Prayer For A Refugee

2010-05-30 >> 16:03:40
Hejsan!


Jag ska snart hem till Adams mamma och fira henne på mors dag + hennes födelsedag... Ska jag vara ärlig så har jag inte köpt något för just den där saken jag vill köpa finns inte på lager, så nästa vecka kanske jag kan beställa hem den! Det blir ganska fin sak!


Vi ska väl fixa lite här hemma innan vi sticker dit! Och jag har redan ringt mamma och grattat henne, problemet med mig att jag har inte köpt något till henne men hon förstår mig nog att jag har så mycket omkring mig!!!!

träng när vi gör en höger sväng!!!!

2010-05-28 >> 22:59:47
Har varit på stan och pratat med banken om mina pengar fast ska tillbaka dit och då ska vi bestämma oss vad jag ska göra med dem, vad ska jag göra med dem tro? Ska jag ta ett lån till företaget eller ska jag sätta in dem på fonder så slutet av året så är jag miljonär? Och får betala en massa skatt på det hela? Och det känns inte direkt så kul, finns saker som man vill göra med dom här pengarna men ska jag verkligen slösa dem på en massa onödigheter? Eller ska jag spara dem så jag kan leva ett normalt liv och kan köpa något som jag behöver senare i livet?


Tell me that i'm really smart girl!


 

Tröjan har jag vunnit från Lunarstorm




samhället

2010-05-27 >> 23:11:05
Nu har killen gått hem!


Det var mysigt för vi satt och käkade tårta och kollade på film samtidigt, men han kunde inte sova över för han hade så mycket läxor som måste bli klara tills imorgon! Annars så har jag känt mig jätte slö! Kommer inte på varför jag har blivit sådan slöfock på sista tiden, och det kan vara en period som går just nu! Vi får hoppas att jag känner mig piggare imorgon, och det skulle inte göra något om ni skickade en Red Bull till mig nu, det blir allt mer jobbigare att hålla sig vaken ;)


Såklart får jag inte glömma att jag fick hem detta från Aldora.se :)



Be mig

2010-05-27 >> 14:46:59
God middag!


Jag kom nyss hem från dagis/konditoriet, såklart så köpte vi tårta & lite fika bröd..! Och det blir nog att bjuda hem Adam hit och äta något gott men annars blir det bara jag & Tindra? Alltså jag är inte mobbad men mina vänner har inte tid med mig idag för de ska umgås med sina pojkvänner, FAST den ena förstår jag varför hon vill umgås med killen men den andra fattar jag inte varför (?!) Blir lite sur på henne.. Tänker inte nämna namn nu!? Fast mer tårta till mig & Tindra.. Typiskt att killen ska ha ett möte angående jobb i juni, jag är bara glad att han har hittat ett jobb och att han har något att göra i sommar... :(


Har inte tid att sitta vid datorn nu men ska bara skriva klart inlägget sen stänger jag ner datorn ett tag, dock måste jag städa och laga mat *boring* Det har jag inte lust med just nu att stå och laga mat ;) Nej man kanske ska åka ner till stan och köpa mc donalds mat, jag är nära på att göra det! Men jag ska klara av att stå 30 minuter framför spisen och sen efter maten käka tårta. Som om det vore något problem att få ner det.. Har aldrig några problem att få ner lite socker klumpar, så nu ska jag sätta fart lite..!


 


?? ????

2010-05-26 >> 12:25:50
Hejsan!


Hann inte blogga imorse för jag försov mig! För Tindra skulle vara på dagis kl 08:30 och jag skulle vara på möte 09:00, och jag kom faktiskt 10 minuter försent men jag förklara mig att bussen var försenad och jag sprang faktiskt sista biten!! Men som tur var så godkände de det så fick jag en massa papper som jag ska fylla i senare, och samtidigt så vill de att vi ska följa ett schema som de har gjort! Så just nu känns det som jag inte kommer ha tid med något alls! Det fixar sig nog, ni kanske vill hjälpa mig istället? Det är väl inga problem, så ni kan väl börja ringa runt till dem jobben jag har sökt och ställa frågor om jobbet ;)!


Kul kul? Iallafall så tränade jag igår med killen men jag är så dålig på att äta frukost och det visade verkligen igår att det är viktigt att äta frukost, så jag blev illamående och deras pratande på gymmet gjorde att jag blev mer och mer dålig, men när jag vilade minst 10 minuter efter varje grej så funkade det men varje gång jag tränade hårt så kändes det verkligen som jag skulle kräkas, såklart sa min pojkvän att det var verkligen mycket prat och lite träning där nere eftersom de andra som var där stod runt i en ring och nästan skrek och släppte vikterna att det dundrade så högt att man fick ont i öronen..! Hade nästan lust att gå fram till dem och be dem hålla käften! Men om jag jämför mig med dem så är jag bara en liten kaninlort så de skulle väl inte bry sig direkt, nu till det roliga att man kan inte heller be dem som jobbar där att de ska säga till för de är likadana!


Så om ni vill träna på morgonen uta att få höra en massa skrik & gapskratt + dundrande vikter så gå inte till Vilbergens träningscenter!



It Ain't Me, Babe

2010-05-25 >> 20:49:19
"Annica var har du tagit vägen? Och förklara för oss varför du bloggar så dåligt nu?"


SVAR PÅ FRÅGAN:

Hejsan! Jag har varit upptagen med killen och hans familj för jag har varit barnledig i helgen och då vill jag passa på att umgås med dem, dock så blev jag utan dator den helgen eller jag hade inte tid att sitta vid en dator. Men nu kommer det komma fler inlägg eftersom mina systrar börjar undra också var jag har tagit vägen, vissa läser tydligen min blogg regelbundet. Men det är sånt jag gillar, men ibland vill jag helt enkelt bara slippa sitta vid datorn och göra något som betyder för mig.


Jag ska strax gå hem till Adams mamma och äta mat, kommer nog hem senare ikväll men jag vet inte när..? Fast blogga kommer jag göra imorgon istället (Bara för eran skull ;) Och jag ska till stan imorgon och lyssna på personal strategerna och sen blir det shopping på stan! Dock kan jag inte skriva det här vad jag ska köpa för det är till Adams mamma och sen ska jag kolla lite till min mamma. Lika bra att vara hemlig angeånde presenterna för annars finns det säkert någon om skvallrar..!


 






















I Ektorp!

20 Maj 2010

2010-05-20 >> 23:20:17
Jag saknar dig älskling men imorgon kommer du hem och jag hoppas att jag får träffa dig då!
Vi två mot världen!

Delivering An Oration

2010-05-20 >> 15:08:27


Adam är iväg nu och möstrar i Blekinge. Saknar honom redan men han kommer faktiskt hem imorgon ;)

Tycker faktiskt det är skit varmt idag att jag har lust att ta av mig alla kläder och lägga mig på balkongen.. :( Jag hoppas ingen ser mig då haha, men vad ska man annars göra ligga på golvet och vara helt näck känns bara dumt, sen skulle nog Tindra undra vad jag sysslar med, men vad fan värmen tar död på mig snart.. :(


Det är torsdag och jag fick faktiskt ett samtal nyss angående ett jobb och tyvärr fick jag inte det, jag börjar seriöst tröttna på att söka jobb.. Är väl tvungen att söka utbildning nu till hösten så jag har något att göra om dagarna..! Det blir nog att jag ringer komvux imorgon och frågar om jag kan lämna in en ansökan. Är väl på tiden att jag pluggar och kanske får praktik som kan leda jobb, då slipper ni få höra mitt tjat om jobb ;)


Nej nu ska jag väl laga mat & sen sätta upp en tavla i köket, men det kommer säkert bli helt fel.
Är väl dags för lite mer otur? ;)




Goin Out Swingin

2010-05-18 >> 22:23:29
Jaha ännu en träff med migränen!


Nu är jag så sjukt trött att jag ska lägga mig i sängen och glo på film! Dock tror jag att jag kommer somna väldigt fort och sen blir jag väckt att killen ringer mig, inte för det gör mig något men jag vill att killen ska vara här nu men han kommer hit imorgon ;) Sen på torsdag så ska han mönstra i Blekinge tror jag han sa! Men visst det kommer bli så sjukt jobbigt för mig men jag vet att han älskar mig och jag älskar honom! Underbart att ha ett fast förhållande!


Kommer nog inte blogga mer ikväll pga migränen! Och det kommer fler blogginlägg imorgon istället!



Hej då bloggläsare, ha en trevlig tisdags kväll!


tie my rope

2010-05-18 >> 15:11:51
Glömde lägga upp igår vad jag köpte och vad jag fick hem förra veckan. Bara för jag har så mycket i mitt huvud just nu så läggerjag upp det idag, så får ni säga vad ni tycker om sakerna.  Tycker det är dags att lägga upp hur min lägenhet ser ut men först vill jag bli klar med inredningen. En stor förändring ska det bli! Det är på tiden jag får ett hem som jag trivs i, men jag funderar faktiskt på att flytta ut på landet till en liten stuga! "So my style.."


Vad tycker ni om ramen och Torky som jag vann från en blogg sida?


Bara för jag inte så hemlig var jag köper mina saker så köpte jag denna från Clas Ohlson & Torky vann jag såklart så sök på google så kan ni beställa hem den ;)


18 MAJ 2010

2010-05-18 >> 10:20:43

 

 

Snyggt eller Fult..?


The Chipmunk

2010-05-17 >> 18:48:24
Vet ni vad jag har gjort idag!? Måste säga att först så lämnade jag Tindra på dagis för hon skulle till skolan och besöka där för andra gången och då gick jag på en promenad i 30 minuter! Alltså gå i den här värmen gjorde att jag svettades som en gris.. Vet ni om att jag & Tindra åkte ner till stan förut och träffade på Jessica & Joline? Men iaf så köpte jag konfirmationspresent till Mimmi och jag vet att hon läser min blogg så jag skriver inte vad jag har köpt här..! Men efter det så gick vi tll clas ohlson för jag letade efter glasburkar och de hade tyvärr inte det så det blev en ram som jag sätta upp i köket senare, kul att veta det eller? Ja men under all shopping stress så tog vi en glass eller jag & Tindra gjorde det och Jessica mumsade fint på sin kyclingburgare, och jag hann inte ta kort på henne eller mig utan det får bli en annan gång.. Nu tänkte jag lägga in en bildbomb från i helgen!


Jag som är ute och solar! Ser ni hur blek jag är på magen..? Vilket betyder att jag måste sola mer där.

Tindra med sin "hund" Wilma, Elsa & Felicia.. ( tre namn på samma hund )

Jag som ligger och solar fortfarande..! Se ut som jag har huvudvärk där..?

Jag som försöker ta ett normalt kort på mig!

Tindra som dricker saft ute i solen!

Jag och med min topp Armani!

Haha jag & Tindra som sitter ute och fikar! Jag ser ut som ett spöke..


Woff Like A Dog

2010-05-16 >> 19:47:40
Har precis käkat mat här hemma och ska snart glo på film, you maybe want to give proposal on a good movie ;)


 































COCA COLA!



Nu kommer jag proppa i mig det här ikväll men det är dumt att kasta bort något som är gott.
Vi hörs kanske sen om jag inte somnar bredvid Tindra i sängen, jag är verkligen trött idag.. Så jag vet inte ens om jag klarar av att vara vaken tills klockan blir runt 12! Vi ska nu ha en myspys söndag så ha en bra kväll!

Summer of '10

2010-05-16 >> 01:11:24

Kommer vilja ha på mig detta i sommar, underbara färger och klädesplagg! Håller ni inte med mig?

Modekungen
NukNuk
Chicy
Gina tricot


thump

2010-05-15 >> 00:00:34
Hejsan!


Nu sitter jag här igen och dricker ramlösa för fjärde dagen i rad och spelar biljard! Är verkligen kung på det nu, så gå inte in på KING.COM och spela mot Bloodsband :D Vi kan säga såhär att ni kommer bara förlora så det är ändå ingen idé att lägga ner energi på det.. Underbart att få veta det såhär så slipper ni slösa tid på att spela biljard om kvällarna?



Men nu ska väl killen ringa och det blir väl snacka av oss och säga hur mycket vi saknar varandra, så jag bloggar nog mer imorgon! Ha en trevlig natt!


 

Fuck min finne syns :D


Rawhide

2010-05-14 >> 01:53:04
God kväll... Känns som jag har tappat lusten att blogga men det är för det är så mycket som händer omkring mig..?

Är också sjuker för jag har en jädrans jobbig migrän...



En härlig fredag kommer det bli imorgon, kommer vara hundvakt fast kommer inte gå ut med honom för jag har ont i nacken och ryggen så en annan kompis skulle komma förbi och gå ut med honom.. Illa gjort av mig men jag vågar inte riskera att gå ut med hunden ifall han skulle rycka och det skulle skada mig ännu mer, i am gentle! Men efter jag har varit hundvakt så ska jag bara ta det lugnt och kolla på film, riktigt mysig hemmakväll blir det i helgen! Vi ska käka en massa godis och dricka cola så vi spricker, och sen om det blir fint väder i helgen så ska vi ut och springa av oss ruset! Men det beror helt enkelt om smärtan försvinner från nacken och ryggen annars blir jag sittandes i sängen och tar det lugnt, och läsa Kalle Anka! Antar att den ska komma senare idag iaf! ;)


Men nu ska jag spela lite på king.com och sen blir det sängen, men när jag säger sådär så blir det att jag är vaken till tre..! Dock måste jag upp tidigt och söka jobb innan jag går till Neo så jag måste upp vid nio.


Tänkte fråga er om ni såg Bella & Tyra show förut, men jag kunde inte se hela för det hackade och efter några minuter så var jag tvungen starta om så till slut så tröttnade jag på det, såklart tittade jag bara på det för att se hur Kissie var i tv:n! Men måste säga att hon måste verkligen komma ner på jorden för det där var så jäkla oförskämt och på henne lät det som hon vore värsta kändisen t ex som Angelina Joline, är man bara "sveriges största bloggerska" så kan man iallafall vara trevlig och visa tacksamhet att de ville ha dit henne! ;)


Jag vill få bort min migrän men hur..?


Dominator Mix

2010-05-12 >> 23:17:28
Jag gick hem till Hanna en liten stund oh träffade på Johanna & William som var där! Fast jag kunde inte vara där så länge för jag skulle egentligen till affären men jag orkade inte gå så långt på en gång så jag trillade in hos henne. Men roligt var det för William blev verkligen intresserad av vad jag hade på min tunga, vilken tur att jag piercade mig där för 5 år sen så han får något att kolla på! Det var kul så det varade för sen var jag illa tvungen att gå till affären och köpa mat. Ska jag vara ärlig så blev det pizza som man värmer i ugnen och sen köpte jag 2 flaskor Ramlösa den nya smaken Smultron, och jag har blivit beroende för det är så gott! Love it!



Ska nu stänga av datorn för det blixtrar här och låter som det vore tredje världskriget, och jag vill inte chansa att sitta vid datorn för jag lovar er att blixten skulle hitta hit på ett nafs. Det är nog bäst att jag stänger av den nu och lägger mig och gosar med Tindra, det är faktiskt mysigt speciellt när fönstret är öppet. Eller hur..? Fast vi hörs nog imorgon..


Bara för jag älskar dig/er


only hope

2010-05-12 >> 15:50:20

Tindra kastar frisbee..! ;)

 

Jag som tar kort på mig själv! ;)

 

Går snart ut igen & träffar Anneli!


Run the show

2010-05-11 >> 22:05:34

 






















Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och dricka nya ramlösa!
Och idag har jag varit hundvakt åt Hannas hund Neo och det gick skit bra, såklart flög jag nästan iväg flera ggr men det struntar vi i!

Luft

2010-05-10 >> 21:07:21

Älskar verkligen vara ute när det är soligt och speciellt cykla till stan än ta bussen fast jag har glömt bort min cykel, haha kanske dags och pumpa luft och skruva ihop några delar och köpa en ny cykellampa.. ;) Låter verkligen som det är dags att fixa ordning cykeln.

av hela mitt hjÃrta

2010-05-10 >> 13:50:10
Är hemma nu från stan. Det blev lite shopping för 1275:- (Tror ni mig inte så kan jag ta kort på kvittot?) Men de är väldigt dyrt att köpa linser och linsvätska, jag behövde verkligen det för inatt fick jag lägga mina linser i vatten, bara för det var helt slut på linsvätska och jag hade ingen lust att slänga dem, såklart är det inte bra men jag skickade faktiskt ett sms till 118 100 och frågade dem och de sa att det är helt okej att ha dem i vatten över en dag men måste köpa det jag behöver idag..


Linsvätska, Linser & Linsbehållare (svart & rosa).


Blod är tjockare än vatten

2010-05-09 >> 20:14:50
Har haft en otrolig jobbig dag idag och jag hoppas det blir bättre imorgon..


Men kan säga att personen har fortfarande inte hört av sig än så vi är ett avslutat kapitel, och jag menar allvar denna gång för jag är trött på att bli behandlad som det vore jag som var problemet. Så jag orkar inte mer + att jag har tappat orken om allting. Såklart är jag ledsen att personen inte kan dra ut tummen från röven och inse att problemet ligger hos henne/honom, inte hos mig för jag är den som försöker rädda relationen mellan oss jämt men jag ger upp nu. Lika bra kanske, jag kan inte sitta som en jävla hund och vänta på husse/matte ska komma hit och ta hand om mig när de gäller för henne/honom..


Igår så var jag med Anneli och hon skulle sova här igen men hennes kille ringde så hon lämnade mig ensam ännu en kväll och jag kunde inte sova så jag satt och spela biljard mitt på natten, eller skrev med dem jag spela med. Var riktigt trevligt att sitta och snacka med någon man inte känner och samtidigt som man sitter och spelar.. Men sen tröttnade jag på det och kollade på en komedi film och käkade godis och drack cola, och till slut så märkte jag att det inte var så gott så jag ställde undan godiset och såg klart på filmen. Man somnade inte förrän 4 imorse för det for runt en massa tankar i huvudet. Men till slut så somnade jag och vaknade runt 10 tiden för Tindra ville ha frukost, och jag började duscha och göra ordning mig och tränade en stund. Annars har jag suttit här och snackat av mig med Linus och Robin på msn, men tankarna finns kvar och jag blir bara mer och mer ledsen och arg..!


Men nu ska jag kolla på film med Tindra och sen går vi och lägger oss, jag är trött och sliten. Då kan man inte sitta här och försöka vara den glada Annica när man inte ens kan vara det!

En bild som bevisar att jag inte är så glad idag, fast får jag vara det idag..?


Noise in my head

2010-05-09 >> 13:45:20
Som alla söndagar så är jag ensam i min lägenhet med min dotter och vi tänkte att vi kunde träna lite i vardagsrummet! Riktigt dåligt går det för mig eftersom jag kan inte hålla balansen..! Vilket betyder att jag måste träna mer på att hålla balansen! Det går riktigt bra för Tindra iaf men hon har sin stil när hon tränar, så ni som inte är viga så testa inte på Tindras träningsvideo, men vill ni ha en fin kropp till sommaren så kanske ni borde testa. Vi tränade i ca 30 minuter och nu ville hon bada för hon blev för svettig, och jag gjorde såklart badvatten till henne och tänkte att jag har tid för mig själv en stund, såklart ville jag gå in på min blogg då! Vet att det låter som jag är besatt i bloggen men det är jag inte, men just nu sitter jag väldigt mycket vid datorn för det är så mycket omkring mig och jag kan inte jonglera mera med problemen!


Visst jag tänker inte berätta varför jag är så dåligt humör..! Men jag känner mig orättvist behandlad av vissa och en del lyssnar inte när jag säger ifrån utan de går sin väg och låter mig stå kvar och grubbla i min ensamhet, det är jobbigt att känna sig som det vore allt mitt fel. Borde jag också gå min väg!? Men som igår ville jag ringa till en viss person men min kompis sa till mig att om personen bryr sig om dig så hör hon/han av sig, och till min förvåning så har inte personen hört av sig inte ens fråga hur jag mår och varför jag beter mig såhär, och till mitt försvar så verkar det vara ett avslutat kapitel mellan oss om inte personen kan märka varför jag blir ledsen. Har grubblat hela helgen och jag är verkligen glad att Anneli var hos mig dom dagar och lyssnat och kollat på film med mig..


Förresten så lägger jag upp några bilder från idag, har som sagt en dålig dag så det vore snällt om ni la bort all kritik på hyllan idag? Och kanske ge mig beröm att jag kan öppna mig?


Tränar armhävningar

Tindra tränar också armhävning

 






Jag ger dig min morgon

2010-05-08 >> 16:09:52


bort med snutarna

2010-05-08 >> 12:26:28
Förlåt men jag är lite vimsig i videon men jag menar golvet istället för taket.. (DON'T BLAME ME!)


Jag & Tindra nyss..


aboooooooooooooooooooooooooooooooo

2010-05-08 >> 02:31:04
Jag ska gå och lägga mig nu, har varit med Anneli och hon skulle egentligen sova här men hennes pojkvän ringde så hon gick hem!
Men får sova ensam inatt.


Vi hörs när jag har vaknat!

Mjøsas Hvite Svane

2010-05-07 >> 21:34:06






































Om jag ska vara ärlig så har det varit en otrolig jobbig dag för min dotter har hållt på hela dagen (alltså trotsåldern) så det har varit mycket bråk mellan henne och mig, kan säga att det har varit färg på tapeten och trasig matta! Det är inte ens min utan jag har lånat den av Adams mamma och när jag frågade henne varför hon har gjort det så fick jag som svar "jag vet inte"! Då blev jag bara mer och mer förbannad, det har hänt fler saker men det skulle ta år och dar att förklara, det jag hoppas på nu att imorgon ska det vara som vanligt! Och jag satt och leta lite på internet om föräldrar om samma sak och en tjej skrev om den här boken och jag läste lite snabbt om den på internet och jag tycker att allting stämmer in på mig så det blir nog att besöka stan imorgon och köpa boken!

Hur gör ni med era barn som har hållt på och gjort en massa sabotage?


Förresten bara för jag är på dåligt humör så får ni se det här :)

Kommer inte att blogga mer ikväll för min kompis kommer förbi!

 

Vill ni fråga mig något tills imorgon så får ni göra det? Eller så kan ni gå in på min kompis blogg som jag har fixat lite? Gå in på Annelis blogg och skriva lite till henne.


These Walls Don't Lie

2010-05-07 >> 12:32:15
God eftermiddag! *ler*


Har varit vaken sen kl nio för min dotter väckte mig och nu har vi hållt på att bygga en fågelholk, det är verkligen avancerat. Som en del vet så har jag inte direkt jätte bra tålamod men det går sakta framåt. Så vi har bara kommit till taket så nu fattas det golv och färg + pinne, snart är det väl klart hoppas jag :'( Men sen ska jag mejla till min handläggare på strategerna om vilka jobb jag har sökt denna vecka, för det är tydligen viktigt att hålla koll på alla jobb man har sökt och det har inte jag!


JAG VILL HA JOBB, IDAG HELST!!


Hade glömt att berätta när jag var hos Adams&Mimmis pappa förra helgen och firade henne så gick vi ut och sköt lite med deras luftgevär ;) NÅGOT SOM JAG ÄR BRA PÅ! Jag hade den bästa stilen att skjuta! Har man det så är det inga problem sen! Det enda problemet jag hade var att jag hade klackskor på mig? Vet iaf att det är inge bra idé om man ska försöka pricka så nära mitten på tavlan, så nästa gång ska jag ta med min vanliga skor, har ni använt luftgevär någon gång, och tyckte ni att det var svårt..? Dock så är det inte många tjejer som håller på med luftgevär för de tycker det är för killar men så ska ni inte tycka för det är kul, men sikta aldrig på någon människa när ni laddar vapnet för det kan gå illa. Hade tur förra helgen för jag laddade och skulle sätta tillbaka pipan och precis så avfyrade skottet och jag rörde inte avtryckaren ;)


;)
Lilla Tindra får lära sig att skjuta luftgevär


Everywhere

2010-05-06 >> 20:19:03

 

Åh jag har fortfarande träningsvärk och magen är mätt, känner mig som en tjockis! Bara för jag tog 3 stycken rostbiffar! Såklart så var det så underbart gott att jag ville ha mer men magen sa ifrån, sådan otur när jag gör en sådan fin middag idag! Liksom hur ofta äter man rostbiff till middag, jag brukar annars äta vanlig svensson mat som kokta makaroner och kokta köttbullar..?

 

Sitter just nu och pluggar teori på datorn och det går väl sådär? Älskar verkligen inte att sitta såhär på kvällen och råplugga inför uppskrivningen som är om en månad! Jag är redan nervös och hela jag skakar, sån är jag ;) Men det kommer nog gå bra, har man ett bra minne så kommer det gå toppen, såklart har jag det sämsta minnet någon människa kan ha men lite bra musik till pluggandet så kanske jag får in det ;)


Why

2010-05-06 >> 14:19:08


Gud vilken träningsvärk jag har efter gymmet igår!


Vaknade imorse att jag hade jätte ont vid sidan av magen och när jag bara går så känns det som min kropp kommer gå av på mitten.. Fast jag ska väl knipa igen mitt gnäll för ingen har tvingat mig att träna för det har jag valt själv! Så det är bara att lida pin om man vill bli fin. Måste hämta ut ett paket sen vid 5 tiden och jag vet faktiskt inte vad det är för något, får hoppas att det är något roligt man får, tänk om någon snäll varelse har skickat 1 miljon kronor just till mig, har man tur så har man det..


Men nu ska jag fortsätta att käka på mitt äpple och fundera ut vad vi ska äta idag för något nyttigt, somliga har tur som bor hemma och får maten serverad.. Om någon vill bli min kock så säg gärna till?

Cocain

2010-05-06 >> 10:03:16
Saknar verkligen inte min "drog" längre och det känns så mycket skönare när man inte är lika beroende! Har faktiskt inte druckit ice tea eller juice på flera veckor.. Så jäkla skönt att slippa skiten och jag märker själv att jag mår mycket bättre när jag dricker vatten istället när jag känner mig törstig, men visst ibland kanske det händer att jag köper mig en liten cola och dricker på kvällen men det är väldigt sällan!


Kommer kanske lägga upp något på min blogg som handlar om förhållande typ vad man ska göra för att hålla kärleken vid liv?



värdelös

2010-05-05 >> 16:51:17
Ska lägga upp en del musik som jag har på min telefon som jag lyssnar på när jag tränar eller när jag sitter på bussen ner till stan. Ni vet väl om att jag älskar hårdrock/rock men kan lyssna på vissa lugna låtar? Så här kommer min blandning som jag älskar! But it´s my style. Musik för mig måste betyda något för jag ska kunna lyssna på den. Music is the best love you can have <3



Music in the mobile;

Nothung

 

 

Raubtier

 

 

Ferox

 

 

Storm

 

 

Lady Gaga

 

Bara för jag saknar en viss person ;)

 

Björn Rosenström

 

Gillade ni musiken som jag har på min telefon?


rip klädval

2010-05-05 >> 14:47:40

Klädesförslag 1.

 

Klädesförslag 2.

 

Klädesförslag 3.

 

Vad ska jag ha på mig imorgon när jag ska på möte med Strategerna?
Om ni inte vet vad Strategerna är för något är det för de ska hjälpa oss människor att hitta jobb, vilken oufit skulle ni välja?


Innocence

2010-05-04 >> 21:24:01
3D-återgivning av människorkroppen

Jag vill gärna besöka läkaren om de har en sådan bra apparat. Jättesmart att man kan kolla in kroppen i 3D genom att bara "klicka" någon del i kroppen och ljudinformation så man kan höra hjärtat och skulle det vara något fel så får de svar direkt och då kan de direkt behandla patienten utan att personen får vänta i flera veckor på svar vad som är fel med honom/henne, som ni vet så låg jag på sjukhuset för över 1 år sen och de visste inte varför jag hade ont och om det hade funnits där då så hade jag sluppit legat på sjukhuset i onödan i nästan 2 veckors tid? Har man tur så slipper en massa människor ligga i onödan på sjukhuset och ta plats när det finns andra som måste ligga inne, tycker ni det är en dum idé..? Men antar att det finns något liten konsekvens i det hela men vad undrar man, nu är jag väl lite skeptiskt.


Maten kommer att få ett digitalt pass

Nu är jag ingen "Hälsofreak" som måste räkna kalorier för vem orkar göra det. Men det finns tydligen en hel drös i norden och de blir nog överlyckliga när detta kommer ut för då får de veta hur mycket kalorier just den varan du ska köpa, såklart kommer ni även få veta när varan har skördats och vilka kemikalier det har utsatts för, eller är det bara jag som tycker det var en dålig uppfinnig?


Begränsa dina koldioxidutsläpp

Är verkligen rädd om miljön efter jag har läst körkortsboken för där får man läsa en hel del om koldioxid och hur mycket vi bilar släpper ut. Tyvärr så är inte uppfinning här än men kanske om 5 år så kanske vi får ett sms som det står "Hallå, det är skrivbordslampan där hemma. Jag är tänd och det är ingen hemma. Jag slösar energi. Vill du släcka mig?", när fick man senast sms från sin lampa..? Tyvärr så tror jag inte detta kommer hålla för hur vet lampan att ingen är hemma har lampan ögon, och ska vi släcka och tända för att visa att vi är där.. Ja eller skicka sms till lampan "jag är hemma, du ska vara tänd", osäker fast väldigt coolt ändå att släcka lampan från mobilen och man sitter 2 timmar hemifrån. Det vore kul och tända alla lampor när killen ligger och sover och man sitter hos kompisen för man vill ge hämnd bara för killen är osocial.


Bilar som kör sig själva

Våra bilar kommer att fyllas av alltmer teknik, fast vi kommer få bättre anslutningsmöjligheter mellan fordon och vägar och det ska bli enklare att köra och att resa. Genom sensorteknik, GPS  och satelliter får vi information som hjälper oss att välja bästa färdväg under rusningstrafik. Stockholm har det redan minskat 20 %. Bilen kommer också kunna känna av och reagera om det är t ex halka och ser till att du kommer till en bättre väg. Utmärkt idé tycker jag! Då slipper jag bli rädd för att köra av vägen när jag har fått körkort.


Klarar du dig inte utan din mobil? Vänta bara.

Det vi har väntat på får vi vänta i ca 5 år till. Jag är verkligen "kär" i min mobil och jag får lite smått panik om jag inte har min mobil med mig på stan för man vet aldrig vem som behöver få tag på mig, vilket betyder att det är bra att ha mobilen med sig. Visste ni att om 5 år kommer mobilen vara din bankman, din biljettbokare, din portvakt, shoppingkompis, den som sköter elapparater(läs: begränsa dina koldioxidutsläpp) och snart din bästa vän, jag tycker det verkar smart att man kan koppla upp sina vänner på shoppingrunda om de inte skulle ha tid att följa med, fast om de inte skulla ha tid att följa med varför skulle de ha tid att sitta vid en telefon och se en bild på dig i 3D med den tröjan du vill köpa och sitta och kommentera om den var snygg eller inte. Men det är säkert lika lätt som det vore sms kanske jag vet inte, jag skulle vilja testa den först innan jag säger något för den kanske är bra och samtidigt rolig!

 

FÖRLÅT FÖR MITT TRÅKIGA INLÄGG MEN JAG TYCKTE DET VAR INTRESSANT, vad tycker ni?
Hihi.. Källan till detta inlägg



harmony up

2010-05-04 >> 12:05:55
Åhhhh jag var så sugen på att träna rejält idag och när jag träna i en timme på gymmet så börja jag må illa så jag fick vila minst 5 minuter innan jag kunde fortsätta och sen blev det samma sak igen, konstigt att det blir sådär helt plötsligt, blir att träna imorgon igen för idag blev jag inte nöjd med min insatt. Ska nu plugga lite teori och ligga i soffan och ta det lugnt, så vi får höras senare när jag känner mig bättre och när jag har hämtat Tindra på dagis. As usual för jag vet inte hur länge jag kommer vara ute idag, men det blir nog inte så länge för jag måste städa i vardagsrummet skulle egentligen gjort det igår men hade inge ork till det! ;)



Highway To Hell

2010-05-03 >> 19:45:33




























Nu fick man hem klockan som man vann för ca 1 månad sen. Det var verkligen ett efterlängtat paket för jag äger ingen klocka förutom min mobil då. Har ni likadan eller vill ni ha en? Vet faktiskt inte hur mycket den kostar men jag tror att den kostar runt 100 kr? Ska nu beundra min fina klocka!

Ps 19

2010-05-02 >> 20:52:56
Underbar dag fast för mycket vind.. Hatar att det ser fruktansvärt varmt ut och när man kommer ut så är det iskallt! Min klädsel idag var shorts och 2 linnen men jag fick springa upp och hämta en jacka för jag frös ;)


Och nu sitter jag vid tv:n och kollar på "how i met your mother", måste ha en negerboll och dricka framme då, och jag måste meddela att det är jätte gott + Att Tindra håller mig sällskap..


Haket

2010-05-02 >> 13:22:22
Jag är skit trött idag för jag gick och la mig klockan 3 inatt/morse, och Tindra väckte mig runt 8 tiden men jag fick somna om för hon märkte att jag var trött, och jag funderar på att dra till affären och köpa energidrink för att orka med dagen.. Jag ska plocka lite här hemma och fortsätta att söka jobb! För nu ska jag börja med att skicka in minst 20 stycken per dag och om jag inte får något så ger jag faktiskt upp, helvete vad tråkigt det är att vara arbetslös för jag vill gärna komma ut i arbetslivet och göra något vettigt, jag får bara höra av andra i min kompis krets att de har fått jobb och det är jätte kul för dem men jag tycker det är oerhört jobbigt att höra att det går alldeles för bra! Åhhhh jag är inte på ett bra humör just nu! Jag måste snart till affären och köpa frimärken så jag kan posta iväg ett brev till advokaten kom jag på nu, har jag tur så får jag in pengarna innan sommaren! Jag ska inte direkt slösa utan mer sätta in dem på fonder så de får växa lite till, så man kanske får ihop en miljon, eller två! Låter verkligen som en dröm och jag hoppas verkligen inte jag vaknar upp ur detta alltså miljonbeloppet alltså.


 


miloooo

2010-05-02 >> 01:18:05
Sitter här och dricker cola för mig själv för Tindra har somnat ifrån myskvällen! TYVÄRR SÅ KAN INTE JAG SOVA FÖR JAG ÄR PIGG SOM EN LÄRKA!!


Jag & Tindra i mitt rum!


be alive

2010-05-01 >> 19:33:53
Hejsan, ingen bra blogg dag eftersom jag har varit iväg och firat Mimmi för andra gången!


Magen har fått för mycket tårta och mat sen igår! Den mår väl sådär men annars är det inga fel på mig, man måste ta för sig när det är gratis har jag hört.. Är man bjuden så ska man äta tills magen nästan smäller av.. Måste vara helt underbart att vara gäst..!



Annars har jag något att visa er som jag har glömt och gjort för länge sen. ;) Vi gjorde denna video när vi hade jätte tråkigt i Örebro så ni måste ta det med en nypa salt, fast jag kan nästan tänka mig att en del kommer bli as tjuriga på mig men sådan humor har jag, så skratta istället för att tjura bakom skärmen! Men här kommer videon som jag har gjort till er, jag är som jag är, wannabe Kissie? ;)


 

Hihihih..!