Lördagslyx med vänner

2016-10-22 >> 23:00:00
 
Hejsan finisar! Nu på kvällen åkte Daniel, Emil, Andrew och jag in till stan för att ta en drink eller två. Jag tog redbull vodka och Emil bjöd mig på ett glas. Mums! Mysig kväll med dom bästa. XX
 

Mina favoriter - Lindahls

2016-10-22 >> 09:47:00
 
Godmorgon! Här har vi en av mina favoriter, Lindahls. Perfekt till eterrätter, mellanmål osv. Ät tillsammans med pannkakor, frukt, bär eller som den är. Hallonsmaken är min favorit sedan vanilj. Mums! xx

Min bästa Tindra

2016-10-21 >> 18:44:00
 
Den 28/10 så åker Tindra till sin pappa och stannar där i en vecka, kan lova er att det blir jobbigt för mig för jag är så van att ha henne hemma hela tiden. Vi vet båda att hon måste även träffa sin pappa och hennes syskon på pappas sida men har lovat henne att ringa varannan dag iaf och kolla läget. Bästa Tindra! Om jag känner Leah så kommer hon sakna sin syster väldigt mycket. Så idag drog vi och fikade på stan och pratade om den dagen hon åker och vad hon behöver dit. Kommer bli en jobbig vecka med mycket stress. Puss!
 
 

Blomlöken

2016-10-20 >> 19:04:00
 
Hejhej! Igår köpte jag och Tindra med oss denna från LIDL för Tindra ville se hur den kommer blomma upp när den väl gör det! Sanningen är att jag har aldrig testat detta för jag har inget tålamod..... Hur orkar man ens vänta och se vad som sker?! Haha ett bra sätt och träna sitt tålamod på kanske. Ajja vi får väl se om den här överlever ens. xx
 

Waynes coffee

2016-10-19 >> 18:35:00
 
Hejsan finisar! Idag tog jag det ledigt för jag skulle följa den äldsta dottern till tandläkaren. Jag besiktade även bilen men tyvärr gick den inte igenom men ska fixa bilen så fort jag få pengar. Supertråkigt och spendera mina pengar på bilen.
 
Efter vi var hos tandläkaren så besökte vi Waynes såklart och fikade innan jag skull lämna Tindra på skolan. Vi tyckte det var så mysigt där inne eftersom det var så tidigt på morgonen. Gör gärna om detta men får bli när hon ska till tanläkaren nästa gång. Puss!
 
 
 

Brämhults Lemonad

2016-10-16 >> 22:30:00
 
 
Åh vad jag älskar Brämhults drycker! Melonad, Lemonad och apelsin är mina favoriter. Idag köpte jag hem denna för jag har varit bra sugen på citron men orkar inte göra en egen lemonad, men ville helst ha Melonad men den var slut. God, frisk och somrig. Mums! Verkligen en läskade hit. xx

Önskelista till julafton

2016-10-16 >> 22:10:00
my wish list
 
 
Hejsan! Om några månader så är det julafton igen. Det är väl rätt så roligt och få en massa paket men nu när man är 30 år så får man inte så mycket längre. Sen är den här dagen mer för barnen. Här är i alla fall de saker jag önskar mig:
 
1. Väska från Nelly.com. Helst en mindre men hittade ingen just nu men typ i den där modellen. Sjukt snygg när väskan är helsvart!
 
2. Matta, handdukar och duschdraperi osv. Älskar att få inredning! Alla färger och former. Heaven!
 
3. En lotion till min hy. Bara för min hy har blivit så konstig på sista tiden så skulle jag bli superglad för den här.
 
4. Parfym och lotion. Alla mina parfymer älskar jag men vill gärna ha fler i min samling!
 
5. Hörlurar. Snygg och praktiskt. Toppen och ha med sig till jobbet eller när man ärute och går.
 
6. Överkast eller pläd kan man aldrig få för mycket av. Denna är ifrån HM.
 
7. Badbomb/bubbelbitar från Lush. Älskar LUSH!
 
8. Klocka. Hur snyggt är inte färgen?!
 

Garant Te

2016-10-15 >> 18:31:00
 
Hejsan! På kvällarna har jag märkt att jag har sådan energi att jag kan aldrig lugna ner mig. Eftesom jag är ensamstående mamma så kan man bara inte lägga sig ner och bara vila utan man måste ha något som lugnar ner en. Men jag är inte direkt någon te drickare, mer åt kaffe hållet men alla vet vad kaffe innehåller. Vi bestämde oss att köpa te med mer fruktsmak för de är kanske något för mig. Extra plus att förpackningarna är super söta! (Köpta på Hemköp men jag vet att de finns även på Willys). Puss!
 

Höst outfit

2016-10-15 >> 15:45:00
 
Jacka/New Yorker, Byxor/New Yorker, Skor/Puma. Halsduk/New Yorker.
 
Hejsan! Nu är vi äntligen hemma efter våran höstpromenad och Leah fick leka bland löven och springa omkring. Ikväll blir det nog filmkväll och lägga sig tidigt för jag känner mig redan slutkörd! Det bästa med att vara ensamstående mamma är att jag har mina barn hos mig så jag känner mig aldrig ensam. Puss!
 

Boots från Skopunkten

2016-10-15 >> 12:15:00
 
Hur snygga är inte dessa klackar från Skopunkten? Fick med mig dem hem idag från stan. Måste tyvärr behandla dem innan jag kan gå ut och gå med dem för materialet är i mocka! xx
 

Söndag i Norrköping

2016-10-09 >> 23:44:10
 
Hejhej! Nu sitter jag äntligen vid datorn och funderar på att lägga mig för imorgon är det jobb igen. Idag har jag veckohandlat, varit på lager 157 och jobbat hemifrån. Ifrån lager 157 så köpte jag med mig ett par nya jeans och barnen fick såklart kläder. Försöker verkligen blogga varje dag men det är inte så enkelt när man jobbar 7-16 och efter jobbet så umgås jag med barnen och träffar såklart "han" vissa dagar. Puss!
 
 
 

Knorrs middags-kit

2016-10-09 >> 23:35:03

Jag har fått chansen att laga Knorr middags-kit och recencera här i bloggen, i samarbete med Knorr!


Riktigt roligt att få testa något nytt, i detta fall så blev det Mexican Enchiladas. Jag har självklart lagat Enchiladas förut fast inte med Knorr middags-kit! Detta middags-kit gick snabbt och instruktionerna var väldigt enkla, det tog ca 30 minuter att tillaga maten. Jag gillade att påsarna var märkta med bokstäver så det var enklare att hålla koll på innehållet, vilket är även bra för barn som vill prova på att laga mat med sin mamma eller pappa!
 
 
 
 
Jag tyckte att det var enkelt att öppna påsarna! Jag gillar idén att man inte ska behöva köpa hem en massa kryddor som bara kommer stå i kryddhyllan, vilket är väldigt praktiskt i middags-kitet, det finns såklart andra sorters middags-kit om man inte är förtjust i Enchiladas, bra och kunna variera middagen.
 
 
Slutresultatet blev att maten räckte till mig och 2 hungriga barn och förpackningen kostar ca 35 kr. Även om jag har ätit den här maträtten förut så smakade middags-kitet helt perfekt och barnen vill såklart att vi ska börja köpa hem och köra knorr middags-kit en gång i veckan, så den här rätten får 5/5 av mig. Jag var lite skeptiskt i början för det brukar inte smaka gott när man lagar mat från en "kartong"! Men jag hade fel och jag kommer köpa hem detta fler gånger, det jag älskade mest var nog såsen!
 
 

Crazy - Saturday - Inspo - Boost

2016-10-08 >> 23:01:00
 
Goddag finisar! Idag har jag hunnit med massor här hemma. Jag och barnen åkte till Stadium Outlet och köpte skor för 1000:- , sen så var vi till Rusta och köpte inredning till hemmet för 600:-, barnen blev lite glada eftersom hemmet börjar likna mer som ett hem. Bjussar på 3 bilder från idag! Ha det bäst. xx
 
 
 

Bowling i Vilbergen

2016-10-05 >> 21:25:56
 
Hejsan! Idag så passade även vi på att åka till Vilbergen och bowla lite, Tindra, Leah och jag. Jag vann såklart och Tindra blev förbannad så hon kastade kloten ner i rännan och de blev kvar där så han som jobbade där frågade oss om vi inte kan rulla fram kloten till käglorna, jag sa att de blev kvar där för när Tindra skulle kasta iväg klotet så såg inte hon att maskinen höll på där borta vid käglorna så hon kom emot den saken så klotet fastnade i rännan, och jag såg på hans blick om vi var friska i huvudet haha!? Får hoppas att ni förstår hur jag menar men lite roligt var det för Tindra är en dålig förlorare och när hon blir sur så är det bara att hålla tyst. Men kul var det iaf och nästa gång ska jag banne mig vara barnledig. xx
 

Kanelbullar

2016-10-05 >> 18:17:00
 
 
Hejsan finisar! Igår var det kanelbullensdag och då passade jag på att baka här hemma. Här av vi en bild på några av bullarna jag gjorde och jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem. Mums!
 
Nu ska vi käka lite mat och sen blir det film. Puss!
 

Lilla Lady Hey Lilla Lady

2016-10-05 >> 15:12:00
 
Här kommer det en bild från igår men glömde lägga upp den så får bli idag. Toppenkväll igår för jag fick träffa "han" även om vi har träffat varandra hela helgen så saknar jag honom på något vis så åkte till honom och lämnade kladdkaka och bullar! Även om det var tänkt att jag skulle bara vara där i 5 min så blev det iaf 2 timmar och när jag skulle åka hem så stod vi och sa hej då typ 4 ggr haha, bäst är vad han är. Puss!
 

Lunch på Lindahls

2016-10-05 >> 12:04:00
 
Halloj! Nu har vi varit på lunch och jag tog en räkmacka för jag blev så sugen på det. Jag älskar Lindahls på Maxi i Norrköping för personalen är trevliga och allt finns under ett och samma tak ifall man vill iväg och kolla på något!
 
Efter lunchen så åkte vi hem igen för låta barnen sova en stund. Kanske inte den äldsta flickan men den minsta ska iaf sova nu, så himla roligt för hon har hamnat i trotsåldern redan. Vi har det ganska kämpigt med henne för hon har kommit på att hon kan slänga sig på golvet och skrika och sparka om hon inte får som hon vill men jag stänger av öronen och bara tittar på henne som "jaha vad kul" och då ger hon upp efter 15 minuter. Mysigt blir det när hon slocknar för hon är för trött, exakt då vill man också slockna och bara vila huvudet. xx
 

Just hold your head up

2016-10-05 >> 08:54:00
 
Godmorgon! Gud vad jag är trött på att vabba för det har jag gjort sen i måndags och har inte kunnat skriva blogginlägg och hade lovat ett företag att blogga om dem på min sida men eftersom jag har 2 barn sjuka samtidigt så har inte bloggen varit prio ett så de blev lite sura på mig för jag valde bort dem. Sängen har varit min bästa vän i dessa 3 dagar för när barnen sov så sov jag med dem så jag fick vila ut mig. Planen för idag var egentligen att åka iväg och jobba men Leah hostade hela natten och gjorde så jag höll vaken till 5 på morgonen så fick ringa dem och säga att det blir en dag till hemma, slappar dag får det bli idag, lunch ute om barnen orkar, jobba hemifrån med bloggen. Ha det bäst! xx
 

Take no prisoners

2016-10-01 >> 23:01:11
 
 
Hejsan!!! Idag har jag typ lyssnat sönder alla Take no prisoners låtar. Klart är det tråkigt att gruppen inte finns kvar längre för två stycken av medlemmarna hade inte tid att fortsätta mer!! Vilket är tråkigt då jag älskar metalcore musik. Bara för jag umgås med sångaren så skriver jag inte detta inlägg för de ska få fler lyssnare utan jag har valt själv att skriva detta för jag hoppas att de kan fortsätta. Yey. Nu ska jag väl glo på film och vänta på att han ska ringa mig för jag ska hämta honom efter krogen. xx