Lip Gloss

2010-09-30 >> 18:40:20
Hejsan! Ursäkta mig men jag bloggar nog inte mer ikväll för jag har sådan träningsvärk i ryggen... Är pågrund av jobbet och jag böjer mig och städar som en tok och tar aldrig rast/paus.. Ingen bra idé för då åker man dit och nu får jag lida för imorgon ska jag jobba igen.. Suck och åter suck. Är inte direkt på att städa imorgon men gör det för att få ihop pengar till en ny dator.. Mer jobb = mer pengar. Vi planerar på att åka på kryssning nu till vintern och då är det ju bra idé att spara pengar till det. Puss puss på er som läser min blogg varje dag...

Gammal bild

2010-09-29 >> 21:01:30
Vem kunde ana att jag skulle hitta den här bilden bland all skräp som ligger i tvrummet..? Och jag måste säga er att jag ser förjäklig ut..? Bara för jag har varit usel på att blogga på några dagar så bjuder jag på denna bild, och de som är med på bilden är Kim, Mela & Peter! Såklart ska jag förklara vilka de är! Hon tjejen till vänster heter Kim och henne lärde jag känna när det var en prova på vecka på Kvinnersta och sen dess har vi haft kontakt..? Hon som står bredvid mig heter Mela och vi har ingen kontakt idag och det är verkligen synd för jag saknar henne men jag får skylla mig själv eftersom det var jag som gjorde att det blev så, så har vi killen där och det är mitt ex som jag var tillsammans med i ca 1 år tror jag. Vad tycker ni om bilden?




Kim, Mela, Jag & Peter

Everybody´s Fool

2010-09-26 >> 17:02:41
Jag har tappat matlusten helt så jag lever nu bara på oboy & mackor, egentligen tror jag att det är mer lathet från min sida.. :)



Fest hos mig!

2010-09-25 >> 09:56:51
Jag skojjar bara men ikväll ska jag & Tindra ha en myskväll med en massa godis och dricka + så ska jag vara fyllechaffis åt Hanna.. Ni som vet vem Hanna är så är hon en riktig fyllekaja så det ska bli roligt at hämta henne ikväll!!


Återkommer nog senare för nu ska jag göra ordning mig sen sticker jag till Jysk & Willys..

Annica says hi to the Blog Readers

2010-09-24 >> 08:05:15


Min lilla Hugo..! ♥


Men nu vet jag inte vart du är men hoppas man får se dig nästa år :)

Jolene

2010-09-23 >> 17:23:25
Provjobbat idag och nu har jag tandvärk..!


Vi hörs ikväll!

Angel On My Shoulder

2010-09-22 >> 17:44:49
Nu måste jag verkligen köpa mig en ny handväska - För idag när jag var inne på macken och skulle hämta ut ett paket så skulle jag stänga igen väskan men det gick inte för dragkedjan gick upp hela tiden så jag blev bara irriterad så nu är den sönder, superkul att jag bara har en handväska hemma. Och på fredag ska jag ner på stan och kolla efter en ny, sen får vi se om jag får hem en eller inte!




Shoppar ni varje fredag?

Could It Be You

2010-09-21 >> 21:19:12
  • Möte med personal strategerna ;)
  • Fick åka till Skeppa Tools och hämta jobbkläderna som jag ska ha på mig på torsdag (Städarna)
  • Åkte till Linköping och hämtade Tallen och när vi kom hem till mig så kollade vi på film och hade ytterst mysigt
  • Så nu sitter man här helt ensam och funderar på att ringa Jonna

Och svar till anonym som inte är alls anonym för mig längre, ip numret syns och du har kommenterat tidigare så jävla korkad är jag inte? Har inge drekt och svara på det där du har skrivit eftersom du vet ingenting så du ska inte yttra dig?
Förresten så har jag jobb, såklart 2 stycken och vad har du. Oh Snap ;)




Brinn Avskum

2010-09-20 >> 14:13:55
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7816166.ab

GRATTIS SD!!!



Om jag får säga mitt så är jag faktiskt glad över att SD är med i riksdagen, och en del tror att det kommer bli skit men det tror inte jag faktiskt, och jag vet att SD kan göra Sverige bra igen.. Vad tycker ni om att SD har kommit in i riksdagen? Hihi antar att en del är besvikna och ledsna nu! Bara inse att Sveriges befolkning är ganska trött på hur det ser ut nu :) Och bara för man har röstat på SD så är man faktiskt inte nazist eller rasist, och tror ni det är så ni dumma i huvudet.. Vi ska idag fira lite här hemma och tacka Jimmie Åkesson att han har kommit så långt, trodde ni verkligen att jag skulle rösta på Moderaterna eller Socialdemokraterna? :)


:D





Trap Star/Go Crazy

2010-09-19 >> 21:05:27
Blev en tur med bilen till Vilbergen och köpa lite godis, hihi gottegrisen kom fram. Det gör ingenting längre för jag är faktiskt nöjd med min kropp och jag tränar faktiskt regelbundet nu? Om jag får säga det själv, och kanske den här veckan så blir det kanske att köpa gymkort, ganska säker fast jag funderar på att börja träna på badhuset, tycker de verkar ha mer saker att variera med, och sånt gillar Annica... "Strong & Nougat"


The Best of Annica Nilsson !

2010-09-19 >> 13:13:26
Igår var det verkligen en skit dag för jag skulle vara fyllechaffis men han som jag skulle hämta vägra svara mig när jag ringde, ni som känner mig vet hur sur och förbannad jag kan bli om någon klickar av mig? Hur som helst så svara han till slut på msn och han frågar mig vad mitt problem är, ska jag tåla att höra sånt där när man har hållt sig vaken hela kvällen för hans skull och försökt få tag på honom och ringt mina andra vänner för att se om han var kvar eller om han har gått hem och fick som svar från en annan polare att han hade stuckit och jag blev skit orolig att han hade gått hela vägen hem.. :(



Caramelldansen

2010-09-18 >> 16:27:48
*Hands in the air, we will show you how.* Har fått en obehaglig känsla just nu... :(



Hur som helst så försökte jag tänka på något så jag & Tindra tog en jogging tur i skogen, med tyvärr så regna det så mycket så vi stannade till då och då och kollade lite vad skogen hade att erbjuda..! Vi tog några bilder och klappade alla "djuren" och de fick namn t ex som Helge! Aja men efter skogen så åkte vi till affären och köpte godis, glömde nästan köpa dricka så vi fick gå tillbaka från kassan till fantan... Det gjorde ingenting för min del men när vi var klara med det, drog vi därifrån fast det var värsta bilkön så jag höll på att dö där, kanske inte höll på att dö men ni fattar väl? :) Har nu kommit hem och kollar klockan och vet nu att en viss person är påväg till flygplatsen och jag är skit nervös, skönt att jag slipper åka flyg för jag är verkligen flygrädd.. ;) Vi skickade sms innan han åkte iväg så jag skrev iaf att om det är några självmordsbombare på planet så måste han gå av... Hihi, han skrev att han hoppas att de stannar hemma idag, så jag hoppas ni som är självmordsbombare kan stanna hemma i ca 1 vecka och när de kommer tillbaka så kan ni fortsätta med det ni höll på med..


Tindra och jag!

Hihi verkligen suddiga bilder men det var för kallt för våra fingrar..




Dans på bilen

2010-09-17 >> 18:48:41
Hejsan!

Hemma från badhuset nu..! Ska jag vara ärlig så var det skit kul där idag för jag fick umgås med Jessica, Joline & Eric..! Ni kanske inte vet vilka där men Jessica är en nära vän och Joline är hennes barn och Eric är pappan till barnet? Kommer nog berätta lite snabbt vad jag har gjort idag? Senare idag ska jag bara ta det lugnt för jag är helt slut :) Alltså efter badhuset så åkte jag till Söderköping och hämtade Robin och skjutsade honom till Linköping! Haha, och han betala ingenting för jag sa att det inte behövdes eftersom jag tyckte det var snällt av mig att gra det och sen har vi ändå ingenting att göra hemma idag! Ssssssk vara ärlig så hade jag velat skjutsa honom till Motala men han sa att det inte behövdes! P.s under tiden jag skjutsade honom så berättade jag för honom vad jag ska göra med min bil och han sa att om jag gör det så kommer det bli en riktig snygg bil, men jag kan inte säga exakt vad jag ska göra eftersom det har inte någon av er med att göra..! :) )


(..!)

Råkar faktiskt vara biltokig!

Time And Again

2010-09-16 >> 22:05:05
SKA JAG VISA DIG ATT JAG HAR FÖRÄNDRATS SÅ MÅSTE DU LÅTA MIG UMGÅS MED DIG!? ;O




Tack för pratstunden förut men jag blev faktiskt glad över att få höra din röst!

IDOL 2010

2010-09-16 >> 18:22:40
:( Har tagit sönder mina solglasögon och jag är skit ledsen för dem var så fina... Fan min otursdag!


Typiskt att det ska hända mig.. Måste leta efter nya fast det är kanske sent nu att köpa ett par, men var kan man köpa snygga solglasögon?



Här har ni skönheten som är sönder?
.. Attans jävla skit..? :(

Cinema

2010-09-16 >> 12:06:33
Jag hade så tråkigt här hemma så jag letade upp lite filmer som man kunde kolla på och då hittade jag Resident Evil Afterlife, och fattar ni hur glad jag blev eller..! Har tyvärr inga 3D glasögonen så filmen sög så jag ska boka biljetter till filmen och det blir väl kanske av nästa helg, ni andra som älskar zombie filmer har ni bokat biljetter nu till fredag...? Med vem jag ska gå med får ni inte veta för det är en person som jag aldrig har nämnt här på bloggen..! Hur som helst så är vi bara vänner och gillar exakt samma filmer, mina tjejkompisar gillar inte ens sådan här filmer!? Hihi, man har ju tur att det finns killkompisar som gillar sådana filmer, kul jul :)


Kommer ni se filmen..?


Valhalla

2010-09-15 >> 11:22:04
Dagen har väl varit helt okej...!! Har varit i skogen och sprungit i 1 timme... Är det enda jag har gjort idag för jag har sådan värk i magen att jag ska slå på en film och dricka saft! Fyfan för mensvärk... Nu ska jag busa lite med Tindra som ligger i badet!


Söta Tindra har varit med i skoljoggen idag, Tindra tyckte det var skit kul och nu badar hon för fullt och hennes nya tandborste ska vara med och "titta" på när hon bader säger hon!


Kids

2010-09-14 >> 22:03:40
Som ni ser så har jag en massa kläder i min klädkammare och jag måste nog tyvärr börja rensa ordentligt, kan inte ens stänga garderobsdörren, önskar ibland att jag slipper detta..! Och tyvärr så får väl alla tjejer & killar göra det ibland, men det är så svårt att slänga en del plagg för det finns minnen man hade på sig dem.. Men man säger väl ut med det gamla och in med det nya?



Borde nog börja lyssna på det.
Sen måste jag väl börja köpa nya möbler, och det är inte pga det utan mer att jag trivs inte med dessa..




Här är kläderna, sen tog jag inte kort på hela för längre ner så ligger kläderna på golvet, och jag vet att det är snusk men jag ska göra det här i helgen, och bara hoppas att innan söndag så ska jag kunna stänga dörren. Såklart kommer det bli en dyster helg, det lovar jag er..


Säger nu God natt för jag har sådan huvudvärk, så jag bloggar nog mer imorgon! Ni får gärna kommentera hur mycket ni vill! God natt och dröm sött ♥ Guldvärda!

Sommartider

2010-09-14 >> 18:24:28
Varför kan jag inte släppa dig? Och jag har försökt med allt? Eftersom jag blir ledsen när jag hör ditt namn och ser på bilder på oss två, men jag vet varför du gjorde slut med mig... Men jag erkänner att jag var en idiot flickvän som var svartsjuk och inte litade på dig! Och under hela sommaren så har jag funderat och lovat mig själv att bli en bättre människa? Bara det gjorde att jag öppnade upp ögonen och insåg att det var jag som har gjort det här för att du inte ville leva ihop med mig?


Vi kanske ses senare för du sa kanske igår men jag hoppas verkligen vi gör det! :)


...←

P.s Vet att jag har lovat mig själv att inte allt bli för personlig på bloggen men ville få ut det här innan det gnager sönder mig..

bästa

2010-09-14 >> 13:31:32
Tycker dagen har varit lite seg? Jag var på möte vid 11 tiden och fick gå ifrån halv 1 och då gick jag på stan och köpte gele till håret, så jag får lite mer styling i håret. ;) Jag ska hämta Tindra snart och då ska vi till Willys och storhandla! Dock får det bara bli nödvändiga saker (inte godis..) Men jag får se om jag orkar hålla fingrar från godishyllan..? Tänk er med mig att gå förbi en godishylla det går bara inte för jag faller alltid för frestelsen..? ;O Det är så synd om dem att ligga där och inte bli uppätna, alltså de finns där för vi ska käka upp dem, närsomhelst och alltid, gud nu blev jag sugen på en daim, och andra goda saker...


Jag funderar på att klippa mig snart igen och färga håret men jag vet inte i vilken färg? Vad ska jag prova den här gången..? Alla andra säger att jag ska bli ultra blond igen men jag vet att det förstör håret väldigt mycket (somliga säger att jag ska bli mörkhårig..!) och jag tycker jag passar i allt men frågan är bara vad jag känner för mig att ha för färg över vintern.. ;) Det får bli en uppgift för er att försöka övertala mig att färga mitt hår till någon hårfärg ni gillar! :O



Hårfärgen ser ut såhär just nu.







Nu bestämmer ni. När den här dagen är slut så kommer jag läsa alla kommentarer och se vilken färg ni har vill se mig i.

sverige vakna

2010-09-13 >> 18:30:39






















































Mjukisbyxor: Ullared
Toppen: Fått av Mimmi

Ragnarök

2010-09-13 >> 13:21:34
Videon är från när jag var och besökte Örebro i början av året...




P.s Det är några som kommentarer utan att berätta vilka ni är. Har verkligen svårt att svara på era kommentarer då. Även om det är snälla och dåliga kommentarer så vill svara på det ni skriver, bara ni kunde sluta vara så anonyma. Ska jag bli tvungen att ha "svar på tal"? Vad är vitsen med det hela?

I'd Rather Be With You

2010-09-13 >> 09:33:20
Godmorgon, ska söka jobb nu.. Börjar faktiskt bli trött på att vara timanställd!


Sov bara 6 timmar inatt så jag är ganska trött idag.

Delts Flex

2010-09-12 >> 21:38:57
Här hemma så försöker jag lägga min dotter men det går inge vidare för hon är inte trött, vi får sätta igång en till film och se om hon ger med sig, någon gång måste hon somna... Måste även säga att jag såg en sjuk film som heter Fatso förut när jag käkade kladdkaka. Annars har det varit väldigt lugnt här hemma.. hoppas verkligen att chefen ringer i veckan så jag får hoppa in...

Har ni haft en bra helg? För det första så har min dator + internet sabbat min helg och sen har jag inte haft pengar att göra något heller, ungefär levt på 100 kr den här helgen. Har jag tur så får jag pengar på tisdag, lite glad blir jag fast pengarna måste jag spara.

Seglaren

2010-09-12 >> 13:47:52
Har tråkigt här hemma men egentligen måste jag städa och diska men det gör jag senare... Usch för söndagar för det finns verkligen ingenting att göra!?


Vi måste iaf till affären sen och köpa mjölk & bröd för i skafferiet och kylskåpet så ekar det, vilket betyder att det är ganska tomt där..?


Vad ska ni göra idag?



Mobile

2010-09-12 >> 11:15:19
Hejsan! Nu har jag vaknat till liv, rättare sagt blev väckt för 3 timmar sen för Tindra ville ha frukost och ville spela sims!?


Jag förstår inte på min dator längre för modemet visar att jag har internet men på skärmen längst ner till höger så står det att jag inte har internet. Hihi fattar ni hur komiskt det låter.. Inte ett dugg roligt för jag betalar fullt pris för internet men blir urkopplade varannan minut? MEN NU HAR JAG FAKTISKT PROVAT ATT INTE SITTA VID DATORN SÅ MYCKET MEN ÄNDÅ KVARSTÅR PROBLEMET! Vi får väl hoppas att det är min dator som har strejk, och hoppas på att han vinner kampen mot att jag ska älska honom mer, och sluta umgås med min kära mobil som aldrig krånglar. Hihi ja jag är fan crazy nu, jävligt crazy.. Tills den dagen min dator blir normal igen så kommer jag avguda min dator.. *ler* Då blir det att datorn får ligga bredvid mig i sängen varje natt med kudde & täcke, såklart ska jag sjunga en godnatt visa så han somnar sött..! Ta & skärp dig då dator-helvete, men nu får du stå under mitt bord och damma och bli slagen gul & blå och höra hemska saker vad jag ska göra med dig.. :)


Grisen Annica & Tindra drack upp den här på 2 kvällar..? (för er som inte ser hur mycket det är så är det bara 1,5 liter, så inte direkt mycket..!)
Alla har väl sett en Coca Cola flaska någon gång men visar upp den för ni ska gå och köpa en sådan nu, förutom ni som bantar så rekommenderar jag vatten från kran.. :) Har ni citron så lägg i några skivor


Introducing the New YouTube Mobile Website

2010-09-11 >> 20:08:19




Kanske är världens segaste att hitta saker på intenet men ni som gillar fotboll bör kolla hit,
därför det finns en sida man kan gå in genom mobilen och se fotbollsmatcher och det finns även folk som lägger upp klipp på vissa tricks på plan. Känner ni igen sidan? :) Där inne ska jag vara ofta när jag har köpt min iPhone av Junior, och bara för jag är tjej så är jag faktiskt inte intresserad utav mode? Det går inte för jag har faktiskt försökt och gilla shopping men usch nej. Antar att jag borde egentligen vara en kille, tycker fler tjejer borde bli som mig! (Har inte sagt att det är fel att gilla Mode nu men det finns allt för många tjejer som älskar det :)! Därför är det mycket annorlunda och träffa en tjej som spelar fotboll eller sitter hemma och kollar på fotbollsmatch och skriker för att fotbollspelarna suger på plan, och jag kan säga er att jag har faktiskt inte mött någon tjej än som är som mig..)


Och mitt internet funkar fortfarande inte och ändå har jag struntat i datorn hela dagen.. datorn kommer snart få "leva i frid".. ;)



explodera

2010-09-11 >> 10:35:17
Hejsan alla "morgonpigga" läsare... Nu har jag vaknat till liv, är skit trött för min kompis ringde inatt och var full och klockan var väl runt 4? Tyckte det var roligt och höra henne full men jag var så trött att jag inte orkade prata i telen så vi pratade bara i 10 minuter :D Vissa mår säkert pyton idag, och så blir det när man dricker en massa sprit, och jag satt hemma och pimpla Coca Cola, och jag kan säga er att det var skit gott, så idag blir det att pimpla Coca Cola igen. Låter som en liten barnunge men jag dricker nog hellre Cola än massa sprit för dagen efter mår jag bara lite för bra. Jag skulle inte skriva om det utan att mitt fuking internet har nu krånglat i 11 dagar i rad, självklart fick jag damp på datorn också för det tog minst 30 minuter att få igång skiten och internet hoppar ur varje minut, gjort felsök och då står det ibland att det är någon kabel som är "fel" eller "trasig" men sen när jag trycker på felsök igen så står det att jag fixat problemet... Hmm finns det någon datanörd som kan förklara för mig vad min datorjävel håller på med, såklart har jag även mejlat min internetopratör och berättat att jag har betalat mina räkningar i tid och det är inte första gången som mitt internet inte funkar som det ska fast den här månaden har det varit helt fucked up, så ni kan förstå att när jag gör ett inlägg så tar det minst ett halvår för jag måste stirra på lampan som håller igång internet och blinkar den så måste jag vänta som en jude.. Ska det verkligen vara såhär, så idag ska jag försöka kolla in andra opratörer som är mycket bättre än UNIVERSAL TELECOM.. Men visst är Telia bra men de är så dyra så jag ska väl kolla lite inom bredbandsbolaget, självklart får ni ge lite tips på vad ni har för opratör? Ni skulle vara guldvärd om ni gjorde det, länkar såklart till den personen som kanske kan veta vad min dator har för problem och vilken opratör som är billig och bra.


*ler* Ibland drömmer man perfekta drömmar. Ibland inte, låt mig säga såhär att jag har haft hemska drömmar och elaka drömmar? Tycker ni att det är konstigt att ni har drömt en sak för 1 år sen och den slår in i verkligheten, det har jag varit med flera ggr, visst man kommer inte ihåg alla drömmar men vissa drömmar kommer jag ihåg och sen om det händer något som jag känner igen så har jag faktiskt drömt om det och för mig är det skitläskigt för jag drömde en sak för några dagar sen som jag hoppas att den slår in.


Förlåt för att jag skriver så mycket, vissa dagar vill jag få ur mig det jag har inom mig. Ni är helt underbara som läser min blogg och skriver kommentarer till mig. Love  ♥

Tar & bloggar mer senare ikväll för mitt internet funkar inte som det ska längre, det är ingen idé att sitta vid datorn då..
Hörs...

Heil Hitler

2010-09-10 >> 15:34:28
Adolf Hitler. En man som alla känner till, somliga hatar honom och andra älskar honom, såklart finns det de som inte bryr sig. Jag kan inte direkt yttra mig vad jag tycker om Hitler eftersom jag vet inte vem han var och vad han har gjort har man fått lära i skolan fast alla vet att i alla skolböcker så försöker de få honom att framstå som en elak man, för om de skulle skriva i böckerna hur han var som person och vad han gjorde för sina kamrater så skulle skolan få skit att de skulle "tycka" om Hitler och det går inte för sig eftersom vi tar in invandrare i Sverige. Något som alla har hört talas om är ju om förintelsen att han gasade ihjäl en massa judar etc! Har ni ens läst om vad Stalin gjorde och om ni gör det så dödade han faktiskt mer än vad Hitler gjorde, och inte står det något om det i skolböckerna utan att Stalin var den goda mannen i kriget genom dem.. (http://www.nordisk.nu/) :D Känns verkligen som skolorna försöker hjärntvätta eleverna, tycker också det är sjukt att vissa skolor åker till Auschwitz för att se hur sjuk Hitler var men varför åker man inte och kollar in Stalins dödsläger och visar hur hemsk en kommunist kan vara. Förstår ni hur jag menar..?






Vad säger ni..?


Borensberg meets the Swedish star Annica Nilsson

2010-09-10 >> 08:40:40
Hej! Nu har jag precs lämnat Tindra på skolan, har sovit skit dåligt inatt! Skönt att jag inte jobbar idag för jag ska käka lite frukost och sen lägga mig i sängen och kolla på en film, bara för jag är halvsjuk så ska jag även ta en dusch! ;) Det är mycket skönare och lägga sig då om man är nyduschad, vill gärna ha någon bredvid mig i sängen som håller om mig men det finns ingen som vill det. Tycker ni som sms:ar mig kan åka hit och vara med mig, att bara vara här och hålla mig sällskap duger det med. Jag ska hämta Tindra kl 11 idag och sen efter det blir det väl att spela sims med henne. Hur som helst så är Tindra beroende av det, så vill hon att jag ska kolla på hur hon spelar. Har man ingenting att göra så kan man fördriva tiden med det, haha låter som jag är mobbad nu... Berättar väl mer ikväll vad jag har gjort!



Lägger in en bild på mig & Tindra när vi var i Borensberg och dela blad för partiet! :D
http://www.svenskarnasparti.se/

Impossible

2010-09-09 >> 16:36:58
ÅHHHH JAG HAR HUVUDVÄRK... Jag har bara varit hemma idag för jag kände mig dålig imorse, har även vilat i sängen och kollat på film.. Jag ska väl snart lägga mig i sängen igen och vila en stund, får faktiskt göra det nu när jag inte mår bra, och sen finns det inge att göra idag heller. (Thursday är en vilodag) Kommer nog somna om ingen skickar sms till mig under tide jag kollar på film och ligger i sängen, är man sjuk så är man, man kan inte vara frisk jämt. Hade nog varit trevligt nu om Jonna var här eller Hanna, det är lite svårt för Jonna är i Örebro och Hanna jobbar antar jag, så roliga vänner har jag. Visst jag har Tindra men hon kollar på tv och sen blir det jobbigt att anstränga sig för att göra henne glad nu när jag mår såhär, (inte bästa dagen direkt) utan mer sämsta, fast hon brukar faktiskt ta hand om mig när jag är sjuk..! Min lilla dotter kan vara den bästa dottern som finns, love you. Blir lite bilder från idag, men bryr er inte om hur jag ser ut :D Och ja, söta Tindra sitter bara i trosor i köket.. *ler* underbara Tindra... Lilla hon tog av sig allting när hon kom hem, har jag rätt så kommer hon kanske bli nudist när hon blir äldre ;) (skämt)


Fick stå för matlagningen idag för jag har ingen karl i huset (Jätte kul att vara kvinnan och samtidigt mannen i huset :D) Så det är ju klart att jag blir utmattad, skriv lite kommenterar nu under tiden jag vilar... ;)


Blev faktiskt Ris & Korvstroganoff idag. Lika god som man käkar på restaurang, men min mat slår allt..

En trött & sjuk Annica..

Jag & Tindra.


Ni är inte som oss

2010-09-08 >> 16:56:13
Jaha idag är det Onsdag, var förut i skogen och gick en runda där. Sjukt trött blev jag och när jag kom hem så var det bara att duscha och göra ordning sig, och sen hämtade man Tindra vid 11 tiden för jag jobbade inte idag. Något som var skönt att slippa idag för jag har magvärk och när vi kom hem så städade jag lite snabbt i alla rummen. Annars så la jag mig i soffan och somnade till och några timmar, och jag är fortfarande trött..?



Sura Tindra! Visst ser man att hon är sur där!?

Jag idag!

Mos & Fiskpinnar, världens största portion.

Matdags..

 


First Band On The Moon

2010-09-07 >> 16:43:18
Det har varit dött här för jag har inte haft ork eller tid att blogga något ;) Det har varit fullspäckat helg och sen har jag jobbat, men tog tag i kragen nu för att skriva ner lite vad jag har gjort.


Jag för länge sen när jag hjälpte partiet i Motala.. Och i helgen var jag i borensberg och dela blad ;)

 


NEW SWEDISH COOL

2010-09-03 >> 21:19:24
Bara för jag har så tråkigt så sitter jag faktiskt och kollar på fotboll här hemma ;) Vi har haft en slö dag genom att kolla på film och käkat kebabpizza, sen somnade jag till då och då i soffan. Så nu ska jag springa ut till vardagsrummet och fortsätta glo på fotboll (Ja jag älskar sport, visste nog några stycken här på bloggen..) Men kom igen nu Sverige..!


Bara för det är lördag imorgon så ska vi bara iväg och köpa godis och ha en mor & dotter dag genom att glo på en massa barnfilmer, och sen om det är fint väder så kanske man kan gå ut och gå lite. Fast min dotter orkar nog inte gå så långt? :D Men lite motion skadar inte för henne eller för min del. Och sen är det skönt och komma ifrån lägenheten...


Min kropp skulle inte säga nej att se ut som Aniston..! (VERKLIGEN VÅGAT BILD...)


I Think I'm In Love With You

2010-09-02 >> 19:44:25
Nu sitter jag här hemma och ska snart lägga Tindra för kvällen, men när hon har somnat så ska jag ringa min sötnos Jonna, men hon är väl upptagen med en viss person, jag får väl hoppas att hon är hemma när jag ringer. Och förut idag så var jag på jobbintervju och jag kan säga er att jag fick jobbet, och fattar ni hur skönt det är att få jobba nu på heltid... :D Men jag får bestämma själv vilka dagar jag vill jobba, så det blir väl inte direkt heltidsjobb men det är skönt att kunna få bestämma själv.. *otroligt glad*



Tindra sa något för en vecka sen som jag ville ta upp här men gjorde inte det för jag ville inte men nu vill jag det :)


"Mamma, vi kan väl ringa Adam och fråga honom om han vill vara med oss. Kan vi inte det för jag saknar honom och han saknar oss."

Can't Be Tamed

2010-09-01 >> 19:28:34
Lilla jag & Stora Tindra tar lite bilder ♥


Tror ni det går bra då eller? Det första så blir bilderna verkligen mörka och sen för det andra så måste jag starta om kameran för varje gång vi tog en ny bild. Men jag överlever fast jag vet inte om kameran gör det så länge till. Jag är som sagt förbannad på den och var nära på att kasta ut den genom fönstret, att det ska vara svårt att ta en bra bild utan att kameran ska fucka sig.


 


Parasiter

2010-09-01 >> 10:24:41
DISS.


"Istanbul Kebab" för att de har kebabmeny fast ingen kebab på, tycker att bilden borde visa kebaben mer. Men vi stod och titta minst i 10 minuter på samma bild och vi kom fram att antingen ligger kebaben under salladen men varför gör den det. Jag tycker att kebaben ska synas mest eftersom menyn heter "kebabmeny", med våran hjälp så kanske de tar en ny bild och sätter upp så kebaben syns. Om de har tur så kanske fler köper just den menyn, det får man hoppas på. Fast de som köper där antar väl att de får kebab med oavsett om den inte syns, om det ens någon som  tittar på bilden. Men jag ska väl dit senare idag med min kompis och då ska jag fråga dem om de ska ta en ny bild, tycker sånt här är roligt.


 






















(Med sämsta kamera så syns inte den så jätte bra..)


Somliga har tur som bor i Norrköping som kan gå dit och titta själv. Enligt mig & Dalia så är det ingen kebab på.