Skaka Baken

2010-03-29 >> 16:35:58
Har lite tips om en sida som man kan göra undersökningar och kan vinna saker :) haha sånt gillar vi, såklart?
Varför jag är med på den sidan är för nästan allting är gratis, och jag vill också att ni ska få lite glädje i det hela?


GRATIS GILLAR VI :) Lilla jag som är arbetslös och lever på arvet efter min far är inte direkt lönsamt. Är glad att jag slipper socialen nu iaf för man var tvungen att ta ut ett kontodrag 1 gång i månaden och spara fick man inte göra för dem. Jag kan nu spara pengar och göra något som jag vill med min dotter, men för det mesta av mina pengar går faktiskt till körkortet nu. Jag hoppas verkligen att jag får körkortet i min hand snart och jag slipper betala 1000 kr/per vecka, varför jag betalar så mycket är för jag inte tog något "startpaket"? ;) Fast då slipper jag betala extra för teorilektioner som jag inte behöver, och om man har en bok hemma så kan man plugga det där än på körskolan. Såklart så testar de en när man kör bil och om man blir nervös så ger de svaret och då kommer man ihåg det nästa gång! ;)


MEN NU TYCKER JAG NI SKA KLICKA IN OCH SE VAD DE HAR FÖR ERBJUDANDE, jag kommer försöka lägga upp lite förslag på vad det kan vara för saker, och så kan ni kolla här nedanför 2 stycken erbjudande jag tycker är roliga!







Men kom igen nu, även om ni inte tror på det där så får ni iaf en liten gåva! :D


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Ja det förstår jag, om man råkat ut för något sådant så blir man nog lite rädd för att gå ut men skönt att det gick så pass bra som den ändå gjorde för dem båda..

2010-03-29 @ 16:42:36
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Hej!

Kom in på min blogg och ge mig tips angående den. Skulle vara jätte rart av dig, och du skulle kunna lämna en kommentar om du vet någon/några som gör fina headers :)

Tack på förhand!

2010-03-29 @ 17:09:06
URL: http://jennfs.blogg.se/
Postat av: ♥

nu är jag hemma, men det va väl helt okej haha :)

2010-03-29 @ 18:04:34
URL: http://mpeterssons.blogg.se/
Postat av: Ana - vinn mineralögonskuggor

Hejsan! :)



Vill du vinna mineralögonskuggor? I så fall har jag just nu en tävling i min blogg där du har chans att vinna valfria ögonskuggor från E.L.F cosmetics. Tävlingen avslutas 6 april.



Inlägget hittar du här: http://anaaana.blogg.se/2010/march/tavling-elf-cosmetics.html#comment



(Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt och du kan ta bort kommentaren)



Kram

2010-03-29 @ 18:36:28
URL: http://anaaana.blogg.se/
Postat av: gotteochvi♥ GRAVID IGEN!

sv; vad roligt, lycka till!

2010-03-29 @ 19:14:17
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback