We Come And We Go

2010-07-31 >> 14:11:55




It's just a matter of time
What a game, what a laugh

here i am

2010-07-30 >> 16:27:55
God eftermiddag!


Jag har nyss duschat och fixat ordning mig! Haha egentligen skulle jag har varit i Nyköping nu på en festival, helt klart missat jag något roligt men jag måste även tänka på mig nu eftersom jag har problem med revbenen ännu en gång. Jag stressar upp mig ganska mycket nu på sista tiden. Eller det är mer att det blir så utan att jag tänker på det, fast jag får skylla mig själv som aldrig kan ta det lugnt någon gång. Det blev en tur till akuten igår också och de sa samma sak att jag måste vila. Problemet är väl att jag kan inte sitta still för om jag gör det allt för länge så får jag som alla andra barn får "myror i baken", inte riktiga myror utan det är något man säger. Men vad ska man göra idag tro..


Själv så vill jag gå på krogen och ha på mig min nya klänning som jag köpte i onsdags med Anneli..! Dricka sprit är helt uteslutet idag eftersom jag har magkatarr men man kan ha roligt utan alkohol, och sen slipper man baksmällan dagen efter. Blir kanske det eller så får jag övertala Annie & de andra att åka på en roadtrip. Men då är frågan vart vi ska åka någonstans och hur vi ska sova! Hatar verkligen att ha beslutångest och samtidigt vill man göra en massa saker samtidigt men det får jag inte göra för då problemet med revbenen fram igen.. Det är fan tragiskt att ha min kropp ibland, och jag byter gärna med någon här på bloggen som inte har några problem alls..!


Men men nu ska jag ringa Annie och fråga henne vad hon ska göra, jag måste berätta mina idéer för henne också..! Gör jag som alla andra flickor och låter som en liten hundvalp så kanske hon säger ja till någon av dem, förstår bara inte hur vi ska få råd med allt men det löser sig med lite socker på..!


Såhär ser jag ut idag..!


haarnick Owe

2010-07-26 >> 19:24:03
Haha.. Ingen fantasi kvar för rubriktexten! MEN, vad ska man göra idag egentligen? Och jag har bara ett förslag att sätta mig i bilen och åka till Sundsvall och hälsa på dottern men sitta själv i en bil i 6 timmar låter ingen höjdare. Var får man tag på någon som vill följa med dit upp under dagen.. Är någon frivillig? :D



Hrimthursum

2010-07-23 >> 14:14:04
Nu har jag duschat och ska strax till systemet och inhandla lite alkohol inför ikväll..! Vi ska förfesta hos Sebbe och efter det blir krogen med Robin och hans tjejkompis, så jag kommer inte blogga något ikväll eftersom jag ska vara social med mina vänner! Kanske hinner blogga något innan jag sticker till honom men jag tänker inte lova något. Vi får helt enkelt se vad som händer..? Är inte direkt jätte taggad just nu men det är för jag är så ultra trött och kroppen är verkligen sliten efter den här veckan med massor av jobb, har ett litet problem inför ikväll är vad jag ska ha på mig för något..! Hmm Anneli kanske skulle hjälpa mig att hitta lite snygga kläder. Får väl annars gå naken och sätta för små hjärtlappar på brösten och musen & rumpan?


Aja, nu ska jag klä på mig och åka iväg en stund. Vi hörs senare, puss & kram!

Nellys Place

2010-07-20 >> 12:17:57
And now i'm home from work! Lite trött är jag allt men jag får skylla mig själv som ligger vaken tills klockan blir 3 på natten, vet att jag borde egentligen lägga mig tidigare men det är svårt när man har roligt. Och ni har säkert redan märkt att jag bloggar skit dåligt men det är för jag umgås ganska mycket med kompisar nu på sista tiden :D Haha, lite för mycket kanske..! Haha jag ska inte klaga för de är så goa och roliga som helst, men jag blir nog tvungen att skaffa mig en laptop och trådlöst internet som jag kan ta med mig hem till kompisar så jag kan blogga hos dem.. ;) (Om man ens hinner med det)


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Rösta!!!


Inkörsport

2010-07-14 >> 20:38:16


Sveriges gladaste tjej just nu. Kan inte direkt säga varför här men jag är verkligen glad, har typ inte känt såhär på flera veckor? För att inte vara taskig så kan jag säga en grej är att jag har fått jobb. Det är kanske inte världens bästa jobb men något innan jag startar eget företag. Vad ska ni göra i helgen? I will party with Anneli. Denna helg kommer nog bli min bästa helg ;)

2 Tone Army

2010-07-08 >> 19:41:04
Såhär ser jag ut idag, väldigt svart men jag gillar det, men nu ska jag fixa ordning mig för jag blir snart upphämtad av en kompis. Men imorgon ska jag klippa mig & färga håret så ni får se en förändring!


Topp - La Boom
Kjol - Fått



Is It You

2010-07-06 >> 14:57:14
Nu är jag äntligen hemma, såklart har jag varit med Anneli, Jocke & Junior dom här senaste dagarna och det har varit toppen. Vi har badat, grillat och kollat på film, men sen har vi även kört sanning & konka. Vilket var underbart roligt för vi fick en massa roliga kort som man skulle göra på varandra, men vissa kort kunde vi inte göra så då fick vi ta nytt kort och fortsätta det roliga.. Tänkte lägga upp lite bilder från den dagen, så vissa kort är lite suddiga för vi skrattade så vi inte kunde hålla kameran ordentligt.. ;)


Hade precis börjat spela sanning & konka..
Jocke, Anneli & jag!

 

Jag! Inte mitt fel att jag ser störd ut på detta kort..
Såklart försökte jag se söt ut iaf, men det gick som det gick!

 

Jag & Jocke! På kortet stod det att han skulle välja någon som han skamåla läppglans på med ögonbindel!

 

Jag kan säga er att läppglanset var i näsan & på näsan och såklart på läpparna!

 

Bara för vi är coola..

 

Lite hemligheter har jag allt i bagaget!?

 

Vilka roliga frågor jag fick ;)


AnnicA vs Röd Topp

2010-07-03 >> 19:11:12