Fergalicious

2011-03-16 >> 21:09:01
Vad har ni gjort idag? På morgonen så mådde jag dåligt och tänkte först stanna hemma men tog en alvedon och gick iaf till jobbet och jag blev bättre under dagen. Hur som helst så satt jag i kassan idag och det gick kanon. :)



Just The Way You Are

2011-03-15 >> 21:28:29

Hihi herregud hur jag ser ut idag. Vi har typ sovit eller jag har gjort det för jag har haft feber sen jag kom hem från jobbet. Men mår fortfarande inte bra så ska väl lägga mig igen, vill gärna se Big Brother men jag orkar nog inte vara vaken tills den börjar. Såklart hade jag tänkt och träna idag men nu blev jag sjuker så jag kollar lite efter nya träningskläder som jag funderar på att beställa hem.. :) *hoho*

 

 

 

 


Gone

2011-03-15 >> 06:56:41
Jag vakna typ för 15 minuter sen och ska snart iväg till Coop och jobba i 8 timmar. Jag hoppas verkligen att det går framåt idag i kassan så jag kan få sitta själv. :) Ja vi märker sen om jag får det eller ej. Hihi! Sitter nu osminkad och oborstad hår så ska väl kanske sätta fart. Vi hörs när jag kommer hem från jobbet!

One Time

2011-03-14 >> 21:00:09

Hej igen, Lilla Tindra har somnat nu. Sitter här och har ont i magen, antar att min mage är hungrig. Haha så jag får väl ta min yoghurt eller oboy och macka. Aja idag ska jag lägga mig tidigt för jag ska till coop imorgon. Puss till er som följer min blogg! Hihi så hörs vi imorgon


Pursuit Of Happiness

2011-03-14 >> 19:10:17
Sitter och kollar på Big Brother 24/7! :D Bra att sötosen köpte det så jag kan kolla på det när jag vill..? Vi ska snart läsa godnatt saga som heter Vitnos, den handlar om en häst som är ett gottlandsruss och han är lite bråkig av sig! ÅH Tindra bara älskar den sagan! ;)


Nu ska jag berätta vad jag har gjort idag! Ska skippa de tråkiga delarna! Så idag jobbade jag ihop med en tjej som heter Petra och vi kom till en lägenhet som såg hyfsad bra ut men hon städade som fan att hon fick hjälpa mig i köket..! Intresseklubben antecknar..! Hihi! Känns verkligen bra att jobba med henne för hon är ganska lik Katta på sitt sätt och när vi slutade så gick vi tillsammans till bilarna och då tänkte jag bara mer på Katta när hon & jag jobbade ihop, trodde verkligen inte att man kan sakna någon såhär mycket, och hon kommer snart hem till Sverige och då ska vi hitta på massa saker, och då kanske vi drar till boda borg.. Så efter jobbet så hämtade jag min flicka på skolan och sen åkte vi till AF för jag skulle lämna papper och sen åkte vi hem och jag har städat på mitt rum! ;) Jag känner mig så otroligt duktig! Det ska även bli en tripp till Ikea någon dag eller annan möbelaffär för jag måste köpa mig en ny säng insåg jag förut för det lossnar en massa saker från sängen nu ;) Blir även ny databord för min har gått sönder lite!

Jag för 10 minuter sen! :)


What are Words

2011-03-13 >> 22:47:30
God kväll!

Nu sitter jag och kollar på Big Brother och håller tummarna att Sanna åker ut ikväll!
Jag måste lägga mig tidigt idag för imorgon ska jag upp och jobba igen?! Helt seriöst så orkar jag egentligen inte eftersom jag känner mig så slö och har ingen lust att gå upp tidigt! Jag stannar nog hemma imorgon eller nej det ska jag inte för efter jobbet så måste jag dra till AF och lämna in papper, men jag vet inte exakt hur mycket jag har jobbat den här månaden men det löser sig..? Hmm jaja! Annars så blir det mest praktik den här veckan och det kommer bli väldigt skönt för jag börjar 8 varje dag! Min "älskling" och "darling" är där varje dag eller 2 ggr i veckan och då blir det inte tråkigt, och sen får man hoppas att Simon är där i veckan för den här veckan har han dissat oss! Dock så insåg jag att jag har bara 1 ½ månad kvar på praktiken! Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobb där, men det är 90% chans! Eftersom jag har visat att jag lär mig snabbt vissa saker så bör jag väl få ett sommarjobb där iaf anställning senare. Så vi får hoppas att det går framåt nu i kassan i veckan! ;) Vad ni ska göra är att hålla tummarna för min skull..?


Sen nästa helg så blir det att vara med några underbara människor, "nifårintevetavilka" eftersom de vill inte vara med i bloggen! Så vi ska åka till Linköping och kolla in flygplansmuseet och på kvällen så ska vi bowla, dock så ska jag vara nykter för jag vet inte om Tindra ska vara hos mig i helgen eller om hon ska åka till Johan! :) Jaja annars så blir det att ha filmkväll och bara käka godis och dricka till en massa roliga filmer! Men det är riktigt skönt och bara ha en sådan helg annars för jag pallar verkligen inte att supa varje helg och ligga bakfull hemma, när man kan må bra och sova ut! Hihi men om 2 helger så är det spelning som jag har lovat min bästa killkompis att jag ska följa med på..? Det är en annan killkompis som ska spela och det ska bli kul och få se honom live, men frågan är om tindra ska till Johan då eller om jag ska skaffa barnvakt!


Hihi blev på dåligt humör förut idag för jag glömde min RedBull i affären så sötnosen gav mig en energidryck som är sockerfri och sen en Vanilla coke! Inte så pjåkigt men jag ska be om ursäkt till honom för jag var en liten slyna mot honom! Försökte vara trevlig efteråt men hela dan här dagen har jag varit så trött och vaknat på fel sida..! Smart att man sover bort dagen att man är så pigg nu när jag egentligen borde vara trött? Det löser sig väl med att slå på en dålig film att man somnar till den, + att Junior får slå mig med en stekpanna! Det löser sig med lite socker på!


Dagens outfit!

2011-03-12 >> 11:32:04

Hihi nu ska jag & tindra dra på stan och shoppa kläder!! Vet redan nu vad jag ska köpa för något!! :)

 

Hur som helst så hörs vi senare när jag kommer hem! Nu måste vi dra. Ha det så kul gott folk! Hoppas ni får en trevlig lördag!


Not Afraid

2011-03-11 >> 20:01:11

Hihi sötnos Tindra som ligger bredvid mig i sängen! ;) Vi har käkat godis och kollat på solsidan och en komedifilm, dock har jag migrän så Tindra tar hand om mig! Prinsessan är sjukt underbar och hon är mitt allt..? Sjukt hur jag kan älska henne så mycket och det är tack vare henne att jag orkar leva och orkar gå igenom saker. Imorgon så ska vi på stan och shoppa kläder och så ska vi träffa Jessica & Joline, sjukt skönt att få träffa en tjejkompis imorgon och snacka av sig lite..? Men nu ska jag slå på en till film och halvsova! När som helst så kommer Junior hit och då kommer han få ta hand om mig! Har jag tur så kanske jag får massage sen!


Firework

2011-03-10 >> 06:16:18
Hihi somnade på soffan igår så jag missade big brother och blogga såklart. Jag var nog så jäkla trött eftersom vi städade på ett ställe och sen fick vi åka iväg igen för att städa hos ett gammalt par och sen tillbaka till första stället. En otrolig jobbig dag för jag var grinig och trött på allt. Jag blev sur på småsaker som jag inte tänker ta upp här. Sen efter jobbet så hämtade jag Tindra och sen åke vi till Juniors jobb och snacka lite. Och fick ett sms av honom efter jag hade åkt därifrån haha. Jag blev verkligen glad över att få läsa det men jag var så trött att jag inte hann svara på det för det var då jag typ somna på soffan. Fan hoppas jag kn hålla mig vaken lite längre idag!


Jaja lägger upp en bild på gårdagens outfit.. Jag varnar er att jag är inte ett dugg modeintresserad. Undrar ni varför jag tar en sådan bild är för jag vill visa er att jag lever..? :( Åhh nu måste jag åka iväg till jobbet!



Hihi blev inge bättre bild!!

moonlight sonata

2011-03-08 >> 20:16:48
Nu har vi käkat mat här hemma och nu ska Lilla Tindra lägga sig för kvällen! Det har varit en helt underbar dag på jobbet, och visst det var lite jobbigt men personerna man jobbar med är helt underbara..! Jag hoppas verkligen att jag får jobb där senare! Jag ska ge järnet och visa vad jag går för?! Hmm eller så gör jag faktiskt det eller har gjort det hela tiden.. ;) Men men nu som sagt så ska Tindra sova :)


Nu loggar jag ut från datorn och kommer in imorgon! Vad ska ni göra ikväll..?


Gottigottgott..? :)


Tonight I´m lovin you

2011-03-07 >> 21:57:43
Har hittat Tindras fina "klackskor" som vi köpte förra året! Hihi! Jag har aldrig sett henne gladare när hon fick dem ?! Hihi sötnosen hade på sig dem när det var en massa snö ute och jag sa att det var kallt men hon ville vara fin! Bara för hon är 6 år så har hon faktiskt mer koll på modet än vad jag har! Blir att köpa mer klackskor till damen nu i sommar, men såklart får hon bestämma själv vilka hon vill ha! :)


Älsklings fia sover nu ;)! Det tog sin lilla tid men nu ska jag göra ordning kvällsmat och sen vänta på Junior, han kommer till mig efter jobbet och sover över! Mysigt att få sällskap i sängen, hihi, plutten.. Men nu ska jag se på Big Brother?


Vilka är dina favoriter på Big Brother..?


Snygga..? Lilla Tindra älskar dem! Från skopunkten! :)


Give Me Everything Tonight

2011-03-07 >> 17:50:35
Min barnfria helg som kommer snart så ska jag ut. Måste det. Med min vän Jessica som har tjatat på mig. Jag träffar inte henne så ofta så i helgen får det bli fest för oss två. Såklart så ska jag vara superfin1 Jag har kollat lite vad jag kan ha på mig, men pengarna räcker inte till direkt! Men typ liknande kläder kan man ha på sig, så jag har gjort ett collage på de klänningar jag vill ha! Den till höger är min favorit och vänster är helt okej! Bra klädval..? ;) Gillar mer svarta klänningar och sen äventyra med smycken eller skor som mer fångar uppmärksamheten, jag säger bara att svart är det nya vårmodet! Jag kan ju ha andra färger men svart passar till allt, har man svårt med färger att bryta den där trenden så är faktiskt svart fint oavsett årstid! Kommer alltid bära svarta kläder...?


Under tusenlappen så kan du få en av klänningarna från Nelly.com..! Love. Vad tycker ni om klänningarna och smyckerna..? Jag tycker det blev väldigt fint! Ni kanske tyck det blev för tråkigt..? Men klänningen till vänster var mer att det skulle följa vingar och uggla trenden..! ;) Älskar verkligen att klippa ihop kläder såhär, så ni får se min stil och att ni kan få följa den! + att jag är bäst. Svart är absolut den bästa färgen.


...?


Monster

2011-03-06 >> 20:30:35
Jag har nyss käkat chili con carne och ska snart kolla på Big Brother! Hon håller tummarna att en viss person går ut ikväll, såklart Sanna eftersom hon störande! Nej då inte så jävla störande men det hade varit kul eftersom de är nyförlovade. Vilket jag tycker är så jävla töntigt eftersom de har bara känt varandra på så kort tid..! Visst förlovning är fint men det gör man inte med vem som helst, har insett att ring på fingret bevisar inte kärleken utan man vet väl själv innerst inne att man älskar varandra..!! Älskar verkligen mig själv när jag är såhär smart! Från och med nu ska jag säga exakt vad jag tycker!



Beautiful

2011-03-05 >> 18:05:37
Sådär nu har jag & Tindra varit iväg och badat..! Nu ska jag bara slappa hela dagen och sen blir det att åka hem till Junior och spela spel! :) Känns verkligen som en skööön lördag, att bara ta det lugnt med nära och kära! Köpte förresten en trisslott och jag vann inte men men så kan det vara, dock hoppas jag att det blir en vinst nästa gång jag köper.. Jag ska nu lägga mig i sängen och kolla på film, så jäkla mätt är jag också! Kommer inte behöva äta mat på flera dagar känns det som..? Dock vet jag att jag kommer vilja käka imorgon haha.. Det märker vi då! Ta det lugnt med spriten ikväll sötnosar ;)



That's Coke

2011-03-05 >> 12:18:07


ITALIANO

2011-03-04 >> 23:59:43
HOHOHOHO... "Vilka idioter det finns på Big Brother!" Nu ska jag inte säga vilka men om jag hade varit där så hade jag sagt vad jag tycker om dem för det första så är de så jävla barnsliga och sådan jävla dubbelmoral vissa har.. Ska de hålla på såhär hela tiden så tänker jag fan be Big Brother ta in mig så ska jag fan tala sanning och få ner dem på jorden! Vilken tur att jag inte är där då för de skulle bli så sura på mig! Haha whatever men nu ska jag kolla på tv och dricka upp min juice och sen försöka sova!



Roll Up

2011-03-03 >> 21:20:31
Nu har jag tränat i en timme här hemma!
Snart blir det Big Brother! ;)
Sen kommer Junior hit och han ska sova över här ..? Ska bli mysigt och måst försöka lägga mig i tid för kl 8 imorgon måste jag åka iväg till Örebro!
Vi ska på begravning för Tindras farfar gick bort för över en månad sen. Hoppas Tindra klarar av att säga hej då!


Kvällens outfit! :)


I Need a Doctor

2011-03-03 >> 19:09:23

Jag tävlar om ett presentkort värde 500kr från Houseoflinnea i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Wolf & I

2011-03-02 >> 21:28:31
Nu ska jag käka kvällsmat och se på Big Brother och efter det så lägger jag mig, börjar faktiskt bli trött för jag gäspar hela tiden! Jag bloggar mer imorgon istället :)

ASK :) REPLY

2011-03-02 >> 20:03:00
Pengaproblem :( (200 kr på kontot nu) Allt det där ska räcka till den 16:e :(


Nu har jag käkat mat och ska lägga Tindra för kvällen! Åh sen ska jag glo på Big Brother!! Han som heter Junior är så snäll att han har betalat Big Brother 24/7 ända tills de slutar sända, men det var inte för min skull utan för hans skull för han vll bara se dem ligga med varandra haha. Såklart. Men jag får använda hans inloggning så jag kollar lite då och då vad som händer i huset. Mina favoriter är iaf kvar i huset, så tyvärr är det inte Sanna. Åh jag ska inte säga vad jag tycker om henne. Det tar vi en annan dag. Det är inte för hur hon ser ut utan hennes beteende..! :)


Sen när jag har sätt klart på Big Brother så ska jag lägga mig i tid för imorgon ska jag gå upp kl 5, det blir jobb på Städarna! Med vem vet jag inte men jag hoppas att det blir någon rolig. Vore tråkigt och jobba med någon tråkig människa, visst jag tänker inte nämna namn.. Har iaf en kille på jobbet som är skit rolig, men han & jag jobbar knappt ihop..?! Hade varit roligare om de kunde blanda ihop lite med de andra för på sista tiden jobbar jag nästan med samma människor *suck* Dessutom får man inte allt som man önskar sig, håller tummarna iaf.


Visst ja, men för någon vecka sen så köpte jag en rolig "leksak" till mig & Junior! + Att det är romantiska saker.. ;) Såklart har vi testat några saker men nu när han jobbar så händer det ingenting för han jobbar kväll och jag jobbar dag, så trist men vi hinner njuta mer! Åh här är en lapp som vi ska göra eller jag ska göra..!! Men det kommer även snälla saker som att man ska sjunga en sång..?




Mums vad gott det var..? Vad käka ni för något idag? ;)

Can't Be Friends

2011-03-01 >> 18:07:41
Känns så toppen bra att bilen börjar krångla nu! Jag har sådan lust att fixa ordning bilen och sälja fanskapet och köpa mig en bättre bil! Men innerst inne så vet jag att oavsett vilken bil jag köper så kommer de krångla, egentligen så är jag sur för att ekonomin räcker inte till just nu till bilen! Men jag får ta ut de pengar som jag spar till en resa! Jag måste ha bilen till jobbet för buss eller cykel vägrar jag använda just nu, men en bil utan bromsar är inte bra att åka med heller så! Jag lovar er att jag kommer snart hamna i en olycka för bromsarna tar knappt! Dock har jag handbroms men de är också dåliga..? Kanske funkar motorbromsa för det funkade iaf förut..? Eller ja för stunden för sen nä olyckan är framme så kommer jag nog inte tänka på att motorbromsa..? Jag ska fixa ordning bilen men först och främst så ska jag få ihop pengar till det :)


Men idag på praktiken så fick jag veta att på torsdag så avgörs det om jag får sitta själv i kassan! Dessutom fick jag sitta bredvid kassan idag och se om jag kommer ihåg något eftersom jag har vari borta mycket förra veckan, så jag är jävligt nervös typ att det kanske går åt helvete.. + att jag får panik eller något ;)


För nu ska jag plocka ner lite saker till förrådet och sen ska jag slappa framför tv:n.


Behöver lite tips om vad jag ska skriva om? Råkar tyvärr känna mig en tråkig bloggerska. När man jobbar eller praktikserar så skriver man bara om det :(


Men tummen ner för bilen iaf! Det hoppas jag att ni förstår! Vad för bil ska jag skaffa mig den här gången?


Råkar alltid ta sönder mina naglar.. *suck*