ängel från det blå

2011-02-08 >> 19:30:37
God kväll!


Idag har jag jobbat i Söderköping och det gick väldigt bra för de hade en katt hemma och hon/han var skit söt, gissa vem som ville ta med den hem?! :) Eftersom jag vill så gärna ha ett husdjur så ville jag ha den för den ville hela tiden gosa.. (Har tyvärr en inneboende hos mig som är pälsallegiker, men när han har fått ett eget så ska jag skaffa det..) Men efter jobbet så stack jag till arbetsförmedlingen! Jag är inskriven där och får pengar av dem de dagar jag inte jobbar, så ligger det till. :) Jag var även iväg till City Gross och handla mat tills imorgon! Händelserik dag..?


Det börjar dras till sängen nu för min del för imorgon blir det jobb igen, såklart är jag trött som vanligt! Gissa varför jag är det?! Åh det kan inte vara svårt att gissa ut det.. Det jobbiga är att jag har massor att göra här hemma! Och vill jag att det ska bli snyggt så måste jag plocka lite.. ;) Somliga ligger och sover hela dagarna (Skoja) såklart hjälper han till med disken och så och det är ju bra det! En del hatar det t ex jag, helst av allt så hoppas jag att jag får en diskmaskin i min andra lägenhet! :D Kommer bli najs..?


Haha!


Attans att Jocke sa att det ska bli minusgrader nu i helgen och jag hade hoppas på vårväder nu i helgen, mycket besviken på Sveriges väder! ;) Vi får väl hoppas att han har fel! Måste även boka bowling idag tills på lördag för då ska jag bowla med några grabbar...


Här finns det knappt ingen snö kvar? ;)


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Vart bor du? :D

2011-02-08 @ 20:01:43
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: ellen

sv: haha jo självklart underkläder

2011-02-08 @ 20:42:56
URL: http://duumbass.blogg.se/
Postat av: Evelina

Såg att du kommenterat min blogg! Så jag ramlade in på din blogg :)Jag hoppas det är som du säger, att jag har en bra kropp :P.. men det brukar den inte vara haha!Skönt att slippa snön föresten, vill ha sommar nuuu!

2011-02-08 @ 21:05:30
URL: http://ewelaina.blogg.se/
Postat av: Caroline

sv: haha, nää.. inte på den bilden ^^

2011-02-08 @ 21:07:02
URL: http://czheng.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: okej!! Själv skulle Jag kunna tänka mig att pröva barnmats-dieten, framför allt eftersom jag tycker barnmat är gott ;) hihi!!

Men de är nog inget att rekommendera kan jag tro!!Allt bra med dej idag då?? :D

2011-02-08 @ 22:10:52
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: angelica

allt bra? :)

2011-02-08 @ 22:44:08
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback