Finklänning

2018-09-25 >> 20:54:50
 
 
 
Hej finisar! I fredags bar jag denna fina klänning som jag fick av min pojkvän i present. Älskar den. Emils mamma och pappa hade bjudit in oss på middag för att fira hans pappa i efterskott. Efter vi hade varit där så hittade jag min favorit dricka från Aqua Dór. Den är så himla god att jag rekommenderar att köpa den istället för läsk. Nu ska vi kolla på tv, sen blir det sängen för min del för jag ska upp och jobba imorgon. Puss!
 

Middag på VILA

2018-09-25 >> 20:35:23
 
 
I lördags så gick vi ut och käka med några vänner på VILA här i Norrköping. En så trevlig kväll. Efter middagen så besökte vi Escape House och provade ett rum som heter Prison Break, man ska försöka komma ut inom en timme och vi klarade det på 50 minuter haha. Detta ska vi göra om en annan gång fast med Emils familj!
 
 

5 saker jag vill just nu

2018-09-14 >> 17:46:34
 
1. Göra ny tatuering. Älskar denna stil!
 
 
 
2. Fynda på loppis. Finns faktiskt fina saker på loppis eller så kan man hitta något som man kan fixa till!
 
 
3. Klippa höstfrisyr! Det är dags att fixa till håret efter sommarens hetta. Någon annan som ska förändra håret? Hit me up.
 
 
4. Plocka fram September. Sommar och sol är sjukt skönt, tro mig jag älskar sommaren. Men efter sommaren så längtar man efter hösten. Älskar att ha på mig varma tröjor och gärna gosiga.
 
 
5. Göra träningen en del av min vardag igen. Jag vet att jag mår sjukt bättre när jag tränar regelbundet. Ändå blir det bortprioriterat. Målet är att komma tillbaka till gymmet inom 14 dagar igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Här kommer Piff å Puff

2018-09-09 >> 20:07:00
 
Hello! Här kommer det en bild från Spanien. Det blev en weekend med familjen till Villamartin. Där bodde vi i en lägenhet som Emils mamma och pappa äger och lägenheten var så sjukt fin och mysig. Det var 28 grader när vi kom ner och då bestämde vi att vi skulle ta det lugnt och bara bada i poolen, på kvällen handlade vi mat och andra godsaker i en mataffär som låg vid plazan. SÅKLART besökte vi även Junkyard Lounge Bar som Emils moster äger och hon var inte där när vi var där så vi köpte glass och njöt av semestern. Andra dagen i Spanien så åkte vi ner till köpcentrumet för att kolla in vad de har för saker och bestämde oss att käka på ett ställe som heter Tommy Mel´s och deras stil är från 50 tals stuket. Men tyvärr blev jag rätt missnöjd för när vi beställde in mat och dryck, så glömde dom bort min beställning av dryck och min kille frågade såklart dem som jobbade där var min beställning var och vi fick beställa om och såklart var det fel dryck jag fick men jag orkade inte bry mig för jag var så hungrig och törstig. Tråkigt att det blev så för jag gillade faktiskt inredningen på stället men vi åkte hem efter maten och hamnade i poolen resten av dagen. Näst sista dagen så var det rätt så tråkigt väder för det regnade och åskade så vi åkte ner och shoppa kläder istället. Blev bara kläder till Tindra och Leah för jag orkade inte testa något på Primark för det var så mycket folk eftersom barnen börjar skolan imorgon (måndag). Men vi hade det mysigt ändå på resan, fast nästan gång ska vi vara där längre så man kan hitta på fler saker. Tack till min pojkvän som fixade detta till oss. Och tack Spanien för dessa dagar. Puss!