me and my drank

2010-03-07 >> 21:47:25
JAG ÄR TRÖTT! Jag är nog det för Tindra har varit så trottsig idag, men jag får stå ut med det tills den dagen hon flyttar hemifrån. Därför att vi mammor kommer få stå ut med tjat och massa gnäll att de inte får göra något för oss, jag kommer ha en del krav på Tindra när hon blir större. Dock så har Tindra redan fått lite "förbud" om hon är allt för elak, för jag tycker det är en bra idé att börja i tid och visa att det är jag som bestämmer och inte hon. Jag gav henne förut TV förbud och Data förbud i en månad!


Inte så farligt? Jag har gett henne "godis förbud" en annan gång och det funkade faktiskt, så under den månaden så var hon faktiskt jätte snäll mot mig. Jag trodde först att jag kanske tog i lite för mycket, ni kanske tycker jag är värsta elaka mamman här!


Tindra har gjort detta idag ;) En djävulsk dag



Jag & Tindra åkte tåg från Karlstad vid 14:24 och det första hon gör är att hon inte delar med sig av godiset utan ger mig en bit och säger att det är hennes. Där var bara början fast då trodde jag att allt skulle vara lugnt. Jag bad henne att ställa sig upp för tåget skulle stanna och vi skulle gå av där.. Eller mer rättare sagt byta tåg? Jag får då tillbaka ett nej och hon sitter kvar och jag ber henne att ställa sig upp minst 10 ggr och ju mer jag tjatar på henne ännu mer glor människorna runt omkring mig, eller jag tyckte det kändes så för till slut så ställde hon sig upp och gick av tåget. Fast där tar det inte slut för det fortsätter inne i väntsalen, så efter 10 minuter så frågar jag henne om hon ville gå på toan men hon tackar nej men jag ber henne att följa med för jag vill inte lämna henne ensam där det fanns skumma typer men då skriker hon på mig och säger att hon inte vill och hotar mig med "ska jag slå dig?". Men där kokar det över för mig och jag tar tag i henne och drar in henne på toaletter och ryter till att sådär ska hon inte säga till mig men då får jag en kaxig tjej tillbaka som säger "bla bla" för hon tycker jag är tjatig, för att det ska bli lugnt så struntar jag i henne och gör det jag ska göra. Nu i den stunden så tänkte jag att hon kanske har lugnat ner sig men ack så fel jag hade för direkt när jag öppnar toalett dörren för att gå ut så skriker hon och jag säger till henne att vi ska gå ut men hon struntar i mig och jag står och stirrar på henne och ropar hennes namn flera ggr men när hon vägrar lyssna så gick jag mot dörren men då hör jag någon skrika samtidigt tjuta och det var såklart Tindra. Är det något jag gör fel eller vill hon har uppmärksamhet?


Fast hon följde med ut till slut och vi skulle till pressbyrån för jag ville ha varm choklad och jag går hela vägen och tänker att Tindra följer efter mig. Jag hade så jäkla fel för när jag vänder mig om så sitter hon på vägen och tjuter och det kommer en dam som frågar henne vart hennes mamma var och hon pekar såklart uppför trappan och på mig och damen tar med henne till mig och jag skämdes rejält eftersom jag var så trött och arg, ja jag var arg då. Vem som helst skulle vara arg vid det här tillfället. Det blev en utskällning för Tindra och vi går in och köper varm choklad och när jag går nerför trapporna för vi skulle till spår 5 mot Norrköping så säger Tindra till mig att hon vill åka hiss, och hon går till fel hiss och jag säger till henne att det är fel och såklart så får jag skrik så det gör ont i öronen på mig så jag fortsätter och går och skäms fruktansvärt. Jag trycker på knappen till hissen som går till spår 5 och ber Tindra att komma och då springer hon fram till mig och kramar och jag tänkte att hoppas att det blir bättre när vi åker hemåt, jag hade fel ännu en gång. Jag & Tindra står och väntar på spårvagnen och Tindra säger att hon är kissnödig och jag säger till henne att hon måste vänta för spårvagnen kommer om 3 minuter men får då som svar "jag kissar på mig, haha". Det där tog jag mer som skämt när hon stod och skratta. Vad händer när jag kliver på spårvagnen såklart så har jag tappat bort mitt kort som var laddat med 100 kr och jag blev bara mer förbannad men spårvagngubben sa att vi fick åka med gratis fast att köpa ett nytt kort, problemet blev att Tindra satte sig så in i helvete långt bort och jag bar på 2 resväskor som inte är så lätta, vem blev mer förbannad jo "jag". Men vi klev av och köpte ett nytt resekort och fyllde på den med 100 kr och satt oss på bussen hem och där hände det ingenting, så jäkla skönt. Men när vi skulle kliva av och skulle av vid övergångsstället så går hon som en myra och en bil väntar på oss att vi skulle gå över och jag fick då skrika på henne att börja röra på sig eftersom bilen hade fått stannat över 1 minut, så jäkla typiskt, eftersom jag var så förbannad så gick Tindra ännu saktare och jag orkade inte vänta på henne så jag gick hemåt och vi var faktiskt nästan hemma eller vi var på parkeringen och sen hör man henne stå utanför dörren och skrika "mamma" flera ggr och det roliga är att hon kan öppna dörren men hon tror tydligen att hon är en prinsessa. Men istället så lät jag henne vara så till slut så öppnade hon dörren och gick upp och ringde på dörren och jag öppnade den och sa "det var väl inte så svårt". Hur som helst så har jag tagit snack med henne så hon vet om att hon inte får sitta vid TV:N eller DATORN på 1 månad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback