BIRTHDAY WISHES

2015-06-28 >> 14:14:40
 
 
Heej! Nu är det snart min födelsedag och då blir jag hela 29 år. Jag önskar mig:
1. Nya kuddar och täcken
2. En kamera som jag kan använda till att ta kort på mina barn
3. Böcker så jag har något att läsa om kvällarna
4. Nya glas som man kan använda till allt
5. Åka utomlands. Gärna till Kreta!
 

Bråvalla

2015-06-24 >> 19:30:00
 
BRÅVALLA FESTIVALEN 2015. Själv så kommer jag att jobba där. Puss!
 

SHOPPING OCH KLADDKAKA

2015-06-23 >> 19:13:00
 
 
Hejhej! Idag drog jag och Tindra ner på stan och köpte nya underkläder och bikini till mig.  Vi käkade mat på Waynes coffee och efterrätt blev det kladdkaka. Jag och Tindra skyndade oss hem för Peter skulle komma förbi och prata lite.
 
Nu ska jag fortsätta här hemma, imorgon blir det Bråvalla. Puss
 
 

MIDSOMMAR I HALMSTAD

2015-06-22 >> 23:38:49
 
Hej på er! Här kommer bilder från idag. Jag orkar inte lägga upp bilder från helgen när vi var nere i Halmstad, Getinge och Ullared, bilderna därifrån kommer nog upp senare!

 
Min frukost imorse.
 
 
 
Min kväll har jag spenderat med att läsa Kalle Anka.
 
 
 
 
 

En solig dag i Norrköping

2015-06-17 >> 21:57:28
 
Tindra och hennes grannkompis.
 
 
 
Lunchen blev pannkakor med glass och sylt.
 
 
Vi var typ här hela dagen, hur mysigt är det inte?
 
Fast tyvärr så fastnade jag inte på bild denna gång.
 
 
Hejsan! Idag så tog vi en promenad till Himpa och lät ungarna bada tills det blev för kallt. Vi (Jag och Leah) satt och kollade på för jag får inte bada än och Leah är för liten för att bada med de stora barnen. Men det var rätt mysigt och sitta där och höra barnen skratta och hade roligt utan mig. Hur som helst så blev det kallt för oss att sitta där och titta på så frågade dottern om vi kunde gå hem och tror ni att hon ville det? Men men det blev lite sura miner fast jag är vuxen så jag bestämmer.
 
 
Nu ska jag kolla lite på tv och sen lägga mig för jag är riktigt trött idag. Puss
 
 

Picknick

2015-06-16 >> 18:59:32
 
 
 
Hejhej! Här kommer det lite bilder från idag när vi hade picknick. Hur underbart är inte vädret idag? Jag älskar sommaren och den här värmen att kunna ha på sig shorts och sitta ute hur länge som helst. Puss!
 

Frukost hemma hos oss

2015-06-15 >> 14:02:45
 
 
Hejhej! Dagen började med att vi tog sovmorgon till kl 10 och gick och köpte frukost på Lidl. Jag brukar annars äta flingor och mjölk men idag kände vi att vi behövde lite lyx. Imorgon ska jag kolla efter en bikini/baddräkt eller annat som jag kan ha i sommar. Jag har fortfarande bältros så det gör skitont men min sommar ska inte bli förstörd!
 
Senare idag så ska vi kolla på film och gotta oss. Asså det är inte lördag men vad gör det. Värd detta efter allt skit jag har stått ut med.
 
 
Nu måste jag iväg och veckohandla. Puss
 
 
 

Från balkongen

2015-06-14 >> 23:05:01
 
Detta är tagen från min balkong. Här har vädret varit som en berg och dalbana. Grått och molnigt och senare på dagen så kom solen!
 
 
Nu är klockan så mycket att jag ska snart sova för jag är så himla trött. Känns verkligen i kroppen att jag har varit uppe sen kl 7 och hållt på hela dagen, men hann även åka iväg och köpte mig en soffa till balkongen. Det känns så himla skönt att få i ordning lite på hemmet nu så man trivs. Och självklart kommer jag försöka köpa mer saker så det blir mer min stil här hemma. Men det får bli när jag får mer pengar! Men nästa gång så ska jag köpa mig ett bord till balkongen och lite ljus och växter. Puss
 

Balkongsäsongen by IKEA

2015-06-13 >> 11:12:16
 
 
Inspiration som jag vill göra på min balkong. När jag flyttar så ska jag försöka göra uteplatsen/balkongen så mysig att alla vill sitta där än sitta inomhus. Älskar att sitta och äta lunch/middag och till med och frukost balkongen, bara nackdelen är att det är mest skugga och solen kommer fram runt 3 tiden. Det hade varit otroligt skönt och ha sol där från 10 - 20!
 
 
Nu ska jag kolla runt på nätet och se om jag hittar något att inhandla till min balkong. Puss!
 

Outfitpics in Folkparken

2015-06-12 >> 17:53:06
 
Svart topp/Köpt i Spanien. Jacka/Only Jeansshorts/ New yorker Skor/Skopunkten
 
 
Foto: Tindra
 
 
Här är en bild från idag och såklart fick vi se när ungdomarna tog studenten. Älskar glädjen och deras tal om att de kommer sakna tiden på skolan. Halleluja så hoppas jag att jag får stå där och se mina flickor tar studenten och uppleva deras glädje!
 

Honeycomb and Vilbergsskolan

2015-06-11 >> 15:01:49
 
 
Hej! Här är 3 bilder från idag förutom skolavslutningen men den kommer nästa gång. Först var vi på Vilbergsskolan och tog farväl av lärarna och Tindras vänner. Lärarna sjöng även deras egna låt som de gör varje år. Efter det så stack vi ner på stan och köpte glass från Honeycomb. Tindra valde det som fikaställe för hon har slutat skolan. Men efter det så stack vi hem för jag hade sjukt ont i ryggen! Jag har varit väldigt sur idag men det är pga ryggen och smärtorna från bältrosen. Puss
 
 

ÄNNU ETT HEJDÅ

2015-06-10 >> 18:35:16
 
Nu var det sista gången Tindra hade lektion för den här gången. Tack till läraren som har hjälpt Tindra med allt och gjort så mycket under den här terminen, nästa gång ni ses är det i Augusti.
 
Idag tog jag en pw och snackade med Emilia i telefonen samtidigt, pratade lite om det som sker den 25 Juni, tror ni är lite nyfikna men än så länge så kommer jag inte berätta vad som sker då. En underbar dag helt enkelt. Puss
 

FRÅGESTUND

2015-06-09 >> 17:11:25
 
Nu tänkte jag ha en frågestund för jag är inte så pepp på att skriva idag. Vad vill ni veta om mig? Jag kommer svara på 5 frågor. Puss
 

Skarphagens bästa café

2015-06-08 >> 15:49:16
 
 
Hej på er! Idag har jag skrivit på papper och tog även en fika med Tindra, åt sommarbakelse som var så himla god. Gå till Rixi i skarphagen och njut av lugnet.
 
Imorgon händer det mer saker! Hörs då. Puss
 
 

GRATTIS TILL VINSTEN!

2015-06-08 >> 00:27:14
 
Idag så har jag varit hemma hela dagen och varit sjuker! Usch för hostan och halsont men nu kan jag iaf prata som en vanlig människa. Jag skypade med min bästa vän och det var verkligen länge sen jag skrattade såhär mycket (bilden är på Emilia).
 
Tänk att jag har känt henne i 2 års tid och vi har haft våra bråk och även underbara stunder. Hade jag inte haft henne i mitt liv så vet jag att mitt liv hade varit otroligt tråkigt, SÅKLART GÖR MINA BARN ATT LIVET KÄNNS UNDERBART OCKSÅ MEN NU MENAR JAG VUXEN MÄNNISKA!!!!!
 

MITT HJÄRTA ÄR BRUTEN

2015-06-06 >> 15:15:27
 
Bild från idag.
 
Hej fina ni! Imorgon är det 1 år sen jag blev singel.
 
Idag är det Sveriges Nationaldag och hade jag varit frisk så hade jag mer än gärna firat den med underbara vänner men istället blir det att fira hemma med barnen med god mat och godis. Det är även fint väder ute och har sett att många har klätt upp sig för den här dagen. Det tycker jag att ni också ska göra. På med klänningen eller snygg skjorta om du är kille. Jag har på mig min tajta klänning och min gråa kofta ifall det blir för kallt att sitta ute på balkongen.
 
 
Just nu kanske ni undrar vad texten menas "mitt hjärta är bruten"? Jo men det är såhär att för 1 år sedan så var jag tillsammans med en kille som jag trodde var den rätta, jag var så himla kär och gjorde allt för honom men tydligen tyckte inte han samma sak så han valde att göra slut med mig och ville ha mig kvar som en vän, vilket jag acceptera för han har ändå funnits i mitt liv i ca 4 års tid och det är inte bara att släppa honom för alltid. Jag älskade honom mer som än vän men jag blev riktigt sårad av beslutet men det var inget jag kunde göra åt saken. Men 1-2 veckor efter han gjorde slut så ville han ha mig tillbaka men jag var kär i honom men samtidigt sårad så jag tacka nej att gå tillbaka utan vi skulle fortsätta träffas som vänner. Tyvärr gick det inte vara vänner så vi gled ifrån varandra ett tag och han hoppade in i mitt liv igen och då insåg jag att mitt hjärta är såpass bruten att det kommer verkligen ta sin tid att laga alla delar igen. Hatar jag mitt beslut att jag inte tog tillbaka honom så är svaret nej för 1 år som singel har gjort mig till en stark person och insett att en vacker dag kommer den rätta fram och då kommer jag aldrig släppa honom.
 

INSTAGRAM EGO

2015-06-05 >> 17:00:00
 
Ego!
 
Hej vänner! Idag har jag hämtat ut ett paket igen. Hur som helst så köpte jag kaffe och satte mig ute ett tag! Det var så himla varmt att jag ville slänga av mig min t-shirt och bara ligga och sola.
 
 
Det är fredag och vi ska käka pizza här hemma. Jag vet inte vad vi ska göra mer ikväll för jag är redan trött. Nu är klockan bara 17.00 men det är jobbigt att vara ensamstående mamma till 2 barn. Har hand om allt här hemma och samtidigt så ska jag försöka vara mamma och hjälpa dem med allt och sen även ta hand om mig själv, kan erkänna att ibland är vissa dagar underbara och andra dagar jobbigare för man hinner inte med allt. Och ni som inte har barn och tänker att jag är gnällig så kan du gärna få prova på mitt liv i en vecka. Eftersom jag är själv så tar jag en dag i taget och även om det är jobbigt så älskar jag mitt liv ändå. Men nu ska jag ta hand om barnen och försöka hinna städa lite här hemma innan vi åker iväg och handlar en stor fet PIZZA. Puss
 

NÄRA VÄN OCH EN FRAPPE

2015-06-04 >> 18:02:00
 
 
 
Idag så mötte jag upp Mimmi efter hennes jobb och vi tog en fika på stan och snackade om hennes tumme och om Leah. Det var så otroligt skönt och träffa henne igen för vi ses så sällan men jag ska försöka komma ut till henne och hennes pojkvän och se hur de har det där hemma. Jag tog även ut ett paket och i paketet låg Digibirds till barnen och de leker för fullt med dem nu. Helt underbart och se hur de leker tillsammans oavsett om det är 10 år mellan dem två, dock så är Tindra mer intresserad utav sin dator och mobil än och vara social med oss andra.
 
Nu ska vi käka lite mat och sen ska jag lägga mig för jag är jättetrött idag. Puss
 
 

LEAH NILSSON

2015-06-03 >> 10:03:12
 
Hur kan jag få en sådan söt dotter som henne? En vacker dag kommer hon kunna gå och springa men just nu får hon vara såhär liten.
 
 
Idag ska jag, Tindra och Leah ner på stan och kolla på lite kläder. Jag måste köpa lite mer somriga kläder för det enda jag har är svarta kläder. Puss
 

SOMMAR I NORRKÖPING

2015-06-02 >> 15:40:47
 
Solglasögon/Stadium. Topp/H&M Kjol/Gina Tricot
 
Hej på er! Förlåt för dålig bild men skulle ha gått till folkparken idag men det började regna och Tindra ville inte gå dit. Nu sitter jag vid datorn och funderar om man ska börja fixa iordning maten. Jag hoppas att vädret blir bättre imorgon, ska kanske träffa vänner på stan och fika lite, tyvärr hinner jag knappt aldrig träffa mina vänner för de jobbar eller så har de sina pojkvänner. Bara jag och Emilia som är singlar som tar vara på sina vänner! Puss
 

Pannkakor

2015-06-01 >> 20:07:16
 
Hejsan! Ni som känner mig så är jag inte så förtjust i pannkakor men Tindra älskar det så jag gjorde denna maträtt för Tindras skull. Idag har jag inte gjort så mycket förutom veckohandla med barnen och tagit några glas med tranbärjuice, kan säga er att det var så gott att jag vill leva på det. Hur som helst så ska jag försöka komma ut lite och träffa vänner imorgon! Jag orkar inte sitta hemma mer och glo på tv. Puss!