Lost Souls

2011-02-26 >> 17:38:07
Hejsan, iphone 4 telefonen är här nu ;)


Nu har jag använt den med att ta kort och jag är lite missnöjd med bilderna men Junior får hjälpa mig! Jag har till och med försökt och fixa så att mitt VISA kort ska funka men det gör den inte heller, men jag har mejlat min bank och jag får väl hoppas att de hjälper mig. Jag funderar även på att skaffa mig en kamera för att fota med mobilen till bloggen känns så omodernt, hihi låter som jag har flera miljoner på kontot! Har kanske det! Let there be a secret. Alltså nu har jag inte längre kontantkort så ni vet.


Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma för jag har fortfarande ont i halsen. Det har som sagt varit sjukt jobbigt den här veckan med att jobba. VILKET jag menar att jag har hostat ca 2 timmar per natt och sovit dåligt! Utför kanske inte världens bästa jobb då.. hihi men jag älskar er ändå :)

 

Jag ska förresten på bio imorgon! Jag ska se en 3D film.. *Sanctum*, och det är en action och thriller film. Me love. Har faktiskt förtjänat att bara slappa i helgen, ni som inte känner mig borde gå i mina skor eller strumpor?! + umgås med dem jag gör. Gör ni det så kommer ni förstå mig. Åh låter som mina vänner är jobbiga men en del är faktiskt det. Ska jag vara ärlig så känns det som ni är lite dramaqueen och ni förstorar upp allt och sen helt plötsligt försöker ni låta som det inte har hänt, vilket känns så lustigt som ni vill att det ska hända saker runt omkring er och ni skiter i om man mår dåligt av det!! Det var en grej för några veckor sen och jag fick skit och fick höra att jag hade gjort fel och människan krävde ursäkt av mig och jag är som jag är att jag sa att jag tänker inte be om ursäkt för jag har inte gjort ett fucking fel! Såklart blev vi mer osams men vad fan ska jag tåla en massa jämt och be om ursäkt och nu kommer hon tillbaka och vad tror ni jag gör, har faktiskt inte svarat på det hon skriver eftersom jag orkar inte med det där dramaqueen spelet.


Jag & Tindra i soffan nu och käkar chips och dricker dricka! Så söt hon är.


Kommentarer
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, förlåt för sent svar. Vad gör du ikväll då? :)

2011-02-26 @ 18:03:17
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Filippa

SV: tack detsamma ! :)

2011-02-26 @ 18:05:34
URL: http://liippas.blogg.se/
Postat av: anna

Har också iphone 4, tycker dom är fett bra :)

2011-02-26 @ 18:40:16
URL: http://annamariakarlssons.blogg.se/
Postat av: Therese

Härligt:)

2011-02-26 @ 18:40:30
URL: http://browntess.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: Jag har opererat menisken och opererat ett in ett nytt korsband i mitt vänstra knä! :)

2011-02-26 @ 18:56:19
URL: http://blogbyfrida.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: ja den har nog hängt med några år ;)

2011-02-26 @ 20:04:06
URL: http://endagiapril.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback