Waka Waka

2012-10-28 >> 18:40:48
 

Här får du mina bästa kärlekstips för att hålla kärleken och romantiken vid liv.

 • Bjud på kärleksdrycken champagne. Champagne är i romantiska sammanhang den självklara drycken. Ingen annan dryck förmår lika effektivt höja stämningen. (Tycker man inte om det så bjud på något annat som båda gillar)
 • Servera förförisk och romantisk mat. Ostron och choklad är klassiska alternativ i dessa sammanhang, och sägs stimulera kärleken och den sexuella lusten. Även ingefära, mango och mat med e-vitamin har den effekten.(Eller bjud ut partnern om man inte kan laga mat)
 • Förför med ljus. Förför med levande ljus. Det skapar en romantisk stämning och får fart på kärleken.
 • Skriv gulliga meddelanden till din kärlek på mail eller sms. Det räcker att skriva något litet fint men oväntat för att göra din kärlek glad.
 • Ge en blomma för att visa tecken på din kärlek.
 • Ring din kärlek på jobbet eller hemma bara för att få höra hans/hennes röst (och berätta att det är därför du ringer).
 • Säg minst en positiv sak om din partner varje dag.

Rock In USA

2012-10-28 >> 18:30:45
 

A loverboy story

2012-10-28 >> 18:23:35
 
 
 

Begin Again

2012-10-28 >> 18:01:27
 
Köpte det här idag när jag var på stan! Bh & string är vinröda, trosorna står det 50% CUTE.... och på baksidan står det 100%SEXY!

The Boys

2012-10-23 >> 23:03:51
Hela mitt liv har jag letat efter det rätta killen jag vill dela mitt liv med. Läppar som möts och magen pirrar för fullt när jag ser killen. Öronen vill lyfta mig från marken och sväva bland molnen. Fötterna ska nudda molnen och sen landa mjukt framför den där killen man är hopplöst förälskad i. Men är verkligheten såhär eller vill vi bara känna så för någon. Hopplöst förälskad i en varelse som får dig att göra dumma saker för hjärnan slutar tänka. Såklart man vill känna så för någon eller så har man känt såhär för många men den rätta finns det bara en till varje. Alltså kan det ta hela sitt liv att finna den man söker eller så hittar man den tidigt under åren. Alltid såhär är det inte för ibland bråkar man och några tårar kommer spillas och kroppen kommer skaka av att all energi är slut. En pojke som har fått dig att känna såhär förtjänar inte dig eller vad. Tror inte det spelar någon roll för ibland vet man varken ut eller in vad man ska göra. Kärleken är svår men älskar man varandra så förlåter man och ser framåt och känner fortfarande nyförälskad.
 
 
Förvirrad är jag just nu. För den killen jag verkligen trodde var den rätta har typ bett mig dra åt helvete eller han har inte sagt så men han tycker jag gör fel och agerar fel och han vill inte ha ett sånt förhållande med någon. Vi träffades första gången för 2 år sen och vi var bara vänner med fördelar och sen provade vi ett förhållande men det slutade inge bra och den här gången kändes det rätt. Låt och säga att jag var för en gång skull trogen och ärlig mot honom men visst jag är svartsjuk. Och det är han också men det visar bara att man är rädd att mista den man verkligen älskar, som den personen jag är idag så vill jag inte förlora dem som betyder mycket och det gör han för mig. Den här känslan har jag haft förut för en annan kille men den här killen vill jag verkligen inte förlora för han har stöttat mig och följt mig blogg utan att jag ska tjata på honom. Jag hade kunnat göra vad som helst för honom men kan inte tvinga honom att vara tillsammans med mig, men jag kan bara hoppas att han vill ha mig och att han inser att jag är den rätta. Lättare sagt hoppas att jag är den rätta för honom, annars blir det jobbigt för mig, tanken har faktiskt slagit mig.
 
 
Imorgon ska jag & dottern gå på stan och ha en mamma&dotter dag innan hon åker till sin pappa på fredag. Kommer sakna flickan väldigt mycket för hon tröstar mig när jag är ledsen. Och egentligen ska det vara tvärtom men jag tröstar såklart henne med men jag ska egentligen vara den starka personen som hon ser upp till. Och jag är en sådan person som visar känslor klart och tydligt, det är svårt att dölja.

I Know You Want Me

2012-10-22 >> 20:34:35
Jag har jobbat med Daniel idag och vi blev klara väldigt tidigt så vi tog en sovstund på kontoret! Problemet var väl att jag somnade på bordet och när jag vakna så hade jag ont i nacken.
Det är mitt fel att jag somna så men efter det så stack jag hem och tränade i 45 minuter för min kropp sa ifrån till slut för mina ben värkte som fan.
Kom hem vid 19.00 tiden och nu kollar jag på pengarna på bordet, se blir det nog sängen! Ni får ha det så bra.

One Thing

2012-10-21 >> 22:25:00
Finns ett test på Veckorevyn om hur flörtig man är!
http://www.veckorevyn.com

Fråga 1 av 8

Vad är att flörta enligt dig? 

Fråga 2 av 8

Får du ofta höra att du är flörtig?
Fråga 3 av 8

Var flörtar du helst?
 

Fråga 4 av 8

Flörtar du någonsin med personer som du inte är intresserad av?Fråga 5 av 8

Är du alltid medveten om att du flörtar?

 

Fråga 6 av 8

Du ser en extremt snygg person framför dig i kön i mataffären. Vad gör du?

Fråga 7 av 8

Skulle du flörta med någon för att få en gratis drink?

 

Fråga 8 av 8

Uppfattar du när någon flörtar med dig?

 

Resultat

Nog är du flörtig alltid och din charm och utsrålning gör att du oftast lyckas med dina flörtförsök, men du väljer dina tillfällen och är väl medveten om vilka signaler du sänder ut. Du slösar inte med blickar!

 
 

Underneath your clothes

2012-10-20 >> 18:41:10
Har haft en fullspäckad dag på Ikea och varit med min kompis Jessica, blir snart en tur till bowlingen för att vinna över min pojkvän ännu en gång, fast efter det så kommer min bästa vän Frida hit och glor på film!

Ajo

2012-10-20 >> 18:36:07
 
Mina favorit jeans!

Farsan

2012-10-18 >> 21:59:31
Gör nu så att ni får rösta fram en frisyr som jag bör skaffa inom en månad.

Ny frisyr, ny hårfärg, börjar ett nytt liv! Idag har jag som beckham fast mörkare och kortare hår.
Ska inte ha löshår iaf för jag vill ha äkta hår. Dom har ju det men jag orkar inte ha sånt och pilla och krångla med det varje dag.
Ska bli roligt och se vad ni tycker.
 

Hela Livet Var Ett Disco

2012-10-17 >> 20:37:00
 
Under vad som borde varit ett rutinuppdrag stöter Barney Ross och hans män på en en ovanligt hänsynslös fiende. En man som inte skyr några som helst medel för att lägga händerna på fem ton undangömt plutonium. The Expendables måste såväl stoppa honom från att orsaka kärnvapenkrig som att utkräva en högst personlig hämnd.
 
 

Wιth Loυɛ

2012-10-16 >> 22:16:41
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland Gör Man Rätt, Ibland Gör Man Fel

2012-10-16 >> 12:47:59
 
Stress är den känsla som uppstår när man känner att man har för mycket att göra och för lite tid att göra det på, eller när man har för höga krav och förväntningar på sig. Som att man inte får tiden att räcka till för allt som ska göras i skolan eller på jobbet, samtidigt som man till exempel ska hinna träna, träffa kompisar, vara med familjen och hinna med olika fritidsaktiviteter.
 

Tecken på att man är stressad

Det finns flera olika saker som kan tyda på att man är stressad på ett sätt som inte är bra för en. Till exempel att man

 • sover dåligt på nätterna
 • känner sig trött fast man har sovit
 • ofta får ont i huvudet eller magen
 • spänner sig och får ont i nacken eller axlarna
 • får hjärtklappning
 • känner sig nedstämd eller får ångest
 • känner sig likgiltig eller ointresserad av det som händer omkring en
 • lätt blir irriterad och arg över småsaker
 • har svårare att koncentrera sig och glömmer bort saker
 • känner sig rastlös och har svårt att koppla av
 • inte har lust att ha sex, fast man haft det förut.
 

Om man ofta känner sig stressad och besväras av det är det bra att försöka göra något åt det eller söka hjälp. Man kan börja med att berätta att man är stressad för en kompis, någon i familjen eller någon annan. Eller så kan man vända sig till en ungdomsmottagning, skolhälsovården eller en vårdcentral. Den man träffar där kan även hjälpa till med att söka annan mer specialiserad hjälp om man behöver det.

Ju tidigare man får stöd och hjälp desto snabbare brukar det gå att må bättre och slippa problem som beror på stressen.


Bojangles

2012-10-16 >> 08:42:57
Den här dagen började med att jag och dottern fick sovmorgon för jag är ledig från jobbet :) Helvete vad skönt tänkte jag för mig själv men sen insåg jag att jag ska ner till gymmet (gymma & sola) och efter det så ska jag söka jobb. Just nu känns det som den hä dagen räcker inte alls till. Det hade varit skönt om dagen hade varit längre men tyvärr så får jag väl försöka hinna med det allt det där jag ska göra.
 
 
För imorgon så blir det jobb i Finspång och jag är inte direkt så förtjust i Finspång för varje gång jag har jobbat där så hade det alltid varit skit överallt, nej men nu ska jag inte vara sådär, måste vara positiv eftersom många har blivit så negativ nu när hösten är framme, och det märker man även på jobbet :) inte direkt så kul och komma till jobbet längre.
 
 
Men men om 20 minuter så sticker jag till gymmet och stannar där typ i 2 timmar, och sen får vi se om killen kommer hit idag eller inte för han skulle göra det igår men klockan blev väldigt mycket så han tyckte att han kunde vara hemma. Då blev lilla Annica ledsen för hon tycker om att sova bredvid honom.

Sorry For Party Rocking

2012-10-12 >> 17:42:53
En dag som denna när jag ligger hemma med feber så hade man velat bo hemma hos pappa som skulle ha tagit hand om mig om han hade levt idag.

Saknar honom varje dag mest på kvällarna när dottern har gått och lagt sig. För då känns det så ensamt i lägenheten och tittar alltid på kylskåpsdörren där jag blir påmind att han finns inte längre. Det är så jobbgt och se datumet 16/2 2009, för ibland intalar jag mig själv att det är inte sant att det är bara en dröm. Samma sak med pengarna jag fick ärva, har knappt rört dom för det känns som jag lånar dem av honom ett tag tills han kommer tillbaka. Men snart har det gått 4 år utan att sett honom, pratat med honom eller fått något vykort! Kan lova er att den här smärtan kommer aldrig försvinna för han var verkligen "mannen i mitt liv" som fanns där i vått och torrt.

 
 
ÄLSKAR DIG PAPPA, vi ses på andra sidan <3
 
 

En Saknad

2012-10-11 >> 20:49:08
 
När jag öppna min mejl i veckan så blev jag ganska paff eftersom jag har aldrig varit på en galapremiär. Jag har ju vunnit saker men ändå känns det här stort, det ska bli kul för jag tackade ja idag så killen & dottern följer såklart med, men försökte även ta med en kompis men hon hörde aldrig av sig så nu får hon stanna hemma, som sagt henne förlust. Nämligen så var jag snäll som frågade henne men det ska bli kul ändå.
 
 
Nu är bara frågan vad jag ska ha på mig för något, och jag är inte direkt något fan på att shoppa på stan så jag tar väl det som finns i garderoben. Helst vill jag inte lägga upp en bild på vad jag ska ha på mig för det är så ointressant, somliga kommer gäspa. Men naken kommer jag inte vara iaf. Det skulle jag aldrig våga att göra heller inför folk, och vem fan vill se mig naken, som sagt pojkvännen kanske.
 
 
Men men ska prat om något annat nu, som sagt så var jag på gymmet förut och träna men såklart så får jag ont i magen så var tvungen att avbryta efter 40 minuter jag hade varit där. Det gjorde eller gör fortfarande ont när jag hostar. Tanken slog mig att jag har kanske blindtarminflammation men en vän till mig sa att jag har kanske ansträngt mig hårt att det brast i själva muskeln i magen, men fråga inte mig var fan muskeln är eftersom jag försöker träna upp magen, som sagt jag tror mer att det är jävla blindtarmen som jävlas med mig.
 
 
Den vill ut från min kropp. Han ska fan lämna mig en vacker dag och jag kommer inte sörja, förutom att jag kommer få ett litet ärr på magen och då kanske jag tänker att den där jäveln satt där förut, nej men nu ska jag stänga ner datorn och ta vara på mig själv för imorgon har jag sovmorgon till 7.20. hejsvejs!

1 noll noll

2012-10-10 >> 20:19:24
 

Saknade Vänner

2012-10-09 >> 22:13:07
 
Första gången på 5 dagar som jag kan känna mig normal och äta normalt, det var riktigt skönt måste jag säga så jag friskanmälde mig idag så imorgon så ska jag till jobbet. Det ska bli kul för jag har saknat vissa av dem på jobbet.
 
 
Men idag tog Tindra med sig en kompis från skolan och det var väldigt roligt för henne för då bevisar jag för henne att om hon sköter sig så får hon ta med sig vänner hem. Som sagt så har de lekt och kollat på tv och de fick även kakor av mig, fast sen var hon tvungen att åka hem så då stack Tindra till en annan kompis. Men för mig gjorde det inget för då fixa jag ordning mat som ni ser på bilden, blev bakpotatis med kycklingröra, lagom gott och nyttigt.
 
Fylld bakpotatis med kycklingröra
 

Till en person behövs det:

1 bakpotatis, 75g grillad kyckling, 1 msk majs, 1/2 dl creme fraiche, 1-2 msk taco salsa hot, en liten bit röd snackpaprika, 1 liten bit purjolök, salt och peppar efter smak

Gör här.

Baka potatisen mjuk i ugnen eller i mikron. Tag ut och halvera den. Gröp ur potatisen men lämna en ”vägg”  runtom. Blanda den urgröpta potatisen med tärnad kyckling, creme fraiche, salsasås, majs, hackad snackpaprika och strimlad purjolök. Lägg tillbaka blandningen i potatishalvorna och gratinera i 225 graders ugnsvärme i cirka 10 minuter eller tills den börjar få färg. Servera med sallad.

 

WTF

2012-10-08 >> 12:08:52

Musik land

2012-10-07 >> 12:01:42
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film är kaos

2012-10-06 >> 23:52:37
Berättade jag att jag somna nyss till en "bra" film som jag tyckte om när jag var yngre? Nej tydligen inte men nu vet ni. Jag blir så irriterad på mig att jag lägger mig så tidigt på helgerna. Fine att man är trött men jag får hoppas att jag är piggare nästa helg så inte utgången blir förstörd.

Mina Gangsters

2012-10-06 >> 10:26:34
 
Den här helgen är ju perfekt och ha afternoon tea med sina vänner eller med sin pojkvän och bara njuta av hösten utanför fönstret, några kanske inte ens dricker te men det går lika bra med att dricka kaffe eller saft också, passar alla åldrar att h afternoon tea man måste inte vara 40+.


Det ni ska göra är att bjuda dem på smaskiga mackor eller kakor, mina tips kommer här. Brygg te/kaffe eller blanda saft och duka bordet. Helst så det känns hemtrevligt!
 
 
Sandwiches
 

Ingredienser

8 st

4 skivor vitt formbröd
4 skivor mörkt formbröd

Gurkfyllning:
1 1/2 dl grovriven gurka
1/2 dl Kesella kvarg
1 krm salt
2 msk klippt kryddkrasse

Laxfyllning:
1 dl Kesella kvarg
1/2–1 msk riven pepparrot
1 tsk pressad citronsaft
2 skivor rökt lax
 

Gör så här

Gurkfyllning:
Pressa vattnet ur gurkan. Blanda gurka, kvarg, salt och krasse.
Bred fyllningen på 4 brödskivor. Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.

Laxfyllning:
Blanda kvarg, pepparrot och citronsaft. Bred fyllningen på 4 brödskivor. Lägg på laxen.
Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.

 

Engelska miniscones
 

Ingredienser

16 st

4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 tsk bakpulver
50 g Svenskt smör
1 dl mjölk
3/4 dl vispgrädde

Pensling:
2 msk vispgrädde
 

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Finfördela smöret i mjölet. Rör i mjölk och grädde. Arbeta ihop till en deg. Platta ut degen på mjölad bänk till en 2 cm tjock platta. Ta ut 16 rundlar med ett litet glas, ca 4 cm i diameter. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med grädde. Grädda i mitten av ugnen 10–12 min. Servera dem varma med tillbehör.

 

Variationer:

 

Ostscones:

Tillsätt 1 dl riven Kvibille cheddar och 1/2 dl hackade valnötter i mjölet.

 

Morots- och apelsinscones:

Tillsätt 1 dl finriven morot och rivet skal av 1/2 apelsin i mjölet.

 

 

Chokladmuffins med frosting
 

Ingredienser

16-20 st

150 g Svenskt Smör
2 ½ dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl

Frosting:
50 g Svenskt Smör
250 g Kesella kvarg vanilj
16–20 färska körsbär eller andra bär
 

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Klicka ut smeten i pappersformar. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min. Smält smöret till frostingen och låt det svalna. Rör ner kvarg. Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kyl. Garnera med t ex körsbär.


 
As Long As You Love Me

2012-10-05 >> 00:17:05

Diamonds

2012-10-04 >> 15:05:29
 
Ful färg men bilen har V8 och jag skulle inte tacka nej till den här bilen direkt? Det blir snart dags att sälja min bil och införskaffa sig typ någon liknande bil. Men vill inte direkt ha såpass dyr bil och inte på min parkering då folken där slår upp bildörrar hejvilt.
 
 
 
Idag fick jag gå hem från jobbet pga Migrän och jag mår fortfarande dåligt och sitter framför datorn och fryser ihjäl och mår så illa att jag vill kräkas. Egentligen ville jag inte hem men när jag var hos en kund så kände jag hur huvudet värkte och insåg att fortsätter jag så kommer jag nog svimma av.
Extra tack till henne som jag jobba med idag för hon såg att jag inte mådde bra och hon sa till mig att jag borde gå hem om jag mår sådär dåligt och vila upp mig, hon är väldigt bra tjej och jag har bara jobbat med henne 2 ggr nu. Det är konstigt för annars brukar jag ogilla nya medarbetare som kommer till oss. Nu har jag kanske tänkt att ge alla en chans innan jag bedömmer dem.


Ska strax gå och hämta dottern från skolan och sen ska flickan plugga lite. Inte direkt hennes roligaste att göra för hon vill helst vara med vänner eller spela spel eller kolla på tv. Och jag har henne på heltid så det är ganska tufft för mig att försöka få henne att förstå att det är viktigt att plugga, kanske blir bättre senare när hon blir äldre. Blir 8 år nu i december, men tiden går ju såpass fort att snart blir hon väl 15 år och skolkar. Men det har hon redan gjort när hon gick i 1:an, kunde knappt tro att det var sant när läraren sa det till mig när jag kom dit för att hämta henne, en väldigt chockad mamma för när jag gick i 1:an så fanns inte skolk, men tiden förändras tydligen, en aning tidig. Men nu i tvåan har hon iaf inte skolkat vad jag har hört. Men väldigt kaxig tjej är hon och klassens clown.
 
 
Kl 22.00 ikväll så ska jag se Masterchef Usa.
Bästa programmet som finns tycker jag, egentligen älskar jag alla kockprogram för det är kul och se alla laga mat och sen vissa som misslyckas, både bra och dåligt speciellt om man hejar på någon och deras rätt blir dålig så blir man inte så värst glad. Det är bara att gilla läget som sagt. Några andra program som jag gillar är även 112 på liv och död. Det är faktiskt intressant hur de arbetare för vissa tänker att de gör inte ett skit, och skulle jag ha varit i deras sits så skulle jag bli ganska stressad. För liksom se en människa ligga på marken som blöder eller att ett hus brinner? Hur hade ni gjort och hade ni klarat det galant som dem?

Your Body

2012-10-02 >> 20:10:18
Nu har jag kommit hem från gymmet och det blev 30 minuter kondition och 30 minuter styrketräning! Eller vad man ska kalla det eftersom jag tränande ryggen och magen idag. Jag är verkligen helt slut så nu ska jag värma mat som jag laga i lördags. Jag vet att jag är ganska lat under vardagarna med att laga mat men känner att jag har inte tid så jag lagar alltid för mycket under helgen som jag och dottern kan värma upp, men på jobbet köper jag alltid matlåda från en restaurang närheten av kontoret som heter Restaurang Hantverkarna.
 
 
 

Boyfriend

2012-10-01 >> 14:32:17
 
Så himla tragiskt, och hennes nära & kära måste må förjävligt dåligt.
Jag tycker även synd om föraren och de som satt på bussen & de som var i närheten som fick se det här.
 
REST IN PEACE!