freestyleaaa

2010-02-28 >> 16:19:15
Hejsan!


Vilken härlig söndag (Tro det eller ej så är jag verkligen glad på en söndag!) Vi ska snart hem till Adam och fika med hans familj, så jag kommer inte kunna svara på era kommentarer! Men jag har varit skit dålig på att blogga på sista tiden men det är mest för jag har magkatarr! Några ggr har jag velat skriva en massa men då har jag mått så illa och haft ont att jag har legat i sängen istället, så när magkatarren är över helt och hållet så kommer det bli mer bloggning!


Visst ja! Vi eller jag filmade förut när jag stod och lagade mat för jag ville se hur jag brukar stå och vad jag gör framför spisen när musiken är igång, men strunta i min röst för jag låter som en fågelskrämma (Inte för jag gör det!) Så nu får ni se lite hur barnslig jag är ibland! :D ÅHH KOMMER SKÄMMAS! Vad gör man inte för sina besökare! Bara för jag är den mest naturliga här på bloggen, visst är det så? HIHI! Iallafall så vet ni varför jag bloggar så dåligt nu, nu känner jag mig redan bättre fast det är framåt kvällen jag mår sämst! :)


CRAZZZZZZY!
Funkar videon? Vanligtvis så funkar den om en stund


Cocaine

2010-02-27 >> 13:12:29
Just nu sitter jag här och har lite magsmärtor :(

Det är väl dags snart för min medicin och sen lägga sig i soffan en stund, ska iväg med killen på en fin restarang idag, kommer bli riktigt mysigt, och jag ska betala allting eftersom han bjöd mig på bio. Hörs senare, puss


Lägger in en bild på mig när jag sminkar mig,
kommer ni att skratta nu? Lite muppad ser jag ut men det får man vara :)


Post Blue

2010-02-25 >> 21:17:47
Slutar aldrig min mage värka någon gång, när man försöker ta det lugnt och äta små portioner så värker det ändå lika mycket! Det gör så ont att jag inte kan sova om nätterna och kan inte behålla maten! Har medicin men jag tycker inte det hjälper mig ett dugg, i know! Iallafall så sa jag upp mig idag på jobbet. Nu ska man väl vara ärlig men det var mer att de andra som jobbade där sa upp sig och jag tyckte att det inte var någon idé att vara kvar, låter som grupptryck men jag tjänade inte direkt så stora pengar! Vilket kanske var en toppen idé att säga upp sig! Vad har ni gjort idag?


Vi hörs senare eller imorgon!


Har jag verkligen gått ner 2 kg på 2 dagar? Det är verkligen sant..


I want it all

2010-02-23 >> 22:21:09

"Sjuka Annica"


I´II Remember You

2010-02-23 >> 10:09:05
Tjenare! Nu har man vaknat till liv! Vilken jobbig natt jag hade, såklart så tog jag medicinen och försökte sova men kunde jag det "NEJ"! Jag fick springa till toaletten minst 10 ggr inatt och spy upp maten och sen kom det bara upp gult vätska för jag kunde inte behålla någonting, så idag blir det inge jobb heller och jag hoppas att de har förståelse för det!


Vi (jag & tindra) ska bara ta det lugnt idag eller mest jag genom att ligga i sängen och försöka få i mig mat, men det känns som jag inte kommer kunna behålla något idag heller, och jag känner mig hungrig men när jag öppnat kylskåpet så får jag direkt en känsla som inte är helt okej, så otroligt jobbigt! :) Liksom jag kommer iaf gå ner i vikt nu men det var inte direkt det jag strävar efter just nu, vi får hoppas att jag mår bättre senare idag? Vilka problem man har när man har magkatarr. Hoppas verkligen att det går över snart för jag har haft det här i en vecka nu och det är bara så jobbigt, jag kan säga er att om det inte går över om 2 veckor så måste jag kontakta vårdcentralen igen för jag fick tydligen det starkaste medicinen (Jävla magkatarr, hatar det här!)


Bara för jag inte orkar ta kort på mig just nu, hittade den här bilden och såg att jag inte hade lagt upp den.
Visst där ser jag iaf frisk ut? Och ni ska bara veta hur jag ser ut just nu, är inte direkt något vackert syn..
SJUK = BARA PROBLEM!


ace of spades

2010-02-21 >> 22:54:22
Hejsan!


Nu sitter man här igen och har jätte ont i magen.. Jag måste verkligen ringa till sjukvårdsupplysningen imorgon innan jag sticker till jobbet..? Dock så är jag lite rädd att de ska säga att jag måste till vårdcentralen och ta tester, såklart så måste jag det om de skulle säga det! Vilken tur jag ska ha med min mage! Förstår verkligen inte på den för jag har inte stressat idag och jag har mest tagit det lugnt men det går verkligen inte över, men jag har även käkat mat för att stilla hungern men då får jag mer ont i magen och när jag rör på mig så gör det också ont! (Help me!)


Men nu funderar jag på att sätta på en film och ligga i sängen och dricka en massa vatten. Eftersom killen säger att magen kanske mår bättre om den får något annat än mjölk och juice, som min kompis trodde förut att jag kanske är laktosintolerant men jag har för mig att om man dricker mjölk så blir man jätte dålig och går på toan hela tiden, kan ha fel om det för jag är inte någon expert, men jag hoppas verkligen inte att jag har det.. Jag känner 2 stycken som har det och jag har provsmakat deras "mjölk" och det smakar vidrigt! :) Så jag håller tummarna att det kan vara något annat! Iallafall något som går att bota på en dag, sån tur kommer jag väl inte att ha! :)

och??? somliga behöver glasögon..

2010-02-21 >> 09:44:43
TRÅKIGA SÖNDAG!!!!


Nu har man vaknat till liv och får direkt ont i magen, och jag börjar bli van att jag ska ha magvärk fast imorgon blir det att ringa 1177 för att fråga vad jag ska göra! *Host* Vilka problem jag verkar ha med magen hela tiden! Och varför inte ge mig en helt ny mage, det vore toppen, men jag tycker inte om att någon ska skära i mig så jag hoppas att det finns en annan medicin som funkar! Vi får hoppas på det bästa, så jag mår bra någon gång! Känns inte direkt kul och ha magvärk 24/7 i 5 dagar nu, problem problem! :D



Åhh, jag älskar verkligen den här låten!


Check out the music video :)


Full Moon

2010-02-20 >> 01:45:15

 

♥Full Moon/Twilight Soundtrack♥


Live Your Life

2010-02-18 >> 20:35:58
God kväll!

Jag funderar på att göra ordning nudlar och rostat lök och sen slå på en film och vila magen! Vilket jag behöver just nu eftersom jag har haft problem med magen i 2 dagar..? Skönt och ha magvärk och samtidigt jobba med det, har varit på jobbet idag och jag tänkte först gå hem vid 2 tiden men jag tänkte att 2 timmar till gör ingenting! :)


Men nu ska jag ringa killen och fråga om han vill komma över och se på film med mig & tindra (Egentligen har min pojkvän varit duktig för han körde med körskolan förut idag och de tyckte att han körde bra, kommer han få körkort före mig nu..?) som en del vet så hade jag ett mål att få körkortet före honom men det känns just nu som det blir han som får den före! Och det spelar egentligen ingen roll vem som får den först fast får han den först så får han skjutsa mig lite! Vilket han inte har något problem med, det kommer även bli att jag kommer få skjutsa honom när han ska ut och festa med sina vänner! Vill inte direkt vara den elaka flickvännen! :)


Och jag färgade håret igår fast det syns inte på bilden, how good was it really! Jag och Tindra <3


riktigt bra dag

2010-02-17 >> 12:50:10
Är hemma nu från körskolan! Sitter här och funderade om jag ska börja ta tag i bloggen igen (För jag har inte haft ork att bloggat på 2-3 dagar för jag har jobbat eller varit sjuk, kommer jobba imorgon så det blir samma sak där!) så jag hoppas inte ni blir tjuriga eller något, men när jag är ledig som idag så kommer jag blogga som vanligt? Och ikväll blir det ingen blogg för killen kommer över och sover över?


Visst ja, jag firade alla hjärtans dag med killen med att han bjöd mig på bio! Ska aldrig mer klaga på honom utan vara nöjd att han är min! :)


Jag just nu


We will rock you

2010-02-14 >> 11:33:09

Not a bit crazy...

P.S Tindra gillar att bli filmad!


Vila snart

2010-02-11 >> 20:09:50
Hejsan!

Första jobbdagen är avklarad, det gick väl sådär! Ca 4 timmar stod vi och jobbade ute på stan! Iallafall så har jag fullt respekt för dem som jobbar för greenpeace nu! Vi stod och snacka med några och en kille försökte värva mig men jag lät honom berätta om dem och sen tackade jag nej för jag berättade att jag inte har pengar och sen försökte jag värva honom men han var redan medlem.. Såklart så värva jag 2 stycken idag! Vilket var jobbigt att få tag på för alla tacka nej och andra sa att de redan visste om IM, det var ren tur att jag fick tag på dem fast en tant var verkligen värst! Dock så tror jag hon var senil för jag sa flera ggr att pengarna överförs varje månad och hon sa "ja" och vi bestämde 50 kr och sen kommer min chef fram och påminner mig och henne att det överförs varje månad och då säger tanten att jag inte hade sagt något om det.. Det tyckte jag var lågt av tanten att stå och säga att jag ljuger för min chef! Ursäkta att jag skriver tanten för jag vill inte nämna hennes namn, men chefen sa till henne att det var min första jobbdag och jag blev sur och sa hur det låg till! Tråkigt att man fick en surkärring, kommer säkert fler såna när man värvar dem.. Jaja! Fast nu funderar jag på att lägga mig i sängen och vila en stund!


Härligt att ligga i en varm och mjuk säng? Så det får bli så och sen lyssna lite på Molly Sanden låtar! Skön sångröst har tjejen och jag hoppas hon vinner lets dance! ;) Men imorgon blir det lets dance och godis! (Dock vet jag inte om jag klarar att vara vaken så länge!?)


MIN FAVORIT! So sweet!? Molly!


Round round

2010-02-10 >> 18:05:37
Har lite bråttom nu så det blir att springa till affären och köpa lite gott ikväll! Vilken snäll flickvän jag är? Jag ska bjuda killen på mat idag när han kommer hem från gymmet, det kommer bli pasta & bacon sås! Hoppas den blir lika god som sist! ;)


Just nu och sen..


Saknar dig min vän

2010-02-10 >> 17:51:41
TRÖTT-TRÖTT-TRÖTT..


Pallar inte mer! Har snorat och haft ont i halsen idag när det var utbildning, men det kändes mer som jag satt i ett klassrum fast med 4 tjejer! hahaha, såklart så kom en tjej från Örebro och visste vem Krister är (en killkompis)! Hon hade tydligen haft honom som lärare på tullängskolan och hon flyttade till Valdemarsvik för hon hade sin pojkvän där, SÅKLART!!




räknar mina dagar

2010-02-09 >> 22:28:25
God natt säger jag nu!


Börjar må sämre nu så imorgon blir det att köpa lite halstabletter och annat skit från apoteket! Jag hatar verkligen att vara sjuk :( *synd om mig* Är väl dags för mig att stänga ner datorn för kvällen, eller kanske kan sätta på en film så jag kan somna! Jag hoppas verkligen att jag mår lite bättre imorgon så jag orkar gå på utbildningen, eller helt enkelt orkar vara social med alla, annars får jag förklara mig att jag är sjuker..

Hade glömt att sätta på lyset på min telefon men men, som tur så slipper ni se en som är sjuk iaf!


condemned

2010-02-09 >> 21:58:40
Har haft problem med bloggen idag igen, bara ladda upp bilder tar ca 10 minuter per bild. Ja det är sant, jag blev nästan galen nyss för det blev 503 och en massa error! Men jag hoppas att inlägget kommer fram! Men om den inte gör det så får jag nog fnatt..? Kan få det om det går åt helvete..


..Hmm jag börjar bli trött.. Vad ska ni göra imorgon? Tycker ni ska lägga er som jag ska göra snart, eller senare?


Mina ögon ser trötta ut!

Men varför ska jag vara trött nu!

 

 

...*


Håve Håve HV71

2010-02-09 >> 18:55:35
God kväll!


Är fortfarande sjuk! Vet inte vad jag ska göra med min hals! :D Bara gilla läget? Så kanske det går över! Snarare värre speciellt när jag går ut så tjocknar det till i halsen! ;)


Var förut på intervju och imorgon ska jag på utbildning! Vilket jag behöver för jag vill så gärna komma in i arbetslivet, ytterst viktigt här i livet! Fick henne att skratta åt några saker jag sa, ni vet mina dåliga skämt? Min dag har väl varit helt okej förutom halsen! :)


Shopping sugen (tripp till Örebro på lördag och då blir det shopping)