Ska lägga Tindra nu..!

2010-11-30 >> 20:19:01
Hejsan.. ;)


Sitter just nu inne i värmen, men förut var jag ute till bilen för jag såg att ena lyset på bilen inte funkade och Tindra sa att man kan knacka lite lätt på lampan så kommer den funka..! ;) Men tror ni jag lyssnar på henne? Cpiga jag gjorde inte det men när jag gick ut för att prova hennes idé så funkar lampan nu, måste erkänna att min dotter är faktiskt smart för att vara 6 år! *blink* Hon fick nyss beröm och hon blev så glad att hon fick leka i vardagsrummet ;) men nu ska jag lägga henne för imorgon ska jag till jobbet igen!



lovesongs, they kill me

2010-11-29 >> 23:47:01
Blir så trött efter jobbet att jag somnar i några timmar! ;) Har nu sovit i 3 timmar och kommer säkert få problem inatt! Självklart har jag laddat upp med en massa filmer som jag ska sätta på och sen lägga mig i sängen..! Vilket jag hoppas att de är så dåliga att jag somnar till dem!


 


Bloggtorka

2010-11-28 >> 23:37:58
Sitter just nu hemma och ska lägga mig snart! Vilket vore en bra idé för jag har huvudvärk och sen är det jobb för min del imorgon! Det kommer bli en jobbig morgon för det är en massa snö här! Vilket betyder problem, hoho fy fan vad vintern är bra! Och förstå att det var bara enbart ironi i den meningen!


När jag ändå är igång och bloggar så har jag haft en underbar helg.. Tycker det för i fredags fick jag dansa järnet på krogen och lördags träffade jag mitt ex och idag har jag varit på Ikea med Jessica och sen till Örebro och träffa bästavän och hämtade min dotter hos sin far, och ska jag vara ärlig så är det emr snö här i Norrköping än Örebro..!


Sötnos? ;)



*Untz Untz Untz*

2010-11-27 >> 16:14:41

VAD SKA MAN GÖRA IDAG!?!?!?!?

 

Och igår var jag på krogen med Robin.. Åh Jessica skulle också hängt med men hon däckade på förfesten.. Trodde det skulle bli en tråkig kväll men det blev det inte!? Det var en riktigt lyckad kväll för jag dansade och hade kul med människorna som var där, såklart heta killar och en av dem kände Robin som vi var med hela kvällen, men sen ville dem hem till Söderköping så jag åkte till Junior!? Hihi.. Nej nu ska jag försöka vara med någon för det är tråkigt att bara sitta hemma, ikväll blir det ingen alkohol för imorgon ska jag & Jessica till ikea! Usch hatar shopping. Fast det är kanske roligare om man har någon med sig...


Sent en torsdag kväll

2010-11-25 >> 22:42:01
Äntligen vaknade jag till! Nu har jag sovit ut ett par timmar och kommer intekunna somna på ett tag fast jag ska tvinga mig i säng om ca en timme..! Det har varit en jobbig arbetsdag så det är därför jag är trött, men jag klagar inte direkt att jag har fått jobba 9 ½ timme idag..! ;)


Nog om jobb så var jag till ÖoB och julhandla de sista sakerna som jag ska hänga upp nu i helgen, när vi var där så träffade jag på mitt ex faster och "döva" jag sa hela tiden "va va va" haha men aja jag är för trött och sen för mycket damm och mögel i öronen..! :( Jag fick med mig även andra saker som termos som Tindra ska börja använda när on ska på utflykt med klassen, och sen köpte vi julkalender (2 stycken), såklart Hello Kitty på..! :( ÅH DET ÄR SÅ MYCKET JAG VILL KÖPA! Hatar att vara pank men som tur är så har jag fonder som växer väldigt fort, det är skit bra att ha fonder när pengarna krisar.. Fast jag försöker inte ta så mycket pengar därifrån eftersom det är fonder, så när jag får tillräkligt med pengar så för jag över dem igen..? :( Åh nästa månad får gärna komma nu!! :(


Måste jobba imorgon och efter det så ska jag till Örebro och lämna min dotter till hennes pappa och sen ska jag tillbaka till Norrköping..! ;) Måste fan försöka hitta någon frivillig person om vill var med mig i helgen, sen har jag inte så mycket pengar så den här helgen blir nog bara myspyshelg med film & godis! :) Kommer verkligen bli en uppskattad helg, och då menar jag verkligen UPPSKATTAD..! Men jag blev bortbjuden på fest ute i Vånga men jag vet inte ens om jag har råd att åka dit med bilen.. ;) Tror nog jag skippar det för jag måste spara alla mina pengar tills jag får pengar den 10:e :D Ska även boka en tårta nästa vecka till Tindras födelsedag! :D WIHO TÅRTA! Är lite småstressad inför hennes kalas för hon vill bjuda en massa vänner mitt på en torsdag men jag tycker det räcker med en nära kompis från klassen så kan jag bjuda dem en dag nere vid bowlingen/minigolf eller biljard, undra om hon kan acceptera det..?


Men men nu ser jag att klockan rinner iväg och jag känner mig jätte jätte trött, nu blir det nog sängen och filmtittande..! :( Ska även hålla om Tindra extra hårt..! Men hoppas klockjäveln ringer imorgon annars blir jag sur..? Är verkligen glad över att Tallen skickade sms imorse för min klocka ringde inte och när han skicka sms så vaknade jag till! :( Hade annars kommit försent till jobbet och det skulle inte direk vara så jätte bra..?


Men hoppas ni har haft en bra dag.. *blink* Bloggar imorgon när jag kommer hem :( ♥


Är en tjockis idag..


Ingen Pardon

2010-11-24 >> 20:05:23
Ja som ni vet så älskar jag bilar + bildelar, skulle göra vad som helst för att få hem saker till min bil! ;) Ska väl inte ta i så hårt med att göra vad som helst, men jag menar normala saker som att få jobba på en bilskrot eller bilhandeln! :( *min högsta dröm* Går ju att drömma..! ;)


Fick ett mejl från mitt favorit företag Creatix, råkar vara medlem där så jag får nyhetsbrev och erbjudande.. :( Men den här månaden kommer suga pung för jag kommer bara ha råd att betala räkningar och julklappar till min dotter, och jag hoppas att jag får typ pengar i julklapp av min mor eller kanske en ny bil..! Haha det sistnämnda kan jag glömma helt? Eller hur! Nu ska jag lägga min sötnos för imorgon jobbar jag igen.. *ler* Men jag hinner nog med ett till blogginlägg senare, det är så kul att många har hittat hit!


SOV GOTT!



En del av mitt hjärta..! Råkar faktiskt vara bilintresserad, manligt - nej, glöm och dröm att det är ett mansyrke, kvinnor kan också, och det är bevisat.. ;)

Breakout

2010-11-24 >> 18:10:07


Om jag blir kär i en kille så ska jag:

  • Vara trogen mot honom.
  • Bli hans bästavän/flickvän *ler* ;)
  • Messa gulliga sms om hur mycket han betyder för mig..! ;)
  • Aldrig bråka om småsaker..
  • Svartsjukan ska inte ens vara i närheten av oss, bara för det är bevisat att det går åt helvete då..
  • Pilla i håret eller massera honom :D
  • Äta på en dyr restaurang då och då eller helt enkelt hitta på saker varje helg med eller utan hans vänner..
  • Sätta lite gränser för oss båda vad som är helt okej och vad som inte är okej :@
  • Köpa en fin julklapp/present till honom att han blir tårögd ;)

DotA

2010-11-24 >> 15:13:41
Blir så shopping sugen när jag ser en massa fina kläder på nätet men ändå hatar jag att vara på stan och trängas bland folk och pröva kläderna!? Hihi så här hemma så är det faktiskt okej? Hihi imorgon får jag blogglönen och min vanliga lön och det kommer gå till att betala räkningar, sjukt det låter men räkningar går före allt!


Hur som helst så jobbade jag idag med Katarina och jag kan bara säga att jag diggar den där bruden riktigt mycket.. Satt och hade frukost vid 9 tiden och då började vi snacka om lite privata saker..! Ja vi pratar om sånt på jobbet, ni gör väl det med när de andra inte hör..? Lilla jag hade så roligt att jag fick magknip och framåt tolv så kände jag mig trött så jag började sjunga en liten sång! "Mitt i veckan har vi ONSDAGSMYYYYYS"! ♥♥ Kanske inte direkt någon sångkarriär för mig men sjunga för mina vänner är bara plus i kanten, vad har ni gjort idag? ;)


Här har vi dagens önskeoutfit både "Inne" och "Ute".


polsk zhlager

2010-11-23 >> 23:15:58

Jag vill vara KÄR! ;) Jättejätte kär vill jag vara! Och gå på romantiska dejter som får mig att längta efter just den där killen, ibörjan ska man bara  ses på helger och hitta på roliga saker som mysiga hemmakvällar eller äta ute på en restaurang som båda gillar..? ;) Och varför inte ta en sväng på krogen och dansa loss till bra musik, vilket jag skulle vilja göra och visa mina moves! ;) Dessutom ta en taxi hem och pussa på varandra och in genom dörren så kan man inte slita ifrån läpparna från varandra.. ;) Har man tur så kysser den där grabben riktigt bra så man vill bara ha mer..! :)

 

Jag är verkligen avundsjuk på vissa människor som har förhållanden, tycker vissa ser så söta tillsammans speciellt Paow & Hugo och Kim & hennes fästman! Passar verkligen ihop även om man gör misstag i sina förhållanden så förlåter de och det kallar jag äkta kärlek! :D Var kan man finna en riktigt bra kille som gillar romantik..? Tycker alla de bra killar är upptagna eller så vill de inte ha förhållanden..?

 

 

 

Love ♥ Happy ♥ Together

 

;)


Like A Virus

2010-11-23 >> 19:21:16


"Shutdown Virus"


Yeah..! ;) Funderar på att testa och se om det funkar eller inte..? Haha sen kan man vara lite jäklig mot dem man inte gillar! :) Visst låter jag lite elak men vad fan lite busig får man vara..? Ska ni testa detta så berätta för mig om det funkade eller inte, såklart får ni inte skicka sånt till mig! ;) Ska ni jäklas så gör det med kanske någon som har snackat skit om er..! Men men ska kolla igenom lite mer saker som jag kan lägga upp här! Dags att hitta lite mer vettigare saker..? Ska väl inte säga så för virus är väl också vettigt för vissa. Kan tänka mig att det finns några datanördar som stirrar blint på det här nu!? Hihihihih.. ;)



Segerdagen

2010-11-23 >> 17:14:45
Hejsan! ;)


Hmm jag har blivit lite känslig på sista tiden, självklart är det lite om pappa och sen saknar jag att vara sådär riktigt kär som jag var med Adam..! Hmm jag klandrar mig fortfarande att det var mitt fel, kanske är det så..? Det har snart gått 4 eller 6 månader sen vi umgicks som ett par, fast visst saknar jag vore stunder för vi hade ändå ett riktigt fint förhållande, då och vi hade ett fint förhållande på slutet men jag sabbade det totalt (!) Men jag funderar även om vi hade fortfarande varit tillsammans nu om vi fortfarande haft likadant som vi hade på slutet eller om det faktiskt hade funkat mellan oss, varför skriver jag ens det här..! ;) Så om han skulle läsa min blogg direkt! :D


Har kollat igenom en speciell mapp som heter 2007 och det var bilder på oss två, Jonna & Sebbe..! Alltid var jag & jonna med varandra och jag kommer ihåg bussresorna till Norrköping varannan helg med Jonna (Våran bussminne :) ) Men det allra mest jag hatade var faktiskt distansföhållandet eftersom vi sågs bara på helgerna och vi tyckte det var så jobbigt att vara ifrån varandra!? Hihi sen kommer jag ihåg en gång när du blev sjuk så åkte du iallafall hem till mig över helgen och vi tog det lugnt för du fick inte överanstränga dig..! :( Gick som sagt 1 år med vårat distansförhållande och sen villejag flytta närmare dig för allting kändes så himla rätt! ;) Men i samma veva under flytten så blev min far sjukare och sjukare och pga det så mådde jag sämre och sämre..! Hade en sådan period att jag klara inte av att vara ensam utan var tvungen att ha någon hos mig..? Såklart fanns du där men ändå klagade jag hela tiden på dig att vi sågs för lite och bla bla men du försökte med allt för jag skulle må bra..?


Som alla veta så stod pappa & jag väldigt nära varandra så den dagen han gick bort så försvann självförtroendet helt och jag ansåg mig ful och äcklig och klagade på allt, och jag kunde inte känna glädje av något men ändå så stod han där som min pojkvän och fick stå ut med skiten i 1 år 6-7 månader, men jag kunde ha fått hjälp av en psykolog men jag tackade nej för för jag ville inte prata om det, och när man mår dåligt så inser man verkligen inte hur dåligt man mår, sen kom svartsjukan fram bara sådär och började anklaga min pojkvän för att han har hållt på med andra tjejer bakom min rygg, såklart stod han kvar vid min sida och sa att han bara älska mig, så blev jag nöjd för det var nog uppmärksamhet jag ville åt av honom, och jag vet nu idag att jag var en riktigt pain in the ass flickvän som inte fattade i tid att jag mådde dåligt..? (Det slutade med att han & jag tog en lång paus under sommaren för att få tänka) Och tiden gick och han sa att det funkar inte och jag sa bara "ok" eftersom under sommaren hade jag gått och pratat av mig hos en viss psykolog, och hon hade då sagt till mig att acceptera hans beslut ovsett vad han än säger och vi konstatera att jag blev såhär pga min far..! Hoho jag kände mig som en ny människa efter sommaren faktiskt. Såklart tänker jag på pappa fortfarande men istället för att förnedra mig själv så gråter jag istället och skriver av mig direkt när det kommer fram, hade jag inte pratat med henne så hade jag mått lika dåligt som då! Men jag tänker annorlunda om allt nu.. :( Och tyvärr så kan jag bli lite sur i nödan men jag arbetar med det fortfarande och hon säger att det går framåt, somliga som umgås med mig dagligen säger själv att jag är en helt annan person i tänkandet och det tycker de är bra för jag trycker inte ner mig själv längre utan jag säger väldigt ofta nuförtiden att jag ser bra ut och vill jag ändra mig så gör jag faktiskt något åt det.. :(







Sebbe ser lite mysko ut men där var han en helt underbar vän (Saknar honom men han har förändrats så himla mycket sen det tog slut mellan jonna och han! ;) )



En bild som får mig att sakna Jonna jätte mycket.. ;)





Bilderna är från 2007, året jag träffade Adam och min första riktiga kärlek. Vilka kunde tro att min första riktiga kärlek skulle vara när jag var 21 år..! ;) Vi hade en trevligt tillsammans och jag saknar det men nu har vi iaf sms kontakt då och då, och vi får se om vi ska börja ses igen, som min pappa sa en gång "gammal kärlek rostar aldrig"? Han har säkert rätt eller han har det då.. ;) Och jag kan bara säga er hur skönt det här var att skriva av sig..! Ahh nu kan jag fortsätta med maten och ha leende på läpparna, how does it feel that i can actually be happy! :D

Läppglans tips!! :)

2010-11-23 >> 14:39:28


Tänkte nämna en bra läppglans från H&M, som bara kostar 10:- och luktar riktigt gott, och håller länge på läpparna! ;) Och det finns i 3 olika färger iaf när jag var där sist..? Ska väl inte säga att den är världens bästa men bra iaf för 10:-..? Sätt fart och spring ner till H&M och köp några stycken och ha till helgen! ;)


LITE BILDER :)





Ser ut såhär på mina läppar + en bild på mitt öga..?

Outfit..

2010-11-22 >> 22:47:38
Här är dagens outfit:



Mjuka byxor inte jeans material (Hihi Dalia tycker inte om dom här byxorna för de är bruna ;) !) Har även ett vitt linne och en oversize tunika, för att vara ärlig så är inte det här nyinköpta kläder ;) Hihi har nog haft dem i 5 år.. :D För det första så är de bekväma och underbara..! ;) Men inte bara därför utan de är inte förstörda, vilket får mig att ha mig dem kvar, så nya kläder behöver faktiskt inte vara snygga utan även gamla kläder kan vara snyggare *tummen upp*

Stereo Love

2010-11-22 >> 19:08:35
Råka klicka hem en julklapp till min kompis idag, hade svårt att bestämma mig först men sen tänkte jag till att hon kommer älska den..! ;) Love you my bestfriend! Ska nu lägga mig i sängen och vila magen, och kanske tar en tablett och hoppas jag slipper smärtan inatt! :D


Hörs när jag har vaknat till liv!

It's Not Too Late

2010-11-22 >> 12:06:55
Åhh jag är så sugen på att skaffa mig en ny mobil och abonnemang! :D Fick för mig nu att sälja min mobil som jag har nu, bara för det är lite dumt att ha två mobiler när det egentligen räcker med en! Fast vem vill köpa en ny mobil nu innan julen! ;) Kommer säkert sälja den genom kompisar eller på blocket eller kanske här, kom gärna med bud, slänger alla skambud direkt i papperskorgen så ni vet... ;)


 

























*Längtar efter den nya mobilen som jag vill ha* :D

Nobody's Fool

2010-11-22 >> 09:35:14
Bara för jag är hemma och är sjuk idag från jobbet så sitter jag här hemma och drömmer mig bort! ;) Varför inte lägga upp en önskeoutfit?




Klickade runt lite så jag vet inte exakt vart allting kommer ifrån.

Snygg outfit..? Behöver verkligen all uppmuntran för jag mår verkligen skit idag..! Dessutom har jag bara sovit 2 timmar och sprungit på toan flera ggr för jag har mått så illa hela natten, för dagen ska bli ännu sämre så glömde jag sjukanmäla mig så Lisa från jobbet ringde mig och jag antar att hon blev arg på mig men om ni hade sett mig igår och inatt så förstår ni hur illa jag mådde! Det var magkatarren som spökade som fasiken igår så jag tog en tablett och jag har tydligen dom starkast och inte ens dem hjälpte, lite skrattretande att de är starkaste men men ska försöka få i mig lite pastasallad och cola för det är tydligen bra att dricka sånt när man har ont i magen ;)

Härlig eftermiddag..

2010-11-21 >> 14:46:05
Nu kom vi hem från gymmet och ska hoppa in i duschen och sen blir det att göra ordning middag, gött det ska bli med nudlar & stekt kyckling och wokgrönsaker! Ska väl skynda mig lite för magen låter nu..


Vi hörs senare!

Förlåt mig

2010-11-21 >> 11:34:29
Hihi Tindra väckte mig imorse! Såklart vill hon att vi ska dra till gymmet och träna och jag sa då "låt mig få sova 1o minuter till" (Alltså då menar jag 1 timme) helt underbar dotter har jag som lät mig somna om och sen kom hon in i rummet igen, fast 1 timme senare och då tänder hon lampan och säger "Nu ska du upp för vi ska iväg och träna"..? Helvete vad arg jag blev men kunde inte vara sur på min lilla tjej så länge så det var bara kliva upp och gå på toan och sätta in linserna så man ser något...? Har nu hunnit käka frukost vid datorn och kollat runt på nätet, jag har verkligen ingen lust att gå iväg och träna idag men min dotter tjatar på mig och går jag inte så kommer jag vara så jävla besviken på mig själv. Hatar att känna så en hel dag, så jag ska väl ta fram kläder och sen de nya inneskorna till gymmet, hittade ett par igår som var svarta & blåa - Det är helt klart dom finaste färgerna på skor när jag gymmar. Och visst kollade jag på vita & rosa men föll mer för dem svarta och sen var de på killavdelningen, men vad gör det.


Då ska jag rulla härifrån och göra något vettigt, see you soon, det blir nog 2 timmars pass idag på gymmet.

Valley of Dead

2010-11-20 >> 22:40:43


White Knuckles

2010-11-20 >> 19:41:56
Hejsan igen..!


Nu har jag plockat upp sakerna jag har köpt idag, även visat upp dem för min vän genom camen och hon tyckte allt var snyggt :) Vilken bra smak jag har då, hatar verkligen shopping och det märkte jag förut..? Har aldrig gillat shopping för det är för mycket stress och åter stress? Brukar mer gilla att beställa hem bildelar till bilen, har aldrig blivit stressad av det, helt enkelt lugnande för mig! Smart av min mamma och pappa att jag blev en flicka.. ;)


Äsch lägger väl upp några bilder...



Tänkte även säga att jag bloggar nog inte mer ikväll för jag ska nog kolla på film och ha myspys med flickan, har haft lite dispyter med henne, men kan inte vara arg på henne så länge så vi ska ligga i sängen och kramas, men skulle det komma något blogginlägg så är det nog för hon har somnat! Ska väl inte säga "bloggar nog inte mer idag" när det lätt händer att fingrarna springer till tagentbordet, det är som en drog för mina 10 små fingrar..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskall Cola med Citronskiva! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fina Tindra som var busig igår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moi!

 

Jag & Tindra..!Hihi muppig bild.. Men det är min nya tjocktröja jag har på mig!

 

Hihi Tallen som är lite knäpp..

 

Jag, Tindra & Tallen!

 

Jävlar vilken rolig kväll ;)

 


Jian, Katrineholm.

2010-11-20 >> 17:44:12
God kväll :(


VAD FAN HÄNDER EGENTLIGEN? Att det ska finnas hedersmord i Sverige är bara sjukt..? Vad tror de som kommer hit till Sverige att de får göra samma saker som de gör i sitt såkallad land? Glöm och dröm för i Sverige så har vi yttrandefrihet och mord ska inte ens finnas här eller i andra länder..? Hade det här hänt i Israel så hade de struntat i vem som var mördaren för där litar de blint på varandra. Förstår verkligen inte på människorna som utför mord/våldtäkter etc och visst det finns även svenskar som håller på med sånt skit och tro inte att jag står på deras sida för det gör jag inte heller..? För om jag hade stiftat lagerna så har jag sett till att de som utför mord ska få dödsstraff och våldtäkter så skulle jag mer låta dem få känna smärtan som de gjorde mot offret, och visst det är kanske inte de bästa straffet men vadå, tror ni de lider när de sitter inne i några år de får bra mat och vissa av dem får permis och kommer hem då och då..? Vad är det för straff för offret som kanske är död eller får leva med det..!? För pappan som dödade sitt barn måste ju vara helt sjuk och kan tydligen inte Sveriges lagar? Nemen vad gör han här då, det var kanske krig i hans land men det är kanske inte det nu. Jag förstår om de kanske inte vill tillbaka men de tillhör faktiskt sitt land och ska de utföra hedersmord här så kan de fortsätta det hemma i sitt land!! Vad gör de här egentligen när vi erbjuder dem tak över huvudet och pengar till mat & kläder och även jobb?


Jag såg att det stod "Politikerna tittar åt annat håll" och det gör de säkert men inte SD och inte Svenskarnas Parti, utan vi har öppna ögon för det som händer och vi förstår inte på vissa människor som blundar för det här. Vad ska vi göra? Hur kunde vi ha stoppat det här? Det är lite svårt att stoppa just nu eftersom det här har hänt och tro mig att det kommer hända mer saker, och de som gör det här som får milda straff är ju bara sjukt. De som kommer hit och lever på oss och visar "tacken" genom att utföra olagligheter borde väl åka på en gång, och som jag skrev förut att det finns Svenskar som håller på såhär med men ge dem en ordentligt straff så de lär sig, då menar jag inte servera god mat eller något utan mer som förr i tiden "vatten & bröd" . Varför tog vi bort det för?


Ni som läser min blogg och blir förbannad på det jag skriver (Har inget att skämmas över men visst det var en kurdisk tjej som blev mördad av sin far och för mig blir jag irriterad) Fyfan för mångkulturen, skäms nästan att jag bor i Sverige.. Problem överallt, riktigt såhär hade vi inte när jag var liten så jag undrar vad som gick fel under 20 åren..

Ten Seconds To Love

2010-11-20 >> 10:19:32

Dagens Låt!

 

TEN SECONDS TO LOVE


En Liten Flicka

2010-11-19 >> 23:13:30

Mörka byxor/jeans, and brunt linne! ;) Dock blev bilden usel för jag försökte visa mina naglar som jag har sparat ut, så ni slipper fråga mig varför jag står sådär..?

 

Sitter nu vid datorn och väntar på att få ett sms, och då ska jag springa ner och öppna åt en viss person! Min snälla vän kommer hit och håller mig sällskap! :) Haha vi är busiga tillsammans! *ler*


Crabs

2010-11-19 >> 21:43:29
Snart får jag besök av en kompis! :D Jag & kompisen ska kolla på film och snacka skit som vanligt.. Dock får ni inte veta om vad för nu ska jag börja bli ganska hemlig här på bloggen så jag inte får mer skit på mig och missförstånd, och det är väl lika bra det så man slipper idioterna! Har även haft en filmkväll med dottern men nu har hon somnat ifrån, som alltid, låter som vi kollar på tråkiga filmer men det gör vi faktiskt inte! Knight and Day heter filmen? :) Ahh han är så jävla snygg, dreglar varje gång jag ser honom i filmen.. Omfg Tom Cruise, så snygg & så hothot!! VEM HÅLLER MED MIG?



Videoinlägg.

2010-11-19 >> 15:23:13






Hihi busiga jag, här får ni ett videoinlägg och ta inte åt er för jag är så jävla sur, men snart är jag på bättre humör för jag & tindra ska ligga i sängen i dag och glo på film och mysa.. Man har verkligen inte lust att gå ut i kylan och försöka hitta busiga vänner, och sen är det mycket mysigar och ligga under täcket med tända ljus.. Nej nu ska jag logga ut från datorn, här kan man inte sitta hela dagen!?

”VAD vill du vinna”

2010-11-18 >> 21:32:01

Denna Rostfri ståltermos. vill jag ha av tomten i år. Tävla om din favorit julklapp hos Fröken M i samarbete med Lyckas Med Mat


Saknar dig!

2010-11-18 >> 18:09:25

Det här är kanske en emobild men vad fan figuren är skit söt, eller hur? :D Har fått en massa såna av mitt ex för läääänge läääänge sen, såklart letade jag upp några och fann den här.. ;) Lite emo i blodet kanske!

 

 

Gjort idag :)

 

1. Skrev ett blogginlägg som vägrade komma upp på flera timmar och till slut efter 8 timmar kom den upp, och fråga mig inte varför den håller på att krångla idag! ;)

2. Köpte lite godis till Kalle Anka läsandet!

3. Såklart diskade jag & plockade undan lite här hemma!

4. Nu ska jag baka en kladdkaka med Tindra!

 

Låter som en bra dag! ;)


24 AND PREGNANT?!?

2010-11-18 >> 10:35:48
Jag är tydligen skengravid, gravid med vem vet jag inte för jag är nunna! Det säger iaf Tallen för han är tydligen utbildad inom det här området att vara skengravid? Fast hur kan han vara det? Eller har han varit skengravid..? Jag har aldrig varit skengravid någon gång i mitt liv.. Jag kan väl inte säga att jag är 100 % säker men hur märker man om man är skengravid, känns det som en vanlig graviditet med ömma bröst och illamående på morgonen. Jag hade inte ens det när jag hade Tindra i magen och jag gick inte upp flera kg när jag hade henne, vilket alla skulle tycka om för en del går upp 20 kg och har svårt att gå ner i vikt efter det, och jag kunde ha mina vanliga kläder så jag behövde aldrig köpa mamma kläder. Och det är jag glad för! Jaja nu ska jag sluta skriva om mamma & barn saker här på bloggen, nu är det inte så många mammor som läser min blogg direkt! Jag tränar inte idag för det är en vilodag och min kropp behöver vila lite, tyvärr så blir det gymmet imorgon och sen är jag ledig i 4 dagar. Just det så ska jag vara barnvakt imorgon åt en liten flicka på 1 år, ihh är skit nervös för det var skit länge sen jag tog hand om en 1 åring men Tindra ska hjälpa mig. Jag kommer nog vilja ha ett till barn ganska snart efter den här helgen, kommer nog fråga mina killkompisar om de kan ge bort lite sperma i en burk, ganska vidrigt sagt av mig, och sen är det ganska svårt att få barn om man inte har en pojkvän? Så se hit snygga killar med utan hår och en massa tatueringar. ;) Låter lite desperat..?


Här får ni ett videoinlägg som ni kan kolla på..? En tröt Annica lika med ganska rolig video?




18/11/2010

TippTapp

2010-11-17 >> 22:23:35
Ja nu har jag varit ute på en promenad igen, såhär ska jag göra nu varje dag! Är riktigt skönt fast väldigt kallt för händerna! Har lite svårt att gå själv så jag ringer runt till folk som får hålla mig sällskap genom att snacka skit! Går väl bra fast pengarna på mobilen försvinner riktigt fort! Men skitsamma bara jag får höra lite smaskiga nyheter så blir jag glad.. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film och kanske somna till den!



Forever Or Never

2010-11-17 >> 14:43:27
Är just nu mätt efter all mat jag har gjort idag! Har fått en kommentar fast personen var anonym som vanligt..? *bajs på dig* Ska väl svara på frågan..! Bloggen Anniicanilsson är för min egen skull och jag tar kort på vad jag vill och skriver vad jag vill! Har ni problem med det så behöver ni inte läsa eller kolla in bilderna, men det är synd att ni stör er på småsaker! ;) TACK FÖR KOMMENTAREN FÖRRESTEN :D


Hörs när jag har vilat magen! ;)

Thing's I'll Never Say & Complicated

2010-11-17 >> 11:24:25
Sådär nu är jag hemma efter träningen! :D Nu dricker jag vitaminwater och den är så god! Köpte den för alla andra har sagt att den är bra och sen såg den så god ut i kylen! Eftersom jag förtjänar den för jag har varit jäkligt duktig idag..! Mitt mål är att träna varannan dag 2 timmar, såklart kommer jag ha vila under helgerna för att umgås med dottern! :D Hoppas bara att jag känner såhär hela tiden! ;) Fast hade varit roligare om man hade en till med sig till gymmet, så är det när man har vänner som är lata eller bor för långt ifrån mig! :) och bara för jag har varit duktig idag så ska jag prova på att göra egna köttbullar med fetaost i, min kompis "grannen" gjorde det åt mig och jag tyckte det smakade så underbart gott så jag tog receptet från henne..? Man måste våga prova något nytt här i livet..! Kanske ska prova att käka sushi också när jag ändå är igång? Lär dock ta sin tid att vänja sig vid fisksmaken eller alger vad det där kallas..


Aja lägger upp några bilder från idag och inte världens vackraste bilder kan jag tilläga, träningen är till för att svettas och inte vara snygg! Kanske ska börja göra som kissie att retuschera sig snyggare..? Men nej sådan är inte jag! ;)


Förresten så ser nästan alla ut såhär efter 2 timmars pass på gymmet, men det finns dem som tror att man bara går dit och tror att kroppen gör allt... ;)





Jag var på en kort promenad :)

2010-11-16 >> 22:43:12

Råkade ha tråkigt förut så jag tog en promenad här i Ektorp/Vilbergen! Det var riktigt skönt att röra på sig så imorgon ska jag till gymmet och träna i 2 timmar, så det ska bli träning varannan dag! :D Nu jäklar ska jag peppa mig själv och jag ska inte ge upp efter 15 ggr som jag brukar göra! Det är skönt att ha några vänner som tränar fast inte med mig men de peppar mig genom telefonen, även bara ett litet samtal om träning får mig att vilja träna mer och mer och se min kropp förändras, får hoppas att jag får min drömkropp! Vi får hålla tummarna för det! ;) P.s Har redan blivit arg på en viss person idag men jag tänker inte ta upp det här. Bara jag och några få vänner får veta? ;)

 

Vad ska ni göra imorgon?


Waka Waka

2010-11-16 >> 15:49:43
Shakira - Waka Waka



Helt underbar låt.. ;) Så många minnen från somras! Får mig att längta till sommaren 2011.. ♥ Men det är bara 7 månader tills värmen kommer! ;) Älskar låten & längtan..

The New Stormtroopers

2010-11-16 >> 14:18:49
Haha jag kan inte få nog av tatueringar nu! :D Har kollat runt lite nu på internet och är mer säker för varje gång jag ser bilder på fötterna.. ;) Det kommer säkert göra ont men vad fan! *Haha* Det kommer bli dösnyggt på mig, eller hur pojkar och flickor... ;) Eller kommer jag ångra mig? Alla har ju sin åsikt men tänk er med högklackat skor och sen en skit snygg tatuering, som t ex bilden nedanför. Att jag inte kan få nog av tatueringar på fötterna? Tror jag har fotfetish iaf när det gäller tatueringar.. ;) Sen finns det dem som har fula tatueringar på fötterna! :D


Tycker om denna tatuering, tror jag ska boka in en ny tatueringstid om en månad eller något! Tycker om smärtan, så varför inte skaffa mer smärta och samtidigt bli fin, har ni några tatueringar!? Var det skönt eller var det jobbigt, och skulle ni tänka er att sitta under nålen igen. Fan hoppas jag får pengar i julklapp av mor så jag kan använda dem pengarna till en tatuering!


Här en grupp som jag lyssnade ganska mycket under året 2007-2008, me love! ;) Lite mer motståndsrock.. Vad tycker ni om låten? Speak now! :D

Nu ska jag fortsätta städa här hemma, har faktiskt dammsugit mitt rum och torkat golvet! Förtjänar fatiskt ett glas julmust och en påse chips, min kompis Tallen kommer nog skälla ut mig för jag har lovat honom att hålla mig ifrån socker och godsaker under veckorna! ;)


Ishfwilf

2010-11-16 >> 09:23:51


ÖHH NÅGON SOM KAN ÖVERSÄTTA ÅT MIG? Hihi. Blir ganska trött på en del på facebook för det är en massa som skriver till mig på deras språk och det känns som jag blir illa tvungen att gå på språkkurs för att fatta vad de skriver, och ska jag lära mig alla språk så kommer det nog ta hela mitt liv?  ;) Hmm antar att det där är polska....? Vad finner man en polsk här på bloggen..? Ska väl kanske fråga Kissie för hon borde väl förstå vad han skriver, hihi busiga jag *ler*


Fast nu tänkte jag städa lite i min lägenhet och vid lunch tiden så kommer det ett paket till mig, fast vad kan det vara för paket..? Det är nog Tindras julklapp som jag har beställt. Kanske en one night stand kille från blocket? ;) Skojar med er! Hihi jag har nog fått för mycket sömn inatt.. Jag gick och la mig vid 9 och vakna kl 4 imorse, kan säga er att det var den skönaste sömnen på länge! Är väl för jag var på gymmet igåroch pumpa på som fasiken, så idag när jag har fått paketet så kanske jag drar till gymmet och pumpar 2 timmar till, eller så gör jag det imorgon istället, eller övermorgon, problemet är nog att jag har sådan träningsvärk i ryggen och rumpan, en del skulle nog ligga i sängen och tycka synd om sig själva. ;) Haha men inte jag! :)

Hur mår ni idag då..?

Liberate

2010-11-15 >> 18:40:07
Kan man vara såhär trött nu..? ;) Nej nu ska jag hänga upp tvätten och sen fundera ut vad man ska göra imorgon, ingenting planerat än men kanske ska till gymmet imorgon med..! Funderar på det eller så tar jag en städar dag här hemma..? Äsch ni kan få bestämma åt mig?


Aja under tiden jag är borta så ska ni komma överens och bestämma ett beslut åt mig, mer blogginlägg från mig kommer senare! Nu skriker tvättmaskinen! :D

En Flicka En Pojke

2010-11-15 >> 17:56:32
Pepp pepp.. Yeah har jobbat i 7 timmar idag och efter jobbet så stack jag till gymmet och var där i 2 timmar! Har aldrig känt mig såhär peppad någonsin? Men det är väl för jag är envis och vill gärna gå ner i vikt och samtidigt bygga upp muskler.. Ingen idé att säga att jag inte behöver gå ner i vikt för jag vet att jag behöver det! ;) Blir nu vila mig i sängen en stund och sen hänga upp tvätten! :D Nu är det såhär att jag tränar själv så jag filmade lite när jag tränade, får försöka fixa fram en träningspartner!? Kommer bli svårt för alla de jag har frågat har sagt nej eller så har det inte råd.. Här har ni videon från idag och ser ni att jag tar 10 kg med bara mina ben.. :)




Hihi, såhär kan det se ut när man tränar! ;) Inte så mycket folk där direkt..

Upcoming Horror

2010-11-14 >> 18:32:38


Hösten börjar försvinna och vintern är på ingång :)

1. Bara för vintern är snart här så betyder det inte tråkigheter hemma. Alla kan ha mysigt med familjen/killen/tjejen eller bara med vännerna, och varför inte ha en te kväll/kaffe kväll eller saft kväll och bara kolla på skräck och mumsa på en god tårta kanske. Därför tänkte jag tipsa en sida som heter TehusetJava.se. De har även Mat och delikatesser. De säljer även kaffe & te och ge er tips på hur man ska göra för den ska bli ultra god, sen finns det även för tjejer som kanske vill ha en spakväll med flickorna, och varför inte klicka in er där istället. ;) Dessutom är det billigt där! ;)



2. Ta fram snygga bordsunderlägg som piffar upp bordet och ger även en snygg inredning" ;) Det är även bra om ni skulle spilla lite underlägget för det är bara att torka av, man slipper även mammans tjat att ni skulle ha spillt ner rummet? ;) Och jag vet att ungdomar blir lätt sura när föräldrarna klagar och gnäller på er som ni vore småbarn, somliga har ju varit i den åldern! :) Tycker denna underlägg var riktigt fin! ;) Har för mig att den kostar 399:- för 4 stycken! Det är värt pengarna, du kommer inte ångra dig! :D

3. Ta fram te, kaffe & saft för det finns dem som inte gillar vuxendricka. Går även göra varm choklad, ta fram termos som håller inne värmen så ni slipper röra er från soffan när filmen är igång. Det kostar runt 585:- finns även billigare om det är så ni inte har råd, gör gärna en egen tårta som ni kan bestämma smak på och vad det ska innehålla för något (Bra & kul!) Råkar ni vara rikemansungar så beställ en tårta annars så slipper ni smutsa ner era fingrar i onödan, man kan ju inte går runt och vara kladdig om man har pengar liksom! Såna som mig som spar pengarna och gör hellre något roligt med kompisarna! ;)

Hemmakväll under vintern är "MSYIGT & ROLIGT" :)



Kom hem, Creatix

2010-11-14 >> 16:14:01
Wiiieeee, mina bilsaker har kommit och i helgen som kommer så ska jag skruva med bilen! ;) Ska beställa hem mer saker så min bil blir ultra snygg, man får en fet lön den här månaden så! :D




Gillar ni det ni ser? :) Måste bara säga er att det här en startknapp istället för att bara använda en vanlig bilnyckel.. ;)

Höstmustasch

2010-11-13 >> 22:40:30


I Still haven't found what i'm looking for

2010-11-13 >> 18:04:52
En trevlig dag utan snö fast med regn istället! :D Måste vara ärlig att jag åkte och köpte McDonaldsmat idag, ska egentligen börja vara nyttig men en dag som denna så vill man inte stå framför spisen och uggla, ni förstår väl mig..? ;) Så imorgon får det bli rester från kylskåpet, ska väl kolla lite senare ikväll men jag tror inte det finns några rester för jag käkade upp allting igår..?


Tips på vad man ska göra imorgon/söndag..?




Allt det här låg i min väska och det känns mer som jag lägger skräp i den än att ha vettiga saker..?

Hets mot folkgrupp

2010-11-11 >> 20:05:23
Sådär nu är jag hemma från bilturen! ;) Nu har jag fått i mig mat och fått mycket skratt under dagen, och jag käkade plankstek. Det var supergott! ;) Hade nog helst käkat den på Bacchus, men det får jag göra en annan dag! :D Så nu ska jag lägga Tindra och sen vila magen, imorgon så jobbar jag igen (7:00)! ;) Haha jag har tröttnat på min design på bloggen lite och funderar på hur jag ska ändra den! Måste nog ha den mer åt vinter&vår tema på den, tycker ni som läser min blogg kan fråga runt lite eller ge mig någons mejl som kan allt om bloggdesign! ;) Ni kan väl vara schysta..?




Supersnällt om ni kunde hjälpa mig, blir ni osäkra på hur jag vill ha min design så kan jag skicka några förslag på hur den kan se ut..! ;)


Nu ska jag lägga Tindra och sen ska jag göra ordning mig för natten! :D

Rudolf Hess

2010-11-11 >> 10:23:49

Väldigt skön dag för Tindra sov i sitt rum inatt och gnällde ingenting på hela natten..! ;) *ler* Brukar annars bli så att hon kommer springande vid 2-3 tiden och ska sova bredvid mig, bara hoppas att det här håller nu då, men det märker vi senare ikväll, men kommer nog blogga så mycket jag kan idag för imorgon jobbar jag och vet inte när jag har tid att blogga då..? Eller det kommer något blogginlägg imorgon fast det blir på kvällen, är det något speciellt jag ska börja blogga om..?

Lovesongs They Kill Me

2010-11-10 >> 14:12:50
Trevligt att man får höra mer saker omkring sig och som jag skrev nedanför så kommer jag snacka med personen innan jag blir riktigt arg! Vi ska nu städa lägenheten och sen blir det laga mat, nu är jag verkligen glad över att jag sa upp kontakten med dig/er för ni är fan falska rakt igenom!

Poker Face

2010-11-10 >> 10:30:13
Jag fick veta förra veckan att det går förbannat massa rykten men jag vet inte om vad. Utan det är mitt ex som vet om det men han vill inte ta det på telefon utan mer att vi ses. Jag har frågat ut mina vänner om de har hört något och alla säger nej och jag blir bara mer fundersam på vad det är för rykten som gör så att han vill träffa mig, jag vet seriöst inte. Jag har inte varit otrogen mot honom under den tiden vi var tillsammans och jag har inte snackat skit om honom för det finns inge ont om honom att säga, och då funderar man bara på vad det kan vara för det finns inget som kan såra honom eller att han blir sårad. Det jag hatar nest av allt är faktiskt lögner och rykten för jag vet själv att jag brukar tro på rykten innan jag pratar med personen det handlar om, ett stort misstag så jag har försökt nu att det jag hör så går jag direkt till personen och frågar ut om det är sant eller inte. Men varför ska folk gå bakom ryggen och snacka för? Jag förstår mig verkligen inte på dem, men om jag skulle få veta vilka som har sgat något så kommer jag prata med dem direkt och fråga varför de håll på såhär. Seriöst så vill jag inte bli osams med varken med Adam eller dem och gör de där här för att Adam & jag ska bli ovänner, eller vad är de ute efter? Jag hoppas verkligen att han & jag ses snart så jag får veta vad det är för rykten så jag kan svara på dem, och hoppas att de ger sig. Jag kan lika gärna påminna dem som läser min blogg att jag är singel och skulle ni se mig på stan med en kille så kan det faktiskt vara en killkompis för jag säger samma sak som jag säger till mina vänner. Jag vill vara singel ett tag och vill inte ha något förhållande ett jäkla tag och om jag sover över hos killar så betyder det inte att jag har sex med dem, varför ska jag ens förklara mig när jag är singel och visst det var ca 3 månader sen det tog slut mellan mig & han men ska jag leva som en nunna resten av livet och han träffar säkert en massa heta brudar just nu? Varför kan ni inte bara låta mig vara och låta mig spela mitt "spel", självklart låter jag andra vara när jag vet själva att deras förhållande går ut på svek & lögner? Ska jag vara ärlig så är det inte mitt problem att de har det så det är därför jag låter det vara? Är det någon som håller med mig, fast visst jag kanske ska vara hemma för att visa respekt för den killen jag ville dela mitt liv med men det finns även andra respekt att man inte snackar skit om personen eller såra honom? Jag har inte hört av mig till honom för jag vet att vi tyckte om varandra så mycket att det här var jobbigt för oss båda. Ingen verkar fatta det?


Varför det tog slut? Jag var tyvärr en riktig hagga på slutet, men det var inte bara därförutan jag var en svartsjuk jävel. Jag litade inte på honom och fråga mig inte varför för han hade aldrig gjort något dumt mot mig, men mina hjärnspöken sa hela tiden att han ljög och att han hade andra snyggare tjejer. Kan man vara en idiot som tror på sina hjärnspöken och jag kan ge er svaret "JA"!? Det blev för mycket för honom och jag förstod verkligen inte hur han kunde stå ut med mig under den långa tiden? Sen var det att jag hade dåligt självförtreonde och jag tryckte ner mig själv så mycket jag kunde och han fick lika mycket skit han med, bara för det här så gick vi skilda vägar och det var tufft för oss båda för jag älskade honom över hela mitt hjärta och han lika så, men han såg ingen annan utväg så han tyckte vi skulle säga hej då och jag gick med på det..?


Det är såhär nu och visst jag ångrar ibland att jag aldrig skulle behandla honom som skit för han var en underbar pojkvän som jag ville dela mitt liv med. Lätt som det är så lär man sig av sina misstag, och under sommaren så har jag byggt upp mitt självförtreonde och ibland kan jag bli osäker men inser senare att jag är riktig hot mama. Det finns ingen annan brud som är som mig, man ska vara glad att det finns bara en som är som mig och de som snackar skit om en sådan snäll och underbar tjej som mig får tillbaka skiten någon gång. Vad som händer kan jag inte svara för jag tänker inte röra ett finger eller käften för deras skull?





Too Fast For Love

2010-11-09 >> 22:32:34
Hihi busiga jag har städat hela lägenheten bara för jag är ledig från jobbet.. Såg verkligen ut som det behövdes för när jag hade hämtat Tindra från skolan och kom in i lägenheten så luktade det såååå gott att jag trodde att jag hade gått fel, och Tindra tyckte det luktade FIS..? Hihi ja du hon har problem med dofter märker jag, klart det inte luktade fis i min lägenhet! ;) Men sen kände jag att det var dags att vara lite spontan här hemma så vi fikade lussekatter och gjorde stuvade makaroner och falukorv och till efterrätt så blev det kladdkaka för Tindra ville det, om jag fick bestämma så ville jag göra blåbärspaj, och det tyckte inte lilla damen så hon fick välja efterrätt och jag valde de andra..! ;) Brukar göra så att om Tindra bestämmer maträtt så bestämmer jag efterrätt eller något gott att tugga på kvällen för att det ska bli rättvist för oss, men om hon ska välja maträtt så blir det Tacos och åter Tacos.. ;) Hihi hon är helt besatt i den maträtten tyvärr, det är gott men inte varje dag.. Dessutom har jag lovat henne att vi ska käka det på fredag bara för hon har tjatat på mig i flera veckor, men ibland får man vara den där extra snälla morsan (Alltså jag är egentligen det på heltid men extra mycket snäll får man vara på fredagar!)




Stuvade makaroner och falukorv! ;)



Efterrätten! ;)



Aja bjuder på denna bild, nu ska jag lägga mig i sängen för jag har migrän! Ses imorgon istället..! :)

Snön är här nu!

2010-11-09 >> 10:26:49
Nu har snön verkligen kommit hit till Norrköping.. *pust* Men såklart imorse så får man köra skitsakta bara för vägbanan var skithal och hur mycket jag än gasa så kom jag ingenstans typ..! ;) Visst är det härligt med snön!? Men redan efter några timmar så har det hänt olyckor och kan ni tänka er när det kommer mer då, och då blir det bara en massa problem kan jag säga er, har ni fått snö eller har ni solsken!? Älsklingsfia blev skit glad och sa imorse "mamma nu är snön här och då fyller jag snart år", och min lilla tjej blir 6 år iår och blir en stor tjej! :D Har faktiskt redan handlat klart hennes julklappar och födelsedagspresenter faktiskt, men det är bara en sak som fattas men jag kollar för fullt på internet och försöker hitta någon bra & billig kryssning för henne och mig + en till..! ;) Dessutom så förtjänar hon det!


Har ni för planer idag då..? Vad ska ni göra i skolan/jobbet idag..? :) Det är tur att jag är ledig idag från jobbet så jag kan vila ut mig, och vila då menar jag att städa i min lägenhet..? Kommer kanske även träffa ett ex idag eftersom han tyckte vi behövde snacka, men jag vet inte exakt vad vi ska snacka om bara att det går en massa rykten..? Hihi undra vad det är för rykten, vilken spännande stad jag bor i som går runt och snackar "skit"! ;) Lite överdrivet för det behöver inte ens betyda att det är skit heller så..




Nu är det dags att gå i ide, blir det för mig iaf för jag fryser redan nu när jag sitter vid datorn..? (Tjockamjukisbyxor, + ett linne..?) Sen ska jag bara hämta filten och linda in mig, är väl allt som jag ska ha idag..! Ska tyvärr sen ut till bilen och hämta flickan från skolan och sen åka till affären om jag har lust ;)

OTURSDAGEN/ARNA!

2010-11-08 >> 12:19:57
  • Fortkörningsböter på 2400:-
  • Fick punka på bilen imorse
  • Råkar bara ha 400:- spänn på kontot (Eller Junior är skyldig mig 150:- så det får räcka till mat den här veckan)
  • Tatuera mig i lördags och det kliar som attans nu..
  • Vissa killar förstår man sig inte på..
  • Har fått mindre jobb den här månaden och jag dör snart..
  • Bara för datorn har börjat krångla igen så jag kan inte öppna Word.. Inte bra nä man söker jobb!
  • Fittfolk som glor..?
Det finns även turdag/arna!

  • Skitsnälla vänner som ställer upp i vått och torrt och har även en dotter som finns där och ser till att min dag blir bättre! :)
  • Jag har ett jobb och snälla jobbkompisar! ;)
  • Har trevliga bloggläsare som gör mig på bättre humör!
  • Snygga bilar/bildelar som vill komma hem till mig, låter som en bra deal! ;)

Before he cheats

2010-11-07 >> 22:52:36


Jag kommer alltid minnas dig.
Jag hör dig fortfarande andas.

Jag ser dig fortfarande leva.

Finns du fortfarande eller är det bara en dröm ?

Det är en fråga som man redan vet svaret på.

Du är borta för alltid och kommer aldrig tillbaka.

Gone forever and ever <3

 

 


There are some things you cant change. Its a shame that those things wont turn out the way you want it to be.
The days grows longer and longer in you're absence and i feel more and more left out from the life i want to be a part of. I want to share it all with you but you're feelings are not mutual.
I wanted to share my life with you but in the complicated relation between us it was not something you considered seriously. Until the day i told you how i really felt you were unaware about anything else then friendship.
it took me a while to realise that it wasn't meant to be. i will bury my feelings deep down in a place only you can find, if you ever would want the blue eyed bastard that i am. This is not the way i wanted it to be.
please don't smile at me again i cant handle the pain.


My Tears

2010-11-06 >> 15:06:32
Hej!


Nu har jag kommit hem från Mia som tatuera mig! Har gått skit bra så jag funderar redan på en till! Och hon tog en bild så det kommer upp en bild lite längre ner, untz untz untz jag vågade till slut ;) Vi snackade på om allting och det var riktigt skönt att få ur sig det man hade inom sig..! Så man får väl hoppas att hon & jag kan ses lite mer för hon är en kanon trevlig tjej som kan tatuera riktigt snyggt, vill ni se mer av hennes tatueringar hon har gjort så kan jag fråga henne så kan jag lägga upp dem här eller gå in på hennes blogg sida! :D Bara om jag hittar den igen! :D


Dock så ska jag inte sitta hemma ikväll för jag ska ut på bio med en killkompis... Ska se Saw 3D.. Så jävla guld det kommer bli, smaska på godis och dricka cola och bli rädd.. Och efter bion så blir det att åka hem till killkompisen och spela spel, alla som känner mig vet att jag älskar att spela left 4 dead 2, ska nog spela hela natten! ;) Blir att gå upp tidigt imorgon för jag ska åka till Örebro och hämta sötnosen då... *sakna* För min lilla flicka har varit hos sin far över 1 vecka nu... Men när hon kommer hem så ska vi mysa och sånt där, love you Tindra...!


Bild på min tatuering..! Bara för jag älskar min nya tatuering, men men fler blir det! ;) hihi..                





300:-.. En billig peng för en bra tatuering. Perfekt present till mig själv! ;)


sexigt nattlinne från Toplady.se!

2010-11-03 >> 16:58:49
TÄVLING HOS MANSONDUST..





Hihi jag hoppas att jag vinner den eller så ber jag någon köpa den..


never love

2010-11-03 >> 14:57:27
Kolla in den här sidan fredflare.com! Visste inte att det fanns så udda saker som den här sidan och det finns även helt normala saker om man inte vågar prova de udda..? Hmm funderar på att beställa hem lite saker därifrån... Typ dem jag har plockat fram här nedanför? Sjukt fina och knasiga saker, för det är inte så många som har det här hemma direkt! Har sett och märkt att en del har likadana saker och kläder nu för tiden och det känns inge kul direkt..! *Hihi* Bara för jag hatar dem som härmar mig med allt.. ;) Men klicka in på sidan och avgör själva om det är något för er!? Helt klart värt att kolla.. + att ni kommer vilja beställa hem något därifrån idag.. ;) Ni tror mig inte?




Lite av sakerna som finns där..?

Julklappstips..

2010-11-02 >> 22:38:40
Jag har redan börjat köpa julklappar till några stycken och det finns säkert några som inte ens har börjat, problemet är löst för er... *småler* Tycker ni det är svårt att köpa något till era föräldrar eller pojkvännen/flickvännen... Kanske är det här årets julklapp!? Hihi jag funderar själv att köpa en sådan till en viss person.. Kommer inte skriva namnet här för han läser min blogg, tyvärr så måste jag vara hemlig den här gången.. Aja men den verkar dömysig och varm, får jag en sådan i julklapp kommer jag bli skit glad för jag fryser just nu och snön har inte ens kommit... FÖR många säger att iår kommer det vara ryskvinter..


 



















P.S .. Jag lovar att julklappen kommer vara den bästa de har fått från er!

The Slanket

Nazi Fight

2010-11-02 >> 14:47:55


Visste ni att jag har haft det lite fullt upp i helgen med att vara med min bästa vän som var på besök och fredag & lördag var det fest typ 24/7? Fick faktiskt en rolig helg trots jag var trött och sliten efter 1 veckas arbete.. Helt sjukt att jag orkade, en del trodde jag var full i lördags när jag kom till förfesten men jag var bara övertrött!? Vi var även på otten fredag & lördag och vi blev fotograferad minst 10 ggr.. Aldrig har jag varit med om sådant liknande och sen att killarna kom fram och viskade i mitt öra att jag var snygg och de tog mig på rumpan! ;)