Rockin The Ride

2013-03-28 >> 10:09:19
 
Jag älskar dig Markus och dina barn är helt underbara.

Den 29 Januari kom jag hem till dig för första gången, bara för att ses som vänner.
Kändes ovant att träffa en kille som är äldre än mig men din personlighet var klockren.
Vi började smsa och ses allt oftare, sen fick du träffa Tindra och min dotter blev förtjust i dig.
Nästan 1 månad hade vi setts nästan varje dag och en kväll skulle jag vara med en tjejkompis för hon fyllde år.
Jag kom hem till dig efteråt och du satt där med din elgitarr och spela för mig och sen dina kärleksförklaringar att det var då du insåg att du hade starka känslor för mig.
Jag visste inte vad jag skulle säga för jag ville inte gå för fort fram men den 23 Februari så var vi på fest hos Mette. Du berättade även för min bästa vän Mette att du var riktigt kär i mig. Sen tog vi beslutet att vi skulle bli ett par.
Nu har vi varit tillsammans i 1 månad och jag är lycklig med dig, du är verkligen den där mannen i mitt liv..

Hon har inte

2013-03-23 >> 15:24:00
 
Problemet är att jag är så värdelös på att rita och skrva men typ en liknande den här tatueringen skulle jag vilja ha på min arm fast "Tindra". Någon som läser det här kan väl försöka rita eller ändra lite men typ den där stilen iaf så skicka den sen på Bloodsband@live.se, det är min blogg-mail. Och kom gärna med andra idéer så får vi se vad jag tar för något.
 
Ehhh nu måste jag fortsätta att städa här hemma för sen ska jag på restaurang med killen för vi firar 1 månad idag, det kommer bli grymt mysigt eftersom det är bara han och jag som ska käka och bästa Mette ska ha Tindra, och sen på kvällen så blir det myyyys med hela familjen, tack Markus för du kom in i mitt liv.

Copacabanana

2013-03-18 >> 18:19:12
Kan säga er att jag är helt slut idag!

SAME LOVE

2013-03-17 >> 17:23:28
Jag har sökt jobb och även hunnit varit med bästa Mette och vi var på stan en snabbis! Jag köpte en sak till köket och nu sitter jag här och väntar på att killen + barnen ska komma hit. Pojkarna ska cykla på gården och jag ska väl glo och ta en massa bilder. Jag har ingen lust att springa idag då mina skor är blöta som fasiken!
Jag måste köpa nya skor nästa gång vi ska på stan, det brukar vi göra typ var tredje månad för att dottern växer så det knakar. Jag fattar inte hur fötter kan växa så snabbt, eftersom jag har så stora fötter så kan det vara svaret. Att hon kommer få mina fötter när hon är 14 år, inge elakt menat men hon kommer se ut som en anka då.

OTHERSIDE

2013-03-17 >> 09:57:11
Jag vaknade precis och jag är dundertrött, bara för jag var vaken till kl 1 inatt och det är såklart mitt fel, och igår var det så mysigt för Markus + hans barn var här och vi gosade med kaninen och sen kollade vi på film som barnen valde fram. Det känns så skönt att de kommer bra överens med mig och att de gillar mig! Det var verkligen länge sen jag kände mig såhär lycklig och omtyckt för den jag är. Förut fick man alltid höra att jag gjorde aldrig bra ifrån mig och det spelade ingen roll vad jag gjorde för det var fel.
 
 
Idag ska vi till Markus och vara med dem en stund för sen måste jag vara hemma och tvätta kläder och fixa det sista inför veckan, jobb hela veckan + helgen, MONEY, sen ska jag träna också!
 
 
Och om 2 veckor så åker Tindra till sin pappa och då ska jag ha tjejkväll med bästa Mette. Det är en av mina bästa vänner som jag verkligen berättar allt för och mår så jävla bra att vara med henne! Hoppas verkligen att hon tycker detsamma...
 
 

YOLO

2013-03-16 >> 18:23:32
Hejsan det var ett tag sen! Fast det var nog lika bra att jag inte har skrivit något för det hade nog varit deppiga inlägg, somliga vet vad som har hänt då, såklart mår jag bättre nu eller har gjort det i 1 månad nu!
Så det är väl dags att släppa bomben varför jag mår bra, vissa av er kanske vet men jag träffade på en kille på krogen för 1 månad sen men vi tittade bra på varandra så inge mer om det men sen hittade han mig på Badoo och vi började träffas som vänner men sen jävlar så visades det sig att han var grym på allt och jag föll direkt och efter ett tag så fick vi känslor för varandra och den 23 Februari blev det vi...
 
 
Ni kanske tycker det är sjukt att man träffar en kille på Badoo, och jag kan hålla med er där men det roliga är att min bästa vän Benke känner den här killen så jag frågade runt hur han var som person och alla säger positiva saker om honom... Och det bäst är ju att han har 2 barn som är helt underbara, så vi snackar om fotboll och spel och andra killsaker, det trodde jag aldrig att jag skulle hitta en sådan perfekt kille där! ;)
 
 
Jag ska glo på matchen nu så vi hörs sen, men det blir nog senare ikväll. Så hej då så länge!
 
 
Här är jag för ca 3 veckor sen.
 
 

THRIFT SHOP

2013-03-16 >> 18:12:16