNS VERKLIGEN MÄNNISKOR TILL ALLT!!

 

LÄS HÄR OM DET!


RÖSTA!

2010-03-26 >> 14:46:19
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


BAD MOON RISING

2010-03-26 >> 12:30:10
Nu är det såhär att jag har sådan träningsvärk i armarna från igår! Jag kan knappt inte skriva och när jag klädde på mig så kom det ut otrevliga saker från min mun..! Men varje gång jag knappar på tangentbordet så gör det lite små ont att jag skriver fel men såklart så tittar jag igenom vad jag har skrivit och rättar småfelen... Annars idag så ska jag & Tindra på bio och vi ska se på "Klara" Jag har inte valt filmen utan det är min dotter. Jag hade annars velat se Alice i Under(livet)landet för många säger att den är jätte bra och att man får se den i 3D också, så lite sugen är jag fast det får bli en annan dag eller så får jag köpa filmen när den kommer ut.. Haha! ;) Men nu ska jag koka lite ris så jag får i mig något innan man tar bussen ner till stan och köper 1 kilo godis!


Ni som läser min blogg kan faktiskt rösta på mig hos LillPamela som Veckans blogg! Kan ni vara snäll och lägga en röst på nummer 9? Tänk vad glad jag skulle bli.. Jag vill verkligen bli veckans blogg hos henne eftersom jag läser hennes blogg varje dag när jag får tid, haha fan vad FAIL jag låter men det är faktiskt sant! Även om jag inte blir veckans blogg hos henne så tackar jag er som har röstat på mig i förväg för ikväll kommer jag gå & lägga mig tidigt för imorgon sticker jag till Örebro och blir fotograferad av min bästa killkompis som är fotograf! ;)

Gymma till friheten

2010-03-25 >> 12:36:07
Sådär ja, nu har man tränat i 2 timmar med massa olika tränings saker! *phu* Det var verkligen skönt och förbränna fett och samtidigt lyssna på min musik som jag har i min telefon.. Nej nu ska hoppa in i duschen och svalka av mig, jag blev verkligen svettig & varm! Fattar ni väl..? Jag ska hämta Tindra på dagis om en timme och då har hon påsklov, så skönt för henne och mig för då slipper jag kliva upp klockan 7 varje morgon! Haha.. Väldigt slö är jag på morgonen! Men det blir väl så när man inte har något arbete att gå till, nu måste jag skynda mig! Vi kanske ses & hörs senare om jag orkar!


Pussar!


Favorit crosstrainer! 30 minuter så förbränner jag 450 kalorier!





Hihi, jag ska hoppa in i duschen nu! ;)

gamle svarten

2010-03-24 >> 12:23:43

LOVES TO BE HAPPY!!

Hihi idag är jag på toppen humör, nu ska jag käka knäckemacka & ett glas oboy och kolla på film!


you're all i need

2010-03-23 >> 12:22:13

OCH FACEBOOK LJUGER SOM FAN FÖR IDAG HAR DET VARIT MIN VÄRSTA DAG!!


Falling Down

2010-03-22 >> 12:55:26

Är hemma och funderar på att gå en promenad med Tindra (yes, a spring walk...) Såklart så kommer vi försöka vara ute så mycket idag! Nu har man suttit inne för länge pga all snö, men det blir så när man ogillar snön speciellt när man inte ens kan gå ut utanför dörren! Men nu ska jag inte vara så negativ så jag gjorde ett videoinlägg så ni får se mina nya byxor som jag köpte i fredags! :) Man kanske inte ser så mycket men lite iaf!*

 

 


If I Told You Once

2010-03-21 >> 12:34:22

Vill ha en ny handväska fast jag hittar bara dyra och vissa faller mig inte i smaken!


Twilight of the Thunder God

2010-03-20 >> 15:50:39

Har gjort en video idag eftersom jag inte orkar skriva ett långt inlägg! :) Haha, vad jag & tindra gör på en balkong får ni vet idag!? Jag hade verkligen ingenting att säga men när Tindra säger något så svarar man alltid med något roligt.. Nej nu ska jag köpa pizza, men sen ikväll blir det att kolla skräckisar och ligga under täcket och bli rädd!


Svennebanan

2010-03-19 >> 16:42:19
.. (er!)

Jessica & hennes bebis Joline! En dag vi var på badhuset och hade skit kul!

En bild på mig som Tindra har tagit! Där hade jag utan smink? Man kan faktiskt se ut såhär!?

Tindra, Larsson & syrran Charlotte!

Ingen Dartanjang här! :)

Snygg bild på Larsson!?

Hihi.. Tindra som busar! ;) Ett litet busfrö!

 

Det kommer kanske bilder på klänningen och byxorna som jag har köpt idag och skorna..


En Apa Går På Jorden

2010-03-18 >> 12:30:35
God eftermiddag!


Jag har haft väldigt tur idag eftersom jag övningskörde med körskolan idag så kom jag till en korsning och där gäller såklart högerregeln fast bilen till vänster har väl aldrig hört talas om det. Dock så bromsa jag in för jag kände på mig att något var fel och när jag svängde till höger så ser jag bilen som kom från vänster hade krockat med en bil och det var såklart en körskolbil! :( Jag hamnade i chock för jag tänkte hela tiden "tänk om jag inte hade stannat för honom då hade det varit jag det där".. Men jag åkte därifrån och körde direkt till körskolan för tiden var slut och då säger Jessica (min körlärare) att jag har varit riktigt duktig idag och att jag verkligen tittade och lyssnade väldigt bra idag! Jag blev verkligen glad att hon tyckte det och jag var fortfarande lite chockad så när jag gick därifrån så ringde jag killen och berättade för honom om vad som hade hänt, och jag höll på att gråta under tiden jag pratade med honom men han sa också att det var verkligen tur att det inte hände mig någonting och att jag gjorde inte fel. Men jag vet att jag inte gjorde något fel utan det är mer "tänk om" för det kunde ha varit jag, nu hade jag sådan tur och jag är verkligen tacksam över att jag tar det säkra före det osäkra! Vi kanske hörs senare om jag har något att skriva om.


Jag har på mig det här idag!


Have you listen

2010-03-17 >> 12:45:29
Har nyss kommit hem från körskolan...


.. så nu ska man läsa lite i boken och sen hämta sötnosen! Trevligt att jag har något att göra om dagarna? Ni som läser Harry Potter böcker och är helt besatta i Harry Potter filmerna, tråkigt att jag inte är lika besatt eftersom jag tycker det är världens tråkigaste film/er & bok/böcker! Önskade ibland att jag kunde älska dom filmerna & böcker men det går inte helt enkelt? Jag har sett en film och jag tröttnade redan efter 15 minuter och stängde av och läst en 1/3 av boken och det blev att jag la ifrån mig boken, somliga tycker att Harry Potter är världens bästa film och att böckerna är i världsklass, tyvärr så tycker jag inte alls om Harry Potter och jag vill inte ens höra hans namn.. Låter det för elakt? Men det är så jag känner för Harry Potter och jag är inte som er, nu ska jag läsa " Den som älskar något annat " och det är verkligen en bra bok.


Så nu ska jag försvinna in i bokvärlden! ♥


Här har ni den omtalande Harry Potter. Dock så tycker jag inte alls om honom. Har ni sett filmen? Jag vill gärna veta vad ni tycker och om det är bara jag som ogillar den där nörden, men ni får ha en fortsatt trevlig dag!



Svea saga

2010-03-16 >> 15:14:20
Hur jag tänker..


  • Man kan inte tycka likadant som alla andra!
Oftast så hamnar vi i olika fack bara för man har sina åsikter eller att man inte klär sig det som är det senaste modet, så nu ska jag berätta att bara för man är sosse eller fascist så kan man väl vara vänner iallafall! Såklart så finns det människor som säger "usch" direkt när man säger att man stödjer Sverigedemokraterna eller Svenskarnas Parti, och stödjer man något annat som inte innehåller "svensk" så är man tydligen poppis! Man ska väl få tycka vad man vill och få rösta vilket parti utan att bli nedtryckt av någon.. Har ni något att säga nu!

  • Man kan äta pizza och thai mat.. √
Underhållande att läsa att om man skulle vara rasist så kan man inte äta pizza för det är inte svenskt!? Diskuterar någon med mig om det så säger jag alltid att bara för man är emot invandrare så kan man alltid ta hit receptet till Sverige inte kocken, men nu kommer en del missuppfatta vad jag menar så jag förklarar lite kort & gott till er som läser min blogg att man kan faktiskt äta spanskt, kina mat ect för vi svenskar kan också laga mat och kan göra det lika gott..

  • Man ska inte tro på allt som står i tidningen/internet sidor!
För tidningar och hemsidor brukar dra till en massa lögner och ska hela tiden överdriva när det gäller rasister, tv glömde jag också att de överdriver. Och om det ska vara något torgmöte som innehåller "svensk" så ska det alltid komma nyckelskramlare som ska störa för dem som försöker berätta vad det handlar om, så ni som är sossar  eller något annat är då inte mycket bättre än rasister. När ni ska prata om erat parti så vill ni väl inte bli störda utan ni vill få ut erat budskap och hoppas att någon där ute tycker som er, bara jag som tycker att vi ska bojkotta nyckelskramlare och tidningar/internet sidor/tv ska sluta överdriva så mycket?

  • Sveriges nationaldag.
Blir lite rädd för framtiden! Tycker man borde få fira nationaldagen utan att bli kallad rasist! Dock vet knappt ingen varför vi firar den och ni som går i skolan har väl läst om Gustav Vasa då borde ni förstå :)

  • Rasister är hemska....
Kommer inte ni på något bättre!? Alla är väl inte hemska.. Alltså då har ni bara mött 1-5 personer för dem jag umgås med och har träffat så är det jätte snälla och gulliga.. Man har också hört att hemska nazister äter barn och det är bara skitsnack för de äter faktiskt mat som vilken människa som helst, får man verkligen hålla på och säga såhär och om de säger något om invandrare så är det "hets mot folkgrupp"!?


Something Right

2010-03-15 >> 12:31:31
Hejsan!


Nu har jag kommit hem från gymmet och nu ska man lägga sig i sängen och läsa en bok! Vilket jag behöver eftersom jag körde stenhårt idag med crosstrainern. Och på väg hem så försökte jag ringa syster och fråga henne hur hon mådde men hon svara inte så jag fick gå hem med min tunga väska! You know that my bag type weigh 86 grams.. Men när jag kom hem så slängde jag in mig själv i duschen och hittade något att ha på mig och försökte en gång till att få tag på henne! Det blev samma resultat som förut..


"Vilken elak syster jag har som inte vill höra mitt gnäll!" ;)



Here I am!

2010-03-14 >> 16:43:11
Förlåt att jag bloggar så dåligt men jag vet inte vad jag ska skriva om och sen finns det andra saker som är mycket viktigare! Gubben min fyller 18 år om en vecka så vi har mest snackat om vad han önskar sig och jag har letat som en tok på internet på vad man ska köpa till honom men det går inge bra! Jäklar vad svårt det är att hitta present till en kille som blir myndig.. Men jag kommer väl på något snart får vi hoppas, såklart får ni gärna hjälpa till med att ge förslag! Det uppskattas, och det spelar ingen roll hur mycket det kostar!


A tired women!


dunder!

2010-03-13 >> 12:44:05
För ni minns väl förra året att Filippa Hamilton fick sparken hos Ralph Lauren för att hon "är" tjock, förlåt mig men behöver han glasögon eller nya ögon eftersom hon väger bara 54 kg och hennes kropp är perfekt! Vilket måste betyda att han har problem med ögonen eller med ballen! :) Haha visst hans klädes design är skit snygg men för att visa hennes stöd så skulle jag verkligen sluta köpa hans plagg så han kan inse att vi människor tänker inte tolerera såna bilder i tidning eller överhuvudtaget någonstans.. Visst nu har jag inte såna koll på vad som hände med henne men jag hoppas verkligen hon stämde honom för jag skiter i om det är ett misstag för misstag ska inte hända inom en sådan stor framgångsrik företag! Vilka håller med mig, eller vilka som inte håller med mig. Not a chance that I would forgive him if I were her!


Bara så ni vet så vet jag att det var 1 år sen nu men man får väl yttra sig iaf ;) Läser man något för ett år sen så kan det fastna och då blir det att man grubblar vad som hände och vad hon gör nu. Men ni som var så insatta i det kan väl MEDDELA mig vad som hände!? She sued him..? Tur att det finns andra människor som kan hitta information eftersom mitt internet krånglar och det här lilla inlägget tog faktiskt 1 timme att göra..


Runaway

2010-03-12 >> 18:07:54
Jag & Tindra har badat idag med Jessica & Joline! Vi badade från 12 till 16 ungefär, visste inte att man kunde känna sig så trött efter en sådan bad-dag!? Och jag tog en massa bilder på Joline som jag ska skicka till Jessica när hon kommer in på msn! Men jag vet inte om jag får lägga upp någon bild på flickan här så jag väntar med det! :) Vi får väl hoppas att Jessica är snäll att det är okej! ;) Jag kan säga er att det är världens sötaste bebis, men det är väl alla när de är bara 5 månader! Såklart ni är nyfikna på hur hon ser ut!? Iallafall så fastnade inte jag på bild idag så det blir en videoinlägg. Det gillar vi! Vilket ni måste göra annars får ni äta surkål..

 


Bad Day

2010-03-11 >> 12:20:53
Såklart så har jag varit på körskolan igen :) Jag fick träna lite på dragläget fast när en bil stod bakom mig så fick jag blackout. Hade verkligen tur för det blev grönt så det var bara att gasa på! :D Sådan tur brukar jag inte få.. Men min körlärare tyckte det gick jätte bra idag och jag behöver bara träna på dragläget och börja lita på mig själv :( Men det är inte direkt så lätt eftersom krocken för 4 år sen sitter fortfarande kvar i min hjärna och jag får verkligen panik när jag ser en bil åka illfart mot mig och då tar jag det säkra sättet att bromsa än att köra ut och chansa, så ska jag träna lite på trafikljusen för det tyckte hon också att jag skulle träna på!


Lägger in facelook på mig. Visst ser jag trött ut!?


TIME AFTER TIME

2010-03-10 >> 12:14:10

Visst är det fint väder idag? Ser verkligen fram emot våren nu! :)

Vi ska få fin besök idag av pojkvännen så jag ska väl snart iväg och handla mat och lite gott tills ikväll, och det blir nog inga fler blogginlägg idag eftersom jag & killen har inte sett varandra snart på 1 vecka, puss & kram


clear ass boozen and butthole bruisen

2010-03-09 >> 12:28:28
Sovit gott? Lite för bra har jag sovit..


Kan berätta att jag har varit på gymmet idag, stannade där i 2 timmar och på slutet kände jag mig så trött i kropp att jag inte ens orkade göra 10 situps utan det blev 5 sen blev det bara 2 för kroppen darrade. Helt sjukt hur trött man kan bli på ett gym? Klockan är snart halv ett och då tänkte jag lägga mig i sängen och läsa en bok, och om en timme så ska jag hämta Tindra så vi kan komma hem och äta soppa sen! Kommer ni göra senare idag? Duscha, skolarbete!? Skönt att jag slipper skolan nu! :) Men ibland funderar jag på att börja studera igen och bli veterinär, kan bli lite jobbigt för skolgången brukar vara på 5 år då. Tänk vad mycket pengar jag skulle tjäna då. Fast sånt ska man inte tänka på utan man ska trivas där man jobbar och gör något man gillar, eller en del jobbar bara för att de ska få ihop pengar till hyran och jag förstår dem. Även jag har jobbat bara för att få ihop till hyran och jag hatade mitt jobb, man kan inte alltid få som man vill, annars skulle livet vara värdelöst att leva om man fick allt man pekade på!? *ler*


Här får ni en blomma av mig! Jag vill vara extra snäll mot mina läsare som stannar kvar, vilket jag hoppas att ni gör oavsett om jag glömmer blogga någon dag? :)


Tick Tick Boom

2010-03-08 >> 12:04:47

Charterresa i höst eller kryssning..?


Do It Again

2010-03-07 >> 22:11:10


me and my drank

2010-03-07 >> 21:47:25
JAG ÄR TRÖTT! Jag är nog det för Tindra har varit så trottsig idag, men jag får stå ut med det tills den dagen hon flyttar hemifrån. Därför att vi mammor kommer få stå ut med tjat och massa gnäll att de inte får göra något för oss, jag kommer ha en del krav på Tindra när hon blir större. Dock så har Tindra redan fått lite "förbud" om hon är allt för elak, för jag tycker det är en bra idé att börja i tid och visa att det är jag som bestämmer och inte hon. Jag gav henne förut TV förbud och Data förbud i en månad!


Inte så farligt? Jag har gett henne "godis förbud" en annan gång och det funkade faktiskt, så under den månaden så var hon faktiskt jätte snäll mot mig. Jag trodde först att jag kanske tog i lite för mycket, ni kanske tycker jag är värsta elaka mamman här!


Tindra har gjort detta idag ;) En djävulsk dag



Jag & Tindra åkte tåg från Karlstad vid 14:24 och det första hon gör är att hon inte delar med sig av godiset utan ger mig en bit och säger att det är hennes. Där var bara början fast då trodde jag att allt skulle vara lugnt. Jag bad henne att ställa sig upp för tåget skulle stanna och vi skulle gå av där.. Eller mer rättare sagt byta tåg? Jag får då tillbaka ett nej och hon sitter kvar och jag ber henne att ställa sig upp minst 10 ggr och ju mer jag tjatar på henne ännu mer glor människorna runt omkring mig, eller jag tyckte det kändes så för till slut så ställde hon sig upp och gick av tåget. Fast där tar det inte slut för det fortsätter inne i väntsalen, så efter 10 minuter så frågar jag henne om hon ville gå på toan men hon tackar nej men jag ber henne att följa med för jag vill inte lämna henne ensam där det fanns skumma typer men då skriker hon på mig och säger att hon inte vill och hotar mig med "ska jag slå dig?". Men där kokar det över för mig och jag tar tag i henne och drar in henne på toaletter och ryter till att sådär ska hon inte säga till mig men då får jag en kaxig tjej tillbaka som säger "bla bla" för hon tycker jag är tjatig, för att det ska bli lugnt så struntar jag i henne och gör det jag ska göra. Nu i den stunden så tänkte jag att hon kanske har lugnat ner sig men ack så fel jag hade för direkt när jag öppnar toalett dörren för att gå ut så skriker hon och jag säger till henne att vi ska gå ut men hon struntar i mig och jag står och stirrar på henne och ropar hennes namn flera ggr men när hon vägrar lyssna så gick jag mot dörren men då hör jag någon skrika samtidigt tjuta och det var såklart Tindra. Är det något jag gör fel eller vill hon har uppmärksamhet?


Fast hon följde med ut till slut och vi skulle till pressbyrån för jag ville ha varm choklad och jag går hela vägen och tänker att Tindra följer efter mig. Jag hade så jäkla fel för när jag vänder mig om så sitter hon på vägen och tjuter och det kommer en dam som frågar henne vart hennes mamma var och hon pekar såklart uppför trappan och på mig och damen tar med henne till mig och jag skämdes rejält eftersom jag var så trött och arg, ja jag var arg då. Vem som helst skulle vara arg vid det här tillfället. Det blev en utskällning för Tindra och vi går in och köper varm choklad och när jag går nerför trapporna för vi skulle till spår 5 mot Norrköping så säger Tindra till mig att hon vill åka hiss, och hon går till fel hiss och jag säger till henne att det är fel och såklart så får jag skrik så det gör ont i öronen på mig så jag fortsätter och går och skäms fruktansvärt. Jag trycker på knappen till hissen som går till spår 5 och ber Tindra att komma och då springer hon fram till mig och kramar och jag tänkte att hoppas att det blir bättre när vi åker hemåt, jag hade fel ännu en gång. Jag & Tindra står och väntar på spårvagnen och Tindra säger att hon är kissnödig och jag säger till henne att hon måste vänta för spårvagnen kommer om 3 minuter men får då som svar "jag kissar på mig, haha". Det där tog jag mer som skämt när hon stod och skratta. Vad händer när jag kliver på spårvagnen såklart så har jag tappat bort mitt kort som var laddat med 100 kr och jag blev bara mer förbannad men spårvagngubben sa att vi fick åka med gratis fast att köpa ett nytt kort, problemet blev att Tindra satte sig så in i helvete långt bort och jag bar på 2 resväskor som inte är så lätta, vem blev mer förbannad jo "jag". Men vi klev av och köpte ett nytt resekort och fyllde på den med 100 kr och satt oss på bussen hem och där hände det ingenting, så jäkla skönt. Men när vi skulle kliva av och skulle av vid övergångsstället så går hon som en myra och en bil väntar på oss att vi skulle gå över och jag fick då skrika på henne att börja röra på sig eftersom bilen hade fått stannat över 1 minut, så jäkla typiskt, eftersom jag var så förbannad så gick Tindra ännu saktare och jag orkade inte vänta på henne så jag gick hemåt och vi var faktiskt nästan hemma eller vi var på parkeringen och sen hör man henne stå utanför dörren och skrika "mamma" flera ggr och det roliga är att hon kan öppna dörren men hon tror tydligen att hon är en prinsessa. Men istället så lät jag henne vara så till slut så öppnade hon dörren och gick upp och ringde på dörren och jag öppnade den och sa "det var väl inte så svårt". Hur som helst så har jag tagit snack med henne så hon vet om att hon inte får sitta vid TV:N eller DATORN på 1 månad.


Over You

2010-03-07 >> 19:28:53

Idag så åkte jag hem från mamma & syster! Ni vet väl om att jag åkte i fredags och skulle stanna tills idag? Får förklara lite kort vad jag har gjort där uppe! Det blev en lugn helg eftersom i fredags så fick jag migränanfall och lördags så besökte vi pappas grav och på kvällen så kollade vi på film och somnade på soffan, men har haft en underbar helg ändå men mycket smärta. Vi fick träffa "Löken" och såklart min kusin Thomas som jag inte har träffat på år och dar! :) Iallafall så kommer jag åka upp till dem snart igen fast mycket längre! Sitter just nu framför datorn och ska se på film och dricka vatten, så jäkla länge sen jag bara drack enbart vatten! Har ni haft en underbar helg?

 

Ingen baksmälla, varit och hälsat på släkten?

 

 


tillfällig gäst i ditt liv

2010-03-04 >> 23:36:32

Funkar antagligen inte nu (23:35) eftersom jag laddade nyss upp den? vänta en liten plutt stund så får ni se videon!


Bra eller Anus

2010-03-04 >> 11:56:27

Visar kanske en annan video senare om jag har lust? För jag ska packa & boka biljetter idag för jag ska till Värmland imorgon....


TNT

2010-03-02 >> 21:58:17
Hejsan!


Har haft en hyfsad dag idag! Egentligen så skulle den har varit toppen om det inte vore för telefonaudition för kolmården som jag hade i förmiddags, så jäkla nervös jag blev (Lite för mycket, men en del säger att det är bra att vara lite nervös) Men jag var inte lite utan MYCKET nervös för när hon ställde en fråga som "har du jobbat med djur efter studenten?", so pain in the ass! Men jag svarade ärligt iaf att jag har sökt men inte fått något jobb eftersom de inte har letat efter någon djurvårdare! Så nu får man vänta i en vecka om man gick vidare eller inte, eftersom det är många som har sökt till det här jobbet! Jävlar vad arg jag blir om de skulle säga att jag inte får jobbet, är verkligen taggad för att jobba hos dem.. Iallafall så får ni hålla tummarna för mig!


Men det är en sak som har irriterat mig dom senaste dagarna är att jag har försökt och sälja min bokhylla och 2 stycken har velat köpa dem fast den första hörde inte av sig dagen efter för att se på den och den andra missade jag samtalet eftersom jag stod och diska och jag kunde inte ringa upp heller för det var skyddat nummer och de ringer inte ens upp igen! Dock så har mitt tålamod tagit slut så om någon som är intresserad av en vit bokhylla så skriv här eller kontakta mig på [email protected]! ;) Vill bara ha seriösa köpare, var finns dem?


Såhär arg blir jag på dem som låtsas vara intresserad av att köpa saker av andra.. (Dålig dag, vill ha en bra dag någon gång!)

Hittade min gamla favorit film bakom tv:n så det blir nog en filmkväll nu här hemma!

Myspys!

 

Visste ni att jag ska till körskolan imorgon, för jag ska övningsköra och funderar på att boka in lite andra saker! God natt och sov gott!


Falling Inside the Black

2010-03-01 >> 21:47:20


En video om Tindras Sims-gubbar (Fail i know..)
:)